Yorumlayan: Ayın Sakini Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 15/01/17 01:44
Bölüm: Bölüm 5: Altın
Beğendim

Merhabaaa ^^

Nerede kalmıştım ben ya falan derken baktım ders çalışamıyorum bari birkaç bölüm önceden okuyayım dedim ve şunu fark ettiğimi söyleyebilirim ki; hikayenin dilinde güzel gelişmeler var. Cümleler açısından özellikle akıcılık konusunda güzel bir şlerleme kaydetmişsin ^^

Evet, bölüme gelirsek şimdi neden orada bitti ki? NEden yani? Merak eden var etmeyen var merakından çatlayan var... Merlin yazası gelen var... Orada bırakılır mı hiç????

Söylemeden geçemeyeceğim Dorcas'ın konuşmasına bayıldım *gollumun gülen gözleri*

Ve Hermione'nin geçmişinde şaşırdığım tek şey onu sahiplenmiş olan baba figürüydü. ACaba oradan bir şey çıkar mı diye düşünmeden edemedim.

Ellerine sağlık güzel bir bölümdü. Ehem, sonraki bölümü heyecanla bekliyorum^^

Görüşmek üzereee <3



Yazarın Cevabı:

MErhabaaaaaa

Ahahaha iyi yapmışsın şekerim. :D

Ay umarım etmişimdir ya, Türkçem biraz paslandı çünkü kullanılmamaktan.. O nedenle birazcık tedbirliyim, belki de o yüzden öyle geldi sana. :)

Senin artık bir merlin yazman gerekiyor. Kesinlikle gerekiyor. Evet. Şey, sonu meraklandıracak bölümleri severim.

Efendimissss carmetaaa dedirtebilirim istersen. :D Ev cini diyince gollumun konuşması aklıma geliyor ne yapayım :')

Değişik şeyler planlıyorum, bakalım. Umarım beğenirsin. :D

Yarın yazmaya başlarım, ben de tepkini merak ediyorum. :)

Görüşürüz şekerim! Bu arada seni bir hikayee başlayacağım, çok güzelövgüler duydum. Tebrik ediyorum!



Yorumlayan: cankutpotter
Tarih: 12/01/17 12:22
Bölüm: Bölüm 5: Altın
Beğendim

Selam. :) Bayağı uzun zaman oldu. Öncelikle acaba altın tozlarının sırrı ne ola ki? Ve neden can acıtıyor? Bu konuya takıldım bayağı. Vuhuuu, Hermione'nin hayatının farklı detayları çok hoşuma gitti, buradan kesin bir şeyler çıkacak bak söylüyorum. :D Harry'e ne oluyor, neden sinir yaptı bu çocuk şimdi? Zaman değişimi strese yol açtı belki de. :D Hermione de durduk yere çığlık atmaz. Bakalım neler olacak? Devamını merakla bekliyorum, görüşmek üzere. :)



Yazarın Cevabı:

Harry her zamanki gibi atarlı. Onu atarıyla seviyorum ben açıkçası. Sakin bir insan olsa çekilmez bence. :)

Ah, ama spoiler vermesem daha iyi sanırsam. Geçmişlerini çok değiştiriyorum ben karakterlerin ya, sinir bozucu bir özellik aslında ama engel olamıyorum...

Valla ne yalan söyleyeyim ben de ne olacağını bilmiyorum. :)



Yorumlayan: Ayın Sakini Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 27/06/16 04:18
Bölüm: Yol
Beğendim

İki bölüm gelmiş kaçırmışım O.o

İşler karışmaya başladı, Hermione ikisinin kızı mı? *çok da tatlı bir yerden girerim*

Ya şimdi Luna neden görünmüyor? Beynimi gece gece güzel yaktım hayırlısı

Güzel gidiyor, şahsen devamını merakla bekliyorum :D

Görüşmek üzereee



Yazarın Cevabı:

Biraz geç kalmış olsam da yeni bölümü yükledim :D

Bakalım bakalım, sağ gösterip sol vurmayı seven bir insanım. O nedenle bu konuda yorum yapmak istemiyorum.

Luna çünkü bu, garip yetenekleri var... İnsanlar ona inanmasa da yüzde yüz doğruları söylüyor genel olarak...

Umarım hala bekliyorsundur, görüşürüz!



Yorumlayan: cankutpotter
Tarih: 25/06/16 19:25
Bölüm: Yol
Beğendim

Merhabalar Spring. :)

Eh, ben cevabını okurken bölüm onaylanmamıştı, az önce mail geldiğinde gördüm, hemen açıp okudum. :)

Açıkçası sanki diğerlerine nazaran biraz daha kısa bir bölümdü ama gizemin arttığını düşünürsek sorun yok.

Sanırım bir şekilde Luna da kral Arthur dönemine gitti. Nasıl olduğu koca bir sır perdesi ama bunun altından ilginç şeylerin çıkacağını düşünüyorum. Yani, belki iksirle alakalıdır... Yok, şimdi düşündüm de olmaya da bilir bak. Aman ne bileyim ben yahu. :D Neyse, öhüm... Sonuçta garip şeylerin döndüğü ortada. Önce Hermione'nin iksiri, şimdi de Luna'nın ani yok oluşu, üstelik görünmez olarak. Acaba orada görmesi gereken bir şeyler mi var?

Kim bilir? Yazarımız ilginç bağlantılar yapmak konusunda usta. :)

Neyse, ellerine sağlık. Hayran Kurgu okumayı cidden özlemişim, ilaç gibi geldi. Görüşmek üzere. :) On üzerinden on.



Yazarın Cevabı:

İlginç bir şeyler düşünüyorum, ama önceliğim her daim rebirth olacak merak etme. Biliyorsun kısa bölümler yazıyorum artık, çok da uzatmak istemiyorum çünkü kafam karışıyor genel olarak çok uzatınca. Öyle olunca da çook fazla ara veriyorum yazmaya.

Luna evet, gitti. Değişik yetenekleri var kendisinin diyebilirim.

Çok teşekkür ediyorum sana. :)



Yorumlayan: cankutpotter
Tarih: 25/06/16 17:00
Bölüm: Uther

Bölüm daha onay sürecinde sanırım. :)

 

Twitter adresim profilimde ekli, oradan bakabilirsin, zaten eklediğinde bana mail gelmişti. :)

 

Bu arada Rebirth'ü özledim ben ya. :P

 

Neyse, görüşürüz. :)



Yazarın Cevabı:

Rebirth benim yarım kalmış işim ya. Gerçekten. Devam etmek istiyorum ama asla vaktim olmuyor. Aklımda başka fikirler var ama. :) 

Geç oldu ama görüşürüz :D



Yorumlayan: cankutpotter
Tarih: 16/06/16 16:53
Bölüm: Uther

Merhabalar, tekrar ben. :)

İşler gittikçe garipleşmeye başladı ve ben Hayran Kurgu okumayı ne kadar özlediğimi fark ettim. :) Gerçekten, şimdiki hikâyeler biraz fazla cicli bicili bana kalırsa ama senin kurgularını sevdiğimi zaten biliyorsun. :)

Merlin tarafını bilemem ama Hogwarts kısmında alarm verilecekmiş gibi hissediyorum, o iksirin ne olduğu, zaman döndürücünün bomboş kalması... Bunlar gizemli sorular. Ayrıca Merlin'in o hali sırf bebek yüzünden mi yoksa garip şeylerin olduğunu sezdi mi merak ettim.

Eh, daha o kadar çok şey var ki, ne diyebilirim bilmiyorum. :) Sadece devamını merakla beklemek kalıyor bana.

 

Dipçik: Bu arada dediğim gibi buralara çok fazla uğramıyorum artık, geçen Hangouts üzerinden yazmıştım ama görmemiş olabilirsin, iletişime geçmek istersen Twitter ya da mail yoluyla ulaşabilirsin bana, neyse. Utandım. Gidiyorum. :D Görüşmek üzere...



Yazarın Cevabı:

Hayran kurgu candır yaa, veya bilmiyorum ben çok seviyorum..

Aşk hikayelerini pek sevmediğimi biliyorsunzaten, ama hepsi çok güzeller. :)

Bakalım, yeni bölümü ekledim, umarım beğenirsin? Ay telefondan cevap yazmak çok zormuş yaa hahaha, bilgisayara beş dakikalığına girebildim bölüm ekleyip çıkmam gerekti de. Daha uzun cevap yazmak için bekliyordum oysa ki...

Spoiler vermek istemiyorum ama göreceğiz diyip geçiyorum. Merlin'in sadece sinirleri bozuk diyelim geçelim, bir şey hissetmedi henüz.

 

Hangoutsum yok telefonumu değiştirdiğimden beri. Twitterdan ekledim ama sen misin emin olamayıp geri çektim. Hahahah. Biraz oluyor bunu yapalı. Şey, linkini falan atarsan takip ederim ama? Görüşürüz..



Yorumlayan: cankutpotter
Tarih: 16/06/16 16:36
Bölüm: Göl
Beğendim

Merhabalar Spring, buralara çok uğramasam da dün öylesine bir gireyim dedim ve bunu gördüm. :) Eh, şimdi okudum ve yorum yapayım dedim.

Merlin'i oturup öyle doğru düzgün izlemesem de bizim bölümde konusu geçiyor zaten, sıkıntı yok. :)

Hermione'ye olanların sebebi bir tür büyü gibi duruyor ama ne? Büyük ihtimalle kabuslarla bir alakası var ama sanki daha fazlası da varmış gibi duruyor.

Ne olursa olsun Malfoy'u sevmeyeceğim galiba, burnu havada bir kişilik kendisi.

Ve elbette geldikleri yer de Hogwarts'tan bayağı önceki bir zaman olmalı, bakalım burada ne yapacaklar?

Bu arada gördüğüm bir hatayı belirtmek isterim, Hogwarts'ın kuruluşundan bahsederken 9.cu veya 10.cu yazmışsın ama zaten sayının arkasına koyduğun nokta bu ifadeyi oluşturur, ayriyetten bir uncu, inci falan eklemen dilbilgisi hatası olur.

Neyse, ben diğer bölüme geçiyorum, dönmene sevindim. :)



Yazarın Cevabı:

Ben de öyle bi dönüş yapayım dedim malum finaller bitti rahatlık geldi..

Ben de Merlini izleyeli baya oluyor güvensizim o konuda kendime ama eskiden çok severdim hatırlıyorum baya bir şeyler yani :D

Hermione'ye olanlar karışık biraz yaa ama ama ama alakadar evet diyerek detay vermeden geçmek istiyorum. :)

yaaa eveet gece 5te yazınca böyle oluyor herhalde bi de tekrar okumadım açıkçası ama düzeltirim bilgisayara geçince, belirttiğin için teşekkür ediyorum!!

 



Yorumlayan: a_v_r_i_l
Tarih: 13/06/16 11:42
Bölüm: Göl

bu hikayeye türkfanfiction.net te de rastlamıştım. orda devamını paylaşmamışsın ama en azından burada paylaşsan olur mu? konu cpk gğzel.

 



Yazarın Cevabı:

Oradakini değiştirdim bu biraz daha farklı ondan ve devam edeceğim evet. Çok teşekkür ediyorum :)



Yorumlayan: Sunshine_bunnygirl_17
Tarih: 13/06/16 03:29
Bölüm: Göl

Merhaba Spring :)

İlk başta nasıl bağlayacaksın acaba iki evrenin karakterlerini diye merak ettim ve Zaman Döndürgeç Zamazingosu yoluyla bunu yaptığını görünce çok takdir ettim. Çünkü yalnızca karakterleri değil iki evreni de bağlamışsın bu yolla ve son derece de mantıklı geldi bana.

Henüz Merlin'den pek bir şey yok. Eh olayların ilerleyişi ile ilgili tabi sonraki bölümlerde bolca Merlin karakterleri de görülecektir eminim. 

Dramione? Yok, tahminimce Merlin'den de Arthur'u falan alıp bir aşk üçgeni yapmayı planlıyorsundur. Veya çokgeni. İlginç kombinasyonlar ortaya çıkacaktır eminim :D

Üslubunu beğendim; samimi, yalın.

Okurken hoşuma gitmeyen tek yer vardı. Orası da bağlaçla başlayan cümleleri sıraladığın yerdi. Bana biraz pürüzlü hissettirdi(Ayrıca,üstelik,ama bağlaçları olan yer). 

Devamını da dilerim güzel bir şey çıkacak gibi ^^ 

 

 



Yazarın Cevabı:

Merhabalarr :D

Ya be hep bir zaman döndürücüm olsun istedim, onun hakkında yazmak beni mutlu ediyor o yüzden. :D Başka türlü nasıl bağlayacağımdan emin olamadım ben de zaten...

Bir sonraki bölümde azıcık Merlin giriyor işin içine. Açıkçası HP fandomuna çok daha hakim olduğum için çekiniyorum biraz o tarafa geçmeye..

Açıkçası hiç çift düşünmedim ya. Çok kararsızım, ama Ron/Hermione falan olmayacak onu garanti edebilirim.

Yaaa açıkçası son okumayı yapmadım ve gece 6da yazdım, sen söyleyince vebi de çok rahatsız etti. (evet gidip tekrar baktım)

Ya umarım, kafamda deli planlar var ama... Yazıya dökebilecek miyim diye düşünüyorum.

Çok çok çok teşekkür ediyorum fikirlerin için, görüşürüz umarım. ^.^



Yorumlayan: Ayın Sakini Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 12/06/16 13:02
Bölüm: Göl
Beğendim

Yaaaa <3

Bölüm gelmiiiiiş

Draco'ya sinir olma vol23412412312

Hermione garibim, daha kendine gelemeden.....

İki yıldır düzenleyeceğim diye plan yaprığım Merlin hikaym vardı onu editleyesim geldi okuyunca :D Neyse artık sınavdan yapacaklarım listesine eklerim

Hani diyorum ki, yeni bölüm biraz çabuk mu gelse, hani azıcık çabuk yani azıcık :D

Şu an sınav kafasındayım o yüzden saçmalıyorum, güzeeeeel bir bölümdüüü her kelimeden ayrı keyip aldım ^^

Görüşmek üzereeee <3



Yazarın Cevabı:

Ehehhe merhaba :)

Ya ben buna 3 yıl önce başlamıştım valla yardır ya yaz çiz düzenle çok zevkli oluyorlar crossoverlar

yani hazır aslında şu anda ama sonraki bölümü yazınca koyacağım😂

Ovvv sınavlarında başarılar diliyorum ya umarım her şey istediğin gibi olur

teşekkür ediyooor ve görüşürüz diyorum👻

 



Yorumlayan: Astalder
Tarih: 09/06/16 19:02
Bölüm: Zaman Döndürücü
Beğendim

Merhaba! Gercekten cok begendim, ana karakter Hermione olduğunda ve Harry'le olan dostluklarına güzelce değinildiğinde bayiliyorum, sen de cok guzel anlatmişsin. Draco'nun Hermione'den emir almasi ilginc gelsede bu uysalligi cok hoşuma gitti ve Merlin-crossover.  .. Cok iyi be! Merakla bekliyorum, eger dramione de olcaksa zaten bu hikayeyi okumayi birakmam mümkansız olur. Eline sağlık, tam puan :) 



Yazarın Cevabı:

Ahahaha, mehaba! Umarım devamını da beğenirsin, değişik planlarım var... Karakterleri biraz değiştirmeyi seviyorum ama inan bana Draco uysal bir kediciğe dönüşmeyecek, hatta oldukça fazla soru çıkartacak diyebilirim.. Dramione düşünmedim değil ama şu anda oldukça kararsızım. Yorum için çok teşekkür ediyorum. :)



Yorumlayan: BademliiMagnum
Tarih: 18/09/15 22:49
Bölüm: Zaman Döndürücü

Takip listesine aldım lakin üye olalı çok olmadığından hikayeyi bulamıyorum sonrasında. Yorum bırakayım şimdiden. Okuma listemde sıra gelince, kolay bulabileyim. Zaman Döndürücü sayesinde geçmişe gidilen hikayelere bayılıyorum. :D 



Yazarın Cevabı:

Umarım devamını da seversin. :) Özel nedenler dolayısıyla belli bir süredir ortalıkta yoktum, o yüzden biraz geç kalmış bir cevap oldu ama.. 



Yorumlayan: cankutpotter
Tarih: 31/08/15 23:42
Bölüm: Zaman Döndürücü
Beğendim

Selam Spring! Oh be, dönmene nasıl sevindim anlatamam ya. :)

 

 

Şimdi, ben aslında Rebirth'ü bekliyordum; ama... Tamam, sustum. :) Merlin'i izlemedim; ancak üniversitede bayağı işledik efsaneyi. :) Sen ve senin özgün kurguların yok musunuz, bayılıyorum size. Bir imza alabilir miyim? :)

 

 

Ehem, neyse. Kabusların nedenini ve baştaki kısımdan fazlasını içerip içermediğini merak ediyorum; ama bunu ilerki bölümlerde göstereceğini umuyorum. Bomba gibi döndün, umarım hiç gitmezsin. Devamını büyük bir merakla bekliyorum, görüşmek üzere!



Yazarın Cevabı:

Ben de dondugume cok memnunum ya... 

Rebirth hakkinda kafamda cok soru isareti var, konusuruz seninle onu. Guzel bi dizi, eglenceli izlemesi yani baslayabilirsin.. ay deme oyle simaririiim 

Merak etme ben hepsini aciklayacagim ama beynimin nasil calistigini cozmussun diyelim.. ben ve dark temali hikayelerim emrinizdeyiz efenim, hoscakaliniz esen kaliniz yarin yorumlarinizda gorusmek uzere!!



Yorumlayan: Ayın Sakini Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 31/08/15 23:23
Bölüm: Zaman Döndürücü
Beğendim

Selam ^^

Oldum olası Merlin crossoverlarını sevmişimdir, ayrı bir heyecan güzellik katıyor bence :D Bir de Arthur'u genelde Gwen'den başka biriyle shipledikleri için de ayrı bir hoş geliyor gözüme :D 

Betimlemelerin, üslübun yerli yerindeydi, okutuyor kendini :) Son cümleye nasıl geldiğimi anlamadım.

Hermione'yi biri ele geçirdi sanırsam? Kesin Morgana'dır diyorum ve tahminimi sonlandırıyorum :D

Güzel bir kurgu bizi bekliyor gibi hissediyorum :) Ellerine sağlık, görüşmek üzere yeni bölümde ^.^

Ve de Ev'e hoş geldin, ayrı bir renk katacağına eminim buraya ^^



Yazarın Cevabı:

Ay merhaba merhabaa86;a86;

Ya Gwen kadar sevmedigim bir karakter daha yok gercekten dizideki tum beylere yurudu resmen...

Bir nevi oyle oldu, evet ama spoiler verip bozmak istemem :D Umarim guzel devam eder, zaten cok renkli bir yermis burasi.. hosbulduk efenim, hosbulduk a86;

Yorum yaptigin icin cok tesekkur ederiim



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()