Yorumlar: Everybody Hurts

Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 12:44
Bölüm: Son Bölüm: If I Die Before I Wake
Beğendim
Yani harıkaydı! Tüm bunları okumak bile ne kadar güzel!Hikayeyi yeni bitirdim sarhoş gibiyim mantıklı yazamayacağım
Yazar olmak kesinlikle bir farklılık.Tüm bunları kurma düşüncesi bile harika.Senin için çok mutluyum.
Sanırım okuduğum en derin ve güzel Dramione'ydi.Kararkterler hiç çarpıtılmamıştı.Büyü dünyası bozulmamıştı.
Küçücük olan karakterlerin savaşı nasıl atlatacaklarını düşünmek beni sıkıyordu.Ama bu çok güzeldi. Dramione hikayelerinde Ron'un yetersiz biri gibi gösterilmesini hiç sevmezdim.Ron'a değer verdiğin için teşekkürler""
George iyi ki öldü. Bizim yaşadığımız dünyada yaşamadıklarına göre yeniden buluşabilirlerdi.(en sonda muziplik tamamlandı demesini umutamayacağım)
Hermione'nin atlayacağını anladığımda ona (hikayeye) hayranlık duydum. Draco rahat bir nefes aldı! Vee ayrılmadılar!
Bu güzel hikaye için çok teşekkür ederim iyi yazmalar


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 12:10
Bölüm: 15.Bölüm. (Try Not to Breathe)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 11:57
Bölüm: 14. Bölüm (Can't Die Without You)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 11:41
Bölüm: 13. Bölüm: My Mind's Made Up
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 11:26
Bölüm: 12. Bölüm (The Distance in Your Eyes)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 11:01
Bölüm: 11. Bölüm (Disappear)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 10:42
Bölüm: 10. Bölüm (Oh My Heart)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 10:27
Bölüm: 9. Bölüm (Final Straw)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 10:00
Bölüm: 8.Bölüm. (Leave)
Beğendim
Ron Hermione'yi başka ne zaman affetti ki?


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 09:39
Bölüm: 7. Bölüm (Wall of Death)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 09:16
Bölüm: 6. Bölüm (Stranger Part 2: Hunter is Coming)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 08:55
Bölüm: 5.Bölüm (Strange Part1: He should've been dead)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 01:11
Bölüm: 3.Bölüm. (Part Lies, Part Heart, Part Truth)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 00:49
Bölüm: 2.Bölüm (Linger on your pale blue eyes)
Beğendim


Yorumlayan: Sthira
Tarih: 22/07/17 00:37
Bölüm: Everybody Hurts
Beğendim


Yorumlayan: hearteclipse
Tarih: 25/11/15 02:02
Bölüm: 4.Bölüm (Hollow Man)
Beğendim

çok değişik oldum ben çok beğendim



Yazarın Cevabı:

PEKİ BENİM BU YORUMU 1 SENE BOYUNCA GÖRMEMEM? 

Teşekkür ederim, aynı zamanda özür dilerim beklettiğim için, ikisiyle karışık mütteşekkirim <3 

Devamlı çok değişik edebilme dileğiyle :3



Yorumlayan: Ayın Sakini KaraKedi
Tarih: 07/07/15 02:14
Bölüm: Everybody Hurts
Beğendim

Selam Lucid! 

Burada olmana inanılmaz derecede sevindim! 

bu hikaye asla Unutulmayanlar arasında, baştan okumak çok güzel olacak ki daha okuyamadım ^.^ büyük bir hevesle yoruma koştum hoşgeldin demek için :D 

Hoşgeldiiiiinnnnn diyerek seni kocaman öpüyorum ^.^

 



Yazarın Cevabı:

Kedi! Buradasın, ne güzel! Ben de resmen sevindim seni burada gördüğüme.

Valla, hayırsızlığa gel, 1 seneyi bulmuş hoşgeldinine cevap atmam! Özür dilerim ama olsun, geri hoşgeldim sayayım bunu.



Yorumlayan: vivian
Tarih: 05/07/15 05:18
Bölüm: Everybody Hurts

Allahım! Mükemmel! Sabahın 6sı olmasa çok şey yazardım aslında da... sabırsızlıkla devamını bekliyorum<33



Yazarın Cevabı:

Heheeey! Gerisini de üşenmeyip koydum, 1 yıla mal oldu resmen üşengeçlik! Umarım hala heveslisindir. <3



Yorumlayan: drhaticeh
Tarih: 27/12/14 13:44
Bölüm: Everybody Hurts

Lucid okumak şımartır...

İlk yorumu da benn atmış olayım bu hikayeye fangirl görevimi tamamlamak adına.😊🎉🎉

 



Yazarın Cevabı:

heheeey ben resmen yıl geçirmişim buna cevap atana kadar! Drhtchz, ilk ve son yorumlarım hep senin olsun. Üşenmezsem kalanını koyarım ben bu serinin ama nasılsa biliyorsun, hehe :D



Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()