Yorumlar: A Nightingale

Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 02/02/19 13:19
Bölüm: Yüzleşme
Beğendim

Amanıın! Selam bohem! 

Öncelikle, sen daha yayınlar yayınlamaz haberimin olduğu ve siteye girip bölümü görmeme rağmen es geçip bırakmak zorunda olduğum için beni affet. Çünkü proje teslimim vardı ve bölüm okuyup keyiflenme zevkini jüri sonrasına bırakmak istedim. Sonra tahmin et ne oldu, globby bölümü unuttu ahshahaha Ama neyse ki geldim ve buradayım ve ağğğhh bölüm çok güzeldiii! 

Edward'a artık o kadar üzülmüyorum ve Alice'e de birini yamarsak bence oldu bu iş. Gönül rahatlığıyla jaspella shipleyebilirim. Hahahahah yaa Jasper'ın rahatlığı beni ürkütüyor, bu kadar rahat olmamalı sanki ama bu onda büyük gelişme var demek ve bu çok güzel bir şey! Bayıldıım! 

Jacob yine işleri batıracak ama hayırlısı. Bakalım neler olacak. Eline sağlık bohem! Çok güzel bir bölümdü, tatmin etti yani en azından :D beklememe değmiş :D  ve bu arada rica ederim, tekrar vakit bulursam çok daha güzellerini yaparım :D

Ellerine, kalemine sağlık! Tekrardan görüşünceye kadar kendine iyi bak bohem!

Yazarın Cevabı:

Selam Glob!!

Öncelikle bu kadar uzun süre geçip de yorumuna cevap yazamadığım için sen beni affet :( Yaklaşık 10 güne bir sınav olduğum stajlarımı verdim bu süreçte, siteye kafam rahat gireyim cevapları güzelce yazayım derken böyle oldu :((

Ahahah, güzel fikir, ben ikisine de birilerini bulayım bari :D Jaspella baya güzel uyumlu bir ship ismi bu arada sevdim. :D

Bi önceki yorumda yazdığımı tekrarlayım, Jasper bence kendi karar verip yaptığı eylemler hakkında çok da başkalarının ne dediğini takacak birisi değil. Sürekli bir gergin hali vardı, o da kana olan zayıflığından dolayı, e baya da yendi sayılır bunu. Tabii asıl sıkıntı Jasper karakterini tam bilmeden yorumlamamızda, kendi yorumum böyle :D 

Ahah tatmin etmesi güzel, hep eder umarım :D Vakit ayırıp yorum yaptığın için çok teşekkürler Glob, ben de yorumlarını zevkle okuyorum:) görüşmek üzeree :**



Yorumlayan: look
Tarih: 01/02/19 17:32
Bölüm: Yüzleşme
Beğendim

Merhaba şimdi yorum yapabiliyorum kusura bakma :(  Edward'a çok üzüldüm ama Alice'le nasıl olacak onu daha çok merak ediyorum. Jasper'ın rahatlığını ise efsane ya. Benim anlamadığım ise Jacop'un nasıl haberinin olduğu. Ellerine sağlık devamını da merakla bekliyorum.

Yazarın Cevabı:

Merhaba! :) kusura bakabilecek en son insanım yorumlarınıza bu kadar geç cevap veriyorum :( 

Jasper'a bi rahatlama geldi evet takmıyor artık kimseyi :D hep öyle birisiydi bence ama onu asıl geren kana olan zayıflığıydı ki onu da baya bi yendi  diyebiliriz.

Kurtların istihbaratı güçlü bence özellikle vampirler söz konusu olunca Bella'yı yakın takibe almışlardır diye düşünüyorum. 

Yorumun için çok teşekkürler, yeniden görüşmek üzere look :)



Yorumlayan: Gereksizbilgi
Tarih: 07/01/19 11:03
Bölüm: Bir Tutam Mutluluk
Beğendim

Hikayeni yeni keşfettim ve çook beğendim. Neredeyse her gün girerek yeni bölüm gelmiş mi diye bakıyorum. Konu ve anlatış biçimin çok güzel. Ellerine sağlık, umarım en yakın zamanda bölüm gelir 💚

Yazarın Cevabı:

Hoşgeldin, hikayemi beğenmene çok sevindim :) Ama ona üzüldüm bak, maalesef yoğunluktan çok sık bölüm yükleyemiyorum. Bir iki haftaya yüklemeyi düşünüyorum, umarım çok bekletmem :)



Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 15/12/18 02:21
Bölüm: Bir Tutam Mutluluk
Beğendim


Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 15/12/18 02:14
Bölüm: İtiraf
Beğendim


Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 15/12/18 02:07
Bölüm: 11-Kavga
Beğendim


Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 15/12/18 01:59
Bölüm: 10-Darmadağın
Beğendim


Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 15/12/18 01:50
Bölüm: 9- Aşk Üçgeni
Beğendim


Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 14/12/18 19:49
Bölüm: Bir Tutam Mutluluk
Beğendim

https://i.hizliresim.com/mMP0VZ.jpg
https://i.hizliresim.com/V9Vj7V.jpg
Tekrardan merhabalar bohem! ehehhe Yaa ben sana minik bir sürpriz yapayım dedim, çok içimden geldi. Akşam akşam nerden esti bilmiyorum, pinterestte dolanırken çok tatlı fotoğraflar buldum. Dedim, ben bohem e neden bir sürpriz yapmayayım, hem kitabımız kapasız mı kalsın? :D Çok kaliteli değiller, kabul ediyorum ama dediğim gibi içimden geldi :D Kullanıp kullanmamak sana kalmış, umarım beğenirsin <3 Kendine iyi baak ^-^

Yazarın Cevabı:

Merhabalar efenim :)

Yaaa inanır mısın nasıl sevindim! Ben de bir süredir düşünüyordum bir kapak yapsam mı diye ama bu işlerde pek yeteneğim bilgim yok, pek vaktim de yok :D Tam üstüne denk geldi, çok beğendim ikisini de, 2.deki bakışlarını özellikle beğendim <3 

Bence gayet hoşlar, hangisini yapsam kararsız kaldım ama bakalım bi düşüneyim. Çok teşekkürler glob'cum, vaktine, emeğine sağlık, öptüm çok :**



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 14/12/18 16:49
Bölüm: Bir Tutam Mutluluk
Beğendim

Ahaaa geldi göynümün efendisi! Selam bohem! :D Evinizin deli globby si geldiii :D

 Ayy jasper güldükçe benim etrafımda unicornlar dans editor yaa, Allahım çok mutlu oluyorum. Jasper daha fazla gülsün pls :D Enee yedi çocuğu, biraz uzaklaşır mısın Bella ahhahasha ham yapar yoksa seni jasper ;) 

Yaa edward ın yüzü düştü kıyamam :( bohem... beni neden bu kadar ikilemde bırakmayı seviyorsun shhahah bunu bi açıklasana bana :D *Yalnız şu yorum penceresi sanırım en çok bana yaradı, nihayet anlık tepkilerimi rahatça verebiliyorum :D burdan erceye selamlar*

Yiiiaaaa ne de güzel sarılırsın seeeğğnn <3 jasper ı mıncırasım geldi :D niye böyle oldu ki ahhahahha off bella da kaptı dağ gibi çocuğu, ne buluyorlar şunda ahhaha iki dakikada depresyona sokuyor insanı neyse globy okumaya devam

Neden mayıştın acaba bi düşün bakalım, jasper bebeğim seni sakinleştirdiğinden olabilir mi? Ahhahah neyseee boheemm çok güzel bir bölümdü bu yaaa <3 bayıldım yaa efsaneydi, alice ile jasper ın aralarının aslında uzun süredir limoni olmasına üzüldüm doğruya doğru ama bella gibi birinin de arasını bozmamış olmasına sevindim. En azından alice aşkım çok üzülmeyecek, orayı iyi toparladın bak :D #like Sonracuğuma sırada edward var, o da çok üzülsün istemiyorum ama ben favorilerimden ikincisi çünkü kendisi.. hımmf ama illa üzülen bir taraf olur orası artık allahın emri. Tekrardan ellerine sağlık bohem kalpkalpkalp ^-^ ve bu kadar bekletmediğin için teşekkürler <3 kalemine sağlık, tekrardan görüşmek dileğiyle..

Yazarın Cevabı:

Ahah, hoşbulduk globbycim, evimizin neşe saçan üyesi diyelim biz ona :D 

Evett dimi, yazarken ben de fangirllüyorum biraz, gülmek çok yakışıyoo :D Bella için yol açıldı artık bilmiyorum her şey olabilir :D 

Edward'a ben de kıyamıyorum inan, ama mecburum :D Onun için kolay geçicek bir süreç değil maalesef.. ben kendim de ikilemde kalıyorum diye dermişim :D 

Ahah kitabı okurken genel düşüncem, Edward bu Bella da ne buluyor :D fazla düşünmemek lazım :D

Evettt kıyamadım aralarının bu yüzden bozulmasına, Alice'i severim üzmek istemedim fazla. Ama dediğin gibi bir taraf illa üzülcek. 

Yaa, okurlarımı ne hale getirdim ağlancak halime gülüyorum, umarım fazla bekletmem :))

Beğenmene, yorumlamana ayrıca seni tekrar gördüğüme çok sevindim <3<3 Görüşmek üzere, çok sevgiler <3

 

 



Yorumlayan: look
Tarih: 14/12/18 15:37
Bölüm: Bir Tutam Mutluluk
Beğendim

Siteyi hergün yüklenmiş mi diye kontrol ediyordum  bölümü yüklenmiş görünce çok sevindim. Bölüme gelince artık kavusmalarina çok sevindim Jasper da dunden raziymis hemen kabul etti. Bir sonraki bölümde sanırım Alice ve Edward la yüzleşme olacak gibi nasil tepki vereceklerini cok merak ediyorum. Eline sağlık devamını merakla bekliyorum.

Yazarın Cevabı:

O hissi bilirim ve genelde öyle beklediğim hikayeler gelmez :D biraz geç de olsa mutlu ettiğime sevindim :) Evet kavuşma kısmını ben de çok severek yazdım, Jasper'ın duygularından habersiz olsak da ufak ufak ipuçları vermiştim, bu ikisi biraz birbirlerinden habersiz aşk acısı çektiler :D Evet birtakım yüzleşmeler var bakalım, yorumun için çok teşekkürler look, görüşmek üzere :))



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 31/10/18 10:03
Bölüm: İtiraf
Beğendim

Vay canına, ne kadar oldu acaba bir önceki bölümden bu bölüme? :D Sanırım bir buçuk seneden de fazla! Ama bu mutlu olmama engel mi? Aslaaaa! 

Yaaa nasıl da özlemişim yeni bölümleri! Selam bohem! Hoşgeldin sefalar getirdin! <3 

Bu coşkulu karşılamadan sonra yoruma geçeyim ben efendim. Mail kutuma favori hikayeniz güncellendi mesajı düştüğünden beri aklım buradaydı. Önce ne olduğunu anlayamamakla birlikte durumu algıladığımda sevinçten havaya uçtum desem yeridir. Ancak vakit bulup okumuş olmak üzse de nihayet buradayım ama öyle değil mi?

Hep söylüyorum yine söyleyeceğim, edward/bella aşkını her zaman sevip onaylasam da içten içe teamJasper kızıyım ve sadistçe bir şekilde bella ile olmalarını isterdim. Müthiş bir irade hikayesi çıkardı çünkü. Gerçi hala Alice bebeğime üzülüyorum ama neyse.

Aha Bella gene kesti bir yerini, paratoner gibi kız anlamadım ki bu niye böyle, hımmf neyse aayyy Jasperaşkım ilk yardım da mı yaparmış <3 Yalnız müthiş bir irade işte aranan kan! Sen bu bölümü ben otobüste tepinerek okuyayım diye mi yazdın beeh * - *

Bölüm çok güzeldi! Ahh Jasper, nidalarıyla okudum resmen. Bu arada evet gözlerimden de kalpler fışkırıyordu ehhehe ^-^

Eline kalemine sağlık bohem! Bölüm için teşekkürler, tekrardan görüşünceye kadar kendine iyi bak!

 

Yazarın Cevabı:

Evet, tarihe baktığımda şaşırdım, geçen yıl şubatta yüklemişim en son :D derslerim de öyle bir yoğunlaştı ki, çok yorulduğum için yazmaya da vakit ayıramadım o dönem. Hala yoğun gerçi ama bu sefer arayı bu kadar açmadan eklemeye çalışacağım :)

Hoşbulduk, globbels, seni görmek çok hoş! :) Bu kadar araya rağmen hikayeye aynı heyecanı sevinci göstermen çok mutlu etti beni, haklı olarak kimse hatırlamaz, okumaya devam etmez diye düşünüyordum :) 

Evet aynen ben de öyleyim, Edward-Bella'yı okumak çok keyifliydi ama potansiyel olan çiftleri düşününce Jacob ve Jasper kafamda belirdi, gizemli ve Alice'e aşırı korumacı davranan vampirimiz daha çok ilgimi çekti tabiki :D Alice kanayan yaramız, hiç sorma.. en az hasarla atlatmasını sağlıcaz mecbur..

Ahah, ben de yazarken gülümsüyorum evet, Jasper bu bırbuçuk senede boş durmadı tabii, iradesi için çok çalıştı ve başarıya ulaştı :D Eh, dediğin gibi paratoner gibi kız var yanında lazım olacak illa ki. :)

Ne demek efenim, güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim kendinize iyi bakınız <3<3



Yorumlayan: look
Tarih: 29/10/18 18:44
Bölüm: İtiraf
Beğendim

Çok istiyordum yeniden yazmanı ama ümidimi de kesmiştim. Birden görünce şok oldum ve çok sevindim devam etmen harika çünkü farklı bir bakış açısı var ve karakterleri çok iyi yansıtıyorsun. Umarım bir daha bu kadar çok ara vermezsin. Hislerini de açıklamaya başladılar Edward için üzülüyorum ama sonuna kadar JasperBella' cı yaptın beni. Teşekkürler eline sağlık:))

Yazarın Cevabı:

Bu kadar aradan sonra dahi sevinip okuman çok mutlu etti beni :))

Karakterleri iyi yansıtabildiğime sevindim, özellikle Jasper, hakkında çok bilgimiz olmayan biri, onun düşünce yapısı benim için biraz zor ama keyifli de.

Edward için ben de üzülüyorum inan, çok güzel seviyor çünkü. Ama bu süreçte yanında olan Jasper olduğu için JasperBella tabiki! :) Güzel yorumun için ben teşekkür ederim, görüşmek üzere :)



Yorumlayan: look
Tarih: 23/01/18 20:00
Bölüm: Geride Kalanlar
Beğendim

Yeni bolum bekliyorum yoksa yazmayı bıraktın mi merak içindeyim 😭

Yazarın Cevabı:

:)



Yorumlayan: 5sosfam
Tarih: 28/07/17 00:45
Bölüm: 10-Darmadağın
Beğendim

Bence hikayeyi Stepheni Meyer'dan daha iyi yaziyorsun. O yeni ayin sonunu mahvetmisti. Ama sen Bella'nin Edward dondukten sonra vermesi gereken tepkiyi tam bekledigim gibi yazmissin. Sahsen yeni ayda begendigim kisimlar Edward gelene kadardi. Bella Jacobla olsaydi cok daha mantikli. Neyse cok uzattim. Bu cift bana tuhaf gelse de yazim tarzin insani kendine bagliyor. Lutfen tatilde bir suru bolum yukle. Ve iyi tatiller.

Yazarın Cevabı:

Bu güzel yoruma bir yıl sonra cevap attığım için utanıyorum gerçekten, bölümümde dersler iyice yoğunlaştığı için dinlenmeye dahi zor fırsat bulabiliyorum, ama hikayemi de böyle bırakmak istemedim. 

Yazımımı Stephenie Meyer'dan çok beğenmen benim için çok büyük bir iltifat, çok mutlu oldum gerçeken *v* 

Evet alışılmadık bir çift ama ben değişik ama potansiyeli olan çiftleri okumayı ve yazmayı seviyorum. Sana da sevdirebildiğime sevindim :) Umarım görüşürüz, bolca sevgiler :)



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 19/02/17 13:17
Bölüm: 11-Kavga
Beğendim

Selaaam^^

Nasılsııın? *Benim komiteler ortalama gibimsi, bu dönem toparlarım diye düşünüyorum, umuyorum :P*

Bölüm bence güzeldi ya, özellikle dövüş sahnesi hoşuma gitti *aksiyon severimasdasda*

Tabii ki Jasper'ın olmaması biraz üzdü ama bölümdeki diğer ögeler doldurdu yerini.

Edward, beklediğim gibi vazgeçmiyor, vazgeçmeyecek de. Öbür bölümde de gitmeyeceğim asıl sen tehlikedesin diye diretecek.

Kurtadamları neden sevmediğimi hatırlatmış oldu bana bu bölüm. Sinsi tüylüler -.-

Canım Jacob'ım yine de iyi huylu, kendince bir şeyler yapmayı denedi.

Ellerine sağlık, bence güzel bir bölümdü ^^

Görüşmek üzeree <3

 

 



Yazarın Cevabı:

Selammm =)

İyi diyelim iyi olalım, ders aralarını filmle doldurmaya çalıştığım bir haftasonu işte :D inşallah güzel sonuçlar alırsın :) 

Gerçekten gergindim bu bölüm hakkında, silip tekrar yazmışlığım var :D aksiyon falan pek alışık olmadığım için hikayede absürt durdu gibi geldi, ama beğendiysen çok sevindim vallahi. :)

Edward vazgeçmiyor evet, aklı sonradan başına geldi :D Azimle devam ederse belki başarır kim bilir :D

Kurt adamları bu seride ben de pek sevmiyorum bi soğuk halleri var. Ama jacob'ı çok severim<3 evet başta karşı çıkamasa da kendince engellemeye çalıştı işte, kötü adam yapmaya gönlüm el vermezdi.:d

Yorumun için çok teşekkür ediyorum, yüzümde kocaman bir gülümsemeyle bıraktın beni, görüşmek üzere kendine iyi bak <3



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 18/02/17 14:55
Bölüm: 11-Kavga
Beğendim

Bohem!  Selam bebeğim ^-^ 

Yaa allahım bölüme gel yaa Edward bebeğim... Kıyamam ama Sam den nefret ediyorum Bella dan da nefret ediyorum :( Alice de Edward da biliyor Bella nın hislerini bence o yüzden böyle davranıyorlar Kıyamam yaa üzüldüm iyice geçiş bölümü olmuş ama Üzgünüm bayıldım ben bu bölüme heyecanı falan yüksekti *-* Jacob ı hala tam olarak anlamış sayılmam yani... ne bileyim onun konumu bende hala belli değil benim için ne iyi ne kötü hani olmasa da olurdu cinsinden bir karakter :') :') öyle işte kalemine sağlık ^-^ yeni bölümde görüşmek üzere tatlım ^-^ Kendine iyi bak:)



Yazarın Cevabı:

Selam globbyyy :D

Edward'ı fena hırpaladılar gerçekten :D Biliyorlar mı acabaa hımmm.. bayılmana ben de bayıldım biraz emin değildim bu bölümden. Evet dediğin gibi oldu aslında biraz, hem orijinalinde yeri fazlaydı hem de Jasper'la görüşmedikleri vakitlerde boşluk dolsun diye kullanıyorum azıcık :D arkadaş kontenjanında ama pek etkili bir karakter değil evet. senin de ellerine sağlık böyle güzel bir yorumla neşelendirdin beni görüşmek üzere sen de kendine çok iyi bak canım :* <3



Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 18/02/17 08:39
Bölüm: 11-Kavga

Geri dön jasper geri dön  😦



Yazarın Cevabı:

dönecek dönecek zorla getireceğim =D



Yorumlayan: Karakedix97
Tarih: 13/02/17 23:42
Bölüm: Geride Kalanlar

Kesinlikle harika gidiyorsun hatta işleri hızlandırırabilirsin  (ben biraz sabirsizimdir da ) twilight gerçekten çok özlemişim sen bana eski günleri hatielatiyorsun ve mutlu oluyorum hala yazan varsa tavsiyelerini bekliyorum 



Yazarın Cevabı:

Çok teşekkür ederim  beğenmene sevindim :)) Evet işlerin biraz yavaş gittiğinin farkındayım, hızlandırmayı düşünüyorum ben de birazcık, duygu gelişimlerini fazla aceleye getirmeden elimden geleni yapacağım. twilight fazla okumadım ben internetten ama burada bir iki hikaye gözüme çarptı sanki, kategorilerden bir bak istersen, maalesef fazla yazanı olmayan bir fandom.:/



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 10/02/17 19:09
Bölüm: 10-Darmadağın
Beğendim

Merhabaa^^

Nasılsın? Komitelerinin iyi geçtiğini umuyorum *Allah kolaylık versin*

Edward döndü, eh pek özlediğimi söyleyemeyeceğim açıkçası. Jasper'ı okumak daha zevkli :P

Ama nedense bu hikayenin sonunda Edward&Bella olacakmış gibi geliyor, herkesi kendim gibi sanmamalıyım sanırımasdasd

İki bölümü de sevdim^^ Tatmin edici ve güzellerdi :) Sadece gözüme birkaç yerde imla hatası ve birkaç cümle bozukluğu ilişti, onlar da titiz bir editle gider diye düşünüyorum.

Kendine iyi bak ^^ Umarım yakın zamanda görüşürüz <3



Yazarın Cevabı:

Merhaba Carmenta :)) İyiyim şükür, komiteler de iyi geçti sayılır teşekkürler sorduğun için umarım senin de iyi gidiyordur? Allah hepimize kolaylık versin gerçekten, biri bitiyor diğeri başlıyor işimiz zor :D

Ahah değil mi ama,  ne yalan söyliyim ben de fazla özlememişim :P Jasper <3 Hikaye sonunda bir sürpriz yapabilirim tabii hiç belli olmaz :D 

Çok mutlu oldum sevmene, imla hatalarına ve cümle bozukluklarına dikkat etmeye çalışıyorum ama fazla vakit almasın diye biraz hızlı geçiyordum, uyarı için teşekkürler daha dikkatli olacağım :)

Güzel yorumun için çok sağol Carmenta, tekrar görüşmek üzere :***



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 28/01/17 00:43
Bölüm: 10-Darmadağın

Allahım bölüme gel hele *-* heeyy selam Bohem! ^-^ Nasılsın bakalım?  :) 

Yaa bu bölüme bayıldım hele jasper ın son sahnede senin gözlerin daha güzel demesi... eridiimm *-* yaa ama Edward a da acayip üzülüyorum çünkü sevdiğim iki karakterden birisi o da diğeri de jasper dı zaten :') ironiye gel... Bella yüzünden bu iki sevdiğim karakter iki kardeş birbirine düşecek :( belladan hala nefret ediyorum -,- tek değişmeyen duygum bu sanırım .-. Bir de Alice var ortada :( kavga etmelerine acayip üzüldüm seviyordum o tatlı kızı bir de jasper la olan ilişkileri acayip hoşuma gidiyordu ama kavga etmeleri. .. cidden üzdü devamını şu anda aşırı merak ediyorum *-* lütfen yeni bölümü çok beklemeyelim *-* eline sağlık Bohem ^-^ Kendine iyi bak :) sonra görüşmek üzere ^-^ 



Yazarın Cevabı:

Selam globbels!!! Seni gördüğüme sevindim:) Tatil olduğu için hiç olmadığım kadar iyiyim, sen de iyisindir umarım?:) ahah evet ben de ben de! Jasper'ın bu kadar içten bir iltifati beni de bitirdi :') en sevdigin iki karakterse zor bi durum, beni edward jacob dan ziyade emmet, jasper gibi karakterler çekiyor zira bu seride. Bella'nin tek suçu güzel olmak ama lütfen:D:D salak tavirlarina ben de uyuz oluyorum :D 

Alice-jasper ilişkilerine ben de hayranım gerçekten gerci biraz jasperdan kaynaklaniyo da olabilir :D

Bu güzel yorumun için çok sağol globbels :* yeni bölümü düzenleyip 2 hafta icinde eklemeyi düşünüyorum , hazir tatilken ondan sonraki bölümü de yazsam iyi olacak:) görüşürüz:)

 

 



Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 27/01/17 20:01
Bölüm: 10-Darmadağın

yaa sevenleri sevdiğine vermediler resmen :( 



Yazarın Cevabı:

Aynen bir turlu kavusamadilar turk dizileri misali hep bir engel:D aşkları bu engeli de aşarsa vuslat yakındır =)



Yorumlayan: look
Tarih: 12/01/17 10:17
Bölüm: 9- Aşk Üçgeni

Uzun zamandır bekliyordum görünce çok sevindim. Yeni bölümlere de başladık. Edward in gelişi yeni bir heyecan kattı. Alice ve Edward a üzüldüm ama hala Jasper ve Bella çiftini istiyorum. Kurtlar, Alice in orada oluşu Edward in geri dönmesi bakalım neler olacak.Merakla bekliyorum umarım hemen yeni bölümleri eklerini. Ellerine sağlık 



Yazarın Cevabı:

Evet biraz-evet birazdan baya fazla- beklettim sizleri, kusura bakmayın lütfen. :) Evet Edward ve Alice'e ben de üzülüyorum, hele Alice tatlışım :( Ama tabiki jasper/bella diyorum ben de :D tuhaf bir şekilde uyumları var çift olarak. Yorumunu biraz geç gördüm, tam da yeni bölümü ekliyorum, umarım beğenirsin, güzel yorumun için çok teşekkürler look! görüşmek üzere :)



Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 10/01/17 20:41
Bölüm: 9- Aşk Üçgeni
Beğendim

Aww 😍 Edward hiçbir  zaman  ilk tercihim  olmadı jasper  daha tutarlı ve olgun



Yazarın Cevabı:

Edward'ı da severim aslında, korumacı hareketleri falan Jasper'la benzer :) Ama Jasper-Bella çiftinin de bir uyumu bir çekiciliği olduğu bir gerçek :) Jasper'ın daha olgun olduğunu ben de düşünüyorum, her iki yaşamında da daha çok şey deneyimlemiş sonuçta. Tercih meselesine gelirsek, ben de Jasper'ı seçiyorum. :D 

Yorumun için teşekkürler, rosie green, görüşmek üzere ^v^



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 10/01/17 20:12
Bölüm: 9- Aşk Üçgeni

Ayy sonunda yeni bölüm bunları ne kadar çok özlemişim var yaa *-* selam! ^-^

Ayy Edward ın ağzından bir şeyler okumayı o kadar çok istedim ki jasper ın kafasında neler gördü Alice Jasper la neden kavga etti hani Alice gelecekte bir şeyler seçmiş olabilir mi ama öyle bir şey olduysa Bella ya neden bir şey demedi aklımda deli sorular :') :') 

Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum hani jasper ın gelip Bella nın bileğini sarması falan allahım *-* çok güzeldi yaa umarım bi dahakine bu kadar beklemeyiz:) :) *-* kendine iyi bak sonra görüşmek üzere ^-^



Yazarın Cevabı:

Selam globbels, valla ben de yorumlarını özlemişim, bir dahaki bölüm de hazır olduğu için inşallah bu kadar bekletmeyeceğim, sınavlar yüzünden gerçekten çoook uzun bir ara verdim farkındayım :(

Sadece Bella'nın ağzından yazdığım için birden Edward'a geçmem tuhaf olurdu herhalde, ama ileriki diyaloglarında konusu geçebilir bunların, bakalım, muallakta da bırakabilirim, hayal gücünüze kalır? :D Alice Jasper aralarının bozulma sebebi de ilerleyen bölümlerde belli olur, bekleyiniz efenim.

Beğenmene çok sevindim globbels gerçekten, jasper'ın o hareketi beni de bitirdi :D  Sen de kendine çok iyi bak, görüşürüüüz *v*



Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 17/10/16 20:44
Bölüm: 7

yaa çok tatlı değiller mi? :)



Yazarın Cevabı:

Değil mi ama :))) ozellikle jasper <3 yorumunla destek olduğun için teşekkürler, görüşmek üzere :)



Yorumlayan: Karakedix97
Tarih: 08/10/16 12:16
Bölüm: Geride Kalanlar
Beğendim

gerçekten özlemiştim yazmayı bıraktığını düşünmüştüm. ne kadar zaman geçerse geçsin hala acayip nir twilight hayranıyım.ve devam ettiğine çok sevindim.



Yazarın Cevabı:

hikayenmin özlendiğini duymak çok sevindirici, yorumun için çok teşekkür ederim :) çok fazla twilight hayranı olmasam da bu çifti yazmayı seviyorum, sen de beğenirsin umarım görüşmek üzere ^_^



Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 04/10/16 22:42
Bölüm: 6

Geri döndün ve çok mutluyum gerçekten :) 



Yazarın Cevabı:

Ben de seni gördüğüme mutlu oldum, umarım yorumlarınla destek çıkmaya devam edersin :) Görüşmek üzere  =)



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 02/10/16 22:31
Bölüm: Geride Kalanlar

Aaahh *-* Bohem! ! Hey hoşgeldin!! ben de nasıl devam edeceğim diyordum *-* iyi ki geldin seni görmek çok güzel ^^ yaa TFF de kaçıncı bölümde kalmıştım hatırlayamadım '-' sanırım baştan başlıcam yine yaa ama çok sevindim gerçekten ^^ tekrardan hoş geldin  ^^



Yazarın Cevabı:

Heey sana selam globbels! :)) hoşbuldum efenim, seninle  burada karşılaştığımıza ben de çok sevindim :) Tffde bütün bölümleri okuduysan yeni bölüm diyeceğim bölümden itibaren okumaya başlayabilirsin, ya da hatırlamak adına şöyle bir göz de atabilirsin eskilere. Görüşmek üzere, destekleyicii yorumun için çok teşekkürler! ^o^



Yorumlayan: look
Tarih: 01/10/16 19:33
Bölüm: Geride Kalanlar

Güncellemelerde görünce çok sevindim geleceğinden ümidimi kesmeye başlamıştım. Konu ve çift çok ilgimi çekti alışıldık bir çift değil ama ben çok beğendim. Lütfen bir an önce yeni bölümü gönder.



Yazarın Cevabı:

İnternetle alakalı sıkıntılarım vardı, çözüldüğü için uzun bir aradan sonra devam ettim, hala bekleyen birilerinin olması güzel :) Beğenmene sevindim, güzel yorumun için de teşekkürler, yeni bölüm yakında :)



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 05/09/16 20:04
Bölüm: Eve Dönünce

Ya buna devam edeceksin di mi? :D (di mi di mi )



Yazarın Cevabı:

Ahah :D ediyorum aslında, ama internet sorunlarimdan dolayi henuz paylaşamadım. Yakın bir zamanda eklemeyi düşünüyorum bakalım. 



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 10/07/15 02:53
Bölüm: Geride Kalanlar
Beğendim

Selam :)

Açıkçası şu ana kadar okuduğum Twilight fanfictionlarında çiftler sabit oluyordu ya da ufak değişiklikler oluyordu ama konu, olaylar sürekli değişiyordu. O yüzden benim için farklı bir deneyim oldu :)

Bella tam da olması gerektiği gibi düşünüyor... Sanırım bu kızda sinir olduğum şey buydu. Ama tutarlı olmuş :)

Guzel bir başlangıçtı, görüşmek üzere :)



Yazarın Cevabı:

Merhabalar :) jasper/bella benim de daha önce pek denk gelmediğim bir çift, o yüzden benim için de farklı bir deneyim oluyor onları yazmak =) bella'nın sinir edici olduğuna katılıyorum :D yorumun için çok teşekkür ederim. iyi günler dilerim :)



Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()