Yorumlayan: sinsihobbit
Tarih: 26/07/18 00:57
Bölüm: One-Shot
Beğendim

Bu hikayede en beğendiğim kişi Charlie'ydi. Hipinizdin iğrinyrm

Yazarın Cevabı:

Ahahahaah Charlie coolluğu :3

Teşekkürler yorum için.



Yorumlayan: TheaLyn
Tarih: 05/05/16 22:28
Bölüm: One-Shot
Beğendim

Salonda Rastgele basligi altinda gordum, iyi ki gormusum aksam aksam gulmek iyi geldi :D Oncelikle gercekten Weasleyler'i yazmak zor olmali, hangisine hangi repligi verecegini sasiriyordur insan :D Ustelik Harry ve Hermione de var. Ohoooh :D Ve kesinlikle Fleur cok guzel yazilmisti ben ona bayildim. "Yilmadan" olayi romantik boyutlara tasimasi ozellikle :D

Bunun disinda Charlie&Ginny arasindaki sessiz dialoglar guzeldi, biraz daha ugrasirlarsa kendi aralarinda dil gelistirecekler devam devam :D

"Percy bile gozlerini devirdi" guzeldi ahaha :D TAHMIN EDEBILIYORUUM. Gercekten ben de hic sevmiyorum su yil donumu olaylarini, o yuzden ayri bir keyif verdi bana :D

Ozetle eline saglik, cok guzel bir hikayeydi :)



Yazarın Cevabı:

Selaaaam!! Geç gelen cevap için üzgünüm, affet :3
Ya gerçekten, hikayede hepsinin isimleri geçmişse bile büyük şans bence, inanılmaz kalabalık ve karışık bi takımlar bi de hepsi baskın karakterler, fena yani...
Ahahaha teşekkür ederim, güldürebildiysem sevindim <3 Yorumuna sağlık senin de!!!!!



Yorumlayan: Blattae
Tarih: 06/07/15 13:12
Bölüm: One-Shot
Beğendim

Favori çiftim, favori ailem, favori karakterlerim. Harika denen şey bu hikaye olsa gerek shsjzjdjk Ah şu Luna kesinlikle en sevdiklerimden. Şeker gibi kız sjdkxk Klavyene sağlık çok güzel olmuş :D <3



Yazarın Cevabı:

Turnayı gözünden vurmuşum desenejskslflskfs

Luna <3 Çok teşekkür ederiiim <3



Yorumlayan: bellacik
Tarih: 05/06/15 22:02
Bölüm: One-Shot

Okuduğum ilk fremione olabilir. O yüzden üzerinde azıcık baskı hisset yazarcığım, beğenmediysem bi daha fremione okumazdım .. . Dım diyorum çünkü çok tatlı bir çift olmuş :) her nekadar romione best desemde başkalarıylada okumya alıştık mionemizi .

Bizim yaralı kafadan o kadar  az bahsetmişsinki sonunda bi daha baktım hikaye harry varmıydı diye :/

 Kaçtım ben ;)

Nox!



Yazarın Cevabı:

Ben de ilk defa yazdım ve Romione çok severim ben de ama yeni bakış açıları falan filan işte Mione de herkesle yakışabilecek kapasitede napalım :P

O kadar çok karakter vardı ki kimseyi ismen unutmadıysam bile başarısksjflskfs :/

Çok teşekkür ederiim, nox.



Yorumlayan: hayalbaz
Tarih: 24/05/15 11:49
Bölüm: One-Shot

Şuan önünde düğme ilikliyorum. Çok kalabalıktı gerçekten ve sen hepsinin tek tek düşüncelerini hareketlerini yansıtmışsın. BA-YIL-DIM!

Cidden çok güzeldi yaa!  Bu hikayeden sonra Fred ve Hermione shiplemeye başlayacağım galiba askdnsla :DD Seni gönülden tebrik ediyorum, gerçekten. Ellerine ve yüreğine sağlık. :))))



Yazarın Cevabı:

Yaaa cidden mi-öyleyse bayağı sevinirim çünkü geerçekten çok kalabalıktısjskflgkl :P

Valla ben kiminle okusam o an onunla shipliyorum genelde, sendeki de o etki galiba, sürer umarımdkjsjflskfs Çok teşekkür ederim güzel yorumun için <3



Yorumlayan: Athena
Tarih: 22/05/15 19:58
Bölüm: One-Shot
Beğendim

Merhaba Melis :)

Çok seviyorum ben bu şekilde şirin Fremione'leri. Violet istemiş iyiki :) Biz de yararlandık, okuduk, keyiflendik; çok da güzel oldu! :)

Sondaki diyologları çok sevdim ama tadı damağımda kaldı desem yeridir. Biraz daha uzun, biraz daha Fremione okumak çok isterim ben senden :)

Ellerine sağlık, görüşmek üzere! :)



Yazarın Cevabı:

Melisa yalnızjfhskfjskfs Selaam :3

Aynen, neşemizi yerine getirdi Violet, sağ olsun var olsun <3

Ya hem çiftte ilk denememdi, hem de ficdeki karakter kadrosu o kadar kalabalıktı ki pes ettim bir süre sonra, o yüzden… Eee, yani, umarım :P

Çok teşekkür ederiim, görüşmek üzere!^^



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 22/05/15 18:16
Bölüm: One-Shot
Beğendim

belli Ron-Luna şiplediğin ajhgfdsdfgh ama onları ben de şipliyorum, şikayetçi değilim :D Ben biraz başka bi prompt bırakmıştım sanki ama bu da olur akjhgfdsdf ya konuşmalar çok güzeldi-Ginny ve Charlie'Nin muhabbetleir falan :D "Bu kez, Percy bile gözlerini devirdi." akjhgfdsfghj favori cümlem <3

Ellerine sağlık betacımm <3 



Yorumlayan: polyjuicepotion Praetorium
Tarih: 22/05/15 18:08
Bölüm: One-Shot
Beğendim

YAAAAAA ÖLÜCEM DFJGHDFHJG ÇOK ŞEKERDİ SEN NİYE DAHA ÇOK WEASLEY AKŞAM YEMEĞİ MUHABBETİ YAZMIYOSUN SÖR??? ÇOK ŞİRİNDİ YA İÇİM KIPIR KIPIR OLDU. YAYAYAYA. İŞTE TAM DA BUNU SEVİYORUM, WEASLEYLER TAM İSTEDİĞİM AİLE TİPİ SANIRIM GİDİP KUSUCAM VE AĞLİCAM ÇÜNKÜ ÇOK ŞEKERDİ VE DÜNYANIN EN SALAK YORUMUNU YAPTIM. luna'nın pastaya canlı mı değil mi diye bakması bile tatlıydı ya merlin george'un öbür kulağıyla ilgili esprisini bile yirim.



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()