Yorumlar: Mavi Hançer

Yorumlayan: Licenta
Tarih: 27/07/15 17:05
Bölüm: Thames Nehri Cinayeti
Beğendim

HEYYYY alright alright irem in the house yo *bölümü görünce tepkim*

Aslında bölümü görmedim, aradan o kadar zaman geçince arada bölüm gelmiştir diye düşündüm. Çünkü twitterdaki şeysileri görmüyorum, şeysi anladın işte nalkfjşsd YİA BEN BU HİKAYEYİ ÇOK SEVİYORUM, BİLİYOR MUSUN djjgdslg Hani tamam bana basın dedektifi basın cinayeti ennnnn sevdiğim şey. Ama her zamanki konudan şikayet edicem. BU NİYE BU KADAR KISA. İnsan keyif alamıyor böyle, ens on bırakıcam hikayeyi belki birkaç bölüm birikir de okurum... UNUTUYORUM İNSANLARI.

Bu arada alakasız bir şey daha, hikayenin ik bölümündeki Edgar'lı sahne bana Counting Stars'lı hikayeni anımsatıyor, NE ALAKA, bilmiyom.

Şimdi asıl konuya dönersek, dediğim gibi şu bölümler az daha uzun olsa ben buraya kocaman bunlardan koyucam:

gerçekten bunlardan koymak çok istiyorum, Violet let me have this laksfjsdf

Bu arada soru olarak hançerler hep cesetten uzakta oluyor dimi, bunları işaretlesek haritada bir şey çıkar mı, ya da en azından hançerlerin uzağa bırakılmasının bir anlamı var mı *yani tam olarak uzağa bırakılmadığını biliyorum* ama cesetin üzerinde kalsaydı daha agresif bir anlamı olurdu bilmiyorum, katilin hançeri saklamaya çalıştığı yok ama neden saplı bırakmıyor. Thats way more scarry.

Bunlar hep psikolojik göstergeler.

Ben orada olsaö kesin beni döverler çok bilmiş bilmiş konuşuyorum diye.

Ayrıca katilimize sempati duyuyorum. Sacnite'i aklaması onurlu bir davranış. Gerçi katilin sempatik olması tuhaf değiş bunu da konuşmuştuk. Sırf konuşmak için konuşuyoruma klfjasşlajfg 

YA BEN BU HİKAYEYİ SEVİYORUM.

İlhamın bol olsun elllerine sağlık!



Yazarın Cevabı:

Yaa İrem yorumuuu akjhgfdsdfghj özlemişim ama ben senii <3 <3 Hoşgeldin :D Ya biliyorum kısa kısa bölümler ve biliyorum evet aralıklı çok ama napiiim... Şu Kelid işi bi geçsin yardırcam buna, yani deneyeceğim, söz.

İlk bölümdeki sahne-eh, benziyordu biraz, balkon, gece, psikolojik konuşmalar/düşünmeler vs. :D Tamam bak uzun bölümü bilmem de Kelid bitsin daha sık yazıcam İrem sırf o tabelalardan koy diyeişlkjhkl

Evet hançerler hep uzakta oluyor, evet more scary tabii aşlkjlkj ya şöyle aslında: Katil hançer bulunsun istiyor, bir tür imza gibi o-ama cesette bırakmıyor çünkü kurban öldüğünde hançeirn işi bitmiş oluyor, anladın mı? Hançer ayrı ceset ayrı o yüzden, tarz yani, çok derin bi anlamı yok..:p

jahgfdsdfgh ya katile sempati duymasana-hem ne malum Sacnitenin masum olduğu? :D

Ben de snei çok seviyourm ya, yorumlarını hele :D Teşekkür ettim, gene gel yeni bölümlerde-azcık gecikecek osla da.... Görüşürüüüüz!! <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 19/07/15 04:09
Bölüm: Thames Nehri Cinayeti

Oooo işler kızıştı...

Selam Violet :)

Saat gecenin 04:01'i gözümden resmen uyku akıyor. "Twitter'da iki dk gezineyim, sonra uyurum" derken, hikayeye bölüm eklediğini söylediğin yazıyı gördüm ve damladım hemen.

Çünkü sabahı bekleyemeyecek kadar merak ediyordum :))

Kelid bitene dek yeni bölümün gelmeyecek olmasına üzüldüm :( ama n'apalım, sağlık olsun..

Bu Deb, çok çetin ceviz. Olayın çok ince bir ayrıntısını yakaladı. Acemi şansı mıdır nedir, yılların dedektiflerini bile dumura uğratacak bir teorisi var :) Ki bence teorisinde haklı.

Katil, o kızın peşinde. (İsmini aklımda tutamadım, çünkü uykum varsdgj)

Sacnite'ymiş hahaha :D

Evet, yeni bölüm gecikecek, ama dönüşü muhteşem olacak diye umut ediyorum.

Brad'i yerim.. Bu bölümde pek aktif değildi. Why?

Ayrıca kısaydı bölüm :(

Geri dönüş uzun olursa aşırı sevinebilirim.

Yetkililere duyurulur :))

Evet, efendim.. Yorumun sonuna geldim, saçmala evreme geçmeden basıp gideyim sfghjk

Elkerine yüreğine sağlık <3

Not: İlk yorumu kaptım (04:09)



Yazarın Cevabı:

Selaam :D Karıştı-daha da karışacak inşallah valla... Ya teşekkür ederim gece gece okumuşsun :*

Kelid hikayesine yoğunlaşacağım için muhtemelen buna yazmama diye düşündüm, ama belli olmaz tabii-belki ilham basar, belki Kelid çabuk biter falan... Gene de ne olur ne olmaz, maalesef.:/

Deb kesinlikle çetin ceviz ve George'a da bunu ispatlamaya kararlı-Brad biraz George yüzünden geride kaldı ama aktifleşecek o da merak etme... Geri dönüşün uzun olmasına çalışacağım, mesaj alındı :D

Çok teşekkür ediyorum bu uzun ve güzel yorum için Nil, tekrar görüşmek üzere, kendine iyi bak! <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 04/07/15 20:26
Bölüm: Dedektif Wells

George'dan nefret ettiğimi söylemiştim ya, o karakter resminden sonra nefret edemem Sfghj

En sevdiğim heriflerden biri o yaa.

Georgeeeeeee üzgünüm beybiii hakkında ettiğim tüm hakaretlerden ötürü özür dilerim.

I love you :D

Bu arada Brad'e karşı da boş değilim sayın yazar :)

Karakterleri çok sevdim.

Yeni gördüm de karakterleri, yazmadan edemedim

Görüşmek üzere <3 :*



Yazarın Cevabı:

ajhgfdfghj ya hiç yakıştıramadım :D Ama şimdi şöyle düşünelim miii; Olyphant ayrıı, George Wells ayrı? :D 

Beğenmene sevindim ajhgfds daha neler gelecek neler ohooo göz banyosu yaptırcam notlarda *abarttı* :D Ya teşekkür ederim casta ekstra yorum yaptığın için.... Görüşürüz <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 04/07/15 01:14
Bölüm: Dedektif Wells
Beğendim


Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 04/07/15 01:13
Bölüm: Dedektif Wells

Ben bu George'u döverim. Hemde evire çevire.

Tamam, gerçi aradaki bağlantıyı şıp diye buluverdi, ama şans diyelim.

Sacnite ve Edgar'ın suçlu olduğunu düşünmüyorum, nedense.

Bence katil sürpriz bir isim çıkacak.

Bizi dumura uğratman lazım yazar hanım, filmlerde hep öyle oluyor sfghh :D

Hikaye aktu gitti valla, bir solukta nefessiz okudum desem yeridir.

Evet, Violet beklediğimden daha iyi bir hikaye ile karşılaştım.

Beni cidden hayal kırıklığına uğratmadın.

Böyle FBI dizileri gibi bir tadı var hikayenin.

Fantastikten sonra en sevdiğim tür polisiyedir.

Hatta romanlarımın çoğu polisiyedir, bu konu da ben de iyiyimdir.

Okıyucu olarak tabi adfgh

Yani demek istediğim, polisiyenin iyi olup olmağını şıp diye anlarım.

Ve senim hikaye iyi, iyi:) very good so good :D

Saçmalamadan yorumu keseyim diyorum.

Bu arada Deb ve Brad'i bu bölümde daha çok sevdim.

Sanırım George'dan nefret etmeleri buna sebep olmuş olabilir :))

Ellerine, yüreğine ve fikrine sağlık <3

 



Yazarın Cevabı:

ahgfdfghj yok dövme ya :D Selam <3

Valla dumura uğrar mısınız bilmem ama işler göründüğünden de kaırşık diyeyim... Ayrıntıları ben de bilmiyorum aslında, kısmet :p

Polisiye benim hemen hemen hiç okumadığım bir tür, gerçekten ve o yüzden ne kadar yazabilirim bilmiyordum-hayal kırıklığına uğramadıysan ne mutlu <3 Cidden bi polisiye sever olarak beğenmen gurur verici, teşekkür ederim :)

Deb ve Brad mükemmel takım, onları sevmemek mümkün mü <3 

Yorum için çok teşekkürler Nil, görüşmek üzere :* <3



Yorumlayan: Licenta
Tarih: 04/07/15 00:24
Bölüm: Dedektif Wells

Emen tenrim, buna ne zaman yeni bolum gelmis o kadar... Insan haber verirhkkhjkk 

Ya bence ortalikta bir vigilante vakasiyla karsi karsiyayiz, katilin kiz kardes oldugunu pek sanmiyorum, edgara karsi nedensiz bir sempatim var gerci muhtemelen adi edgar oldugu icin. Neyse diyorum ki katil plotun icinde yer aliyor, plota dahil oldu mu bilmiyorum henuz, ama biri herkesin intikamini aliyor sanki. Mutlaka butun karakterler bi noktada birlesiyor olmali ama daha giristeyiz o yuzden vigilante'miz kim/ler tahminde bulunamiyorum. Zaten bir elin parmaklarini gecmiyor daha olaylar, hani ne zevkli olmuyor biliyor musun, cinayet gibi bir seyi konu alan hikayeyi gidim gidim okumak dksksjdjsk Cunku serilik kopuyor, kucuk detaylar kaciyor biraz *yazara buradan mesaj veriliyor* Ben unuturum boyle dksksks

Simdi ben burada bunu yardiriyorum ama zerrece alakali cikmayinca internet uzerinden kanitli/tarihli kendimi rezil edicem gkhkkjh Ama bosbogazligim epey uzerimde.

Bir de memento mori meselesi var, eger adaletten yuruyorsak hancer oyle basit bir sey olamaz, hancerin bile bir origin story'e ihtiyaci var kafamda. Hani her cinayette degisebilirdi mesaj ama sabit nidin... Ve bence su ilk olen adam*adini unuttum* o da arada birini oldurdu bence. Ya da bir sekilde olum dahil oldu ki ona olum hatirlatildi. Ha gerrrrrrrci sey meselesi de var, latince tercume hatasi, oyle bi plot twist yaparsan bozusabiliriz, ya da bilmiyorum daha cok sevebilirim de hikayeyi nzkakgdnxk Oturup googleda bunu arastirmak istemiyorum dxksks nope.

George'a gelirsek, kil olunsun diye konulmus o, halis mulis slytherin kokan bir karakter o, altindan bi backstory cikartir misin bilmiyorum, yoksa this is simply who he is mi dersin, cunku herkes benim gibi ruh hastasi olamaz sonucta, ben su sisekerine backstory yazar hale geldim. Neyse sonucta ise yariycak mi yes, cunku brad'i sevsem de amerikan sinemasindaki donutuyla oturan polis figuru gibi o, birinin deborah'la depar atmasi lazim.

Woh cenem nasil dustu. Ya sen buna ben unutmadan bolum yazsana. 

Ellerine saglik <3



Yazarın Cevabı:

Aman aman kimler gelmişişlkjhklş olsun bak fena mı toplu okudun :D Vigilante çok iyi tahmin, zaten bölüm notlarında da hikayeye ilham olan videoya bakarsan V for Vendetta'dan karelerle hazırlandığını görürsün-yani evet, tahminin doğru. ama kim, neden, nasıl? Bunlar sorular :D Katil plotun içinde mi bilemeyeceğim :D Ayrıca laf sokma akjhgfd napalım yaızyoruz işte, ben o detaylar kaçmasın diye her bölüm yazışımda önce bi geride kalanları okuyorum biliyor musun :p

Hançeirn origin storysi pek öyle ilginç bişey olmayabilir, orda beklentin yükselmesin bence... Orası biraz klişe :D Latince tercüme hatası yok ya, yani ben baktım memento mori=ölümü hatırla idi; google öyle dedi bana :P 

İnanır mısın ben George'u bayağı seviyorum ya jhgfdsfg ama evet bayağı SLytherin kendisi :D This is simply who he is valla, backstorysi varsa da ben henüz bilmiyorum... Yazarken uyduruyorum çoğu şeyi, George'Un öyle bir adam olduğundan benim de haberim yoktu mesela :D

Brad'e ettiğiin hakaret nasıl ağır yalnız akjhgfdfghj utanacaksın var ya-neyse :D 5. bölüm hazır, az arası soğusun bi de 6yı yazayım koyarım...

Teşekkür ediyorum bu uzuuun yorum için, valla ne güzle oluyor böyle ya ne düşünüyorsan döktüğünde-keşke herkes böyle yorumlasa <3 Öptüm İremcik, görüşürüz :* <3

 



Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 03/07/15 01:31
Bölüm: Papazın Karısı
Beğendim


Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 03/07/15 00:14
Bölüm: Geçmişten Gelen İpucu
Beğendim


Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 03/07/15 00:13
Bölüm: Memento Mori
Beğendim


Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 02/07/15 23:46
Bölüm: Papazın Karısı

Emeğe saygı açısından her okuduğum bölüme itina ile yorum yaparım :)

Evet, gerçekten bu okuduğum tek hikeye.

Diğerlerine de bakmak isterim ama.gerçekten bazen yazmaya bile vakit bulamıyorum.

Şimdilik senin hikayen yeterli, devam edersen mutlu olurum gerçekten.

Teşvik önemli valla evet :)

Bende seni birazcık teşvik edebildim ise ne mutlu bana.

Devamını dört gözle bekliyorum :)

Seviliyorsun <3



Yazarın Cevabı:

En sevilen okur tipi, bkz.şekil A :D Ne diyeyim valla çok sağol, inşallah devamını yazabilirim de seni bekletmem... <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 02/07/15 20:12
Bölüm: Papazın Karısı

Hepsini okudum yorum yapmak şimdiye kısmet oldu.

İftara 10 dk var ve iftardan önce yorum yazıyorum.

Bu tür hikayeleri gerçekten çok seviyorum ve ilgimi çekiyor.

Yineliyorum; sitede okuduğum tek hikaye seninkisi.

Çünkü takip edemiyorum, bazen de yarım bırakıyorlar.

Ama senin bu hikayeye devam etmeni istiyorum :)

Devam etsen süper olur yani.

Çünkü merak uyandırıcı. Ve gerçekten gizemli.

Yüreğine, aklına ellerine sağlık kuzum. <3



Yazarın Cevabı:

Allah kabul etsin öncelikle Nil'cim <3 Sonra, tekrardan teşekkür eidyorum okuduğun ve özenle yorumladığın için, güzel bir teşvik oldu :D Umarım yarım bırakmam ben de, ama çok güzel bitmiş özgünlerimiz var Ev'de, bundan on kat falan iyi, tavsiye ederim özgün kategorisine bi bakmalısın :) 

Aslında şu an 2 bölüm daha var elimde ama betam tatildeişlkj ve ona baktırmadan yayımlamak istemiyorum-o döndüğünde yeni bölümler burda olacak. Birkaç güne muhtemeln yani... Unutmaz yeni bölüme de gelirsin umarım :D

Çok teşekkür ettim, görüşmek üzere Nil :* <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 02/07/15 20:07
Bölüm: Geçmişten Gelen İpucu

Ooo süperdi valla.

Tam damak tadıma uygun bir hikaye bu.

Böyle gizemli, dedektifli, cinayetli, bol ekşınlı gayet güzel yaa.

Ellerine yüreğine sağlık <3



Yazarın Cevabı:

Ooo sevindim valla :D Ay ne güzel, ben aslında pek oumam da yazmam da bu türü, bu aniden çıkıverdi öyle-ama okuyanı seveni olması mutluluk verici... <3 Asıl öbürüne uzun cevap döşeyeyim, teşekkür ediyorum <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 02/07/15 18:18
Bölüm: Memento Mori

Evet, sevgili Violet, söz verdiğim üzere ilk bölümü okumuş bulunmaktayım. Sitede şu anda okuduğum tek hikaye bu. Ve gerçekten beğendim.

Böyle sırlarla, entrikalarla dolu şeyleri seviyorum ve bu hikaye de merak uyandırıcı cidden.

Birazdan ikinci bölümü de okuyup yorumlayacağım.

Ellerine, yüreğine sağlık baciiii <3



Yazarın Cevabı:

Vaay, cidden mi, tek mi? Gurur duydum ya :D Selam Nil <3

Hepsine tek yorum yapabilirisn ya, sorun olmaz istersen :D Beğendiğine sveindim, teşekkür eidyorum <3



Yorumlayan: Ninfea Onaylı Yazar
Tarih: 28/06/15 13:11
Bölüm: Papazın Karısı

Polisiye her zaman ilgimi çekmiştir. Burada da gizemli bir şey olacağı umudundayım. En kısa zamanda hepsini okuyup geleceğim (unutursam hatırlat, lütfen) bunun bilgisini vermek istedim.

Ve şimdiden ellerine sağlık <3



Yazarın Cevabı:

O zaman henüz okumadın? Umarım okuduğunda da aradığını bulursun; teşekkür ederim Ninfea <3



Yorumlayan: Licenta
Tarih: 17/06/15 21:16
Bölüm: Geçmişten Gelen İpucu

NE MI DIYORUM 

diyorum ki ben bunun yeni fangirluyum

CINAYET VAR GIZEM VAR ALLLAAAH

EN SEVDIGIM SEYLER.

Cok heyecanlandim glb jdkskskaks cok merak ediyorum bu adamin ne kirli camasirlari cikicak. Ve hancer, ancient style, cok severim. Ellerine saglik, ilham cok ugrar umarim <3



Yazarın Cevabı:

Ajhgafdfgh aww yorumunu yidiğim <3 Valla neler neler çıkacak ya, hayırlısı yani...:p

Teşekkür ettim İremcim, yeni bölümde görüşürüz umarım <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 16/06/15 23:57
Bölüm: Memento Mori
Beğendim

Ne diyor olabiliriz betacim? Ne olabilir yani? 

Basmissin gizemi, basmissin latinceyi, vermissin cinayeti... Daha fazla biz ne diyelim efenim yani? Cok guzel olmus bence, begendim ben. Hele ki adinin Deborah olmasivmdnvns <3

Ellerine saglik, Violetim, ben begendim gercekten hani polisiye bi dizinin ilk bolumu olacak kivamda olmus. Ariyorum ben HBO'yu, hadi optum :* <3



Yazarın Cevabı:

Ahahlkjhgfhjk :D Latince sadece ilk bölümde ya :D

Bişey dicem Deborah Deborah olmaden önce bu Deborah vardı-bu da böyle hoş bi tesadüf yanişlkj :D Ya çok teşekkür ederiim <3 :*



Yorumlayan: blessivalyn
Tarih: 16/06/15 17:40
Bölüm: Memento Mori
Beğendim

Woah! Muhteşem ya! Mükemmel! Ba-yıl-dım!

Başka sevgi sözcüğü ve hayranlık kelimesi var mı?!

Gerçekten, yazım şeklin ve hayal gücün inanılmaz ve merak uyandırıcı. Ne söyleyeceğimi bilemedim şuan. Gerçekten harikasın! Ellerine sağlık. ♥♥



Yazarın Cevabı:

Aww ben de bu yoruma bayıldım-ya çok teşekkür ederiim <3 Çok sağol, acayip mutlu oldum bu yoruma... En kısa zamanda görüşmek üzere :))



Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()