Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 22/07/16 01:15
Bölüm: Kırlangıç Mevsimi
Beğendim

Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum, hikayeyi bitirdim ve kaldım.

Evet, ilk şoku atlattığıma göre NEDEN DAHA FAZLA YAZMIYORSUN? BUNLARIN HER BİRİ FAZLA TATLIII diyebilirim asdasdads

Jesse'yi serseri tipli bir şey yapmadığın için teşekkür ederim.

IRma'ya bayıldığımı söylememe gerke var mı? Renkli saçları oldum olası sevmişimdir hani içimi ısıtır *bizim sınıfta kimse saçını boyatmışyor neden sevediğimi sen düşün* *yazık bana da*

Bazı şeyleri Celandine'le yaşayıp, yine onunla baş etmek güzel bir deneyimdi, devamı da gelir umarım *yakanı asla bırakamyacağım*

Her neyse öptüm :* Rüzgargülü'nde görüşmek üzeree <3



Yazarın Cevabı:

Oha sana aşığım serseri kız. 

YAZMAYA ÇALIŞIYORUM BUT MY LIFE DOESN'T LET ME.

Jesse bebeyimiz kıymetli çocuğum ONU SERSERİ YAPAMAM <3

Irma ya. Cidden canım Irma. Irma olmasa çok mutsuz olurdum. <3

Celandine seni öper deli kız.

GÖRÜŞÜRÜZ ANAM SENİ YERİM.



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 30/04/16 03:02
Bölüm: Anma Günü ve İç Ses
Beğendim

Gece gece zorum neydi de okudum bilmiyorum agshsnaja gozumden uyku akıyor resmen o yüzden girişte frenledim kendimi

Kıyamam ya :/ italik olarak eklediğin kısımlar yureğimden parça parça örnek aldı resmen

Yarın devam ediciğim, optum canısı :*



Yazarın Cevabı:

YA BETÜL TAKLA ATTIM BU HİKAYEYE SENDEN YORUM GELİNCE.

Of bak valla feels doldum çok özledim ben bu sıpaları. 

HAHAHAH doktora okutursan böyle olur işte <3 kalbinden aldığımız parçaları özenle saklıyoruz efenim <3

Et be canımın içi, çok teşekkür ederim <3

Seni seviyorum :*



Yorumlayan: penny
Tarih: 25/09/15 00:21
Bölüm: Kırlangıç Mevsimi

Of cesaretimi henüz toplayabilmiştim ve bu yine de ağlamama engel olmadı evet bazen fazla duygusalım.

KIRLANGIÇ MEVSİMİ'Nİ ÇOK ÖZLEYECEĞIM SELEMETİS, N'APACAĞIZ?:(

Tam bir roman kapanışıydı, festivalde bitişi falan, of çok güzel fikirler:')     

“Sevmedim.” dedim açıkça. Bir anda yüzü asıldı ve bana başka soru sormasına müsaade etmeden Irma ve Jesse’yle kantine çıktım." B-B-B BADASS. Cılgın ya arkadan thug life melodisi duydum burayı okurkendjnsisnskanksjs

YA JESSE<3 Ya son kısmı on kez okudum, of mutluyum, bu umut dolu final için teşekkürler ma love:')

Çok cok çok özleyeceğim bu trioyu, ellerine, emeğine sağlık kuzucum, nice kırlangıç mevsimlerine<3



Yazarın Cevabı:

Penny ya <3 

KM'ye yorum geldiğini görünce o kadar çok heyecanlandım ki. Sonra da senin yorumunu okuyup kalpler kelebekler fışkırtmaya başladım. Çok teşekkür ederim. <3

HAHAHAHA CELANDINE THE BADASS alkshdaks nasılsa mezun oluyorum diye adama gider ayak lafı soktu.

JESSE <3 Benim de yazarken çok mutlu olduğum bir hikayeydi bu, senin de aynı şekilde hissetmene çok sevindim. 

Onlar da seni özleyecekler, hatta belki karşına da çıkarlar bir gün. <3 

Nice kırlangıç mevsimlerine <3



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 06/09/15 22:56
Bölüm: Kırlangıç Mevsimi
Beğendim

ALLAAAAHHHHH

YA YA YA BILIYORDUM BILIYORDUM JESCEL KISS BILIYORDUM 

YA O KADAR TATLILAR KI SU O KADAR GUZELLER KI 

BAK BUNLAR KENDI HIKAYELERINI dur kuculsun yazi hih simdi Celandine de yazar olur tamam mi her yil annesinin cenazesine Jesse ile birlikte giderler sonra cocuklarindan birinin adina Ruth koyarlar Celandine Macey'yle (ay ins yanlis hatirlamiyorumdur kizcagizin ismini) cok iyi anlasir Irma'nin ilk filminin galasina Jescel kol kola giderler hatta Celandine lise yillarina atifta bulunup mavi yesil bir elbise giyer HOOFFF YAZIN HIKAYENIZI VE JESCEL SHIPPERINIZIM

Eline saglik hayatim gercekten benim icimi de umutla doldurdu bu bolum cok guzeldi. Cok tesekkurler ve tekrar eline saglik. Bitanesin. :*



Yazarın Cevabı:

Şu an beni nasıl mutlu ettiğini bilemezsin sana yemin ediyorum.

JESCEL KISS EN SEVDİĞİM.

Sen bunu bana yazsana mihihihi <3 Çünkü cidden çok güzel. Gerçi Celandine'in mesleği ne olur hala bilmiyorum. Ama sen yaz <3

Beğenmene çok sevindim çünkü bu hikayeyi bitirmiş olmak kendimi çok iyi hissettirdi. 

Sen de bir tanesin, çok seviyorum. <3



Yorumlayan: cankutpotter
Tarih: 06/09/15 19:54
Bölüm: Kayıp Savaşçı ve Yosun Kız
Beğendim

Merhabalar Metis. :)

Hikâye aslında konu bakımından olağanüstü şeyler vaat etmese de gayet güzel. Celandine'in insanları başka kişilere benzetmesi işe bir tatlılık katmış yine de.

Şimdi sadece iki bölüm okuyabildiğim için çok bir şey diyemeyeceğim; ama benim okuduğum kadarı gayet başarılıydı, ki zaten genel olarak yazım tarzın çok güzel.

Ellerine sağlık, devamını da en kısa sürede okuyup yorumlayacağım. Görüşmek üzere!



Yazarın Cevabı:

Aaa selam, Cankut!!

Evet, olağanüstü bir hikaye anlatmadım. Sadece yazmak istediğim bir kesit gibiydi. Teşekkürler. :)

Yazım tarzımı ve hikayeyi beğendiğin için çok teşekkür ederim. 

Görüşmek üzere!! :))



Yorumlayan: penny
Tarih: 06/09/15 18:29
Bölüm: Bahar Tatili ve Rüzgar Gülü

Selam şu an üç bölümü bir saat içinde bitirdim hüzünden yastık kemiriyorum....

Shipimizin adı ne, ben artık vakti geldi diye düşünüyorum:3 <3

Ya şeyi söyleyeceğim, Celandine'in babasının tavrı çok hoşuma gitti, yani hani Andre ve Celandine'nin aynı oranda özgür oluşları. Bu tarz şeylere çok dikkat ediyorum da:3

Andre de az değil, biricik yarim benim:') *sahiplenen penny yorumu?* Bu arada NOW KISS hissini şu an anladım, Jesse ve Celandine sahnelerde hep böyle oluyorum kdfjdskfjsl.

Emeğine sağlık beybi, bekliyorum<3



Yazarın Cevabı:

Selam bir saat içinde üç yorum aldım bünyem kendi içinde yastık savaşı yapıyo...

Ay shipimizin adı Jescel <3 (thanks to Quicksilver)

Ve o tip şeylere ben de çok dikkat ediyorum, Russel'a saygılar sevgiler alskdjal

Andre hihihi <3 yaa yerim seni, işalla final bölümü de hoşuna gider böyle. Çok sağol <3

Çok bekletmiycem <3



Yorumlayan: penny
Tarih: 06/09/15 18:13
Bölüm: Hediyeler

Şu an Cheshire kedisi gibi sırıtıyorum ya YA YERİM.

Resmen az önce dünyanın en pozitif bölümlerinden birisini okudum ve o kadar samimiydi ki moralim birde düzeldi. SANA SARILABİLİR MİYİM?

Hope ailesinin içine bir günlüğüne girip hepsine sarılmak istiyorum. Jesse'nin haşin tavırlarını yerim:') Eğer fena halde yanılmıyorsam galiba davranışlarının nedenini anladım ve doğru hediyeyi bulma konusuna inanılmaz katılıyorum. Bir insanı ne kadar tanıdığımızı gösteren şeyler hediyeler bana göre. Bu arada bu üçlününün badassliği beni öldürüyor, bad guy&girls of the school oldular resmen fksdjfdkl.

Ellerine sağlık kuzucum<3



Yazarın Cevabı:

SELAM BEN DE SANA SARILIYORUM ŞU AN.

Beğenmene aşırısı sevindim, moralinin düzelmesine daha da sevindim. seni yerim.

Hope ailesi onlarda kalmanı memnuniyetle karşılar, hatta Andre'yle yapboz falan yapabilirsiniz. Haşin yavrum Jesse alskdal Hihi anladın mı hihi. Doğru hediye tamamen Alara'ya ait. Jesse ona çok şey borçlu valla alskdal

HAHAHA BAD PEOPLE OF THE SCHOOL aslında hepsi pamuk gibi insanlar da işte kızdırılmaya gelmiyolarasldkla

Tenk yu balım <3



Yorumlayan: penny
Tarih: 06/09/15 18:01
Bölüm: Gidenler ve Kaybolanlar

Selam beybi, bilgisayarım yine yoktu ve geri dönüp üç bölüm birden bulmak = paha biçilemez.

Öncelikle biraz Andre sevgimden bahzetmek istiyorum çünkü kendisini biraz öpmek istiyor olabilirim. 

Ya ben bu hikayeyi okurken film izliyor gibi oluyorum, yani her şey kafamda çok net canlanıyor, ilerde yönetmenliği becerirsem birlikte çekeriz belki, ne dersin? Bence harika olurdu:3

Of içinde bulundukları trajedi kalbimi kırıyor ciddi anlamda, kimseye haklı veya haksız diyemiyorum.

Şimdi okumaya devam edeceğim, ellerine sağlık, öpüyorum:*

Son olarak Jesse<3



Yazarın Cevabı:

Beybiler beybisi yorumunu görünce kocaman sırıttığım doğrudur.

Andre tam bir tatlılık ya. Valla ben de öpmek istiyorum ama sana verdim gitti. :3

Bunu duyduğuma çok sevindim çünkü yazarken benim de gözümde canlanıyor, senin de canlandığını bilmek güzel!!

AY ÇEKELİM Mİ BENCE ÇEKELİM SÜPER FİKİR.

İyi okumalar ve çok teşekkürler. Öptüm ben de. :*

Son olarak penny <3



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 05/09/15 16:51
Bölüm: Bahar Tatili ve Rüzgar Gülü
Beğendim

Su bu muhteşemdi. 

Ben tükendim cidden, aşkı o kadar güzel yansıtmışsın ki BEN BİLE hissettim çok hoştu. Hani yeni bir histi, daha tazeydi. 

Heh, farkına varılmamış bir tohumun büyümüş haliydi bu! (Spellbound böyle güzel bir işe yaradı şu an)

Finali çok merak ediyor ve bekliyorum. 

Jesse benim küçük oğlum, o kadar saf ve güzel ki... Bir insan bu kadar mı temiz bu kadar mı berrak olur yavrum ya. Celandine ise bir yılı çok güzel atlattı güzel kızım onu da tebrik ediyorum. Irma is my babe ace/aro olmasa yürürdüm ama dediğim gibi BFFliğe de tavım. Evlatlarım ya.

Eline sağlık Su, mükemmeldi. Teşekkürler. 



Yazarın Cevabı:

Cevaplamada geç kaldım sorry. :(

Ya çok teşekkür ederim çünkü onu verememiş olmaktan çekiniyodum, böyle bi yorum için tenks. <3

Spellbound rocks!!! (yb??)

Jesse <3 ya onu yazarken içimde ne kadar iyilik kalmışsa akıtıyorum sanırımksdjgkd Onlar da sana anne diye koşuyolar <3<3<3

Çokçokçok teşekkür ederim kuzum. <3 Ben teşekkür ederim. 



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 03/09/15 16:01
Bölüm: Gidenler ve Kaybolanlar
Beğendim

Mükemmeldi Metis, bu mükemmeldi. 

Telefondayim tek tek alinti yapamayacagim ama italik kisimlar beni mest etti ve misafirler gidene dek onlarin sabri ve sonraki patlama... Celandine cok guzel, senden parcalar cok guzel... 

Jesse benim kucuk yavrum cumleleri o kadar dogru direkt ve guzeldi ki... Isik gibi guzel cocugum benim. Of. 

Gelir gider bu bolumu okurum yorum bile yapamadim ozur dilerim gercekten mukemmeldi eline saglik ^_^



Yazarın Cevabı:

Sensin mükemmel.

Beğenmene gerçekten çok sevindim, benim de severek yazdığım bir bölümdü çünkü. Beğenilmesi önemliydi. 

Yaaa Jesse evimizin beyi <3 Ona da çok sevindim ay her şeye sevindim ben bu yorumu y e r i m.

Çok güzel bi yorumdu saçmalama, bu hikayeye yapılan yorumlar diğerlerinden de değerli çünkü, ciddiyim harikasın.

Teşekkür ederim. <3



Yorumlayan: penny
Tarih: 31/08/15 19:09
Bölüm: Mor Saçlar ve Şükran Günü

Selam!

Lütfen kusuruma bakma, ancak şimdi yorum yapabiliyorum çünkü telefondan yorum yazmak benim için bir cehennem azabıydı ve Kırlangıç Mevsimi'ne atacağım ilk yorumun iyi olmasını istedim<3

Yazdıklarını zaten çok sevdiğimi belirtmeme gerek var mı bilemiyorum<3 Cidden çok büyük bir keyifle ve yüzümde bir sırıtışla okuyorum, nasıl anlatsam, sakinleştirici bir etkisi var sanırım dilinin, çok cabuk içine girip adapte olabiliyorum.

Celandine'e hem karakter olarak, hem de cast olarak bayıldım! Ve onu mor saçlarla hayal edince, bende Jesse'ye katılıyorum, ehe.

Irma galiba kendimi en yakın hissettiğim karakter çünkü garip bir şekilde kendime benzettim. BEN DE YÖNETMEN OLMAK İSTİYORUM DA. *hayaller- hayatlar tablosu çizerdim ama ortalığı karartmayayım* O aceleci ve heyecanlı tavrını da çok sevimli buldum doğrusu.

Of harika bir üçlü yaratmışsın! Bu üçlüyü pek çok şey yaparken hayal edebiliyorum, "evden kaçmışlar dünya turu yapıyorlar" veya "Celandine, Jesse ve Irma tatilde!" gibi. *utanan ifade*

Bu galiba biraz genel bir yorum oldu, kusura bakma:3

Sana ve Jesse'ye öpücükler! Görüşmek üzere<3

 



Yazarın Cevabı:

Ya sen ne kadar tatlı bi insansın penny <3

Çok çok teşekkür ederim, yazımımın böyle olduğunu duymak beni çok mutlu ediyo gerçekten. <3 Celandine is a babe şimdi yalan olmasın ben de seviyorumdkgjdfk AY ONLARIN MOR SAÇLI FOTOSU CİDDİLİ VAR IRMA'YLA!!

Yaa belki olursun ileride, belli olmaz? Yönetmenlik hihi.

Beğenmene çok sevindim, en çok zevk aldığım özgünüm bu, yeri çok ayrı ve böyle şeyleri duyunca çok mutlu oluyorum. "Celandine, Jesse ve Irma tatilde!" -neden olmasııın??

Ya dünya tatlısı bi yorumdu asıl. <3 Sana da kocaman öpücükler!! Görüşmek üzere!!! (gece okuycam da kuşun dansı'nı askjdkas) <3



Yorumlayan: peliny_
Tarih: 27/08/15 19:36
Bölüm: Mor Saçlar ve Şükran Günü

Ayyyy mor mor cok tatli oldu Celandine bence. Hem Jesse'de ayni fikirde. Kimsenin gormemesi kotu olmus :D Bence Irma degisik renkler denemeli Celandine'de. 

Andre ve Celandine'in kardesligi cok guzel ya <3 

Cok random ama babalarinin castini yeni gordum ben Burt Hummel dimi o? Cok severim adami, yakismis karaktere de bence :)

Mary Alice the evil. Iyy. Var boyle akrabalar gercekten nefretlik tam.

Kubrayla Ireme katılıyorum bu arada NOW KISSSJSHAHW

Ellerine saglik benegim <3 :*



Yazarın Cevabı:

Ya sen de olmasan bana yorum yapan çok az be pelinta.

Aaksjhaj yok Celandine daha da boyamaz saçlarını bence. 

Andre ve Celandine bebeklerim ya <3

Ve evet Burt o, benim fave father figure'um olduğu için aklımda hep o canlanıyodu, so... Tenks!!

NOW KISS sdkjgdk ben de katılmıyo değilim he. Bakcez.

Tenk yu sivithart. Ilu. <3



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 27/08/15 18:39
Bölüm: Mor Saçlar ve Şükran Günü
Beğendim

HASSSS... 

YA METIS NIYE BOYLE SEYLER YAPIYORSUN BEN COK UZULUYORUM.

KADIN DAHA YENI ÖLDÜ NE DEMEK YENI KADIN NEFRET EDIYORUM BOYLE INSANLARDAN BIKTIM ARTIK SADAKAT ÖLDÜ MÜ AŞK ÖLDÜ MÜ YA 

Irma is so precious to me I love her. Btw I'm gonna dye my hair purple too, in the end of autumn. Yaay.

Jescel ship isimleri bundan sonra ve artik bir seyler olmasi lazim NOW KISS ya

Eline sagliik guzelim cok guzel olmus



Yazarın Cevabı:

YA SEN NE TATLI Bİ İNSANSIN YA.

Celandine de çok üzülüyo ablası, o da senin verdiğin tepkiye benzer bişeyler diyecek zati. HAKLISIN!!

Irma tatlı kız ya, saçını mora boyayacaksan sana tavsiyeleri varmış öyle diyodfgd

Oha JESCEL. ay gidip alaraya söyliyim de fangirling yapayım. 

NOW KISS sdkjhsk bu konuda iremle ortak noktadasınızakjsa bi dahaki bölümde bişeyler olacak ya i believe them.

Çok teşekkür ederim beybi. <3



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 26/08/15 00:55
Bölüm: Çilekli Dondurma
Beğendim

Inanilmaz tatlilar gercekten. Irma tam bir cutie <3

Bu arada en sevdigim diger bir koku olan vanilya ve ikincilik bayragini tasiyan limon da burada olduguna gore huzur icinde ölebilirim. 

Cok guzel yaziyorsun gercekten. Gercekten. Ellerine saglik! 

 



Yazarın Cevabı:

Ya sen ne kadar dünya tatlısı bi insansın be <3

Beğenmene çok sevindim, okuyanların related şeyler bulmasına ayrıca bayılıyorum. gerçek hissetiriyo o zaman.

Seni seviom <3



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 26/08/15 00:51
Bölüm: Lavanta Tarlaları
Beğendim

O son cümle beni o kadar güzel vurdu ki... O kadar tatlı acıttı ki... Kalbime saplandı resmen. Çok güzel. 

Celandine'in sana bu kadar benzemesi beni çok mutlu ediyor çünkü senin bilmediğim yanlarından biri mi yoksa bu Celandine mi çözmeye çalışmak çok hoşuma gidiyor. 

Jesse için üzülüyorum. Celandine'le birlikte birbirlerine destek olacakları anları bekliyorum - birbirlerine ihtiyaçları var. 

Lavanta en sevdiğim kokulardan biridir bu arada.

Ellerine sağlık minik kuşum <3 



Yazarın Cevabı:

Sen daha güzelsin. <3

Yaaa bak ben sırıtırım. <3 Celandine'le benziyoruz evet ama mesela ben onun kadar sakin kalabilir miydim emin değilim.

Ay o anlar gelecek ya ve evet gerçekten ihtiyaçları var. bunu görebilmene çok mutlu oldum.

Benim de!!!

Teşekkür ederim cıva yarim <3



Yorumlayan: peliny_
Tarih: 22/08/15 13:56
Bölüm: Çilekli Dondurma

Cok narin cok sevimli bir arkadasliklari var bu ucunun cok seviyorum. En onemlisi Celandine'e iyi geliyorlar. #SquadGoals

Irma'nin Celandine'in saclarini boyamasini gormek isterim vallaha cok eğlenceli olur bence :D Irma'yi destekliyorum.

Odevi beraber yapma fikri ters tepmez umarim. Gerci baska biriyle yapsaydi Celandine daha beter olurdu orasi kesin. 

Odaya girebilmesi huge bir step oldu Celandine icin bence. Uzak kalmaz odadan umarim

Ellerine saglik dear, cok rahatlatici bir hikaye oluyor bu cok seviyorum <3

 



Yazarın Cevabı:

Beğenmene çok sevindim annem, çok teşekkür ederim yorum için!!!

Seni seviyom <3



Yorumlayan: pixiedust Praetorium
Tarih: 18/08/15 10:20
Bölüm: Matematik İnancı

ulan bunu okumaya başladım diyorum ben bunu biliyorum, sonra fark ettim okumuşum



Yazarın Cevabı:

yaa hahahaha yerim seni. :*



Yorumlayan: GeceMavimsi
Tarih: 13/07/15 21:04
Bölüm: Anma Günü ve İç Ses

Dayı ve babanın tavırları...

Pek tabii kayıplarından ötürü ortaya çıkmış olabilir. Ama neden bir bit yeniği olmasın değil mi?

Andre <3 Neden bilmem, çok... Sahici bir karakter.

Ellerine sağlık :)



Yazarın Cevabı:

Yok ya kayiplarindan oturu, yoksa cici cici insanlar ikisi de vnsnfnxnv 

Yaaa Andre'yi begenmene sevindim <3 okudugun icin daha da mutluyum cok tesekkur ederim!!!

<3<3<3



Yorumlayan: Nyxeia
Tarih: 12/07/15 19:25
Bölüm: Lavanta Tarlaları
Beğendim

Selaaam <3

Ya Ev'de gezinirken gördüm birden, annemin de dediği gibi WOAH oldum, tam o an gelemedim buraya ama olsun geç olsun güç olmasın fkjhgdl

Ya Su, bu cidden çok güzel bişi, böyle-nasıl desem hiçbi fikrim yok, o kadar içinden gelerekmiş gibi ki, yani... Ihmm... Ya bilmiyorum-akıp gidiyor, anlatımın falan, hiç göze batmıyor, film gibi. Evet sanırım anlatmak istediğim dizi/film gibi olması.

Ellerine sağlııık, çok güzeldi!

Celandine çok tatliş bi insan ama en çok Irma'yı sevdim galiba ben :P Ve o kitap konusu... Bakalım nolcek :/

Jesse&Celandine <3 <3

Görüşürüz Metisim, yeni bölümü bekliyorum merakla <3



Yazarın Cevabı:

Selaaammm <3

Ya gelmen yeter senin yaaaa!!!

Yorumuna çok teşekkür ederim çünkü gerçekten sadece içimden geldiği gibi, diğer bölümü tam olarak kurgulamadan yazıyorum ve bunu hissettirmiş olmak çok güzel.

Irma tatlı bi insan ya ben de seviyorumdfkgjkdf Bakalım nolcek <3

Jesse <3 Celandine <3 Sen <3

Görüşürüz, Nyxkuş, öpüyorum çok <3



Yorumlayan: peliny_
Tarih: 12/07/15 19:05
Bölüm: Lavanta Tarlaları

Haii,

Özlemişim Celandine'i vallaha :) Amerikan genclik filmleri tadinda bir hikaye oluyor bu hep soyledigim gibi. Cok da guzel oluyo valla.

Basta uzuldu Celandine ama belki iyi gelir kitabi incelemek ona, bilemedim. 

Jesse/Celandine feels........

Ellerine saglik love :) 



Yazarın Cevabı:

Hellööğ

Celandine de seni özledi bebeyim ya. Amerikan gençlik filmi klişeleri ığığığığığı  en sevdiğim.

Bakalım nasıl gelecek ya kısmet.

Jesse/Celandine.. Jessandine? 

Tenk yu darlink <3



Yorumlayan: polyjuicepotion Praetorium
Tarih: 17/06/15 13:37
Bölüm: Matematik İnancı
Beğendim

bebeğim jesse kıyamam.



Yazarın Cevabı:

Hihihih <3



Yorumlayan: peliny_
Tarih: 16/06/15 20:13
Bölüm: Matematik İnancı

Ya gercekten Celandine'de kendimi cok sık görmeye basladim :D Karmasik sayilar ugh. :@

Cok tatlis bir bölümdü bence. Jesse'nin derdi hakkinda bir şey diyemeyecegim cause i know djaksj Ama direk soylese daha rahat eder bence, Irma da Celandine'de ters tepki gösterecek insanlar degiller.

Her bölüm söyleyecegim bunu Irma <3

Ellerine sağlık babe :* 



Yazarın Cevabı:

Hepimiz Celandine'iz alsjaslfa

Şşşş classified bilgi şşş <3

Yaaa M'ladu <3

tenkyu :*



Yorumlayan: Atalente Praetorium
Tarih: 16/06/15 19:14
Bölüm: Kayıp Savaşçı ve Yosun Kız

Şey...

Ben bu kızın kafasında kendimi görüyordum biraz biliyorsun, ama annesinde de kendimi gördüm saçmalıyorum.(YIKILMIŞ TANRIDA ÖZELLİKLE) Bi garip oldumskgflgklhkslfs

Ama çok güzel olmuş darling, nasıl doğal ve güzel döklüyor elinden bilemezsin, içine çekiyor böyle, öyle de gerçek ve yağmur gibi ki... Aralardaki hikayeler tabii ki en sevdiğim sihri, çok beğendim, ellerine sağlık :*



Yazarın Cevabı:

laksflkahfka YOKSA O ANNE SEN MİSİN EMEN TENRİM İTİRAF ET MELİSA

Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum yorumuna <3<3



Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 15/06/15 22:14
Bölüm: Kayıp Savaşçı ve Yosun Kız

Çok güzel. 

Sonbaharı hatırlattı bana, bir çöküş bir hüzün ama acıtmıyor sadece hazırlıyor. 

Celandine ilginç biri, hayal gücü ve bu kadar durgun olması beni korkuttu kesinlikle. Jesse için pek bir şey diyemeyeceğim henüz ama öfke problemleri... Yok bu his kelimelere dökülmedi. 

Harika olmuş, eline ve ilhamına sağlık ^_^



Yazarın Cevabı:

Çok teşekkür ederim <3

Beğenmene çok sevindim, umarım okumaya devam edersin!! <3 <3 



Yorumlayan: polyjuicepotion Praetorium
Tarih: 12/06/15 00:42
Bölüm: Kayıp Savaşçı ve Yosun Kız
Beğendim

ağzıma sıçtın. teşekkürler.



Yazarın Cevabı:

Seni seviom <3



Yorumlayan: Licenta
Tarih: 11/06/15 23:41
Bölüm: Kayıp Savaşçı ve Yosun Kız

Bu kiz beni cok uzuyor. 

Jesse ve Celandine'nin su cassidy'nin ofisindeki sahnesi sacma bi sekilde, 10 things i hate about you'daki ofis sahnesini hatirlatti. Her ne kadar jesse'nin castini bilsem de heathera benziyor kafamda djksksks belki biraz daha esmer.

Annesini anlattigi kisim <3

Ay hadi kismet cikti gun yuzune. Amin. 

Ellerine saglik <3



Yazarın Cevabı:

Celandine beni de üzüyo yeaa.

Abi filmi komple unuttum desem... Çocuğun tanımını yapmadan castini verdim nasıl oldu ki öylekdfjkfdh

JSGHKDS darısı başımızakashgka

Tenk yu darlink <3



Yorumlayan: peliny_
Tarih: 11/06/15 23:41
Bölüm: Kayıp Savaşçı ve Yosun Kız

YA SU I AM SO LOVING THIS STORY *grammer fakiri olmak*

Jesse ve Irma çok tatlılar. Özellikle Irma'yı çok seveceğim gibi hissediyorum. 

Celandine ile matematiğe olan duygularımız aynı <3

Aradaki hikaye kısımları değişik bir hava katıyor genele, çok güzel.

*yorum yapma özürlüsü olmak*

Ellerine sağlık :)

<3

 



Yazarın Cevabı:

askgjkjdhsk YA BEN DE SENİ SO LOVING

Irma seversin i think. İkinci bölümü falan hiç kurmadım çünküaslkjgksdh

Hangimizin değil? <3

Tenk yu <3



Yorumlayan: Nyxeia
Tarih: 11/06/15 22:56
Bölüm: Anma Günü ve İç Ses
Beğendim

Meraba sayın yb.

Evet sayın yb, eb nasıldı biliyo musun bilmiyom (ki bence bilmelisin) Ç O K G Ü Z E L D İ

(Eeee şey bence sen de çok güzelsindir mailime falan konmayı düşünürsen hiç çekinme)

Ya cidden böyle yetmedi bana castleri falan da atınca sen... üzüyosun... kalplemiycem bu sefer ( #ihateselemetis de yapmiciim ama) 

haha şimdi alıntı yapmaya çalışırken tüm yorumun silineceği bölümdeyiz. (Elveda yorum)

Birkaç dakika sonra...  lol italikten çıkamadımxjxhsksk mal telefon

Haha oldu. Ee şey evet tamam, ya alıntı yapmaya tırstım var ya, çünkü satırlar karışıcak falan filan - neyyyyyyse. Annesini yazar yapışını -mihi- ulak olduğunu söyleyişini -en çok da bunu belki- çok sevdim <33

Ya canım kıymalı makarna çe- ehem ehem. Ellerine sağlık Metisim <3

Yb'cim artık seni hakettiysem çok mutlu olurdum biliyo musun :p bence bu aç kıza acı... Eb çokzeldi, sen daha da güzelsindir bence *-*-*-*

Mail kutumda veya burada buluşmak üzere <3 (seni göreyim de nerde olacağı fark etmez :*

 

 

 

 



Yazarın Cevabı:

Ahaskfhakjs seni yerim <3

#ilovenyxkuş <3

Yb'yi sırf senin için atıcam kız. Aşkımsın. 

Ilu <3



Yorumlayan: Licenta
Tarih: 10/06/15 19:36
Bölüm: Anma Günü ve İç Ses

Zaten Vance ve Ike'tan sonra senden fluffy bisey okumak sadece hayaldi. Olsun, bir celandine degiliz ama hikayelerimizle yasariz. Ooo ben buradan arabeske yururum. O moda soktun beni tebrikler jdkskskslskks

Ooooof daglar daglar.

Neyse dogru duzgun bir yorum yapmayi beceremedigime gore, ruth'un gittigi diyarlardan bol bol ilham perisi cagiriyorum. Birazi Andre'ye birazi Celandine'e cogu da sana, cunku i wanna meet with the boy. 

Ellerine saglik, ilu <3



Yazarın Cevabı:

Aajshfjgajsf ya aşkım yapma böyle, istediğin fluffı vericem sana ben.

Oh honey you will love the boy.

Ben de seni ilu, thank you <3



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()