Şarkıyla başlayıp bitirebildim diyerek başlayayım her songfic'te yaptığım gibi. Gerç;i biraz hızlı okudum vaktim yok diye yoksa 2. kerede dinleyebilirdim belki.
önce ekşi:
“O güzel yüzünü uzun vadede de olsa en az gözlerin kadar yeşil yapmazsam-“
insanlar kavgada şiir yazar gibi konuşmazlar. Aslında konuşmazlar bile ama hikaye sırasında bazen gerekebiliyor tabi.
sonra tatlı:
Popüler ç;ocuğun iç; dünyasına, abisiyle ilişkisine ve ç;evresine dair kısa ama öz bir bakış aç;ısıydı. Kısalığına rağmen bu dediklerime dair ipuç;larını birleştirmesi kolay ve akıcı olmuş.
Eline sağlık
Yazarın Cevabı:Selam saga :)
Aa, şarkının yetmesine sevindim bölüme. Kısa kalır mı, diye düşünmüştüm bayağı. Tekrar başa sarınca aynı etkiyi veremiyor gibi gelmiştir bana hep.
Aldım kabul ettim eleştirini :) Aslında olayı dramatize etmeye ç;alıştı orada biraz Nolan, bütün sınıfın onlara baktığını biliyordu ç;ünkü. Öyle düşünerek ekledim o cümleyi. :) Ama beğenmene sevindim, birleştirebildiysem bunları, o duyguyu verebildiysem ne mutlu bana :) Teşekkür ederim, senin de okuyan gözlerine sağlık ^-^