Yorumlar: Sadece Tutku

Yorumlayan: tearsoftheoceans
Tarih: 20/01/19 13:47
Bölüm: 2. Bölüm: Jessica
Beğendim


Yorumlayan: uzayli
Tarih: 01/05/17 19:08
Bölüm: 3. Bölüm: Blaise
Beğendim


Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 31/01/16 06:28
Bölüm: 10. Bölüm Rabastan
Beğendim

Ay umarım Beth söylendiği kadar kotu ya da gıcık değildir, jess onu niye sevmiyo merak ediyorum ve Rabastanin onun eski sevgilisi olması vovovovov yani daha once rabastan nasil biriydi hiçbir fikrim yoktu ama sayende kendisini merak etmeye başladım sevgili jess, ellerine sağlık!!! Bundan sonra düzenli yorum yapmaya calisicam, soz. Çünkü st bana cok uzun ve yorucu bi geceyi atlatmamda yardim etti <3<3

Yeni bölümleri heyecanla bekliyor ve seni cok cok öpüyorum <3 

ps: Draco cidden narcissaya benziyo ya yerim <3

 

 

 



Yazarın Cevabı:

Canım şimdi Beth dediğimiz şahsiyet Jess'in annesi olduğunun ona benzediğinin gerçekliğinden (burada Kerimcan snaplerine bağladım spoi vermicem diye affet). Heheh 😎 Et et, merak iyidir, çıkcak iki-üç bölüme zati pişiyor şu an. Ay Rabastan <3 Kitapta sadece adını görmeme rağmen en sevdiğim karakterlerden biri oldu kendis, nasıl başardı onu da anlamadım ama işte... Ya dimi, hiç işlemediğinden (yaratıcısı tarafından bile 😪) hamurunu seçebiliyor olman çok güzel, ayrıca adam bi Lestrange ya, çok havalı. Teşekkür ederim bebeğim, senin de parmaklarına sağlık, gecenin bi saatinde oturmuşsun <3 <3 İstiyorsan bi yerden numaramı falan vereyim anlat bana, iyi bir dinleyici olmamla çok sık övünen biriyimdir *-* 

Ben de öpüyorum iyi bak kendine güzellik <3

Ay evet dimi, ana oğul beni bitiriyorlar adgsksldş



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 31/01/16 06:03
Bölüm: 9. Bölüm Draco
Beğendim

Ya sanirim jessle ilgili en sevdiğim sey dracoya kendini sorgulatmasi. Draco hem zevk aliyo kavgalardan hem de kendini tanimaya zorlandığı icin sinirleri bozuluyor, ailenin ona dayattigindan farklı bi insan olması ve bunu gosterenin jess olması epey sarsıcı onun icin djdnndnmg

ellerine sağlık ya malfoyun yüzünün gulmesi beni mutlu etti ^^

Şimdi izninle okumadigim son bölüme geçiyorum :*:*



Yazarın Cevabı:

Ben şahsen ikisinin de alttan alttan birbirlerine sataşmalarını seviyor ve yazarken de deli gibi zevk alıyorum 😎 Ama evet, tespitin doğru esas kızımız tarafından sürekli bozguna uğratılması da o yüzden zaten, yavrum yazık ona atlatıcak inş yakında sfhansksld resmen yaşancak bütün Malfoy aile dramasını özetledin 😂😂

Bi de beni düşün yazarken, gözlerimde kalpler aça aça ve durduk yere ihihihihi diye güle güle yazdım ^^ 

Okey beybi, geç bakalım :* :*



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 31/01/16 05:49
Bölüm: 8. Bölüm Jessica
Beğendim

Jess böyle bi darbeyi hak etti diyecek gibi olurken dilimi ısırıp aniya saygısızlık etme diyor ve susuyorum...

Ay ama yani ben boooyle elim ayağım donuk bi vaziyette kaldım. Hem jesse cok üzüldüm hem ona cok kızdım bu kiz bende klaus hissi uyandırıyor artık fjdkdkkg (sen bana bakma ben aşırı the originals feelsleriyle doluyum da)

Küçük malfoy fnsnndnfjdkg ay çocuk cidden mini malfoy...

KİTABIN ADİ SADECE TUTKU HMMM SİFRE DE TUTKU HMMM BENCE MESAJI ALIN ARTIK FDJDJJDJGKF

ellerine sağlık jessjessjessjess <3<3



Yazarın Cevabı:

Ya ben Jessie'nin dramlarıyla uğraşırken arada gözlerimi deviriyor ve bu yüzden karakterimden de tepki alıyorum ama olsun gene devircem asfhaskskld Ya Jess şımarığın teki ya agahahak O yüzden ben yazarken iyi oldu sana hıh demeden duramıyorum, ama işte orda Will var benim hiç yazamadığım Orlando Bloom'lu Will'im... (Hayallere daldı) 

Aynen işte bende de o Klaus etkisi oluyor, olmaması mümkün değil sfahsn, ya ben izleyemedim bu sezonunu yaaaa offf (ÇÜNKÜ HEP DC-MARVEL DİZİLERİ İZLEDİM KAHRETSİN) Biraz spoiler verebilirsin ama 😎

Ya çok tatlı değil mi o *-* Jess'den daha çok seviyorum ben Ambroise'i ajamsld havalı en azından 

Jess henüz o kadar zeki olamadı sorry canısı anzmdldksk

Tenks metismetismetis <3 <3 



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 31/01/16 05:31
Bölüm: 7. Bölüm Hermione
Beğendim

Jess'in su an ağzını burnunu kırmak istiyorum... Yani elime versen guzel pataklardim... Hermione evet cok ileri gitti ama ben zaten onun ileri gitmesini bi parça ooc bulduğumu söylemek isterim. Yani hani evet Hermione kıskanır buna inanıyorum ama insan içinde hırsız ve surtuk diye bagirmazdi be Jess'im...

Ay valla Jess beni çıldırttı bu bölüm. Söyleyeceklerim bu kadar fjdjfjfks

ellerine sagliiiikk!!! :*:*



Yazarın Cevabı:

ehehehehe (kaldı) Hermione'nin tekrar okurken ooc bulduğum kısmı benim de bağırmayacağıydı ama ne biliyim, yüz yılın tribini atmasını yazmak istemedim açıkçası. Hani mırın kırın edip süründürüceğine direkt söylesin de uğraşmıyım dedim yoksa evet, demezdi.

asdfghjklş Jess'i seviyoz seviyoz, çıldırtsa da seviyoz 

Teşekkür ederim güzellik!!! :**

Bu arada iletişimden mail attım sana, ama gidip gitmedi mi bilmiyorum fghjkl



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 31/01/16 05:19
Bölüm: 6. Bölüm Severus
Beğendim

Yine beeen. Sabah beni görünce kufretmezsin ins...

albusu yazis biçimini sevdim, jessi guzel ele almış ama severus nasil desem... Fazla endişeli? Jess icin yani. Cidden bölümü ve planı sevdim ama severus fazla endişeliydi onu cok sevemedim.

albus kendi torununu bile piyon yapiyo CİLDİRİCAM

jess dumbledore koruma ve yumuşatma derneği kurmak istiyorum fjsjjfks bi de geçen yorumda katherine benzetmesi yaptim ama hal tavır icin, yoksa jess kati asla sevmezdi. sırf kendini korumasini falan... 

Ellerine sagliiik ^^



Yazarın Cevabı:

Tek küfretmem şaşkınlıktan kaynaklanan sevinmeliğimin güzelliğiydi asdfghjö 

Dimi ya. :( Bu bölüm ben ömrümde ilk defa Snape yazdım, o yüzden doğaldır olasıdır efenim.

asdfghjklş DUMBLEDORE FAMİLY 

Boş insanlar olmazsa olur diyor syn Jess Dumbledore *yazar burada karakterine gözlerini devirir ve karşılık olarak göz devirme alır* Katherine benzetmesi karakter için aldığım en güzel iltifatlardan biriydi beybi, şahsen ben tam KATHERİNE HERKESİ ÖLDÜRÜRRR NİHİHİHİH kafası yaşadığımdan, kız kötünün kötü olsa da benim için yeri değişmiyor ama Jess onu sever miydi, sevmez miydi, ona bişi demicem ileriki bölümlerde sen karar verirsin artıkın sdfghjkl

Öpüldün güzellik ^^



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 31/01/16 04:49
Bölüm: 5. Bölüm: Pansy
Beğendim

Ay hikaye notunda kendimi görünce utandım... Ama cidden kusuruma bakma nolur ya. Valla telafi edicem. :(

Ay şeye cok güldüm, Clara DAMON hani o soyadlı biri zaten başka hangi binaya girebilirdi fjsndnmff (tvd izliyosan the originals da izliyo musun kafamda deli sorular)

Pansyde şeyi fark ettim kizi cidden hiç sevmiyosun djsnndngkf hani bu kadar olur, çünkü pansynin gözlerinden anlatırken hislerini degil olaylari temel almışsın bu aradaki fark beni sevindirdi.

Ellerine sagliiiikk!!!



Yazarın Cevabı:

Yav asıl sen kusura bakma benim "hemenlerim" bi hafta geç geldiği için... :(

*yazar burada pis emoji sırıtmasından koyar* TVD izliyodum Katherine ölünce bıraktım, öyle bi karakter ölünce izlemeye değer bişi kalmadığını düşündüm çünkü şimdi gelmiş falan diyolar ama ı-ıh yani :( THE ORİGİNALS İZLİYORUM EVET SEZONA BAŞLAYAMAMIŞTIM AMA GEÇEN HAFTA BÜTÜN BÖLÜMLERİ Bİ GÜNDE İZLEYİP ARADAKİ AÇIĞIMI KAPATTIM MUTLUYUM *-*-*-*-*-*-*

Buralara ben çaktırma mesajı veren bi heheheh diyorum sdfghjk (KIZDAN NEFRET EDİYORUM)

Teşekkür ederiiiimm!!!!



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 31/01/16 04:33
Bölüm: 4. Bölüm: Draco
Beğendim

Pansy'nin suratına kusucam gerizekali kiz... Beni geriyo... Ay bi de jess helal olsun bu kadar uzun nasil yaziyosun?? 

Ayrıca Jess'in çizgi roman sevmesi de gözlerden kacmadi ;););)

Bölümü cidden sevdim, ellerine sağlık!!! (Keske uzun yorum yapabilsem ama hayat şartlari beni buna zorluyo...)

Öptüm!!



Yazarın Cevabı:

Dimi ya *gözlerini devirir* Şimdi bir nottan bahsedeyim hemen: Draco'nun kucağına uzandığı sahneyi yazarken baya küfür ede ede yazdığımı itiraf ediyorum ivit. Ya bilmiyorum valla wordd oturunca geliyorlar işte :D

Ya o Blaise konu açabilmesi için hep, yoksa benle bi ilişkisi yooook ;);););)

Yemişim hayat şartlarını, sevmen yeter bebeğim! 

Bende öptüümm! 



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 31/01/16 04:20
Bölüm: 3. Bölüm: Blaise
Beğendim

Hayırsız selemetis geri döndü!!! Telefonda olduğum icin cok uzun yazamıyorum ama bölümü cidden begendim, blaise hiç ooc değildi ve cok iyi işlenmişti, notta yazık ya ne bileyim... Jess onu babasıyla yargılamama konusunda haklı bence.

ellerine sagliiik!!!



Yazarın Cevabı:

Hayırsız mııı? Nooo, o benim biriciğim, kimselere yedirtmem sorry 😌

Ay boş ver ya uzunu kısayı, yazman yeter güzelliğim! Ooc değil dedin, gönlümü çeldin, gözlerimde kalpler açtırdın! Hiç yazmayı aklımdan geçirmediğim karakterleri ele aldığımdan hep bi böyle diken üstündeyim o yüzden desteğine bir kalp daha koymak istiyorum izninle <3

Ya Kyle ya <3 Ben onu çok seviyorum nedensiz yere bilmiyoru , hiç cümlesi yok ya kitapta ondan herhalde... 😒 Jess çok fena ya, kızın yargılamama konusu bile kendi gibi tuhaf, çok böyle şey oynuyor hesaplı mı? Sdhanaksl

Afiyet olsuunnn! 



Yorumlayan: lodos
Tarih: 03/01/16 09:52
Bölüm: 9. Bölüm Draco
Beğendim

http://rs881.pbsrc.com/albums/ac11/sophie0hp/GIF/vpu801.gif~c200

Blaise şok.

Kyle şaşkın.

Pansy, delirdi.

Eheh, yeni bölümü bekliyoruz elbette.:))



Yazarın Cevabı:

Aasdfghjklş bir bölüm bu kadar güzel özetlenebilirdi sanırım :D

Buyrunuz efenim bölümler burada kapış kapış fghj



Yorumlayan: POTERhead
Tarih: 01/01/16 17:54
Bölüm: 7. Bölüm Hermione

HALLO

Yazın bu hikayeyi ekran fotoğraflarından değilde sonunda burda yayınlanmış bir şekilde okuduğumdan dolayı çok müteşekkirim xkxkxm
Şimdiiii öncelikle hiçbir zaman kanımın ısınmadığı -ve ısınmayacak- olan şu canım Hermionenin davranışları hakkında bir yorum yapmak istiyorum,Evet kızı sevmiyorum ama ben öyle insanlardan öylesine nefret eden birisi değilimdir -aksine cidden kişilere olan soğukluğum gayet zor ve nadiren olan bir olaydır ve Hermione bu konuda kafamda kocamaan bir tahtta oturuyor. Bu kız ispikçi olmakla başlayarak çok saçma sapan bir karaktere sahip, anladık birinci sınıftalarken Harry ve Ronun suçunu üstüne aldı filan dost oldular amaan ne güzel alkış kızıma

Amaa alsındı bizahmet, orda olması ve Harrylerin onu bulmaya gelmesi zaten onun suçuydu. Yani ayy Ron senin hakkında bişeyler söyledi içerledin YA KIZIM YALAN MI SÖYLEDİ? Öyleydin, gıcıktın, iticiydin ben olsam bide gider yüzüne söyler kavga çıkartırdım. 

Sonra gelelim Azkaban Tutsağı'na, canım Siriusum biricik vaftiz oğluna Ateş Oku almıştı. Hermione bunlara durmadan onu Profesörlere göstermelerini söylemişti. Harry ve Ron ise reddetmişti. Sonra Hermione naptı? İspikçi. Ne yani sana mı kaldı, yaptığı şey Harrynin güvenliği filan değildi. Harrynin güvenliğine bukadar meraklıysa daha önceden yapmaması gereken sürüyle şey vardı zaten.

Kızın psikoloji şu;NE DEMEK BENİ DİNLEMEZLEEEER!!1!1!Dinlemediler aq git kenarda ağla ne ispikledin. Yani ben bu örnekleri daha çok uzatırım da konuyla bağlantısı olan sadede geleyim,Hermione böyle bir geçmişe sahipken -ve nekadar hırslı olduğunu Merlin bile bilirken- ciddi anlamda düşünüyormusunuz ki Jess başkan olucak ve Hermione sadece ''ooh tabiki canım dostum gel bir öpeyim'' olur. 

OLMAZ

Daha bile manyaklaşır. Anonim isimle mektup filan atar

'Sayın Prof. Dumbledore; Jess ikinci sınıfta şurda şunu yaptı, yakalanmadı. 5. Sınıftaki o olayı hatırlıyormusunuz? Heh işte o Jess di. Hadi şimdi o başkanlık rozetini alın ve hakedene verin.'

Yani burda Hermionenin yaptığı bırak Oc'liği gerçek Hermionenin tepkisinin sönük kalmış haliydi eleştiricekseniz tepki neden bukadar az diye eleştirin. Bulanık meselesine gelelim.

Abi dmxmznznnx

Bulanıksın aq. 

Bulanıık bulanıııık BULANIK KOCAMAN BAK BU LA NIK. Diğeride kanı bozuk ee

Napak

Ağlayalım mı?

Ne yani biri gelse sana kahverenkli saçlı dese de ağlıcakmısın? Ağla sen ağlarsın Hermione tek bildiğin kendini acındırmak. Yani ben Muggle-doğumlu olarak Hogwartsda olsam kendim derdim "evet bulanığım yani?"

Neyse ne bukadar Hermione yeter. Bölüm genel olarak gayet hoştu bence Harrynin kararsızlığı filan yani gerçekten böyle bir olay olsa Harry cidden burda ki gibi 'ay napsam kimi tutsam' moduna bağlardı. Tepkiler iyiydi, ben sevdim ^^ Tek sevmediğim şey şu Slytherinlilerin şakşakçı gibi alkışlayıp durması ama gerçektede böyle birşey olsa sanırım böyle şakşaklarlardı yani benim sevmeme olayım sanırım Slytherini sevmememden dolayı xkxkxmzmnx

Onun dışında ben beklemedeyim, hani benim karakterim vardı burda birtane hani hatırladınmı Jesss *ileri geri sallanmaya başlar* onu hatırladınmııı (çünkü ben unuttum adı neydi o kızın ya kdmzmzmx)Neyse sonra görüşürüüüüz kaçtım ben    



Yazarın Cevabı:

Hİ BEYB! 

 

Ya niye şimdi ifşa ediyosunn?? O kadar hevesle atmışken, niye yaniasdfhjkl 

 

Yap karşim, sahne senindir. Asdfhkşş "ispikçi olmakla başlayarak çok saçma sapan bi karaktere sahip" favorim 👌🏻  Ay ben o kısmı unutmuştum var ya. Şimd kendimi ifşa edeyim, ilk okurken neden bahsediyor bu diye ekrana on dakka bakıp sonra (geç bastığından) "haaaa evet, harbiden öyleydi devil devil devil Hermione" diyerek ekrana elimle çarpı yapıp okumaya devam ettim, bu da böyle hoş bir anı. 😁

 

Ve JOKER d84; BEN (Demeden geçemedim, sorry. Bu adamın oynadığı Joker efsane, inş Leto'da bizi hayal kırıklığına uğratmayacak Suicide Squad'da *-*) 

 

Ay evet ya. Ron her konuştuğunda bunu da de, bunu de diyerek okudum kitabı, ben o kızı hiç sevemedim. Yani ilk gördüğümden son gördüğüm ana dek, (Dramione çılgınlığı da olduğundan baya bi zaman) baya baya gıcık gittim kıza. Assdfvjl aynen he, ben de aynını yapardım. Baya söverdim. 

 

Aynen böyle düşünüyorum. Tamamen kendini gösterme, dinlettirme çabası içinde yapılmış ve elinde patlamış bir düşünceydi. 

 

Asdffghhjkll anonim mektuplar 💕

 

Valla yapar mı, yapar, ne diyim. Öyle bir psikopatlık hep sezmiştim bu kızda zaten :D

 

Asdfghhkşşi Yavrum sen baya dolmuşsun kıza, önünde olsa öldürcen kızı 😂😂

 

Ya ben her zaman "Bulanık"ın yeterince böyle "OOOO NASIL DERSİN?!" kıvamında bir hakaret olarak görmediğimden kitapta filmde ne zaman biri Bulanık dese gözlerimi devirdim yani, neden bu kadar takıldığını, baştan sona soya küfredilmiş gibi tepki verildiğini de anlamadım 😒 Normal argoya benziyor bence çünkü. Neyse... Bu arada bu gifleri nerden buluyorsun, temaya çok uygunlar 😂😂 

 

Ayy teşekkür ederim! 😍 Harry normalde nasıl davranırdı tam çıkaramıyorum, bence Ron'la Hermione'nin kavgalarında olduğu gibi bi ona bi ona yanaşır aralarını yapmaya çalışır, bir şeyler önerirdi. Slytherinlerrr d84; Yav onlar dalgacı takım, orda birisi de ölse onu da alkışlarlardı bence 😂😂 Slytherin sevilmez mi yaaaa 😥 Slytherin bu, aziz Slytherin (renkleri çok uyumlu bence sevebilirsinnasdfhkll)

 

Miranda beybi, adı Miranda, onun yükselmesine daha var ama başka ekran resminde atmıştım sana onu 😂😂

 

Görüşürüüüüzzz! 😘💕




Yorumlayan: lodos
Tarih: 30/12/15 17:14
Bölüm: 7. Bölüm Hermione

Heyy, bu Hermione mi? Eğer bu Hermione'yse Hermione kim?:))

Yani Hermione'nin biraz-cık hırslı olduğunu hatta iksirde ifrit bayrağını dalgalandırmaktan ısrarla vazgeçmeyen Harry'nin Felix Felicis'i kazanmak için Melez Prens'in kitabını kullanan Harry' ifrit olduğunu da biliyoruz. Hırslı kız, n'aaapsın?:D Yine de bence bu, Hermione'ye bir beden büyük gelmiş. *bir şoktan diğerine girer* Cık yani, olmamış. Ne diyeyim? OC Hermioneler gibi olmuş biraz?

Başta ikisinin arasındakini Üç Büyücü Turnuvası'nda adının çıkmasından sonra Ron'un Harry'le arasında olanlara falan benzetmiştim. Hermione'nin Jess'i görünce yolunu değiştirmesi falan.. Bu arada Hermione, efsane ya.. "Yeni yollar keşfediyorum.":D

Sanırım ben bu bölüm Jess'e daha sinir oldum. Bulanık imasını yapıyorsan kendine de kanıbozuk yakıştırması yapıldığını unutmamalıydın.'Ah, be Jess.. Sen ne yaptın?' diyoruz ve bir yorumu daha burada bitiriyoruz.

http://1.bp.blogspot.com/-Yyum1_ieowA/VfkyfJUo4wI/AAAAAAAAF8I/qfXtF1e3H_0/s1600/sad.gif

 



Yazarın Cevabı:

Selaaam! Ay lodos senin bu huyunu seviyorum böyle ne düşünüyorsan direkt yazıyorsun falan bende tekrar dönüp okurken aa evet bak cidden öyleymiş diyorum, keşke tüm okuyucular senin gibi olsa *-*

 

Ya doğrusu Hermione'nin bazı yerlerinin ben de OOC olduğunu düşünüyorum. Mesela, "sen ve senin sürtük ruhun!" demesi falan pek uygun değildi ona. Ancak dışında (belki ben biraz fazla anti-Hermione'ci olduğum için böyle düşünüyorum ama) yazarken davranışları bana OOC görünmedi. Hermione zaten ılımlı bir karakter olmadı benim gözümde. Baskın ve dediğim dedik biriydi o her zaman. JKR bile son açıklamasında Ron için fazla baskın olduğunu kabul edip "Keşke Ron ve Hermione yapmasaydım, kişisel bir tercih oldu bu. İlişkileri yürümezdi, evlilik danışmanı gerekirdi," dedi yani, anlatabiliyor muyum? Kızda biraz sıkıntı var. :D Üstelik Hermione arkadaşlarını ispiyonlamış biri ve ben bunu yapmasını da aşka gelip "Harry'nin güvenliğini düşünmeliyim, benim için her şeyden önemli bu" moduna girmesine bağlamıyorum. Bana kalırsa tamamiyle, "Siz beni nasıl takmazsınız? Burada size bir şey söylüyorum, beni nasıl dinlemezsiniz?!" kompleksine girdiği için yaptı, ki, senin de belirttiğin gibi Harry sırf bir derste ondan yüksek not aldı diye sinirinden delirmişliği olan biri bu kız. Şahsen ben Melez Prensi okurken artık şöyle bir diyalog bekledim Hermione'den: "Ya o kitap, ya ben Harry. O kitap kalırsa ben giderim!" :D

 

Toplamam gerekirse, Hermione'nin atarlı davranışları bana pek koymadı. Evet, belki biraz daha az sesini çıkarıp daha çok trip atabilirdi, ama bence hepimiz kızdığında bağırıp çağıran biri olduğunu biliyoruz. Bkz: Ron'la birbirine girdiği sahneler. :P

 

Jess'e gelince de ben sana onun için spoileran uzak bir şey çiziktireyim hemen canısı: bu kızcağızımızın hayatı güllük gülistanlık bir şekilde geçmedi. Arka planda bazı sıkıntılar var, henüz dile getirilmemiş bir yığın olayı var; kızın arka planında da iyi şeylerin olduğunu söyleyemeyeceğim maalesef, biraz problemli kendisi kısaca. :D Ama sana şunu söyleyeyim keyiften böyle davranmıyor. "Sen de öl, hadi gitmişken sen de git" gibi bir felsefesi yok. :D Ayrıca kendisine kanı bozuk denmesini de pek umursayan biri değil, o yüzden Hermione'ye bulanık imasında bulunurken kasmadan yaptı bunu. :))

 

Yorumun için çooook teşekkürler, görüşürüzz! ^^



Yorumlayan: lodos
Tarih: 30/12/15 14:06
Bölüm: 6. Bölüm Severus
Beğendim

Entrikacı Dumbledore..Snape'e katılmamak elde değil.:))

Snape'in bakış açısından bi bölüm düşündüğüm gibi kötü değildi. Şu ana kadar Blaise ve Pansy'nin bölümlerini de sevdim ama sanırım Hermione'yle bu döngüyü kıracaksın.:D

Ve diğer bölüme geçiyorum. =_=

 



Yazarın Cevabı:

Ya ben hala Snape'ten yazmalı mıydım diye düşünüyorum, çok kararsızım Snape konusunda, ama kötü olmamasına sevindim! ^^ Blaise'den yazmayı seviyorum ne yalan söyleyeyim hoşuma gidiyor Blaise benim , Pany eh işte zaten onun olduğu bölümlerin sayısı 3. sezonumda (inş) artıcak buralarda az az değincem ona, planım bu yönde en azından. :D

Hehe 😁 Sadece Hehe 😁 (Yazar burada evet kesin kırcam/kırdım demek istiyor)

Öyleyse diğer bölümde görüşürüz! ^^

 



Yorumlayan: lodos
Tarih: 30/12/15 12:36
Bölüm: 5. Bölüm: Pansy
Beğendim

Heyy!:D

 Paint It Black! Bu şarkıya bayılıyorum ama sadece Rolling Stones'tan dinleyince..:) Bu arada günlük güneşlik karakterlerimizden Central Park'tan Kyle'ın maşallahı var ama Blaise için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.:))

 Pansy'nin ağzından bir bölümün sıkıcı olacağını düşünürdüm ama bu bölümü çok-çok sevdim. Pansy'nin kız gurubu-aralarındaki bilindik kız konuşmaları vs çok iyiydi. Miranda karakterine ısındım diyebilirim. Sonunda Pansy'i savunması falan.. O anda ben:

https://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+m+not+gonna+pretend+i+understand+what+s+going+on+here+_702c30e76b5e88619b1b088374fc2378.gif

Sanırım beni biraz gıcık eden tek şey, Dumbledore'un üstün ruh misali etraflarda süzülmesi.. Anladık, kız aşırı güzel, herkesi parmağında oynatıyor vs vs. Yine de Malfoy dışında birilerinin de onu bozduğunu görmek güzel olurdu. Hani o da bir insan falan ya.:D

Çok güzel bir bölümdü, Jess ellerine sağlık.:))

https://media.giphy.com/media/6DCakgPT6Grf2/giphy.gif



Yazarın Cevabı:

Heyyyyy!!! ^^

Orijinalini dinlemedim, Vin Diesel'in oynadığı The Last Witch Hunt mı ne öyle bi filmde oynuyordu orda -shazam sağ olsun- öyle buldum şarkıyı dfghjk Grant da bence resmen Slytherin havası var, valla bulduklarım arasındaki en Blaise'e benzeyen Blaise oydu resmen bütün siyahi ve 25 yaş altı aktörleri taradım :(

Pansy'den ezelden beri nefret eden biri olarak, ben de yazarken "bunu şimdi yazıyorum ama ya okuyanlar sıkıntıdan ölürse ne olcak?" diye düşünüp durdum, sen öyle olmadığını söyleyen ikinci yorum yapmaktan çekinmeyen okuyucumsun, teşekkürler! Ya o kız konuşmalarında ben çok eğlendim hani Slytherin'dekilerin de böyle sohbet edip dedikodu yapabileceğini, sadece soğuk kayalardan ibaret olmadığını gösterdiği için çok hoşuma gitmişti; beğenmene çok sevindim o yüzden! ^^ Ben Miranda&Kyle şipliyorum direkt; en sevdiğim OC o, Slytherin'deki. *-*

asdfghj bence Pansy de o anda öyle bakıyordu :D

Ya Jess'in şöyle bi hastalığı var, her zaman son sözü o söylemeli. İster şımarıklık de, ister üstünlük taslamaca, ister psikopat (şahsen ben üçünü de diyorum fghjk) ama böyle manyakça bir olayı var - bozuyor ki. Malfoy dışında da bozan var baya ama işte olay örgüsü de biraz Dracie vs Jessie arasında geçtiğinden en sıkı diyaloglar hep onların arasında geçiyor, ama uyarına uyup ağırlığı diğerleri arasında paylaştırmaya çalışacağım (laf yemesini görmek hoşuma gider çünkü) ^^

Teşekkür ederiim! ^^



Yorumlayan: lodos
Tarih: 29/12/15 13:21
Bölüm: 4. Bölüm: Draco
Beğendim

 Heyyo, nen de saf saf yeni bölümleri bekliyordum.:)

 Güzel bir daha.. Daha az yazım hatası -hatta yoktu galiba?- ve daha güzel betimlemeler.. Mesela:

"Nasıl-Hayatta-Kalınır?" oynadığı oyun arkadaşı.. Jess'i tanımlamak için birebir..:)

İçindeki yüklü altınların, elmas ve mücevherlerin arasında uyuyan ejderha gözlerini aniden açıverdi. Aklıma bir anda hazine odasında tek başına yatan ihtiyar Smaug geldi.

https://media.giphy.com/media/LrbFswP0svXmU/giphy.gif

Ve tabii bence en güzeli sonuncusuydu.

Vicdan azabı kovalarına daldırılarak renklendirilmiş barış bayrakları..

Evet, fazla gevezeliğe dalmadan ben diğer bölüme geçiyorum!:P



Yazarın Cevabı:

Selaaam! Ya evet, sorma ikisine de aynı anda başladım ama nasıl becerdiysem Tff geride kaldı biraz adfgjl

Ya ikisi de en sevdiğim ve böyle baya oturup bu olmadı bu hiç olmadı diyerek harcadığım saatler sonra gelen betimle, zevkimizin aynı olması süper! *-*

Okey, diğer bölümde görüşürüz! ^^



Yorumlayan: Lamekan
Tarih: 09/11/15 18:05
Bölüm: 5. Bölüm: Pansy
Beğendim

Selam Jess! ^^

Sınav haftasına girmiş olan bir adet Lamekan'ın moralini ne düzeltir? Evet, efenim bildiniz! **Alkış**  ST'nin yeni bölümü. 

Vay be! Ne yalan söyleyeyim Pansy'nin ağzından sıkmaz mı, diyordum. Ama 11314 -11314! O,O onbirbinüçyüzondört! - kelimelik bir bölümü sıkmadan okutturdun. Pansy o kadar kıskanç ve kör müydü, yahu? Yer yer acımadan edemedim. 

Jessie ne dedi acep Nott'a, diye ben de burada merak ettim. :) Yok canım, pek bişey dememiş zaten. Sjjsdj Ve o kız neden bu kadar güzel!!! Ben bile kıskandım. :/ :D sjsjsj

Ve Draco! ♥♥ Blaise ve Nott ile aralarında geçen küçük atışma çok tatlıydi. 

Kalemine sağlık! ^^ b25;♥

 



Yazarın Cevabı:

Selamlaaar! ^^

*gururlu gururlu ekrana bakan ben emoji gülüşlerine büründüm*

Hiçbir zaman sevemediğim bi karakter olduğundan kendileri, eklerken bende sıkılmaz inş okuyanlar dedim ama sen sıkılmadığını söylüyosun bende burda Madagaskar dansı yapıp Smurfs şarkısı söylüyorum İnş toplicak kendisini yakında, bekliyoruz yani sdfghj Bende arada bir acıyorum, ama sadece arada fghjfghj

Çocuğun kafasındaki güzelim baba figürünü kırıp onu gerçekleri görmeye zorlamış, şimdi sordum söyledi :D Valla kendi karakterim diye demiyorum ama BEN DE BAYA GICIĞIM BU YÜZDEN ONA -.-

Dimiiii *gözlerde kalpleer* ikisini de alıp nefessiz kalacakları ana kadar sarılmak istiyorum <3 <3

Teşekkür ederriiim! ^^ <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 02/11/15 18:34
Bölüm: 4. Bölüm: Draco
Beğendim

D r a c o n a p ı y o s u n

Selam Jess <3

Ya bu bölüm ben şeyi fark ettim, yani Jessie ve Albus arasındaki ilişkiyi bilmiyorum tabii ama Draco Albus ölünce Jessie'nin nasıl hissedeceğine çok da önem vermiyor sanırım. Tabii bana da öyle gelmiş olabilir ama ne bileyim, kendi görevi o kadar ağır ki bunu düşünmeye mecali kalmıyor gibi.

Ellerine sağlık severek okudum (yine) ayrıca şarkı listen de çok güzel <3

Öf bi de Blaise'e olan bağım artıyor, yani severdim ederdim de ne bileyim daha da sevmeye başladım bana zorla Blaise/OC mi yazdıracaksın anlamadım ki askdjak

Çok öptüüüm <3



Yazarın Cevabı:

Selaaaam <3 <3

Asdfghjklş bu kadar olurdu 10/10 gözlem puanı benden sana! Ama evet Jess-Albus arasında mükemmel bi grandpa-grandchild ilişkisi yok/olmadı (olamadı) kader diyoruz... Aynen öyle, ya keşke okuyanların hepsi senin gibi dikkat etse easter egglere :((

Teşekkür ederiiim, beğenmene çoook sevindimm! <3 <3

YA BLAİSE ÇOOOK TATLI! Eğer aşırı Draco fangirli olmasaydım kızı Blaise'e yar ederdim, o kadar *-* AY YAZ YAZ NE DURUYOSUN GİR YAZZZ SDFG

Benden de bol bol öpücükleer <3 <3



Yorumlayan: Lamekan
Tarih: 27/10/15 21:25
Bölüm: 1. Bölüm: Draco
Beğendim

Merhaba!

Hatun güzel aslında ama Phoebe ile bütünleşmiş bir Jessica'dan sonra biraz garip gelmedi değil. Yine de, neredeyse çizdiğin profille birebir diyebilirim. Sevdim. ;)

Kalemine sağlık, hikayene bol yorumlar diliyorum! :D 



Yazarın Cevabı:

Selamlar! ^^

Bu resmi bulamasaydım büyük ihtimalle Phoebe olmaya devam ederdi herhalde ve aynen bana da garip geliyor bazen ama kafamdakine çok uyuyordu :D Sen de beğenmişsen sıkıntı yok :3

Teşekkürler ve umarım gelir yorumlar! :D



Yorumlayan: Lamekan
Tarih: 26/10/15 23:07
Bölüm: Giriş
Beğendim

Merhaba!

Sonunda okuyabildiğime öyle mutluyum ki! Ekranla yaptığımız birkaç günlük bakışmanın ardından işte burdayım. :D Hikayeye tekrar dönmene çok sevindim -ki aslında hiç gitmemişsin. Bu bölüm sadece giriş olmasına rağmen çok etkileyiciydi. O_O ♥

Kalemine sağlık Jess! :) 



Yazarın Cevabı:

Selam Lamekan!

İlk cümleden kalbimi çaldın, odama asasım geldi böyle kalp yapıp falan *-* Hoşgeldin sefalar getirdin o zaman ^^ Aynen bi nevi öyle oluyor dimidfghn inzivaya çekilip bütün gün sabahtan akşama kadar yazdım da yazdım, inş beğenirsiniz *-* YES. İŞTE ALMAK İSTEDİĞİM TEPKİLER. 200 MAT SORUSU ÇÖZEN BENİ RESMEN HAVAYA UÇURDUN <3

Yorum ve puanını saymıyorum bile. Görüşürüz! ^^



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 20/10/15 03:20
Bölüm: 2. Bölüm: Jessica
Beğendim

Miribi yini bin gildim. <3

Jess'ciğim şu smutı vereceksen ver valla bak benim kalbim bu elektriğe dayanmıyor aksjhksa

Ya Jessie'yi sevdim de Draco şu daha sevilesi gözümde, Jessie'yle biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım. 

Ay valla ellerine sağlık sonlara doğru ben bir heyecanlandım. Ama iki şey diyeceğim birincisi -de, -da yazımına biraz daha dikkat etmen gerek. (ygsde valla çıkıyo yeminle çıkıyo aksjdka) ikincisi ise acıtasyon değil ajitasyon. Bunun haricinde purrrrfect. <3

ULAN DRACO NE ADAMSIN LEN. diye bir kamyoncu edasına bağlıycam izninizle. Jessie'yi duman etti alskdjl

(aslında kızı hep Jess diye düşünüyorum ama o zaman sana hitap ederken karışıyor falan, sorry.)

Tekrar tekrar ellerine sağlık diyor, okurları yoruma davet ediyorum!!!

Görüşürüüüz!



Yazarın Cevabı:

Hoşgeldin gönlümün okuyucusu <3

Ben gene smuta "heheh" diyip geçiyorum asdfghjmköç

Tabii ki. Öyle de olsun bence. Jess kim ki Draco'nun yanında??? sdfvgbhn Jessie'yle benim de zamana ihtiyacım var sdfghj

Ay -de -da'lardan bir kurtulamadım, bi halledemedim yemin ederim... :( Şimdi bakamam ama daha sonra girip düzeltirim canısı - ama acıtasyonu düzelttim. *göğsü kabaren genç misali*

HARBİDEN ÖYLE YAPTI. Kız böyle atarlı giderli falan görünüyor da alakası yoksdfghj

Önemli değil canısı istediğin gibi yaz <3

Gelcekler gelcekler, pozitif düşün. Evrene pozifit mesaj sdfghnm

Görüşürüzz! 



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 11/10/15 23:55
Bölüm: 1. Bölüm: Draco
Beğendim

Ya gülüm sen neden özür diliyosun? Gayet IC bir Draco bölümü okuduk, uzundu ve tatmin ediciydi. Şahsen ben çok sevdim <3

Jess'i sevecek miyim bilmiyorum ama Logan'ı henüz sevemedim. Umarım severim ya da ısınamamamın sebebini bulurum.

Ben bu Draco'ya çok üzülüyorum be Jess yarim...  Artık mutlu olsun valla çok yoruldum kıyamam. :( JESS AFFET ÇOCUĞU JESS.

Ellerine sağlııık, ben diğer bölüme geçeyim. Öptüm. <3 Testlerin konusunda kolay gelsin, ben atlattığım için her gün dans ediyorum bunu düşünerek motive olabilirsinklsgdl <3



Yazarın Cevabı:

Korkumdan kasıt uzun olması işte. Uzun olduğu için okuyucu yarıda bırakıp gider diye bi endişem var.. AY SEN ÖYLE DİYOSAN SIKINTI YOK TAMAM <3 <3

Heheh Jessie'yi daha ben bile tam sevemediğimden sıkıntı yok canısı. Ay evet, bi de o var *gözlerini devirir* Benim onun için güzel planlarım var ama biraz alakasız duruyor hikayeye bakıldığında ayrı telden çalıyormuş gibi, bu yüzden silip silmeme arasında çok gidip geldim aasdfgh Ona bende üzülüyorum :( Aşkısı ben niye affediyom? Allah affetsin onu sdfghjmköl Bende öptümm <3 Çok güzel moral verdin cidden harikaydı yani sdfghj <3 



Yorumlayan: laerdes
Tarih: 26/09/15 13:39
Bölüm: Giriş

Draco Malfoy'u görünce atladım ben buna. Fandomın yarattığı Draco profilini o kadar seviyorum ki Harry Potter'ı okurken, izlerken bile kafamda o şekide tamamlıyorum ve bir başka Draco daha okuyabileceğim için çok sevindim. Hikayenin eski versiyonunu bilmiyorum, karşılaşalı birkaç dakika oldu yani. Her pazar yayınlanacak olması da ben de YGS'ye hazırlandığımdan çok iyi olacak, sürekli okuyamazsam üzüleceğime falan emindim çünkü, şimdi sürekli güncel olacağımı bilmek rahatlatıyor. Bu arada başarılar sana da, dilediğin gibi olur umarım her şey. Okumaya geçeyim ben.  




 


Betimlemeler yerinde, durumu gözler önüne seriyor her şeyiyle, atmosferi çok rahat soludum ilk paragraflarda. Bir iki yerdeki tekrarlar akıcılığı biraz, çok az kamçılıyor ama olur o kadar. Ayrıca merak da uyandırıyor. "Neden bu kadar nefret ediyorlar?" "Ne yapmış olabilir? "O kim?" Soru işaretleri fink atıyor kafamda.  




 


Narcissa... Lucius herhalde o adam da. Korku Narcissa gibi bir kadını bile ki o buna akıl diyor ama duygusal düşünmeye itiyor. Aslında öyle de dememek gerekir, yazılmış "içindeki küçük, iyimser kadın" diye. Çünkü sonra düşünce akışı gayet de mantıklı, inancının baltalanması falan... Her şeyi düşünerek düşünmesi... Nasıl böyle yazıyorsunuz? Gerçekten hayran oluyorum, hiç OOC değil. Hiç.  


 




SIRIUS BLACK YAŞIYOR MU? Ya ben de zamanı oturttum sanıyorum, neredeyiz?! 


 




Ay, hayır, ölmüş. Ve resmen bir Black'in Sirius hakkında düşündüklerini okudum. Nefretimin sebeplerini de okumuş gibiyim. Bu kadar safkan bağımlısı, kindar olup bunca yıl nasıl kendi nefretlerinde boğulmadılar acaba? Ama şimdi Sirius şahitse ZAY sonrasındayız? Niiiiice. 


 




Ve ve ve Draco! Freud bu ikisini özel olarak incelemeliydi, cidden. "Ve bir seri katil ordusuyla birlikte aynı evde yaşıyor." O kadar damaged ki bu çocuk hakikaten! Öyle bir evde büyüdükten sonra Voldemort'un o meydanda düpedüz ettiği tehditten sonra bir an bile olsa ZAY'ın yanında kalmayı aklından geçirmesi bana da ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Harry'yi tanıması ama söylememesi... Potansiyelini siz, yani fandom işliyor resmen.  


 




Roman okuyor gibiyim. Çok çok güzel betimlemeler! Yani dış çevreyi falan betimliyorsun ama karakterinin ruhu da onunla birlikte tanımlanıyor. Göz renginin o değişen tonu, dudakların aldığı şekil bana o an onun ne hissettiğini kelimelerinin de yardımıyla tamamen anlatıyor. Ve bu büyük bir başarı. Ayrıca diyaloglarla da tamamlanmış her şey. Kusursuz desem abartmış olacağımı hiç sanmıyorum.  


 




Bu kadının her şeyin farkında oluşunu, çekirdek ailesini olmasa da en azından oğlunu nasıl koruyacağını bir şekilde hep biliyor oluşunu çok sevdim her şeyine rağmen. Cersei Lannister'ı örnek vereceğim, kadın kesinlikle hayran olunası biri değil. Gözü hırstan, kinden, nefretten gözü dönmüş ama anneliğe gelince iş, bambaşka biri oluyor. Narcissa da o hesap.  


 




Lucius'ın her şeyini kaybeden bir adam gibi davranıp görünüyor olması beni bir miktar mutlu etti desem? Lakin o kahkaha çok korkunçtu. Şaşkınca güldüm ben de okurken ki mahkeme salonundaki insanlar nasıl da tırsmıştır şimdi...  


 




Teşekkürler Bones, Bay Malfoy'u geri getirdiniz bir sorunuzla. Ha, gerçi böyle görmek de tuhaf bir zevk veriyor bana. "… o dondurucu ama bir şekilde de hoşuna giden gülümseme." Bunun gibi. İnsanların kişiliklerini her koşulda korumaları hayranlık uyandırıcı. Lucius Malfoy'un bir kişiliği olmadığını söylemek de körlük olur. Sevdim, seviyorum, çok güzel gidiyor her şey. 


 




Narcissa "cahilce protestolar" demeden ben halka gözlerimi devirdim. Korkuyorum, hikayenin sonunda ben de mi onlar gibi olacağım? asjdhsjh  


 




Oooh, Dumbledore! Bu adamı da hiç sevmiyorum ve şu an bir ters köşe beklemiyor değilim. Kafamda gayet kötü bir yerde olduğundan ama biliyorum, olmaz.  


 




Lucius'ın Dumbledore'a söyledikleri kafamı karıştırdı biraz. Bu adamın tek derdi güç? Lord'una bağlı ama bir yere kadar. Kan sızıyor şimdi Karanlık Taraf'tan, hâlâ Bellatrix'e yakışır bir sadakatle ve aynı onun yapacağı şekilde Voldemort'u savunması yatmadı kafama. Psikolojisinin zedelenip eskisi gibi kontrollü bir adam olamamasıyla Voldemort'un söyledikleriyle paralel olarak hâlâ güçlü olduğunu düşünmesine bağlıyorum bu tavrını. İsimleri de verdi ama yine de kurtarılabilirim diye bakıyor olabilir tabii, bilemedim.  


 




WUUUUT? Narcissa da Bellatrix'e benzetti. Korkuyoruuum. 


 




Logan kim? İlk izlenim önemliyse sevdim çok. Sarkastik bir kere, bayağı bir artı puan benim nazarımda. 


 




Ay cehennem gibi saniyeler, dakikalar geçiyor. Her şeyi yaşatıyorsun, her şeyi olduğu gibi yazmışsın gibi geliyor böyle. Ki zihninde nasıl şeyler dönmüştür bir de! Okurken tükendiğim, yorulduğum başka bir hikaye- Bu iyi bir şey, çok iyi bir şey.   


 




Rieese'de bir şeyler var, Rieese çok güzel. Regulus'a olan benzetmeler boşuna değil bence? Narcissa'nın o an resmen o acıya ihtiyacı vardı, onu verdi.  


 




Yine, yeniden anneliğinin tutmasıyla kendine geliyor işte. Tutarlılık gözyaşlarına boğulmamı sağlayacak ya, aşık oldum şimdiden Sadece Tutku'ya ki hiçbir şey de görmedim, değil mi?  Daha ilk bölüm!


 




"Ciğerleri oğlunun kokusuyla dolarken başını, hıçkırıklarını gizlemek istercesine onun omuzlarına gömdü.   Draco nefesini kadının saçlarına vererek fısıldadı. 'Bana söylediğine uy, anne. Aptalca bir şey yapma.'"




 


BURASI MÜ KEM MEL! Malfoylarla empati ihtiyacım olan son şey bile değildi ama şimdi hissedebildiğim için iyi hissediyorum. Of çok güzel ya. Buram buram anne oğul. Logan da yine ağırlığını koyup gönlümü fethetti. Kimsin sen??  




 


Bu taşkınlıklarını bir şekilde uydurmaya zorlanıyorum aslında kafamda, daha sakindiler hep Malfoylar benim için ama alışacağım, alışmak istiyorum diyeyim daha doğrusu. Çünkü çok beğendim. Çok güzel başladı, çok güzel bitti. Şuraya yazdıklarım düşündüklerimin çeyreği bile değil. Bayıldım, gerçekten bayıldım. Devamının gelmesini dört gözle bekliyorum şu an. Draco'nun ağzındanmış bir de, dört göz az kalır. 


 




Değinmeden geçmek de istemedim, birkaç yerde yazım hatasına rastladım. Üç tane falandı, kelime sayısına bakılınca denizde kum. İkisi bağlaç olan de'nin yazımıyla alakalı olunca yazmak istedim ama. Öyle. 




 


Şimdi bu yorumu yollayacağım, gidip soru falan çözeceğim ama aklımda olacak bunlar hep. Çok sevindim Sadece Tutku'ya rastladığıma. İyi ki rewrite yapmaya karar vermişsin de en azından bunu okuma fırsatına erişebileceğim. Devamı gelir umarım, teşekkür ederim zevkle bir şey okumama sebep olduğun için.  Çok çok teşekkür ederim.




 




  




 




 



Yazarın Cevabı:

Hayatım boyunca aldığım en güzel, en mutlu edici yorumlardan birini aldım az önce, senin sayende, teşekkürler bunun için önce! ^^

 

Ben Draco'ya aşık biri olarak seni çok ama çok iyi anlıyorum - sırf JKR'den Draco'yu anlattığı bir kitap çıkarmasını bile istedim -takmadı ayrı tabii- Önceki versiyonu şöyleydi, başından sonuna kadar Draco'nun ağzından anlatıyordu, daha kısaydı bu yüzden bence çoğu önemli yer boş kalıyordu ve he ne kadar kitaptan gitmeye çalışsam da pek olmuyordu, becerememiştim o yüzden silip tekrar yazdım. Kesinlikle, YGS sürecinde olan herkese iyi gelir bu umarım. Dershane-okulum beni pazar günleri de çağırmadığı müddetçe her pazar düzenli olarak ekleyeceğim bölümü. Teşekkür ederim sana da başarılar dilerim, umarım senin de her şey istediğin gibi olur! ^^

 

Sırf o paragrafları yazabilmem 2-3 haftamı falan aldı, şu tekrarlara bir bakayım ben - ve o soruları sordurabilmek suratımda manyakça bir sırıtışa neden oluyor, hadi hayırlısı dfghjmköl Yaaa <3 Teşekkür ederim. Diğerlerini bilmiyorum ama ben kendi adıma fghjkl şöyle oldu, 3 senede bitirdim bu hikayenin sadece ilk yarısını. Hiç de kolay olmadı, ama beğenildiyse süper ^^

 

Ya benim gözümde Draco'nun çok çok ayrı bir yeri var. Bence o sırada vicdanı olaya el atmıştı, o vicdana da bayağı değinmeyi düşünüyorum. asdfghjklç elimizden geleni yapıyoruz efenim, memnun kalıyorsanız işimizi daha bir şevkle yapıyoruz ^^

 

ZAY sonrasındaki yazdan başlıyor hikaye. Ölüm Yiyenler'in yargılanmasından itibaren. 

 

"Roman okuyor gibiyim." BEN BU CÜMLEYİ ÇIKARTIP ODAMA ASABİLİR MİYİM NOLUR? Hayatım boyunca aldığım en güzel yorum cümlesi buuu! *-* *-* *-*

 

Aynen. Bende Narcissa'yı Cersei'ye benzetirim çoğu zaman. Bağdaşıyorlar da aslında. Tanışsalar iyi anlaşırlardı bence fvbnmöç

 

Dumbledore.... Hihihi o zaman OC karakterimizi hiç sevmeyeceksin.....

 

Lucius'ın davranışlarını şöyle açıklayayım. Kendisi de farkında artık gücünü yitirdiğinin ve bir yandan kafayı yiyorken diğer yandan da uğruna mücadele ettiği şeyin -biraz daha fazla güç de olsa bu- elinde patladığını ve bunun nedeninin de o kanı bozuklar olduğunu biliyor. Özetle: "Aman be. Hepiniz ölün gidin, beni rahat bırakın" modunda :D

 

Logan... Bende seviyorumm! İşte, spoi olmayacak bilgiler veriyim: Lucius'ın bilmem hangi akrabasının oğlu, Narcissa'nın Regulus'a benzettiği, henüz 20 yaşındaki genç bir Ölüm Yiyen, Draco'nun akıl hocası gibi bir şey. Daha fazlasını söylemek isterdim ama ı-ıh olmaz, spoi vermeye başlarsam duramam :D

 

Ay amacıma ulaşmışım çok mutluyum *dans dans dans*

 

Hihi Rieese hakkında çenemi açmicam ama gözünde canlandırmak istersen Dylan O'Brien'i alabilirsin (şahsen ben öyle yapıyorum sdfghjk)

 

Oleeeyyy - ya ben beğenilmeyecek diye (çünkü önceki pek sevilmiyordu) bayağı korkmuştum beğenmene ne kadar sevindiğimi anlatamam mutluluktan uçtum resmen. Evet, sonraki bölüm Draco'dan benim hem en sevdiğim, hem de en tedirginlikle yükleyeceğim bölüm. Spoiler: OC devreye giriyor. Beğenilmeyeceğinden çok korkuyorum...

 

Yine mi -de/-da... Ya ben onları bir türlü halledemedim, ama söylediğin için çok teşekkür ederim! Kelime sayısı önemli değil, söylemen gönlümü ayrı bir fethetti en çok istediğim yorum türüne imza attın çünkü. ^^

 

Dershanem pazar günlerimi istila etmeye başlamadığı sürece devamı gelecek güven bana (çünkü elimde 30 tane bitmiş bölüm var). Asıl ben teşekkür ederim, 6000 kelimeyi okuyup bir de üşenmeden yorumladığın için! Sonraki bölümde görüşürüz ve umarım soru çözebilirsin! :D ^^



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 26/09/15 03:09
Bölüm: Giriş
Beğendim

Miribaaağ :3

Ay Allah dedim he. Uzun uzun yorum yapmak istiyorum ama aklımda kalan tek cümle "vov çok canlıydı" oldu. Çünkü gerçekten öyleydi, Narcissa'yı o kadar IC hissettim ki ayakta alkışlıyorum seni. Yalnız Tonksla ilgili düşüncelerine ben bi kızdımaslkdjal Gerçi tabii Narcissa'dan çok da farklı düşünmesini beklemiyordum ama hani OHA SEN BELLA DEĞİLSİN SAKİN OL falan olmadım da değil sayın Jess. Valla ellerine sağlık <3 

Draco'm yavrum kıyamam be nasıl üzülüyo da gizlemeye çalışıyo. Yazık çocuğa. :( Ama sert konuştu iyi konuştu sevdim. Hihi.

Logan'da bir işler çıkacak, bekliyoruz efenim.

İyi geceleeer, yeni bölümde görüşmek üzere ve sınav senende başarılar. Çok öptüm çok <3 :* ^^



Yazarın Cevabı:

Heyoooo 😏

Ay boş ver uzunmuş kısaymış yazmışsın yeter ^^ Hihi "vov çok canlı" demen yeter be gülümdfhjkl benim bu bölümü yazmam 1 ayımı aldı hiç de beğenmemiştim ama sen beğendiysen no problemo. Hehe bende kızdım, çaktırma ama hani bu hikayede genel olarak herkesi kötülediğimden... Asdfjlşi teşekkür ederim efenimm<3

Dracı'm, aşkım benim o iyi olacak iyi, ben OC'yi beğenecek misiniz onda kararsızım.... :( Heheheh Malfoy ablası o *reklamreklamreklam*

Logan... Logan hakkında konuşmicam, bekleyip görelim asdxjkşi 

Günaydınlaar, teşekkür ederim Shake Shake'den hatırladığım kadarıyla senin de sınav senendi -değilse de umarım iyi geçmiştir- Bende çok çoook öptüümm <3 



Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()