Yorumlar: Tehlikeli

Yorumlayan: swiftie2002
Tarih: 07/06/18 21:14
Bölüm: Tehlikeli
Beğendim


Yorumlayan: 7_Sehun_M
Tarih: 02/07/15 09:48
Bölüm: Tehlikeli
Beğendim


Yorumlayan: 7_Sehun_M
Tarih: 02/07/15 09:46
Bölüm: Tehlikeli
Blattae'nin bahsettiği çıldıran, çığlık atıp beşlik çakan arkadaşı benim. *-* Drarry aşığım ben. Çok tatlılar. Hele burda.. Sanırım kalp krizi geçiriyorum. Ya da şeker komasına girdim. Allah'ım Draco'nun verdiği cevaplar- gülmemi durduramamıyorum. Daha çook Drarry yaz huh?Lüütfeeenn.... Bulamıyorum. Yok ya :'( Neyse ben üzgün moduma geçmeden diğer kitaplarını okuyayım *-*
Not: DRARRY'YI SEVİN.
Dipnot:DRARRY ÇOK TATLI.
En dipnot: DRARRY YAZ-IN?!?..

Yazarın Cevabı:

Selaam!! Ay hoşgeldiin-nasıl sırıtarak okudum yorumu ya, çok mutlu oldum valla <3 Blattae de sağolsun getirmiş seni :D Ya ben draryye öyle çok aşık dğeilim, hani olsa okurum ama ille de aklıma gelmez durup dururken, o yüzden yazmak da biraz zor... Bu yüzden senin gibi bir drarry aşığının hikayemi beğenmesine sevindim, demek çok batırmamışım :D Hiç söz vermeyeyim ama ilham gelirse neden olmasın, yazarım elbette :))

Kitabım yok valla henüz akjhgfds ama hikayelerime beklerim, umarım drary olmasalar da seveceklerin çıkar içinden :D Çok teşekkür edyorum bu aşırı tatlı yorumun için Sehun, tekrar hoşgeldin Ev'imize <3



Yorumlayan: Jessica Dumbledore
Tarih: 01/07/15 11:56
Bölüm: Tehlikeli
Beğendim

Felaket mi? Ayıp Draco, emeğe biraz saygı duy. .s

Selam Austeenn ^^

Draco ne derse desin -ve ne kadar kendi gibi derse desin- hikaye onun düşündüğünün aksine felaket falan değildi, olamazdı da. Öyle bir dünya yok çünkü, üzgünüz Draco.. 

Ben Draco'nun, kaba tabirle her cümlene burnunu sokmasını sevdim, yorumları falan çok zekice olmuş böyle takdiri de, "yine tıkandın" göndermeleri de tam onun tarzında olmuş. "Benim arkadaşlarım geri zekalı değil," kısmı süperdi, oraya bayıldım ^^ 

Oysa ben her zaman Pansy'nin biraz platoniklikten kaynaklı aptallığı olduğunu düşünmüşümdür, laf aramızda :D

Bir OOC uyarısı falan görüyorum, orada böyle hiç uymayarak dikiliyor, niye dikiliyoor? Ona gerek hiç mi hiiiiiiç gerek yok bence kaldır onu sen :D

Tepkiler çok güzeldi, hikaye çok tatlıydı. Sonda Draco'nun keyword göndermesine güzel cevap vermişsin, ben olsaydım yazarken büyük ihtimalle karakterle kavga ederdim – yazarken yanı başımda sol omu meleğimmişçesine her yazdığıma bir deseydi... Hayal edemedim o.o

Ama sen onunla çok güzel bir uyum yakalamışsın, sonda gitmek için mutlu olsa da bence o da ortaya çıkan eseri sevdi (emoji olaydı buraya o yan gülüşlerden birni atardım sdfhkşş) 

Hikayeye ve sana öpücüklerimi takdirlerimi gönderiyor ve Draco'ya gözlerimi devirerek gidiyorum görüşürüz austeen! ^^

 



Yazarın Cevabı:

Selaaam :D Ya ajhgfdsdfgh Draco'yu bilmez misin aman, hiçbişeyi beğenmiyor ukala şey :D Ama aslında onun sözleir haricini bilerek ooc yapmaya çalıştım bayağı (ki oldu da lol) çünkü o zaman Draco'nun tepkileri daha eğlenceli oluyorduişlkjhjkl

Ya evet, her cümleye mi karışır bi karakter, valla şikayetçiyim kendisinden :D Ama eğlendim mi eğlendim valla jhgfdsdfgh hafiften şizofrenik bir yazım süreciydi... :D Keyworde şok oldu garibim kıyamam :p

Teşekkür ediyorum Jess, beğenmene sevindim :D Öpüyorum ben de, görüşürüüüz! <3 :**



Yorumlayan: BrennaMcallister
Tarih: 28/06/15 19:35
Bölüm: Tehlikeli

Ya şimdiii ilk yorumuma başlıyorum :"))) Acemiliğin getirdiği beceriksizlikle uzun bir yorum yazıp sonra onu göndermeden silmeyi başarmışım o yüzden yeniden yazıyorum hdksjdksjf

Şimdii hikayeye gelirsek; ben Draco ve Harry'yi, özellikle de Voldi'den sonra ikisinin aşklarını çok seviyorum sayın yazar :"))) Burada Draco'nun ağzıyla o kadar kötülesen de kendini, bir kere böyle bir hikayeyi yazmayı başarmak büyük iş, kabullen bunu 😏 Sonraa bu evde 97 hikayenin olması bile bence hayal dünyanın genişliğinin kanıtı 😒 O yüzden ne yapıyor muşuz? Kendimizi kötülemeyip ne kadar iyi bir yazar olduğumu kabul ediyormuşuz :")))

Simdilik benden bu kadar , okunacak 96 Hikayem var da :"))) Seni çok çok öpüyorum sevgili yazar, teşekkürleeer b25;b25;



Yazarın Cevabı:

Aww ilk yorumu ben mi aldııım? Ya ne güzel, çok teşekkür ederimm <3 gidene üzüldüm ama olsun be Sibel kalan sağlar bizimdirişlkjh

Galiba ben de azcık şipliyorum o ikisini ya, çok değil ama az ucundan :D Ya ben kötülemedim Draco kötüledi beniişlşlkkj konsept buydu-ki dürüst olalım bence Draco böyle bişey okusa bu kadar nazik kalmazdı :P İltifata teşekkürler ama <3

Oyy ya çok mutlu oldum ama ben <3 Çoğu one-shot onların gerçi, umarım okudukalrını beğenirsin... Tekrar teşekkür ederim, görüşürüüz <3



Yorumlayan: Melissa Black
Tarih: 28/06/15 03:13
Bölüm: Tehlikeli
Beğendim

Violetımmmmmmmmmmmmmm <3<3<3<3<3<3<3<3 **Melissa kollarını kocaman açar**

Bayadır yoktum ortalıkta, yavaştan göz atıyordum siteye Rastgelede karşıma çıktı. Ya başında açıklama yapınca anlamadım ama okudukça... Yaaa hahahahhahah saat 01:47. Şu an sahur hazırlamam lazım ama mutfak masasına kurulmuşum Laptopımla hikaye okuyorum :D

Ve ben buna BA-YIL-DIM!

Hahhahahah çok eğlenceli olmuş. Başkada yaz yani hani demişsin ya şarta uydumu falan. Uymak ne kelime yahu mükemmel olmuşşş. Cidden eğlenerek okudum ben.

Draco'nun o yorumları cidden güzeldi.

Ya bunu sevmemin bir diğer nedeni de bizlerde yazarken en azından bende oluyor, karakteri yanı başımda buluyorum. Ben öyle demem. Bak şu bakışı atarım şöyle derim gibisinden. Onu andırmış çok eğlenceliydi :D

 

Şu an saat 03:11 annemden baskın yedim o sırada ara verdim yoruma :D neyse çok uzatmayacağım. Çok güzel olmuş Violetcımmm. Ellerine emeğine sağlıkk.

Hala şu “Hatırlat, bir ara babama söyleyeyim de sizin eve bir gulyabani salsın.” Kısmına gülüyorum ya hahahahha.

 

Neyse hadi kaçtım benn. Öpüyorummmm. Yeni hikayelerde görüşürüüüz :*



Yazarın Cevabı:

Selam, hoşgeldin Melissa :) Valla şartı ben de bayağı zor anladım bu tur ahgfds aama deneme yanılmayla tutturduk galiba  :D Çok zevkli bir challenge oldu gerçekten.... Senin sahuru azcık sabote etmişiz ama :p

Eğlenceli bulmana sevindim! Karakterle konuşmak güzel aslında, hani, karakterin sesini kafanda duysan bilirsin ooc yazmazsın kazara... Ben de arada durup dinleirm yazarken karakteri; ama ilk defa o da kendini yazdı tabii :D

Çok teşekkür ederim Melissa, beğenmene sevindim... Görüşmek üzere! <3



Yorumlayan: Blattae
Tarih: 27/06/15 19:20
Bölüm: Tehlikeli

Okurken çok güldüm ya sjsjnzzbx Özellikle son kısım favorimdi sanırım 'Son yaz da gideyim artık, salak.' Drarry zaten genel olarak çok tatlı bulduğum bir çift, hele de böyle yazılırsa ;) Bir arkadaşım var, bu bebeği ona okutursam çıldırır herhalde. Aslında, sadece Drarry olduğunu söylesem bile çığlık atıp bir beşlik çakar :D Çok tatlı ve komik olmuş, ellerine klavyene sağlık :)) ;) 



Yazarın Cevabı:

Teşekkür ederiiimişlkjklş yazarken ben de güldüm ama tabii okura yansıması önemli olan :D Okut valla, hatta tut kolundan getir Ev'imize arkadaşını Blattae, biz yazarrız ona draray... *pazarcı taktikleri* Şaka bi yana, teşekkür ediyorum güzel yorumun için-beğenmene sevindim :) Görüşürüz <3



Yorumlayan: Ayın Sakini saga Onaylı Yazar
Tarih: 24/06/15 17:04
Bölüm: Tehlikeli

En sevdiğim karakterlerden birinin deadpool olması ve akabinde ders çalışmam gerekirken konsepte olan hayranlığım yüzünden buradayım bknz: karakteriniz bir hikayenin içinde yaşadığını ve yazarının siz olduğunu bilecek

bir HP istisnası daha yapıyorum sanırım bununla 3 oldu



Yazarın Cevabı:

Ahahahlkjhg git dersini çalış ama :D Evet 3 oldu, teşekkür eidyorum, umarım beğenmişsindir...<3



Yorumlayan: tabris
Tarih: 23/06/15 18:37
Bölüm: Tehlikeli
Beğendim

Selam :D

Çok eğlenceli bir hikayeydi. Draco'nun konuşmalarına gülmeden okuyamadım :D Hayrankurgu bir hikayenin karakteri olduğunu bildiği halde bilmişliğe devam etmesine bayıldım :D

Hala gülüyorum :D

Hele Keyword'ü hatırlattığı yere bittim. :D Keyword'ü kullanış şekline de tabii :D

Gerçekten okuması çok keyifli bir hikayeydi. Ellerine, emeğine sağlık. :)



Yazarın Cevabı:

Teşekkür ederim Tabriiis :D ahgfdakjh ya tamamen doğaçlama gelişti aslında, Draco'nun kişiliği sağolsun taşıdı fici.... Gülmene sevindim :D

Görüşmek üzere, yorum için teşekkürler! <3



Yorumlayan: Sel
Tarih: 23/06/15 17:58
Bölüm: Tehlikeli
Beğendim

Ya Violet <33

Çok tatlı olmuş ya, çok beğendim! <3

Bir-Malfoy-asla-ağzını-o-kadar-dol-dur-maz. KESİNLİKLE.

Son yaz da gideyim artık, salak. Çok konuşma, Draco, terbiyesizleşme.

Her bir satırını gülerek okudum, çok eğlendim.

Ellerine sağlık <3

#Drarry <3



Yazarın Cevabı:

Teşekkürler :D

Ya Draco tam ağzına çarpmalık ama sonra da kafasını omzuna yaslayıp sarılcan sersemeşlkjhjkl :D Beni çok üzdü gerçi fici yazarken, yemediğim hakaret kalmadı ya, pis çocuk. :D

Eğlenmene sveindim Selcim :* Teşekkürleer <3



Yorumlayan: cadikazanniii
Tarih: 23/06/15 01:17
Bölüm: Tehlikeli
Beğendim

hahah bayıldım:) tam draco malfoy'luk tepkiler. 

ellerine sağlık çok eğlenerek okudum.



Yazarın Cevabı:

Teşekkür ederiimişlkj :D Ficin yarısı zaten ooc de öbür yarısı (kendi düşünceleri) uyduysa sevindim.... Çok sağol <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 22/06/15 23:20
Bölüm: Tehlikeli
Beğendim

""Ben de sana aynı soruyu soracaktım, Potter." dedi Draco, uyuşuk bir sesle.

SENSİN UYUŞUK." ya ajhsdjasgjfa ben çok beğenerek okuyorum şu an sayın Violet. BİR DE DRARRY OLMASI. BİR DE.

Rezalet... Bu iftira yığınını başkalarına da mı okutacaksın bir de? -Draco bebeyim durumun farkındayız debelenme annecim.

Gidişatı hiç beğenmiyorum ben. Aklında ne var senin? Şşş her şey güzel olacak Dracocum, hissediyorum ben, bak çok mutlu olacaksın. İnan.

Evet belki çoğunlukla ondan bahsediyor ve yaptığı her şeyi izliyor ve evet sık sık onu düşünüyor olabilirdi, ama bu ondan hoşlandığı anlamına gelir miydi? Gelmezdi. GELİİİR. DRARRYNİN TEMELİ BU. Dİ REN ME.

Son yaz da gideyim artık, salak. ORADA DURACAN LİSELİ (kendisi yeni bitirmedi çünkü). Sensin salak. Bak yazar yedi bitirdi seni.

Ya Violetim okuduğum eeennn komik ficlerden biriydi ve Drarry benim otpm gibi oldu artık, böyle şeyler okumak beni nasıl mutlu ediyo... HINK YA DRARRY YAZSANA SEN.

Ilu. 

Bai.



Yazarın Cevabı:

Ya ne yazıdğım hakkında hiçbir fikrim yokişlkjhglkj

Drary diye başlamadım ben buna biliyor musun, öyle rastgele girdim bi baktım işler oraya gitti ahgfds Draco pek eğlenmedi ama ben çok eğlendim :D Boşver kızma Dracoya agfdsdfh onu da öyle sveiyoz napcan :D

Ben de snei yaa, çok teşekkür ederim Metiscim :* <3 



Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()