Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 24/10/17 18:21
Bölüm: XXX.
Beğendim

NMerhabaa,

Ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama uzun zamandır -evet uzun zamandır zaten hikayr okumuyorum ama öncesinde de- bir hikayeye bu kadar ısınmamıştım. Remus'un kızı, Fred'in sevgilisi ve Ted'in ablası... Artemis her şeyiyle çok güzeldi, kendini çok sevdirdi. Ben onu sevdimm, hatta inşallah one-shotlar da vardır diye diye bitirdim... Fred'le mutlu oldukları, güldükleri, Ted'le anıları...

Bize bu güzel hikayeyi verdiğin için çok teşekkürler Silver <3 Her şeyiyle çok güzeldi.



Yazarın Cevabı:

Merhabaaa,

vallahi düşer bayılırım he. senden böyle bir yorum almak beni çok sevindiriyor cidden. bu karakteri sevmenden resmen onur duyuyorum diyebilirim!

One shotlar da var, üç bölümlük devam hikayesi de var. seriden bulabilirsin eğer istersen ^^

Asıl ben çok çok teşekkür ederim okuduğun için Alaim <3 sen de her şeyinle çok güzelsin!



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 24/10/17 18:09
Bölüm: XXIX.
Beğendim

...

Söyleyecek çok şeyim var ama bi o kadar da yok, öldüler. Fred Remus Tonks... Artemis'in neredeyse her şeyi... evet arkadaşları var ama kim Remus ya da Fred'in yerini doldurabilur...

Sanırım Fred'i görene kadar ağlamamiştım ama sonra kendimi tutamadım, hele de Harry'e şimdi kime sarılacağını sorarken...

George'u dinlemeyip o adamı öldürmeliydi, hemde zevkle, hicbir tereddüt etmeden. Öldürmediğin hepsinin 2 dk sonra sevdiğin birisini daha almayaçağini kim bilebilir...

Içimden bir şey koptu bu bolümle, final bölümüne hep geçmek isteyip hemde istemiyorum. Bitmemelii... Böylr bitmemeli... Daha yaşanacak o kadar güzel günler olabilirkrn bu büyük bir haksızlık değil mi?

* ayaklarını sürüyerek ama merakla finale gider*



Yazarın Cevabı:

ay :/

Geriye bi tek Ted kaldı elinde ya. Ya Artemis'in içinde gerçekten birini öldürebilecek bir karanlık yok bence ve yapsa geri dönüşü olmayacaktı, George da bunun farkındaydı.

Valla çok güzel şeyler yaşanabilirdi, ne desen haklısın :(



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 24/10/17 15:46
Bölüm: XXIII.
Beğendim

Birkaç bölümdür yorum yazmamışımm, kendimi bayagı kaptırdım bitirmek için sabırsızlanıyorum ama Artemis'in en son tek başına kalacağını düşünme fikri beni üzüyot şu an, Fred ölecek deģil mi :( Başından beri bunu ďüşünüp hele de Fredle böyle yakın olduğu bolümlerdee :((

Remus gelince Fred'in kaçarcasına evdrn çıkması :D Çok tatlılar gerçekteen

Tonks ve Remus evleniyooor... çok heyecanlıı



Yazarın Cevabı:

ya yaşattığım acılar için valla özür dilerim :(

yaldfkjgdlkf Fred tırsıyo Remus'tan biraz :D

Eveeet canlarım ya onları da çok seviyorum.



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 24/10/17 02:32
Bölüm: XIII.
Beğendim

Yaaa <3 Bu kadar mükemmrl olabileceğini düşünmemiştiiim <3 <3 <3 *gözleri kocaman kocaman kalp oldu* ÇOK GÜZEL OLDUKLARİNİ DÜŞÜNEN BI TEK BEN OLAMAM DRĞIL MIIII <3

FRED <3 Ay ay yaaa *tepki veremedi* HEMEN DIGER BÖLÜME ATLAMAK ISTIYORUM AMA BU BUNUN MÜKEMMELLIĞINDEN DE UZUN UZUN BAHSETMEK ISTIYORUMM -  ama Bence sen ne kadar begendimi anladın sevgili yazar <33



Yazarın Cevabı:

AAAAAAA YAAA TEŞEKKÜR EDERİM EN ÇOK BEN HİHİHİ <3<3

ya o kadar mutluyum ki ben de sabaha kadar senin yorumlarının güzelliği hakkında konuşabilirim cidden <3333



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 24/10/17 01:52
Bölüm: X.
Beğendim

Bu bölüm çook güzeldi, Fred'le birbirlerinden hoşlanmaları <3 Sirius'un Artemis'in kızardığını yakalamasi <3 Sirius'la olan diyalogları çok hoş, Fred'in ona bileklik alması daa...



Yazarın Cevabı:

aaawww <33

çok çok teşekkür ederim ya bu ayrıntıları hatırladıkça çok mutlu oluyorum ben de <3



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 23/10/17 14:08
Bölüm: IX.
Beğendim

Sirius ve Artemis'in, Sirius'un dil cıkarmasıyla devam eden atışmadı çok eğlenceliyfi, bir yerlerde Sirius'un adını görmek mutlu ediyor :)

2 önceki yorumda Fred'i ayırt edemezken nasıl ondan hoşlanacak gibi bi soru sormuştum ya bu holüm cevabı aldım. Çünkü hissediyor, emin olmasa da :))

Güzel bir bölümdü, Artemis'n İkizlere yardim etmesi de hoştu...

Diğer bölüme koşaraak...



Yazarın Cevabı:

Sirius'u hep Artemis'in gayriresmi abisi olarak gördüm ben, aralarında böyle bi dinamik olsun çok istedim. görüyorum ki başarmışım!!

hihihi hisseder artemis kızımız <3



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 22/10/17 12:39
Bölüm: VIII.
Beğendim

Evet tam bi geciş bölümü olmuş ama Draco'nun dansı kısmını çok sevdim :D Bu çocuk ne zaman akıllanqcaaak

Kelimelerine sağlık, Artemis'i Weasley'lerde görmek güzel olacak :)



Yazarın Cevabı:

hahaha ya ben çok sevmiştim yazarken, seni de gülümsetmesine sevindim hehe <33



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 21/10/17 11:20
Bölüm: VII.
Beğendim

Yaa Remus'la 'Karanlık Sanatlara karşı savunma profesörü benimle uğraşıyor' muhabbetiiii <3 <3 Hahaha çok tatlılar gerçekten...

Fred'e de sarıldı <3 o degil de benim kafamda bi soru işareti var :D Lütfen kızma, bu ikizleri bile ayırt edemezken Fred'den hoşlandığını nasil anlıcak *ağzını kapatan maymuncuk*

Çok güzeldi bence kelimelerine saglıık <33



Yazarın Cevabı:

YAAAA BUNLARA GEÇ CEVAP VERİYORUM ÖZÜR DİLERİM!!

beğenmene o kadar sevindim ki, çok teşekkür ederim! <3



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 20/10/17 17:47
Bölüm: VI.
Beğendim

Fred ve George'un yaptıkları hic hoş degildi, sadece bi varsayım üzerinde Artemis'e baģırmaları... Ama özür dileme şekillerini beğendim. O aynanın karşisına geçmeyi birgün çok isterdim. :)

Ama kimin ispiyonladıģını merak ettim, *fısıltıyla* öğrenemiyor muyuuz sayın yazar?

Eveet, sanki Sirius'la mı karşılaşacaklar bi sonraki bolumddeee ^-^



Yazarın Cevabı:

offf bu da çok sevdiğim bi sahneydi ya çok teşekkür ederim!!

(o kadar hatırlamıyorum ki... ama aklıma gelirse söylicem lol)

bakalım ne olacak <33



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 20/10/17 17:29
Bölüm: V.
Beğendim


Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 20/10/17 15:53
Bölüm: IV.
Beğendim

Hihihi, Fred ve George'a bayılıyorum :D Artemis'in onlarla dialogları özellikle 'ikisini de o kadar yakışıklı bulmadığı' kısmında kahkaha attim, Artemis'i de çok sevdim.

Percy her zamanki percy bu çocugun bir Gry olmasi çok acayip kesin bi yanlişlık olmalı,hemde bir Weasley... Kesin kesin bi yanlışlık olmalı.

Remus'un James'ten bahsettiği cümlede söyle bi çapulculara daldım çıktım. <3

Gittikçe daha güzel oluyoor, kelimelerine sağlık <3

 



Yazarın Cevabı:

yaaa ikizler <3<3<3<3 artemisi sevmene o kadar sevinçliyim ki cidden hani senden onay aldıysa bu oc olmuştur dfljgkdfl

çok teşekkürler!!!!



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 20/10/17 15:03
Bölüm: III.
Beğendim

Tekrar tekrar Merhabaa, bence bu bölüm çok güzeldii, Artemis'in zeki bir kız olduģunu söylemiştiimm :)) Remus'u babasına götürmesi, Remus'un babasıyla sohbeti çok güzeldii. Bence bu bolüm baştan sona çok güzeldiii sadecw bunu söyleyebilirim <3

Hoop, diģer bölüme ^-^



Yazarın Cevabı:

tekrar tekrar merhaba!!!

evet kızımızın kafası basıyor böyle şeylere biraz haha. Çok teşekkür ederim, lyall benim için baya önemli bir birey.

sen de baştan sona çok güzel birisin <3



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 20/10/17 14:43
Bölüm: II.
Beğendim

MMerhabaa, ya ben nedense Artemis'in Rav olacağını sanmıştım... Şu an Gry olması çok şaşırttıı! Gerci annesi babasıy Gry aslinda Fransadan kalkıp Londraya gelme macerası da oldukća cesaret gerektiren bi durum ama zeki de yani....

Ayyy devamına atlıyorum hemen Hogwarts'ı özlediiim <3

Kelimelerine sağlıık, çok güzel başladı bence



Yazarın Cevabı:

selaaam

haha ya sanırım insanlara o izlenimi vermişim evet ama Artemis bayyya gryffindor. yani ben bir ravenclaw olarak artemisin yaptığını yapamazdım sanırım.

Çok çok teşekkür ederim!!!



Yorumlayan: Alaim-isema
Tarih: 20/10/17 09:33
Bölüm: I.
Beğendim

Merhabaa, tabii ki söylediğimi yaptım ve kendimi buraya attımm <3 ılk bölümün sonunu şimdi biliyordum tabii ki ama ilk okuduğumda Artemis'teki şansa hayran kalmıştım. Londraya geldi ve Sirius'u bulduuu, biricik kara köpeğimiiiz <3 Ben Sirius köpek formunda çıkar diye düşünmüştüm ama tabii Artemis Azkabandan kaçan bi suçluyu görürse eminim korkardı. Sonuçta adam fellik fellik aranıyor :(

Remus'un bi kızı olduğu düşüncesi o kadar güzel kiii <3 Hele de Harry yaşlarındaa.

Tabii ben Harry'i takip eder sonuçta yol bilmiyor demiştim ama Artemis şasırtti beni.

Remus'tan iyi bir baba olacaģına çook eminimm. Bakalım Hogwarts'ta neler yapıcaklaar ^-^

Ama yazimın o kadar güzel ve o kadar kendine çekiyor ki okumak içiiin. Kelimelerine sağlık :)



Yazarın Cevabı:

kalbim o kadar pır pır ki şu an inanamazsın!!! bu hikaye benim için çok önemli ve senin şu an her bölüme yorum yapıyor olman BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR TEŞEKKÜR EDERİM.

Ben Sirius köpek formunda çıkar diye düşünmüştüm ama tabii Artemis Azkabandan kaçan bi suçluyu görürse eminim korkardı. Sonuçta adam fellik fellik aranıyor :( --Ya ben onu o zaman düşünmüştüm ama evet dediğin gibi hem korkar, hem de bir çocuğa köpek formuyla yardım etmek çok Sirius'luk bir şey gibi gelmişti.

Remus'un bi kızı olduğu düşüncesi o kadar güzel kiii <3 --TEŞEKKÜR EDERİM bütün hikaye tam olarak bu fikirden çıktı zaten. Canım Remus <3

Ama yazimın o kadar güzel ve o kadar kendine çekiyor ki okumak içiiin. Kelimelerine sağlık :) ASIL SENİN YÜREĞİNE SAĞLIK CANIMIN İÇİ!!



Yorumlayan: TN94
Tarih: 19/04/17 01:20
Bölüm: I.
Beğendim

Tekrar bastan okuyup gelecegim! Sonunda her bolume tek tek yorum yapacak zamani buldumm!! Senden com ozur diliyorum Silver, benim tanidigim adinla Selemetis 😂 okunma sayinin 10da 1 ini ben doldurmama ragmen detayli yorum yapmaya firsat bulamamistim bu gece okuyup sabah yorumlayacagim tek tek insallah 😇😇



Yazarın Cevabı:

AAA SELAM!!! 

cok tesekkur ederim ya cok mutlu oldum, cok tesekkur ederim ince dusuncen icin ve benimle paylastigin icin! 

🙏😻



Yorumlayan: Ivanka Majalis
Tarih: 16/03/17 14:16
Bölüm: IX.
Beğendim

yaklaşık 1.5 yıl sonra gelip bir bölüm daha okuyan eski blatta yeni ivanka olarak selamlarımı yolluyorum merhaba :>

remus&artemis&sirius 'un tatlılığı var yaaa  <3 nasıl da böyle parents geçiniyorlar kendime engel olamıyorum aklıma wolfstar geliyor skksshdnd

sirius hala arada - doğal olarak - kötü hissediyor sanırım remus'un dediklerine verdiği tepkiye göre. üzüldüm ya. ama üzüntüm charlie ve bill'in geldiğini duyunca geçti kdkslx o ikisine karşı sempati duyuyorum.

fred'in o çıkışını beklemiyordum bilmiyorum aklımda hep gamsız biri olarak var ve artemis'e o şekilde davranması yani gelsin ben varken yapsın SAVUNURUM BEN ARTİE'Mİ. aralarının artemis'in daddy's girl davranışının düzeltmesi harika ama~

sihirle kal.

 



Yazarın Cevabı:

AAAAAAAA ay senden yorum gormek ne guzel ya ozlemisim cidden <3 tabii biraz duygu somurusu yaptim affet fjsjdjsjjf 

fredin cikisi yanlis hatirlamiyosam yumusatilmis bile denebilirdi o zamanki betam ve licenta sayesinde dnsndnsn ama artik hatam varsa affola...

AWWWW ya artemis de bence icten ice shiplemistir onlari, bana bu ikisi baksin diye djsjdjsjd bill ve charlieyi operim ben de cidden, cok cok tesekkur ederim okumaya dondugun icin, umarim bol bol konusuruz yine (bak yine serefsizlik <3) 

seni cok opuyorum, artie de cok opuyor tekrardan tesekkur ederiz <<<333



Yorumlayan: ladyrowena
Tarih: 26/12/15 17:02
Bölüm: XXX.

Hayatımda bu kadar çok ağladığım ilk hikaye oldu. her ne kadar baştan beri mutlu ve fluff bir son hayal etsem de bu sonu hiç bir şeye değişmem. Teşekkür ederim Bilgesu hayatımda hiç unatamayacağım ve çok değeri bir ilk yaşattın bana.



Yazarın Cevabı:

Ay cidden ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar mutluyum ki!! Üşenmedin okudun, yorumladın... Teşekkür ederim. <3

Keşke mutlu ve fluff bir son olsaydı ama... Napalım...

Of ben böyle şeyler duyunca deliriyorum, çok sağol. :3



Yorumlayan: ladyrowena
Tarih: 26/12/15 16:38
Bölüm: XXVIII.
Beğendim

İt was soo cute! Bir önceki bölümden sonra u çok iyi geldi! Hikayenin sonunda Fred, Remus ve Tonks ölüyorlarsa çok fena ağlarım. Metis ciddiyim ağlarım. Ellerine sağlık canım betam ^_^



Yazarın Cevabı:

Ay betası yesin onu ama işalla beni affedersin :(((

Ve sen daha cute'sun ehe <3



Yorumlayan: ladyrowena
Tarih: 26/12/15 16:16
Bölüm: XXVII.
Beğendim

Final bölümünde yorum atacaktım ama dayanamadım. Metis ben ömrüm boyunca çok az şeyi bu kadar hissederek yaşayarak okudum. Her bir satırı okurken gözlerim doldu, çoğu yerde tebessüm ettim. Bölümü bitirdiğimde gözlerimden yaşlar akıyordu. Kolay ağlayan biri değilimdir. Filmlere ağlamam. Orjinal kitabı okurken bile ağlamamıştım. Dumbledore'nun ölümünden sonra neler yaşadıklarını biliyor olmama rağmen burada böyle okumak hissetmek bambaşka bir duygu. Gerçekten muhteşemdi. Her bir kahramını gördüm, hissettim. Mcgallen'ın cesaretli olduğunu hiç düşünmemiştim, hoş o da gryffindor ama... Ellerine sağlık hikayen beni o kadar çok mutlu etti ki!



Yazarın Cevabı:

Yaaaaaa Pelin <3

Gerçekten kötü bir günüme o kadar güzel geldin ki, sana sıkı sıkı sarılmak istiyorum şu an. Ne diyeceğimi bilemiyorum, inan hissettiğin her şeyi katbekat ben yazarken hissettim, okuyucuya da geçmesi harika. Çok çok çok sağol <3

McLaggen'ın bence vardı ya, hani tek sorunu kibriydi. Bir de Percy bile geri dönüyosa o neden dönmesin...

Senin yorumların beni daha da mutlu etti, çok teşekkür ederim <3



Yorumlayan: MissTitania
Tarih: 15/12/15 17:34
Bölüm: XXX.
Beğendim

finall :(

çok geç gördüm ve yine harika bir finaldi. Gelecekte biteceğini tahmin ediyordum fakat böyle bir zaman diliminde biteceğini düşünmemiştim.

En önemlisi, Teşekkürünü gördüm, gerçekten beklemiyordum çok mutlu oldum bak şimdi ^_^ Daha nice hikayelere! :D



Yazarın Cevabı:

Titania :(

Beğenmene çok sevindiiiim. Yani bu da gelecekte ama senin kastettiğini daha bir gelecekti sanırım (o ne demeksedkfhldf) 

Ya asıl ben teşekkür ederim, bu hikaye bana çok güzel insanlar kazandırdı, ben daha mutluyum!! :3 

Nice hikayelere ve yorumlara, umarım bol bol konuşuruz!! <3



Yorumlayan: Dila
Tarih: 13/12/15 23:56
Bölüm: I.
Beğendim


Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 05/12/15 23:55
Bölüm: XXX.
Beğendim

Bu sefer gerçekten ağladım

Hikayeyi ilk gördüğüm günleri hatırladım da "Aaa Fred/OC" diyerek kalmıştım, malum fazla bulunmuyor. Hani bazı karakterle yazılan başlıca hikayeler olur, adı anıldığında aklına o hikaye gelir benim için de MS bu etiketi hakkıyla taşıdı; uzun bir süre taşıyacağına da eminim.

Şimdiyse "tatlı" bir sonla nokta konuldu. Artemis hayatına devam ediyor, çevresindekiler için bir şeyler yapmaya devam edecek. Umarım kendi hayatı için de bir şeyler yapmıştır.

Güzel hikayeydi, beklemediğim bir son olsa da ben de olsam bunu yapardım :D Neden yaptığını anlıyorum :D Charlie Weasley'i de kaleminden okumayı isterim, bilmem söylememe gerek var mı :D

Söylemek istediğim çok şey var ama ifade edemiyorum bir türlü. Artemis'i dünyama kattığın için teşekkür ederim ^^ *Bitirme konusunda darısı başımaa* Görüşmek üzereee ^^ <3



NOT: “Fred ve Angelina Weasley’nin Bebeği” George olması gerekmiyor mu? O.o Gözüme çarptı söylemeden edemedim.



Yazarın Cevabı:

Betül ya ben seni cidden çok seviyorum. Moonlight Shadow ve Zaman Anahtarı artık benim gözümde kardeş, Serenity okulun ilk gününde yere kapaklanan Artemis'in elinden tutuyo.

Hani bazı karakterle yazılan başlıca hikayeler olur, adı anıldığında aklına o hikaye gelir benim için de MS bu etiketi hakkıyla taşıdı; uzun bir süre taşıyacağına da eminim.

Bu cümle benim için ne kadar önemli bilemezsin, yani öyle böyle değil. Benim için şereftir. <3

Artemis evet, bir şekilde devam ediyor ya. 

beklemediğim bir son olsa da ben de olsam bunu yapardım :D

CEDRIC YİNE DE ÖLECEK DEĞİL Mİ :((((

Charlie'yi umarım yazabilirim ya, ama yazarsam sana haber vericem söz <3

Artemis'i dünyama kattığın için teşekkür ederim ^^

Artemis'e bana seni kattığı için teşekkür ederim. :3

ZA BEKLİYORUM HALA.

Görüşürüüüüz <3

(söylediğin yeri değiştirdim, elli sefer okuyup orayı nasıl göremedim oha ya... çok teşekkürler!)



Yorumlayan: Erce Yazici Praetorium
Tarih: 05/12/15 23:35
Bölüm: XXX.
Beğendim

ELLERİNE SAĞLIIIIIKKKK 😘😘😘

Sonları hakkımda düşüncelerimi biliyorsun, ama napalım, biz onları böyle sevdik dear.



Yazarın Cevabı:

ERCE YA SEN NE ÇILGIN BİR ADMİNSİN!!! *hugs*

(geçen taksimdeyken sana selam vereyim dedim ama şöyle bi baktım göremedim içimde kaldı)

Valla napalım biz onları ölseler de sevdik...

Tink yu so maç <3



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 04/12/15 23:56
Bölüm: XXIX.
Beğendim

Yaaaaaaaa :'( Freeeeeeed

Neden ama ya? İçimde bir umut vardı olmaz diyordum, mutlu bir son olur diyordum :( Ters köşe olacak sandım

George'la birbirlerine sahip çıkmaları... Teddy nin doğumu, Artie'nin sorumluluk alışı... Ağlayacağım sanırım birazdan

Ölümleri, o karanlık son yılı içten anlatmışsın. Hani bilmiyoruz aslında o anları ama yadırgamadım *ne yaptın Rowling sen bize?*

Biraz geri dönüş yaparsak, okuldaki direniş grubunun açısını da görmüş olduk, o karanlığı yaşadık. Ölüm yadigarlarını neden sevmediğimi de hatırladım

Artie nin ablalık serüvenini de görmek isterim açıkçası

Bir de Colin 16 yaşında olmalıydı, Ginny le aynı sınıfta çünkü

Metis'ciğim guzel, duygu dolu 4bolumdu :) Bana keşke sabah okusaydım dedirtti, zaten ruh halim iyi değildi, neyse uykuyla ikisini de aradan çıkarırım artık :P

Ellerine sağlık ^^



Yazarın Cevabı:

JK yüzünden oldu :(

Mutlu olamadık be Carmenta'm... ben en başından beri böyle kurmuştum çünkü, canonu bozmak istemedim. 

George ve Teddy ya... Ay ona Artie demen beni nasıl mutlu etti bilemezsin <3

Okul kısmını beğenmene sevindim, zira ben yazarken biraz tutuk kalmıştım. 

Ginny reşit değil ama 98 yılında 17 yaşında o da. 

Beğenmene çok sevindimmmm. Ama seni üzmesine de mutsuz oldum yalan yok...

Teşekkür ederim. <3



Yorumlayan: MissTitania
Tarih: 04/12/15 22:47
Bölüm: XXIX.
Beğendim

ya bir baktım bir sürü bölüm mutlu oldum :D ama tüm mutluluğum bu bölümde uçup gitti :( ya olaacakları biliyordum zaten şaşırmadım ama çok farklı bir bakış açısıydı bu. ne de olsa Artemiş tamamen hayal ürünü bir karakter ve ölen yan karakterlere çok fazla yakındı. Ben, onlar öldüğünde ne kadar üzülsem de çok yoğun bir duygu yaşayamamıştım. Şimdi Artemisin gözünden görünce o kadar kahroldum ki :'( Neredeyse kelimesi artık ayrı bir gıcık görünüyor benim gözüme anlatamam. Ah artemiş, ah be kızım, Şu Grayback'in işini bitirmeden Bellatrix'e neden atlıyorsun onu Molly öldürdü Grayback geride kaskatı geldi sen de öylece kalakaldın iyi mi? Öldürseydin, sen de rahat etseydin ben de rahat etseydim ne olurdu sanki?

Şu HP tarihinde Teddy kadar üzüldüğüm bir karakter yok :( Harry ailesiyle 1 yıl geçirmişti en azından ama Teddy daha yeni doğmuştu be, yazık yavruma :( Benim gözümde 2. bir Harry. Neyse ki onu çok seven bir ablası var

Yeminle gözümden yaş geldi :( Çok güzel bir bölümdü ellerine sağlık



Yazarın Cevabı:

Evet hızlı yazınca bekletmek istemedim. :)

Aynen Artemis canona dahil olmayan bir karakterdi, ben de onu yazarken çok içselleştirdim, sanırım bakış açısını bu yüzden iyi yansıtabildiğimi düşünüyorum (umuyorum). Neredeyse ve boşuna kelimeleri de benim için... Artemis'i biraz da o yan karakterler için yaratmıştım aslında ben.

Artemis sanırım Greyback'i öldürse ne olursa olsun vicdan azabı çekerdi. Greyback öldüğü için değil ama babası olsa ne düşünürdü diye kafa yormaktan yani. Yapısında yok sanırım. Ama onun yerinde Dolohov olsa onu kesin öldürürdü bak ona eminim.

Teddy. :( yaaa Artemis adına teşekkürler <3

Benim de yazarken gözümden ne yaşlar geldi be Titania... 

Yorumun için teşekkür ederim. <3

 



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 03/12/15 20:22
Bölüm: XXV.
Beğendim

Wooooaah O.o

Bolum zamanlamalarına bayılıyorum ya :D Tam moralim bozuluyor bolum geliyor, i love you <3

Sonunda seviştiler de inşallah duğunlerini de görürüz:P Yerli yerinde olmuş

Ya duğun ve Artemisib babasına karşı tavrı falan çok güzel oturmuştu, duğunu zaten hep merak etmişimdir iyi oldu bu şekilde hayal etmeye devam edebilirim

Yine çok yazamıyorum yarınki sınava çalışmam lazım uzgunum :(

Ama beğendiğimi bil :) Görüşmek üzere <3 Çok öptüm *.*



Yazarın Cevabı:

Carmenta sen de olmasan <3

Ben de seni seviyorum ya, moralini düzeltmiş olmasına çok sevindim!! <3

Hadhgashas "sonunda seviştiler" skdhksdhf tişikkir idirim <3

Yorumun için çok çok çok teşekkür ederim!! 

Sınavında başarılar, beğendiğin için çok mutluyum!

Ben de seni çok öptüm!! <3 :*



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 01/12/15 23:06
Bölüm: XXIII.
Beğendim

Metiiiiiiis <3

Bolum zamanlamalarına bayılıyorum desem :D Waffleın üzerine iyi oldu :D

Yaa, Fred'i yerim ben 😍😍😍😍 Nasıl da destekliyor anneeem

Artemis'in ikilemi de haklıydı, ben olsam muhtemelen daha ağır bir tepki verirdim

Nikah da 'hoş' olacak :D Ya özlemişim be bu hikayeyi

Çok uzatamıyorum ders çalışmam lazım , goruşuruuuz :D

Kendine iyi bak <3



Yazarın Cevabı:

Carmentaaaa!!!!

Ay hoşuma gidiyor bu zamanlamalar hihi <3

Fred <3<3<3

Aynen ben de düşünüyorum hani napardım diye ama Artemis zaten Remus'la ömrünü geçirmedi, yani herhalde o yüzden o kadar ağır bi tepki vermedi. Yani Remus'un Artemis'in dışında kendi hayatı olduğunu daha rahat görüyo sanırım.

Nikah hihihi

Ya ben de senin yorumlarını özlemişim be!!

Sen de öyle, iyi dersler <3



Yorumlayan: Nyxeia
Tarih: 22/11/15 15:04
Bölüm: XXII.
Beğendim

*ben buralarda değilken ms bitti mi diye düşünerek siteyi açmak*

*heyecanla selemetisi aratmak*

*devam edecek yazısını görmek*

YA BEN BUNLARI ÇOK SEVİYOM VE SENİ ÇOK ÖZLEDİM.

on yedi oldu resmen kerata ya, daha dün fransadan gelmişti... (bunu daha önce de söylemiş gibi hissettim şu an :P) İYİ Kİ DOĞDUN ARTEMIS <3

Ve Dumbledore... Of

Ellerine sağlık metisim <3

Görüşelim, özledim :(



Yazarın Cevabı:

ALLAHIM NYXKUŞUM GELMİŞ!!!

ay ben seni daha çok özledim sıpa, nerelerdesin sen??

Artemis kocaman kız oldu be ehehe <3 

Dumbledore...

Tenk yu kuzum <3

Görüşüciiizzz.



Yorumlayan: MrsMarauder
Tarih: 15/11/15 15:28
Bölüm: XXII.
Beğendim


Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 14/11/15 23:13
Bölüm: XXII.
Beğendim

Metiiiiiiis ^^

Kütüphanede surunduğum kocaaaa bir günün ardından ilaç gibi geldi, beynim erimişti bu biraz olsun toparladı ya

Artemis'i çok özlemişim, ZA yazasım geldi yazabilir miyim bilmiyorum ama yazmak istediğimde havaya girmek için nereye bakacağımı biliyorum :D

Yaa gunce olayı hoş olmuş, buyucu işi whatsapp :D Canlarım ya, iyi idare ediyorlar şahsen ben kafayı yerdim :D

Remus ve tonksu da tatlıya bağladık, onların nikahını heyecanla bekliyorum ne yalan söyleyeyim

Fenrir*soyadınıbirturluaklımdatutamadığımgereksizkarakter* ve remusun düellosunu da beğendim. İçimde ukte kalmış :D

Frenis <3 diyorum ve bırakıyorum :D

Görüşmek üzereeeeee :* <3<3<3



Yazarın Cevabı:

Ya Betül ben seni yerim <3

ZA için ilham olduysa çok mutlu olurum çünkü Serenity'yi çok özledim!!

Hahaha büyücü işi whatsapp, aynen. :D Ay ben de kafayı yerdim o yüzden dedim uyduruvereyim.

Remadora ya <3 ay ehe umarım onu da beğenirsin <3

Greyback ya... rezil herif. Ehe tink yu <3

Fremis sini yir. <3

Görüşürüüüz, öptüm çok!!



Yorumlayan: MissTitania
Tarih: 10/11/15 18:04
Bölüm: XX.
Beğendim

Selam Selemetissss!!!

İnternet yasağım vardı bugün bitti ve hemen hepsini okudum! Ve ilk dikkatimi çeken şey yorumlar oldu BU YORUMLARIN HALİ NE BÖYLE! :O burası tatilde daha güzeldi ._. 

Uzun zamandır yeni bölüm yazmadığını fark ettim vardır bir nedeni bunun. Sen öylesine boşlayacak biri değilsin çünkü :* kısa zamanda yeni bölümde tekrar konuşmak dileği ile!!!

Tintaniacığın öper ve kaçar ^//_//^



Yazarın Cevabı:

Selam, Titania!

Valla yokluğun çok hissediliyor yorumlarda...

Evet yazmadım, daha doğrusu yayınlamadım, kişisel sebeplerden dolayı da bir süre daha yayınlamayacağım. Umarım geri döndüğünde seni de mutlu eder. :)

Görüşmek dileğiyle...



Yorumlayan: malfoyhead
Tarih: 08/11/15 19:58
Bölüm: XX.

Selemetis hikayelerine bayıldığımı bildiğin umuyorum. Çok harika bir yazarsın. Ama hikayeye 2 haftadır yeni bölüm yazmıyorsun. Merakla bekliyorum bölümleri. Lütfen bana/bize bu eziyeti çektirme. Sevgilerle :*



Yazarın Cevabı:

Merhaba Malfoyhead, sanırım ilk defa hikayeye yorum yapıyorsun. :)

Güzel sözlerin için teşekkür ederim ama kişisel sebeplerden dolayı bir süreliğine yayınlamaya ara verdim.

Umarım hala yazdığımı, yarım bırakmadığımı bilmek seni mutlu eder.

Görüşmek dileğiyle, sevgilerle. 



Yorumlayan: MrsMarauder
Tarih: 20/10/15 19:58
Bölüm: XX.
Beğendim


Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 20/10/15 16:36
Bölüm: XX.
Beğendim

Metiiiis ^^

Daha maillerime yarım saat önce baktığımda bolum nerde falan diyordum afsbdaj Anatominin üzerine guzel oldu ya :D Birazdan çalışmam gereken slaytları da düşününce enerji içeceği gibi bir şey oluyor neyse.

Ayy, defter olayını sevdim. Yaratıcı bir fikir olmuş, kuzucuklarım bu yaz az görüştüler ya :/ *onların yerine de üzülürüm ben* Neyse umarız hayat boyu görüşebilirler:P

Remus, doğru olanı yapayım derken dengeyi tutturamadı yine. Bu yaptığı acısını bastırmaktan başka bir şey değil ki, hayatına devam etmek değil yani. Artemis faktörünün olması en azından yalnız olmadığını hatırlatıyor iyiki bu karakteri yaratmışsın diyorum, çünkü siriusun ölümünden sonra remusun duygularını ne yalan söyleyeyim hiç düşünmemiştim.

Tonks'un duygularına şimdilik küçük bir kapı açtık, bakalım ne şekilde bu iş tatlıya bağlanacak?

Güzel bir bölümdü Metis, ellerine sağlık :)

Çok çok öptüm :* Görüşmek uzereeee ^^ <3 <3



Yazarın Cevabı:

Betüüül ^^

Ya seni yerim ya bi de enerji diyo bak bak <<33

Defter olayını beğenmene sevindim ve o kuzucuklar seni yer <3

Ya bak sen bunu dedin ya ben epey mutlu oldum ilham doldum teşekkür ederim çok çok <3

Bakalııııım ne olacaaaaağk.

Beğenmene çokçokçok mutlu oldum, yorumun içimi aydınlattı gerçekten.

Slaytlarda kolay gelsiiiin!!!

Ben de çok öptüm görüşürüüüüz <3



Yorumlayan: Gremlin
Tarih: 09/10/15 16:42
Bölüm: XIX.
Beğendim

Hikayenin doğal seyri bu, biliyorum ama Sirius'un öldüğü sahnelere çok üzülüyorum :(((((((

Bu ara hikaye biraz fazla hızlı ilerliyor gibi. Galiba Hogwarts sonrası için belirli bazı kurguların var. Eninde sonunda göreceğiz hepimiz :D

Eline sağlık Selemetis ^^



Yazarın Cevabı:

Ben de üzülüyorum ya...

Hikayenin genel seyri bu aslında - canonu fazla zedelememek için yılları kısa süreli geçiyorum. Hogwarts'tan sonrasından ziyade, yedinci seneyi uzun tutacağım ben. Umarım seversiniz. :)

Yorumun için teşekkürler, Gremlin!



Yorumlayan: MrsMarauder
Tarih: 06/10/15 18:23
Bölüm: XIX.
Beğendim


Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 06/10/15 12:50
Bölüm: XIX.
Beğendim

Sirius :(

Ağlayasım geldi de anfinin ortasında olunca olmadı -.-

Uzuntu dolu kısmı burada kesiyorum

Eneeem, yerim ben bu ikisini, ders bekliyorum iyi oldu içim açıldı başlarda

Röportaj resmen yorumlarına spoiler olur diye vermediğin cevapların derlemesi olmuş :P

Sbdyi ben bizim üniversite sınavına göre kıyaslayınca o heyecanı hala anlamıyorum:D Aşırı rahat olduğum için sanırım

Yaz tatili nasıl olacak beklenti içindeyim

İyi bir beklentim var mı? Hayır. En azından dükkan kısmını merak ediyorum işte

Bir de son seneyi

Ellerine sağlık Metis'ciğim :) Guzeldi

Kendine iyi bak, görüşmek uzereeee <3 :*



Yazarın Cevabı:

Sirius... :'(

Ya dersinin ortasında mı okudun Betül ya yicem <3

Hahahaha ya evet Erce beni fena sıkıştırdı :p

Ya normalde ben de çok rahatımdır ama sınav yaklaştıkça gerilirim falan... Bilemedim ben bazen panikliyodum. :D

Yaz tatili o kadar da kötü değil bak gerçekten değil hihi. Dükkan kısmı <3

Son sene diğerlerine göre daha uzun olacak, duyurayım. :D

Çok teşekkür ederim, yorumların beni çok mutlu ediyor!! 

Sen de kendine iyi bak, çok çok öptüm! <3



Yorumlayan: Ekinoks
Tarih: 30/09/15 18:02
Bölüm: XVIII.

Ağağğağağağağağağ

Ya bu kadar tatlı yazmak zorunda mısan?NEDEN BENİM FRED GİBİ SEVKILIM YOK diye haykırarak ağlamak istiyorum yether.

Iyk Umridge pis boklu cadı 😒😒😒

Sirius'un yakın zamanda ölecek olması beni biraz üzüyo 😔😔

Tonks'la Remus evlensin artık bu kadar flört yeter 😍😍😍

Ellerine sağlık 😘😘



Yazarın Cevabı:

hığığığ

Neden kimsenin Fred gibi sevgilisi yok ben de çok özeniyorum Artemis'e. :(

Umbridge. Öyk.

Hangimizi üzmüyo be balım??? 

Brace yourself, Remadora is coming!!

Tenk yuuu <3



Yorumlayan: MrsMarauder
Tarih: 29/09/15 20:00
Bölüm: XVIII.
Beğendim


Yorumlayan: LilyJames
Tarih: 29/09/15 19:44
Bölüm: XVIII.
Beğendim

Bölümü bugün beklemiyordum hiç, şans eseri gördüm ve sevinçle atladım direk :)

Yine akıcı bir bölümdü ve George'un Umbridge'i hakaret olarak kullandığı bölüm tek kelimeyle MÜKEMMELDİ!

Ya ama böyle hikaye ilerledikçe ben üzülüyorum, Sirius'un ölümü yaklaşıyor diye :/ Ölmese olmaz mı? Cevabın 'olmaz' olduğunu da biliyorum gerçi :D

Artemis Tonks'la Remus'u iyi karşılar aslında bence, mutlu olur yani. Dimi? :D :D

Ellerine sağlık, bir sonraki salı görüşmek üzere! :)



Yazarın Cevabı:

Bölüm benim ders programımdan dolayı öyle oldu, görünce sevinmene mutlu oldum. :)

Hakaret gibi bir kadın zaten, George demiş çok mu akjshdka tenk yu. <3

Yaklaşıyor ya. Valla yaklaşıyor. *iç çeker* *uzaklara bakar* 

Canondan elimden gelmediğince sapmamaya çalışıyorum... Maalesef ya. Of JK napalım. :(

Artemis zaten tanıştığı herkese iyi davranıyo, Tonks desen sevilmeyecek insan değil. Anlaşırlar umarım. :D

Çok teşekkür ederim yorumun için, salı günü görüşürüüüz!!!



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 29/09/15 19:12
Bölüm: XVIII.
Beğendim

Metiiis ^^

Odul yöntemiyle ders çalışmaya başladım bugünkü odul de bu bölümdü :D Anatomi bitsin de okuyayım diye kendimi yedim :P Önemli olan değmesi neyse

“Hayır,” dedi George. “Umbridge cadısı derken Umbrdige’i hakaret olarak kullanıyoruz.”

bir kez daha duygularıma tercüman olan bir alıntı ekliyorum :D Uyuz kadın -.-

Remus'la Tonks'un konuşmasını okurken aklıma savaşta öldükleri geldi :( Orijinale gore düşününce Artemis'e üzülüyorum ya... Çevresindeki birçok kişiyi kaybedecek... Sirius var sonra...

Fred'in hediyesi ne ki? Şimdi senin bir seneyi geçme hızını düşününce bir iki bölüme öğreniriz galiba :D

Bir de Artemis 'in patronusu ne acaba? Doğru mu yazdım emin değilim ya :D

Guzel bir bölümdü:) Ellerine sağlık ^^

Goruşuruuuuz <3

 



Yazarın Cevabı:

Beeettt ^^

Ya bunu ödül olarak koymana o kadar sevindim ki halay başı olup dağları delicem :p Ama cidden epey sevindim, cansın <3

Ay Umbridge cadısı indeed. Yoruyor beni y o r u y o r.

Artemis'i çok seviyorum ama çok da kötü kader biçtim, yazık oldu. :(

aksdksaj Aynen Fred'in hediyesii birkaç bölüme çıkar zaten. :D Ama 7. yıl bu kadar kısa olmaz söz. :D

Patronusu da göreceğiiiz!!

Beğenmene çok sevindim, çok teşekkür ederim dersinden zaman ayırıp yorum yaptığın için. 

Öpüyorum!!



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 29/09/15 18:18
Bölüm: XVIII.
Beğendim


Yorumlayan: Ekinoks
Tarih: 26/09/15 00:34
Bölüm: XVII.

ME-RA-BA

Öncelikle yorum bu kadar geciktiği için üzgünüm ama bayram telaşı Ankara'ya dönmek falan derken anca yazabildim.

Bölümü bana ithaf ettiğin için çokçokçok teşekkür ederim bitanesin <3

Artemis'in Fred olayını birazcık abarttığını düşünüyorum şahsen fazla tepki verdi sanki.Daha sakin yaklaşabilirdi olaya bir anda parladı :p

Hermione'nin kendince haklı olduğuna inanıyorum bende aynı şeyleri söylerdim yüksek ihtimalle ama Fred ve George da hayallerini gerçekleştiriyolar bir yandan ona da bir şey söylenemiyo njdjsk 

Fred'in tavırları bu bölüm biraz Siriusvariydi shjssjks-yeni bir kelime icat etti-gerçi ikisi de muziplikte yaşadıkları zamanın efendilerinden sjjsjskakjska ama çok tatlişlerdi evlenip boy boy çocuk yapmalarını bekliyorum :p

Ellerin dert görmesin hemencecik yeni bölümü yaz hadi :** <33

 



Yazarın Cevabı:

Aradaki bölümleri okudun mu ahdjandjsjf

ya senin vakit ayırıp yorum yapmani severim len.

artemis aslında abartmadi ama fredle cok fazla zaman geçirmek istiyo bi de sey hani NE ARA BU KADAR İSKOLİK OLDUN falan diye dellendi ablası kızma ahdjakf

Acikcasi o ikisini ben de hep benzetmisimdir ama iste Fred tam bir bebeğim ya <3

Keske yapabilseler. Of yine ben bi üzüldüm. 

Yeni bölüm hazır da çarşambayı bekliyo hihi.

cok sagol kuzum, öpüyorum :*:* 



Yorumlayan: MissTitania
Tarih: 24/09/15 20:46
Bölüm: XVII.

DO kuruldu sonunda 😆 ne zamandir yoğun fremis sahnesi olmuyordu iyi geldi 😂Artemis atarin dibine vurdu bilgidin gerçi ben olsam ben de ayni tepkiyi verirdim Fred de hakli ama biraz olsun kiza vakit ayirmaliydi diye düşünüyorum. Su Umbridge kadar nefret ettiğim bir karakter yok

 

Veee unutmadan kurban bayramin kutlu olsun Selemetiscigim !!😍



Yazarın Cevabı:

Eveeet DOyu da kurdular hele şükür :D fremis sahnesini begenmene sevindim!!

Umbridge...

yorumun icin cok teşekkür ederim, sana da iyi bayramlaaar!



Yorumlayan: LilyJames
Tarih: 24/09/15 14:14
Bölüm: XVII.
Beğendim

Ya bu yine çok güzeldi. 

Fred'in meşguliyetini yerim :D Adam okulda efsane olacak ama olsun o kadar :D

Sonu çok tatlıydı. 

Umbridge'i unutmuştum ben, hayat onsuz ne güzeldi ama olmadı ki bu :D

Hemione'ciğim sorumluluk timsali :D Ama yani biz onu böyle bildik, böyle seviyoruz :D

Ellerine sağlık, ilham perilerin bol olsun! =)



Yazarın Cevabı:

Yaa begenmene cok sevindim!! 

Fredcim tabii bundan böyle meşgul bi insan ama napalim artemis onu yine sever hihi.

Umbridge *gözlerini devirir* umarım azkabana atılmıştır da cikamamistir hih.

Hermione kiyamam ona valla djsnfsjdj

Yorumun icin cok teşekkürler, iyi bayramlar!

Senin de ilhamin bol olsun ayrıca <3



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 24/09/15 05:16
Bölüm: XVII.
Beğendim

Wowowowo gunceldeyim. Simdiye kadarki kisim icin ellerine saglik + Artemis'in patronusunu ogrenemezsem catlarim. Oyle askli meskli ayni patronus istemiyorum adam gibi patronus istiyorum ama tabii ki sen bilirsin tatlis ajfjskdl sorry kabalastim. 

Seni seviyorum ve eline saglik, harikasin.

 



Yazarın Cevabı:

Ay resmen günceldesin heyecan yabdım.

Artemis'in patronusunu göreceksin ama ben Fred'inkini bulamadığımdan zaten öyle aşklı böcüklü aynı patronus olmayacak onlarınkiasldjal

NE kabalaşması be yerim <3

Ben de seni seviyorum, sen daha da harikasın. Yerim. :* <3



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 24/09/15 05:01
Bölüm: XIV.
Beğendim

Beauxbatons kizlarini gercekten cok sevdim. Tamam Fleur hakkinda kotu konusmalarini cok sevmedim ama herkesin bir kusuru vardir ve o kadar sicaklar ve o kadar samimiler ki insanin egi koyu birakip yanlarina gidesi geliyor bilmiyorum. 

Fremis yorumu yapamayacagim cunku kalbim agzima geliyor hala sok icerisindeyim like wow.

Cedric'in ölümünü hatirlamak bana iyi gelmedi musaade ederseniz bi on saat kadar aglayip kufretmek istiyorum zira altin kalpli bir cocuktu amaan beni susturamazsiniz bu konuda onune geleni öldür ulan zaten karakterler kalemden cikiyor bizim kalbimiz yok di mi ben yorum isini gevezelige dokmeye basladim saat 05.02 seni seviyorum ve cok guzel yaziyorsun ellerine saglik 

YA BANA BU SAATTEN SONRA HP FANFICI OKUTTURUYORSUNUZ PLAKET YAPTIRICAM LICENTA HANIMLA SANA HOF



Yazarın Cevabı:

İnan bana onlar da seni seviyor. <3 Ya anacım hangimiz gıybet yapmıyoruz ki değil mi? 

Hahahaha Like wow <3

Yorum işini çok güzel yapıyon ki hehe. Cedric :(

Saat 10.20 seni çok seviyorum çok teşekkür ederim.

HAHAHA BEING WIFES BE LIKE.



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 24/09/15 04:53
Bölüm: XIII.
Beğendim

YA SENI SEVIYORUM YA SEVIYORUM SALAK MIYIM BEN BU HIC AKLIMA GELMEMISTI 

OF OF OF OF 

MUHTESEMDI AGLAMAK ISTIYORUM



Yazarın Cevabı:

AY BEN TEPKİNİ YERİM SENİN HE. ŞAPŞİK.

TEŞEKKÜR EDERİM.

BEN DAHA ÇOK SEVİYORUM ŞU AN. 

OLEY.



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 24/09/15 04:49
Bölüm: XII.
Beğendim

Bilıydım böyle olacağnı!

Simdi tahminimce George Angelina'yi seviyor Fred giciklik ya da iddia uzerine boyle yapti bilmiyorum bi aciklamasi olmasi lazim. 

En basindan beri George'un Artemis'le gidecegini biliyordum ama Aldric'le gitmesini isterdim acikcasi. Fred de kiskancligindan kudursun bir tek Artemis'e mi olacak olan alla alla. 

Cok atarli giderliyim ellerine saglik minnagim. 



Yazarın Cevabı:

HAHAHAHAHAHHAHAHA

Aynen George Angelina'ya koşuyo birazcık (!) BİLMEM Kİ FRED NİYE ÖYLE YAPTI AAA.

Bu fikir Artemis'in aklına birkaç sene sonra geldi ama sonra dönüp dedi ki "ay aman iyi ki gitmemişim"

Atarını giderini yerim çok tenk yu balım. <3



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 24/09/15 04:43
Bölüm: XI.
Beğendim

Yıhaaaa icim isindi resmen. 

Beauxbatons'i zaaaten asiri seviyorum bir de tanidik biri olunca o kadar guzel oldu ki. Ayrica kizlara da bayildim. Aldric'e de tabii. *kaşlar kalkip iner*

Wuhuuu Fred kiskandin be guzelim *makas alir* 

Cok guzeldi bebis ellerine saglik. 



Yazarın Cevabı:

Seni seviyorum. <3

Beauxbatons kızlarını sana özelden yığıcam sen dur hihi. Aldric <3 onun castini de atayım sana.

Kıskandıalskjdal

Teşekkür ederim kuzum :*



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 24/09/15 04:31
Bölüm: IX.
Beğendim

Ben bu bölüme ba-yıl-dım! 

Artie... Ya inanilmaz tatli. 

Fred adami deli etme ya aslinda seviyorum da biliyor musun cunku boyle ilgileniyorum havasi var ama hicbir sey belli degil, gunduzleri deli edecek geceleri mutlu uyutacak bir durum. 

Ya o kadar guzeldi ki. Ayrica bu yil spot isiklari Harry'deyken arka planda Fremis'e daha cok yer verilebilir diye umuyorum onu da bes dakika icinde gorecegim ama cenem durmuyor iste. Eline saglik ve bai. 



Yazarın Cevabı:

Ay ben de sana bayılıyorum ya.

Ve abi cidden Fred tam öyle, geceleri gülümsetmese Artemis ona gram yüz vermezdiasljfsal

Ya şimdi spot ışıkları ne kadar Harry'de olsa da ben canonu bozmaktan acayip tırsıyorum. O yüzden bir yılı üç bölümde falan bitirmek durumunda kalıyorum, içime daha çok siniyo. Ama bi ara sana özel seri açarız ben zorla one shot atarım sana nihahaha ;);););)



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 23/09/15 15:44
Bölüm: XVII.
Beğendim

Metiis, naber? :D

İlk tartışmalarıydı değil mi? Fred'in işkolikliği -olmasını beklemezdim ya- şimdiden başladıysa, ileride o dükkan açıldığında ne olur bilinmez. Melez Prens'te dükkanın üstünde kalıyorlardı bir de. Artemis'e şimdiden bol bol sabır diliyorum.

Neyse ya, aralarındaki soğukluk güzel bir şekilde tatlıya bağlandı, ayy yerim <3

"... babası onun hakkında çok nahoş sözler sarf etmişti ve Remus Lupin’i kaba bir dille konuşurken görmek her zaman mümkün olmuyordu."

Resmen şu cümle o cadoloza olan duygularımı anlattı -.- Dumbledore'un Ordusu da geldi, seride en sevdiğim bölümlerden biri de o çalışma dönemiydi :) Ah, ahh orada olmak isterdim

Sophie, tekrar karşımıza çıktı... Bir şey çıkacak bu kızdan, hissediyorum. Ama nasıl bir şey bilemiyorum.

Sanırım söylemek istediklerim bu kadar :) Güzel bir bölümdü, ellerine sağlık Metis ^.^

Görüşmek üzereee <3 :*



Yazarın Cevabı:

Betuuul, selam!!

Aynen çift olarak ilk kavgalariydi hihi. Onlar ama data cok atisirlar boyle, inancim tamsjfmz.

Acikcasi benim de bu ciftte en sevdigim sey bu. Cok cabuk tatliya bagliyolar her şeyi *feels dolar*

Remus ya valla o konuda beni de çok iyi ozetliyo, kahrolsun umbridge, cok yasasin kurtadam haklari!!! *gaza gelir*

Sophie'den kotu bisey cikmaz ya, gecen sene bir anda kafamda belirdigi icin hikayeye girdi aslinda. :) 

Yorumun beni cok mutlu etti, begenmene cok sevindim!! 

ZA'da gorusmek uzereee, cok optum <3



Yorumlayan: MrsMarauder
Tarih: 23/09/15 13:43
Bölüm: XVII.
Beğendim


Yorumlayan: bellacik
Tarih: 23/09/15 13:33
Bölüm: XVII.

Selam ,

Eh arada ufak tefek atışmalar olucaktı. Yani hep iyi gitsiler monoton bir ilişki olurdu. Fred , kuzum ne yapıyon sen kaç yaşına geldin , son sınıfsın hala öğrenememişsi  kızlar yatakhanesine girilmediğini ahshshsjd. 

Iyh o umbridge yok mu , gıcık karı. Sinirlerimi bozuyo. Gerçekten yani seri sonunda neden o ölmüyoki ya da azkabanda olduğunu o kusak harik olurdu. :D

D. O. kuruldu. Eğlence başlasın:)

NOX!



Yazarın Cevabı:

Selam!

Eh tabii ara sıra kavga etsinler o da tuzu biberi askfakjfa 

Ay Umbridge ya... Benden uzak Ruh Emicilere yakın olsun...

Beğenmene sevindim, yorum için teşekkürler.

Görüşürüüz!! :)



Yorumlayan: Ekinoks
Tarih: 23/09/15 00:28
Bölüm: V.

TEKRARDAN BEN!

Aman da aman ikizler çok mu tatlıymış?Artemis'in arkasını mı kollarmış *gözlerinden kalpler fışkırır*

Malfoy her zaman ki salaklığıyla iş başında -.-

Remus tam bir baba zaten sjsjkskss

ellerine sağlık :*



Yazarın Cevabı:

Enem meaşallah ne hızlı çıktın kız. <3

NAZAR DEĞMESİN.

Kihkihkihkih ikizler artemis kihkihkih <3

Remus beybi <3

Teşekkür ederim doğum günü piremsesi. Öptüm :*



Yorumlayan: Ekinoks
Tarih: 23/09/15 00:21
Bölüm: IV.

AĞAĞAĞAĞĞA

ayh fredlen george çok tatlişler <33

Kimse Artemis'in 3.yılda gelmesine şaşırmamış gibiydi garibime gitti :p

ellerine sağlık :**



Yazarın Cevabı:

HAHAHA Gred ve Forge <3

Oha ben o ayrıntıyı hiç düşünmemiştim he... Artemis'e odaklı olunca tabii... 

Tink yı. :*



Yorumlayan: Ekinoks
Tarih: 23/09/15 00:12
Bölüm: III.

Selaam!

Büyükbaba Lupin tam bir tontiş <3 

pis ruh emiciler -.-

ellerine sağlık :*



Yazarın Cevabı:

Yorum yapmadan geçmemen <3

Lyall tam bir kelebeğim ya. 

Tenks yuu!!



Yorumlayan: Ekinoks
Tarih: 22/09/15 23:54
Bölüm: II.

MİRİBA

Valla açıkcası tam bir drama queen olduğumdan bir anda kızı bağrına basmasını ve "size baba diyebilir miyim" gibi replikler bekledim ama baba kız mantıklı insanlar olduklarından sakin sakin birbirlerine alışmaya çalıştılar sjksksls

Gryffindor olmasa şaşardım zati koskoca Remus Lupin'in kızısın sen bi zahmet :p

Dumby yine çok tatlişti sjdjks

ellerine sağlık :**



Yazarın Cevabı:

SELAM.

hajasdhakja ya artemis şokta hani "aa babam var hmm ilginç" modundaydı o sıralaralskdja 

YA DELİ MİSİN YA NE OLACAADI aklsjdal

Canımsın :*



Yorumlayan: Ekinoks
Tarih: 22/09/15 23:44
Bölüm: I.

SELEMETİS

Yaaaa bu hikaye çok güzel olmuş kii.Böyle çok hüzünlü bir havası var ve baba kız hikayelerine hiç dayanamam-kendi babama çok düşkün olduğumdan-her an ağlayacak gibi oldum ama dik durup bunu yapmadım sjjsksksk.Harry ve Sirius'u çok iyi bağlamışsın bence.Ama Artemis'le bu kadar benziyolarsa Remus fark etmedi mi?

ellerine sağlık :**



Yazarın Cevabı:

EKINOKS

Beğenmene çok sevindim, babama ben de düşkün olduğum için sanırım Remus'u da tatlı babalar kervanına kattımaslkjasl 

Çok teşekkür ederim. <3

Öptüm :**



Yorumlayan: MissTitania
Tarih: 17/09/15 12:36
Bölüm: XVI.
Beğendim

Selemetis selam :D

Geçen hafta internet kesildiği için bölümü okuyamadım daha bugün geldi. İşin güzel yanı rahat rahat koca iki bölüm okudum ^-^

Çok tatlı bölümdü yaa çok beğendim :D Andromeda'nın gelmesini beklemiyordum şaşırdım bi an. Neyse iyi olmuş Sirius'un sevdiği tek kuzeniyle hoş vakit geçirmesi ikisi açısından da güzel oldu. Fakat kısa bir süre sonra Sirius'a veda edeceğiz. NEDEN ROWLING NEDEN!!!!! :(

Artie tabi ki Hogwarts'ı iple çekeceksin. Ne de olsa orada sorgucu bir anne ile her an gözleri üzerinizde olan bir baba olmayacak eheheh :D 

Başta Artemis şifacı olur demiştim. Tam şifacı tipi var kızda neden bilmiyorum ama hareketler falan şifacı gibi. Arkadaşımla Harry Potter RP'si yaptığımızda canon dışı maria adında bir karakterimiz vardı ve karakteristik özellikleri bakımından Artie'ye benziyordu. İşin tesadüfü o da şifacıydı. Ordan tahmin etmiş olabilirim belki XD 

Neyse Titania kaçar görüşürüz!



Yazarın Cevabı:

Selam Titania!!

İki bölümü de okumana sevindim. :)

NEDEN ROWLING OF ROWLING ÖLDÜRECEKSİN BİZİ ROWLING. yakarmalarımız değişmiyor efenim.

AAA tahmin ettiğini bilmiyordum, çok mutlu oldum!!! Artemis için cidden en uygun meslek şifacılık. Haha, Maria'ya selamlar diyeyim o zaman. :D Tesadüfleri severim. :)

Görüşürüüüz!!



Yorumlayan: Gremlin
Tarih: 17/09/15 12:03
Bölüm: XVI.
Beğendim

Yapma Freeeeeeed! Hemen "bir tek dileğim var mutlu ol yeter"e bağladın yaaaaa! :D :D :D :D :D :D :D :D

Fred ve George hiç Çapulcu Haritası'nın yazarlerının gerçekte kim olduklarını öğrendiler mi, bilmiyorum ama dolaylı olarak ikinci kuşak yardakçı onlar olmuş oluyor. Miras, Fred ve George sayesinde korunmuş oluyor... 

Aylak gibi bir babaya Fred gibi bir oğul :D Şahane ötesi :D

Eline sağlık Selemetis. Çok eğlenerek okuduğum bir bölümdü :D

 



Yazarın Cevabı:

Hahahahaha Fred Artemis konusunda özünde öyle zaten ya. :D

Aylak ve Fred hihi ya seviyorum ikisini de *evet hiç belli olmuyor değil mi hım hım*

Teşekkürler, Gremlin, beğenmene ve eğlenmene sevindim!!



Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()