Yorumlar: Mavi Hançer

Yorumlayan: Licenta
Tarih: 27/07/15 17:05
Blm: Thames Nehri Cinayeti
Beendim

HEYYYY alright alright irem in the house yo *bölümü görünce tepkim*

Aslýnda bölümü görmedim, aradan o kadar zaman geçince arada bölüm gelmiþtir diye düþündüm. Çünkü twitterdaki þeysileri görmüyorum, þeysi anladýn iþte nalkfjþsd YÝA BEN BU HÝKAYEYÝ ÇOK SEVÝYORUM, BÝLÝYOR MUSUN djjgdslg Hani tamam bana basýn dedektifi basýn cinayeti ennnnn sevdiðim þey. Ama her zamanki konudan þikayet edicem. BU NÝYE BU KADAR KISA. Ýnsan keyif alamýyor böyle, ens on býrakýcam hikayeyi belki birkaç bölüm birikir de okurum... UNUTUYORUM ÝNSANLARI.

Bu arada alakasýz bir þey daha, hikayenin ik bölümündeki Edgar'lý sahne bana Counting Stars'lý hikayeni anýmsatýyor, NE ALAKA, bilmiyom.

Þimdi asýl konuya dönersek, dediðim gibi þu bölümler az daha uzun olsa ben buraya kocaman bunlardan koyucam:

gerçekten bunlardan koymak çok istiyorum, Violet let me have this laksfjsdf

Bu arada soru olarak hançerler hep cesetten uzakta oluyor dimi, bunlarý iþaretlesek haritada bir þey çýkar mý, ya da en azýndan hançerlerin uzaða býrakýlmasýnýn bir anlamý var mý *yani tam olarak uzaða býrakýlmadýðýný biliyorum* ama cesetin üzerinde kalsaydý daha agresif bir anlamý olurdu bilmiyorum, katilin hançeri saklamaya çalýþtýðý yok ama neden saplý býrakmýyor. Thats way more scarry.

Bunlar hep psikolojik göstergeler.

Ben orada olsaö kesin beni döverler çok bilmiþ bilmiþ konuþuyorum diye.

Ayrýca katilimize sempati duyuyorum. Sacnite'i aklamasý onurlu bir davranýþ. Gerçi katilin sempatik olmasý tuhaf deðiþ bunu da konuþmuþtuk. Sýrf konuþmak için konuþuyoruma klfjasþlajfg 

YA BEN BU HÝKAYEYÝ SEVÝYORUM.

Ýlhamýn bol olsun elllerine saðlýk!



Yazarýn Cevabý:

Yaa Ýrem yorumuuu akjhgfdsdfghj özlemiþim ama ben senii <3 <3 Hoþgeldin :D Ya biliyorum kýsa kýsa bölümler ve biliyorum evet aralýklý çok ama napiiim... Þu Kelid iþi bi geçsin yardýrcam buna, yani deneyeceðim, söz.

Ýlk bölümdeki sahne-eh, benziyordu biraz, balkon, gece, psikolojik konuþmalar/düþünmeler vs. :D Tamam bak uzun bölümü bilmem de Kelid bitsin daha sýk yazýcam Ýrem sýrf o tabelalardan koy diyeiþlkjhkl

Evet hançerler hep uzakta oluyor, evet more scary tabii aþlkjlkj ya þöyle aslýnda: Katil hançer bulunsun istiyor, bir tür imza gibi o-ama cesette býrakmýyor çünkü kurban öldüðünde hançeirn iþi bitmiþ oluyor, anladýn mý? Hançer ayrý ceset ayrý o yüzden, tarz yani, çok derin bi anlamý yok..:p

jahgfdsdfgh ya katile sempati duymasana-hem ne malum Sacnitenin masum olduðu? :D

Ben de snei çok seviyourm ya, yorumlarýný hele :D Teþekkür ettim, gene gel yeni bölümlerde-azcýk gecikecek osla da.... Görüþürüüüüz!! <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 19/07/15 04:09
Blm: Thames Nehri Cinayeti

Oooo iþler kýzýþtý...

Selam Violet :)

Saat gecenin 04:01'i gözümden resmen uyku akýyor. "Twitter'da iki dk gezineyim, sonra uyurum" derken, hikayeye bölüm eklediðini söylediðin yazýyý gördüm ve damladým hemen.

Çünkü sabahý bekleyemeyecek kadar merak ediyordum :))

Kelid bitene dek yeni bölümün gelmeyecek olmasýna üzüldüm :( ama n'apalým, saðlýk olsun..

Bu Deb, çok çetin ceviz. Olayýn çok ince bir ayrýntýsýný yakaladý. Acemi þansý mýdýr nedir, yýllarýn dedektiflerini bile dumura uðratacak bir teorisi var :) Ki bence teorisinde haklý.

Katil, o kýzýn peþinde. (Ýsmini aklýmda tutamadým, çünkü uykum varsdgj)

Sacnite'ymiþ hahaha :D

Evet, yeni bölüm gecikecek, ama dönüþü muhteþem olacak diye umut ediyorum.

Brad'i yerim.. Bu bölümde pek aktif deðildi. Why?

Ayrýca kýsaydý bölüm :(

Geri dönüþ uzun olursa aþýrý sevinebilirim.

Yetkililere duyurulur :))

Evet, efendim.. Yorumun sonuna geldim, saçmala evreme geçmeden basýp gideyim sfghjk

Elkerine yüreðine saðlýk <3

Not: Ýlk yorumu kaptým (04:09)



Yazarýn Cevabý:

Selaam :D Karýþtý-daha da karýþacak inþallah valla... Ya teþekkür ederim gece gece okumuþsun :*

Kelid hikayesine yoðunlaþacaðým için muhtemelen buna yazmama diye düþündüm, ama belli olmaz tabii-belki ilham basar, belki Kelid çabuk biter falan... Gene de ne olur ne olmaz, maalesef.:/

Deb kesinlikle çetin ceviz ve George'a da bunu ispatlamaya kararlý-Brad biraz George yüzünden geride kaldý ama aktifleþecek o da merak etme... Geri dönüþün uzun olmasýna çalýþacaðým, mesaj alýndý :D

Çok teþekkür ediyorum bu uzun ve güzel yorum için Nil, tekrar görüþmek üzere, kendine iyi bak! <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 04/07/15 20:26
Blm: Dedektif Wells

George'dan nefret ettiðimi söylemiþtim ya, o karakter resminden sonra nefret edemem Sfghj

En sevdiðim heriflerden biri o yaa.

Georgeeeeeee üzgünüm beybiii hakkýnda ettiðim tüm hakaretlerden ötürü özür dilerim.

I love you :D

Bu arada Brad'e karþý da boþ deðilim sayýn yazar :)

Karakterleri çok sevdim.

Yeni gördüm de karakterleri, yazmadan edemedim

Görüþmek üzere <3 :*



Yazarýn Cevabý:

ajhgfdfghj ya hiç yakýþtýramadým :D Ama þimdi þöyle düþünelim miii; Olyphant ayrýý, George Wells ayrý? :D 

Beðenmene sevindim ajhgfds daha neler gelecek neler ohooo göz banyosu yaptýrcam notlarda *abarttý* :D Ya teþekkür ederim casta ekstra yorum yaptýðýn için.... Görüþürüz <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 04/07/15 01:14
Blm: Dedektif Wells
Beendim


Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 04/07/15 01:13
Blm: Dedektif Wells

Ben bu George'u döverim. Hemde evire çevire.

Tamam, gerçi aradaki baðlantýyý þýp diye buluverdi, ama þans diyelim.

Sacnite ve Edgar'ýn suçlu olduðunu düþünmüyorum, nedense.

Bence katil sürpriz bir isim çýkacak.

Bizi dumura uðratman lazým yazar haným, filmlerde hep öyle oluyor sfghh :D

Hikaye aktu gitti valla, bir solukta nefessiz okudum desem yeridir.

Evet, Violet beklediðimden daha iyi bir hikaye ile karþýlaþtým.

Beni cidden hayal kýrýklýðýna uðratmadýn.

Böyle FBI dizileri gibi bir tadý var hikayenin.

Fantastikten sonra en sevdiðim tür polisiyedir.

Hatta romanlarýmýn çoðu polisiyedir, bu konu da ben de iyiyimdir.

Okýyucu olarak tabi adfgh

Yani demek istediðim, polisiyenin iyi olup olmaðýný þýp diye anlarým.

Ve senim hikaye iyi, iyi:) very good so good :D

Saçmalamadan yorumu keseyim diyorum.

Bu arada Deb ve Brad'i bu bölümde daha çok sevdim.

Sanýrým George'dan nefret etmeleri buna sebep olmuþ olabilir :))

Ellerine, yüreðine ve fikrine saðlýk <3

 



Yazarýn Cevabý:

ahgfdfghj yok dövme ya :D Selam <3

Valla dumura uðrar mýsýnýz bilmem ama iþler göründüðünden de kaýrþýk diyeyim... Ayrýntýlarý ben de bilmiyorum aslýnda, kýsmet :p

Polisiye benim hemen hemen hiç okumadýðým bir tür, gerçekten ve o yüzden ne kadar yazabilirim bilmiyordum-hayal kýrýklýðýna uðramadýysan ne mutlu <3 Cidden bi polisiye sever olarak beðenmen gurur verici, teþekkür ederim :)

Deb ve Brad mükemmel takým, onlarý sevmemek mümkün mü <3 

Yorum için çok teþekkürler Nil, görüþmek üzere :* <3



Yorumlayan: Licenta
Tarih: 04/07/15 00:24
Blm: Dedektif Wells

Emen tenrim, buna ne zaman yeni bolum gelmis o kadar... Insan haber verirhkkhjkk 

Ya bence ortalikta bir vigilante vakasiyla karsi karsiyayiz, katilin kiz kardes oldugunu pek sanmiyorum, edgara karsi nedensiz bir sempatim var gerci muhtemelen adi edgar oldugu icin. Neyse diyorum ki katil plotun icinde yer aliyor, plota dahil oldu mu bilmiyorum henuz, ama biri herkesin intikamini aliyor sanki. Mutlaka butun karakterler bi noktada birlesiyor olmali ama daha giristeyiz o yuzden vigilante'miz kim/ler tahminde bulunamiyorum. Zaten bir elin parmaklarini gecmiyor daha olaylar, hani ne zevkli olmuyor biliyor musun, cinayet gibi bir seyi konu alan hikayeyi gidim gidim okumak dksksjdjsk Cunku serilik kopuyor, kucuk detaylar kaciyor biraz *yazara buradan mesaj veriliyor* Ben unuturum boyle dksksks

Simdi ben burada bunu yardiriyorum ama zerrece alakali cikmayinca internet uzerinden kanitli/tarihli kendimi rezil edicem gkhkkjh Ama bosbogazligim epey uzerimde.

Bir de memento mori meselesi var, eger adaletten yuruyorsak hancer oyle basit bir sey olamaz, hancerin bile bir origin story'e ihtiyaci var kafamda. Hani her cinayette degisebilirdi mesaj ama sabit nidin... Ve bence su ilk olen adam*adini unuttum* o da arada birini oldurdu bence. Ya da bir sekilde olum dahil oldu ki ona olum hatirlatildi. Ha gerrrrrrrci sey meselesi de var, latince tercume hatasi, oyle bi plot twist yaparsan bozusabiliriz, ya da bilmiyorum daha cok sevebilirim de hikayeyi nzkakgdnxk Oturup googleda bunu arastirmak istemiyorum dxksks nope.

George'a gelirsek, kil olunsun diye konulmus o, halis mulis slytherin kokan bir karakter o, altindan bi backstory cikartir misin bilmiyorum, yoksa this is simply who he is mi dersin, cunku herkes benim gibi ruh hastasi olamaz sonucta, ben su sisekerine backstory yazar hale geldim. Neyse sonucta ise yariycak mi yes, cunku brad'i sevsem de amerikan sinemasindaki donutuyla oturan polis figuru gibi o, birinin deborah'la depar atmasi lazim.

Woh cenem nasil dustu. Ya sen buna ben unutmadan bolum yazsana. 

Ellerine saglik <3



Yazarýn Cevabý:

Aman aman kimler gelmiþiþlkjhklþ olsun bak fena mý toplu okudun :D Vigilante çok iyi tahmin, zaten bölüm notlarýnda da hikayeye ilham olan videoya bakarsan V for Vendetta'dan karelerle hazýrlandýðýný görürsün-yani evet, tahminin doðru. ama kim, neden, nasýl? Bunlar sorular :D Katil plotun içinde mi bilemeyeceðim :D Ayrýca laf sokma akjhgfd napalým yaýzyoruz iþte, ben o detaylar kaçmasýn diye her bölüm yazýþýmda önce bi geride kalanlarý okuyorum biliyor musun :p

Hançeirn origin storysi pek öyle ilginç biþey olmayabilir, orda beklentin yükselmesin bence... Orasý biraz kliþe :D Latince tercüme hatasý yok ya, yani ben baktým memento mori=ölümü hatýrla idi; google öyle dedi bana :P 

Ýnanýr mýsýn ben George'u bayaðý seviyorum ya jhgfdsfg ama evet bayaðý SLytherin kendisi :D This is simply who he is valla, backstorysi varsa da ben henüz bilmiyorum... Yazarken uyduruyorum çoðu þeyi, George'Un öyle bir adam olduðundan benim de haberim yoktu mesela :D

Brad'e ettiðiin hakaret nasýl aðýr yalnýz akjhgfdfghj utanacaksýn var ya-neyse :D 5. bölüm hazýr, az arasý soðusun bi de 6yý yazayým koyarým...

Teþekkür ediyorum bu uzuuun yorum için, valla ne güzle oluyor böyle ya ne düþünüyorsan döktüðünde-keþke herkes böyle yorumlasa <3 Öptüm Ýremcik, görüþürüz :* <3

 



Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 03/07/15 01:31
Blm: Papazýn Karýsý
Beendim


Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 03/07/15 00:14
Blm: Geçmiþten Gelen Ýpucu
Beendim


Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 03/07/15 00:13
Blm: Memento Mori
Beendim


Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 02/07/15 23:46
Blm: Papazýn Karýsý

Emeðe saygý açýsýndan her okuduðum bölüme itina ile yorum yaparým :)

Evet, gerçekten bu okuduðum tek hikeye.

Diðerlerine de bakmak isterim ama.gerçekten bazen yazmaya bile vakit bulamýyorum.

Þimdilik senin hikayen yeterli, devam edersen mutlu olurum gerçekten.

Teþvik önemli valla evet :)

Bende seni birazcýk teþvik edebildim ise ne mutlu bana.

Devamýný dört gözle bekliyorum :)

Seviliyorsun <3



Yazarýn Cevabý:

En sevilen okur tipi, bkz.þekil A :D Ne diyeyim valla çok saðol, inþallah devamýný yazabilirim de seni bekletmem... <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 02/07/15 20:12
Blm: Papazýn Karýsý

Hepsini okudum yorum yapmak þimdiye kýsmet oldu.

Ýftara 10 dk var ve iftardan önce yorum yazýyorum.

Bu tür hikayeleri gerçekten çok seviyorum ve ilgimi çekiyor.

Yineliyorum; sitede okuduðum tek hikaye seninkisi.

Çünkü takip edemiyorum, bazen de yarým býrakýyorlar.

Ama senin bu hikayeye devam etmeni istiyorum :)

Devam etsen süper olur yani.

Çünkü merak uyandýrýcý. Ve gerçekten gizemli.

Yüreðine, aklýna ellerine saðlýk kuzum. <3



Yazarýn Cevabý:

Allah kabul etsin öncelikle Nil'cim <3 Sonra, tekrardan teþekkür eidyorum okuduðun ve özenle yorumladýðýn için, güzel bir teþvik oldu :D Umarým yarým býrakmam ben de, ama çok güzel bitmiþ özgünlerimiz var Ev'de, bundan on kat falan iyi, tavsiye ederim özgün kategorisine bi bakmalýsýn :) 

Aslýnda þu an 2 bölüm daha var elimde ama betam tatildeiþlkj ve ona baktýrmadan yayýmlamak istemiyorum-o döndüðünde yeni bölümler burda olacak. Birkaç güne muhtemeln yani... Unutmaz yeni bölüme de gelirsin umarým :D

Çok teþekkür ettim, görüþmek üzere Nil :* <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 02/07/15 20:07
Blm: Geçmiþten Gelen Ýpucu

Ooo süperdi valla.

Tam damak tadýma uygun bir hikaye bu.

Böyle gizemli, dedektifli, cinayetli, bol ekþýnlý gayet güzel yaa.

Ellerine yüreðine saðlýk <3



Yazarýn Cevabý:

Ooo sevindim valla :D Ay ne güzel, ben aslýnda pek oumam da yazmam da bu türü, bu aniden çýkýverdi öyle-ama okuyaný seveni olmasý mutluluk verici... <3 Asýl öbürüne uzun cevap döþeyeyim, teþekkür ediyorum <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 02/07/15 18:18
Blm: Memento Mori

Evet, sevgili Violet, söz verdiðim üzere ilk bölümü okumuþ bulunmaktayým. Sitede þu anda okuduðum tek hikaye bu. Ve gerçekten beðendim.

Böyle sýrlarla, entrikalarla dolu þeyleri seviyorum ve bu hikaye de merak uyandýrýcý cidden.

Birazdan ikinci bölümü de okuyup yorumlayacaðým.

Ellerine, yüreðine saðlýk baciiii <3



Yazarýn Cevabý:

Vaay, cidden mi, tek mi? Gurur duydum ya :D Selam Nil <3

Hepsine tek yorum yapabilirisn ya, sorun olmaz istersen :D Beðendiðine sveindim, teþekkür eidyorum <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylý Yazar
Tarih: 28/06/15 13:11
Blm: Papazýn Karýsý

Polisiye her zaman ilgimi çekmiþtir. Burada da gizemli bir þey olacaðý umudundayým. En kýsa zamanda hepsini okuyup geleceðim (unutursam hatýrlat, lütfen) bunun bilgisini vermek istedim.

Ve þimdiden ellerine saðlýk <3



Yazarýn Cevabý:

O zaman henüz okumadýn? Umarým okuduðunda da aradýðýný bulursun; teþekkür ederim Ninfea <3



Yorumlayan: Licenta
Tarih: 17/06/15 21:16
Blm: Geçmiþten Gelen Ýpucu

NE MI DIYORUM 

diyorum ki ben bunun yeni fangirluyum

CINAYET VAR GIZEM VAR ALLLAAAH

EN SEVDIGIM SEYLER.

Cok heyecanlandim glb jdkskskaks cok merak ediyorum bu adamin ne kirli camasirlari cikicak. Ve hancer, ancient style, cok severim. Ellerine saglik, ilham cok ugrar umarim <3



Yazarýn Cevabý:

Ajhgafdfgh aww yorumunu yidiðim <3 Valla neler neler çýkacak ya, hayýrlýsý yani...:p

Teþekkür ettim Ýremcim, yeni bölümde görüþürüz umarým <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylý Yazar
Tarih: 16/06/15 23:57
Blm: Memento Mori
Beendim

Ne diyor olabiliriz betacim? Ne olabilir yani? 

Basmissin gizemi, basmissin latinceyi, vermissin cinayeti... Daha fazla biz ne diyelim efenim yani? Cok guzel olmus bence, begendim ben. Hele ki adinin Deborah olmasivmdnvns <3

Ellerine saglik, Violetim, ben begendim gercekten hani polisiye bi dizinin ilk bolumu olacak kivamda olmus. Ariyorum ben HBO'yu, hadi optum :* <3



Yazarýn Cevabý:

Ahahlkjhgfhjk :D Latince sadece ilk bölümde ya :D

Biþey dicem Deborah Deborah olmaden önce bu Deborah vardý-bu da böyle hoþ bi tesadüf yaniþlkj :D Ya çok teþekkür ederiim <3 :*



Yorumlayan: blessivalyn
Tarih: 16/06/15 17:40
Blm: Memento Mori
Beendim

Woah! Muhteþem ya! Mükemmel! Ba-yýl-dým!

Baþka sevgi sözcüðü ve hayranlýk kelimesi var mý?!

Gerçekten, yazým þeklin ve hayal gücün inanýlmaz ve merak uyandýrýcý. Ne söyleyeceðimi bilemedim þuan. Gerçekten harikasýn! Ellerine saðlýk. ♥♥



Yazarýn Cevabý:

Aww ben de bu yoruma bayýldým-ya çok teþekkür ederiim <3 Çok saðol, acayip mutlu oldum bu yoruma... En kýsa zamanda görüþmek üzere :))



Yorum yapmak iin giri yapmalsn. ()