Yorumlar: The Ten Pearls

Yorumlayan: Quicksilver
Tarih: 24/09/15 05:25
Bölüm: The Feast With The Beast
Beğendim

Yaaa bu cok harika bir seymis ki cok merak ettim + Belle benim favorimdir. 

Ay saat cok gec yorum yazamiyorum. Ellerine saglik guzellik hani bir gun buna bolum yazmak istersen atlayacak birileri var bil istedim. Ilysm :* 



Yorumlayan: peliny_
Tarih: 14/05/15 18:52
Bölüm: The Feast With The Beast

Ay Eugenee !! <3

Beklediğimden daha değişik (ve daha guzel of kors) ilerliyo, bu guzel bir sey :D Secret Princess Organization i like that :D Merakla bekliyorum devamini :)



Yazarın Cevabı:

AY DIMI EUGENE! 

Ya biliyosun diye cevaolamiyom yorumunu. Neden olmasin ya sjamskmsls



Yorumlayan: peliny_
Tarih: 14/05/15 18:41
Bölüm: Plot

İnsanlar ne güzel rüyalar goruyor azizim. Heh en son Rapunzel de geldi bakakim devaminda ne olacak. Disney prensesleri cok potansiyeli olan bir grup aslinda. Hepsi birbirinden değişik. Ayrıca okurken istemsizce Belle, Once  Upon A Time'in Belle'i olarak canlandi kafamda hayirlisi bakalım ajhshaha Ilu <3



Yazarın Cevabı:

Ward ruyasindan sonra daha azini bekleyemezdin jdkkskslzkx Di miiiiiii, ben sana bunun kurgsuunu anlattim zati biliyon. Eh cok farkli degiller ama gozumde onu canlandirmadim ben, ilu <3



Yorumlayan: Daphne_Kirk
Tarih: 13/05/15 15:14
Bölüm: The Feast With The Beast
Beğendim

Bu hikayeyinin sonunu kantin sırasında okuyan ben, şimdi yorum yapacağım asd. :P

Hikaye'nnin devamını getirirsin değil mi?

Lütfen getir asd :D

Ne olur getir asd. :D

Ohom ohom...

Saygılarımla...

 



Yazarın Cevabı:

Ben de derste yorum cevapliyorum, olur boyle seyler djskkskzkskd

Insallah canim ya neden olmasin. Yorumun icin tesekkurleer <3



Yorumlayan: Calypso Onaylı Yazar
Tarih: 12/05/15 22:22
Bölüm: The Feast With The Beast
Beğendim

Ya bu aşırı eğlenceli ve muhteşem ötesi bir hikaye. BAYILDIM! Prensesler Örgütü gibi bir şey olmuşlar sanırım ve birinden kaçıyorlar ya da o birini yok etmeye çalışıyorlar. 

Çok heyecanlı bir hikaye olacak gibi. Mulan'ın lider olmasına bayıldım. Ayrıca Belle'i ana karakter olarak seçmen de harika olmuş zira en sevdiğim Disney masalı Güzel ve Çirkin'dir. 

Bakalım daha neler neler olacak? Flashback'le eksik kalan bölümleri tamamlayacaksın sanırım. 

Kalemine sağlık. Görüşmek üzere :)



Yazarın Cevabı:

Ay ben de bu yoruma BAYILDIM. Jdkahdnakdj ehehehehhee evey ben yazarsam onlari ogrenicez tabi neden olmasin.

Mulan da benim en sevdigimdir. Eh cok eksigimiz kalmadi sayilir. Tesekkur ederriiiim, gorusmek uzere!



Yorumlayan: Daphne_Kirk
Tarih: 12/05/15 17:53
Bölüm: Plot
Beğendim

Merhaba. :D

Bu gördüğün bir rüya mı gerçekten?

Sende benim gibi deli rüyalar görüyorsun demek ama şu ana kadar hiç rüyalarımda gördüklerimi yazmadım. Demek o kadar çılgınca değilmiş gördüklerim asd. :D

4 yaşımdan beri en iyi arkadaşlarım olarak bilirim Disney Prenseslerini. :) Onlar hakkında okuduğum ilk Fic ve çok güzeldi.

Acaba Rapunzel,  Belle ne yaptı? Hemen diğer bölümü okumam gerek asd. :D

Saygılarımla...



Yazarın Cevabı:

Merhabaa,

Yani aslinda gordugum kismi baya sinirli ikinci bolumledeki kismi gordum sadece-yemek sahnesi+kacis- gerisini kurguladim dogal olarak dksksks Cilgin ruyalar guzeldir.

Disney prenseslerinin kucukken co kciddili bi faniydim, her ay prenses dergisi almalar falan gdjsksks gerci hqla bulsam alirim da cikarmiyorlar galiba. Napti ikinci bolumde, tesekkurler!



Yorumlayan: Nyxeia
Tarih: 03/04/15 10:54
Bölüm: Plot
Beğendim

Selaam!


Yorumlayacak kısa hikayeler arıyordum, buna denk geldim, iyi ki de gelmişim!


Ellerine sağlık İreem, devamını merakla bekliyorum, çok güzeldi <3


Görüşmek üzere! *öhö öhö devamını en kısa zamanda yazarsın dimi öhöhö*


 



Yazarın Cevabı:

Selam!

ihim insallah cnm ya. 



Yorumlayan: GeceMavimsi
Tarih: 03/02/15 20:05
Bölüm: Plot

Aman da aman, şöyle açıp da " Bunun devamı nerede? " diye haykırdığım bir fic olmuş.

Bir de pek sevimli ^_^ Devamı nasıl olacak merak ediyorum.



Yazarın Cevabı:

Bu da benim "ihihihi" diye gulmeme neden olacak bir yorum olmus *.* Aww tesekkur ederim. Ben de ediyorum ya jdkals



Yorumlayan: amievil
Tarih: 01/02/15 18:22
Bölüm: Plot

Ayy *-* İlginç bir hikaye olacak gibi. Ayrıca Belle en sevdiğim masal kahramanıdır. :)

Ellerine sağlık. :)



Yazarın Cevabı:

Ayy *.* Ilginc olacak eger ben yazarsam. Tesekkur ederim :*



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 29/01/15 19:19
Bölüm: Plot
Beğendim

Ruyadan cikti demeek, Disney prenseslerini seviyorum biliyorsun *romantik Luna konusuyor* Snow White'i gormek istiyorum bir an once. Konusu ne sekilde gidecek bilmiyorum ama tabi ki okuyacagim lol. 

Ayrica bir seyler yazdigin icin cok mutluyum, gercekten. Ellerine saglik <3



Yazarın Cevabı:

Awww, tabi lunasnowhite'tan cikarmaliydim bunu bence djsmajsmajshwbs

Konusu ne sekilde ilerliycek inan ben de bilmiyorum ve ben deeeee *.* Tesekkur ederim <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 29/01/15 18:29
Bölüm: Plot
Beğendim

Piremsesleeer ay yerim <3

Ben ayrıntıları çok merak ediyorum ya, hadi bakalım ^^



Yazarın Cevabı:

Ndmsjsnsmsn ayrintilari bende bilsem guzel olurdu <3



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()