Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 13/01/21 22:17
Bölüm: One Shot
Beğendim

Selamlar atalente!! Nasılsınız efenim iyisinizdir inşallah :D 

Ayy felix okudu mu okumadı mı bilemedim, sordum da zaten biraz önce ama henüz cevap vermedi. Eğer okumadıysa hediyesini ondan önce okumuş olmak beni bir parça üzer ama olsun, okumadıysa da en kısa sürede okur diye umuyorum :D iş, ödev vs derken büyük ihtimalle aklından çıktı hatırlatmış oldum hiç değilse. Lafı uzatmayayım da hikayeye geçeyim hadi ahshah 

Öncelikle sohbetteki ağlamalarından ve isyanlarından sonra nasıl bir şey çıktı çok merak ediyorum ama senin kalemine güvenim tam, o yüzden olumlu bir merak bu. Shipin olmaması tabii ki bir sorun, acı çeke çeke yazdığını tahmin ediyorum, bakalım ne yazmışsın :) ya bir de başlamadan küçük bir sorum olacak her şeyden bağımsız ahshahha çekilişin başında bana kimin çıktığını tahmin ettiğini söylemiştin, güçlü bir tahminim var diye :D kimi tahmin etmiştin çok merak ettim, bayağıdır soracam soracam diyorum unutuyorum ahahahhs hazır aklıma gelmişken onu da sorayım dedim. Tamam şimdi başlıyorum okumaya :D valla bak ahshha

Ayyy kaknem Narcissa -_- ya daha bugün violetin Narcissa sına gülümserken burda nasıl tiksinebildim, değişik yaa ahshah deli karı, Dobby e de üzüldüm bee.. yalnız Draco yu mini minnak hayal edince aşırı tatlı geldi nedense, bir de ağaçtan peri kaçırması ahshahha müthiş :D 

Ağğ bebeğim, rahatsız olmuş, üzülmüş Dobby'e. Ya küçük çocuk olunca iyi kötü fark etmiyor önünde sonunda çocuk çocuktur şu hareketlere bak yaa şapşik <3 

Yaaa minnoş musun seeennn*-* Draco küçük bir kediciksin bak yemin ediyorum. Hani o kadar masum ki, bir çocuk masumiyeti var. Ve her ne kadar canonda Draco çok daha kendini bilmiş ve nispeten küstah bir çocuk sayılsa da bu kadar küçükken hala masum olduğuna inanmak ve sonradan sonradan ailesinin dayattıklarıyla öyle birine dönüştüğüne inanmak isttiyorum. Çünkü bu Draco çok tatlı, anlıyor musun *-* böyle bir çocuğun varlığına inanmak istiyorum *-* Dobby e yanıkları için krem verdi ve hediye dedi Allahım yicem ^^

Ağğğğ, ya Draco hüüüü ağlicam, çaktırmadan başış yağmış Allahım *-* bak bi şey diyim mi sana, felix buna bayılacak, gerçekten bak *-* ben bile eridim burda hüüüü!!

Yani tamam slytherin pek iyi niyetiyle ünlü bir bina sayılmaz ama yine de gocunmadım değil 😂😂 bilemedim, yerinde olsam düşüncesi bile saçmaydı, demezdim herm 😂😂

Ayy bu arada felix cevap verdi biraz önce, hep aklındaymış ama bayağı yoğun olduğundan bir türlü gelip okuma fırsatı bulamamış ve aşırı derecede merak ediyormuş. Cumartesi günü okumaya çalışacakmış, biraz mahcup hissediyormuş 🙊  sana haber vermemi rica etti, umarım okuyabilir çünkü hikaye aşırı aşırı aşırı güzel <3 herhangi bir hikayeyi okumaya geçtim, bana yorum yazıldı mı yazılmadı mı ona bile bakamadım, didi. Hazır aklımdayken ara not olarak belirteyim dedim, şimdi devam ediyorum okumaya :D 

Hımm kıskançlık kokusumu şu burnuma gelen :D Ron ve Harry den kıskanıyor mu herm i sanki biraz bizim sarı civciv :) :) :) 

Ayyy sonuuu <3 <3 Atalente olmamış falan diye sakın düşünme çok güzel olmuş çünkü, eridim, bittim, ba-yıl-dım!! Offf canona da mis gibi bağlanır var ya, Draco'nun çaktırmadan çaktırmadan parayı vermesi ve hala gıcık davranması, aslında içten içe içinin gitmesi offf miss gibiydi miss. Acı çekmeyeceğini bilsem bi doz daha atıver şuraya diyecektim de yazık günah sana da ahshahah kıyamadım :D Eline kalemine sağlık atalente <3 bol ilhamlı, mutlu ve sağlıklı yıllar! Tekrar görüşünceye kadar kendine iyi bak!! :*:*:*



Yorumlayan: Hermione Jean Potter
Tarih: 10/01/21 13:53
Bölüm: One Shot
Beğendim

Yaaa... Çok güzeldi. Çok beğendim. heart-eyes



Yorumlayan: NerissaBlack
Tarih: 01/01/21 13:05
Bölüm: One Shot
Beğendim

aaaaaaaaAaaaAAAAAaaaaa çok tatlııııı

Atalente, çok tatlı bir hikaye olmuuuş, çok beğendiiim :) Draco ve Hermione'yi ilginç bir yolla birleştirmek miii, bu hiç aklıma gelmezdi doğrusu :')

Ellerine sağlık, mutlu seneler!

Sevgiler,

Yazarın Cevabı:

Yaaaa valla mı ksjflskflşglşslfkgldk O kadar inanmayarak yazdım ki tatlı bulunmasına hala şaşırıyorum lskflslf
Teşekkür ederim yorumuna, beğenmene sevindim :3



Yorumlayan: saga Onaylı Yazar
Tarih: 01/01/21 11:57
Bölüm: One Shot
Beğendim

Madem sevmediğin bir ship yazmışsın ben de bakayım dedim. Malum Bilmeyen yok artık ship sevmediğimi. Ama konusu ilginç geldiği ve sen yazdığın için bir bakmak istedim. 

Demem o ki ooc falan bilmem ama bence güzel olmuş hikaye. Hiakye yapını seviyorum zaten. Önce ileride belirteceğin sosyal yapının alt yapısını gösteriyorsun sonra karakterleri kullanarak son vuruşu yapman çok hoş olmuş.

Eline sağlık, İyi seneler.

Yazarın Cevabı:

Ay Saga seni bi fic yorumunda görmek çok tuhafıma gitti, değişiklik oldu, hoş geldin^^
Ya içimde tutamadım valla haterliğim tüm siteye taştı sorry ksjflskfldkg
Teşekkürleer, bi dış göz olarak bunları senden duymak güzel, beğenmene sevindim!
Görüşmek üzeree^^



Yorumlayan: Ayın Sakini Always Fidelius
Tarih: 01/01/21 10:01
Bölüm: One Shot
Beğendim

Selam Atalente! 

Şimdi Narcissa'yı en son Violet'in hikayesinde okuduğumdan bu kitap gerçekliği deli haline bir an afalladım. Lucius'a bile emir veren Narcissa ^^

Masum çocuk Draco'yu yazmak nasıl bir histi Atalente sjjs

Ahahah yaralı kafa Potter :D Draco'cum ben senin kitaplardaki bu yaratıcı alaylarını da çok seviyordum. Biraz acımasızdı falan ama iyiydi yani, go go go devam ahahha

O sonda olamayan romantik girişimleri.. sevmediğin bir çifti yaşatmak için gösterdiğin çabaya sağlık Atalente. Ben çok keyifle okudum her zamanki gibi. Mutlu, neşeli ve hikayelerini okuyacağımız bir yıl dileyerek kaçıyorum :*

Yazarın Cevabı:

Hellööö
Ahahaha onu ben de düşündüm biliyo musun :P Violet hikayeyi benden önce yazdı (çünkü niye ben son iki saatte yazdım) attı bana betalamam için, bi onun Narcissa'sına baktım bi kendi kafamdakine, sonra bayağı bir yabancılaşma sancıları işte jskflskflgk
Valla güzeldi, üzgünüm ama kıçımı bi dramione ficinden ancak öyle kurtarabilirdim lskfslşfklgkd
Ya kıyamam nasıl güzel bi şey söylemeye çalışıp kıvırmışsın ksjskflskflskflskfkgjd Asıl seninkileri okuyalım, tenkyuu :*



Yorumlayan: Persephone
Tarih: 01/01/21 01:43
Bölüm: One Shot
Beğendim

Selamlar Atalente! Demek sen de zorlandığın bir ship yazdın, merakla okumaya başlıyorum :')))

Offf, ben bitirdim yalnız hikayeyi :') Planım buraya okuduğum anlarda yorum yapmak, istediğim kısımlarda duraksayıp yorumumu yazıp tekrar devam etmekti. Fakat o kadar akıcı ve merak uyandırıcı yazmışsın ki ben anlayamadan sonuna geliverdim! Sonu desen zaten efsane bitti! Devamı olsa okurdum valla o derece kendimi kaptırmış ve odaklanmıştım. Draco'nun bu yönünü görmek, Hermione ile arasındaki diyaloglar, her şey çok güzeldi ve cümleler karakterlere o kadar cuk oturmuştu ki bu sahneler gerçek kitaptan olsa asla garipsemezdim gibi hissediyorum. 

Eline, emeğine sağlık! En başta kötü bir dramione yazarıyım demişsin ama görüyorum ki bu işin üstesinden çok güzel bir şekilde gelmişsin! Mutlu yıllar diliyorum tekrardan! ♥

Yazarın Cevabı:

Deniiz selam!!!
Ay nasıl zorlandım hem de dağlar taşlar kslfksdlfkgk
Ehehehe sevindim sıkılmadan okumana, canona yakıştırmana ise daha çok sevindim :3 Çünkü ben de ship olarak değil ama konu olarak olası bularak yazmıştım, yani ne bileyim, olur gibi, olabilir ya kslfşdg
KÖTÜ BIR DRAMIONE YAZARIYIIM BELİEVE ME!!
Hepimiz mutlu olalım bu yıl ya <3 Teşekkürleeer!!!



Yorumlayan: felixfelicis
Tarih: 01/01/21 01:20
Bölüm: One Shot
Beğendim

Ya çok heyecanlandım, acil okumam lazzzııııımmm!!!!! drooling

Yazarın Cevabı:

Bekleniyooor <3



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 31/12/20 21:22
Bölüm: One Shot
Beğendim

Ya benim sana diyecek tek bi lafım yok artık. Bitti tükendi yani. Buraya kadarmış ajsjsjdj ya periler cinler ve bilumum sihirli yaratıklar aşkına, sen hiç sevmediğin bir şipi nasıl bu kadar iyi yazabiliyorsun kızım? Gerçi hâlâ niye şaşırıyorum bilmiyorum, artık alışmış olmalısın Violet desen haklısın. Sen inanılmaz bi yeteneksin ya.

İstediğin kadar şipleme ama ben bunlara bayıldım bu hikayede, bayıldım. Burdan yürünüp buna devam yazılır çok güzel aşka da bağlanır bu hikaye aslında biliyor musun, hani hazır elin değmişken ;)) Şaka şaka, yeterince eziyet çektin.

Ciddi yorum yapayım bi dk, ehem. Ya Draco ve Hermionenin böyle kimsenin paylaşmadığı bir duyarlılığı paylaşması fikri beni eritti, eritti... Draconun gizli gizli cinlere yapılandan rahatsızlık duyması, Hermioneyi onun yapamadığını yaptığı için takdir edişi, Malfoy ailesine yapılan göndermeler.... Her detay içime işledi. Demek ki neymiş, sen yazınca en uzak durdugumuz çift bile böyle bal börek oluyormuş. Ay ben bunları çok sevdim cidden... Melisa bana da bi tane yazsana dramione sjsjkdshdj

Neyse betacim, güzel ellerine sağlık, mis gibi fic olmuş, muhteşem. Öpüyorum seni :**

Yazarın Cevabı:

Nasıl yazıyorum=ağlayarak jsjflskfşdlfgld
Nöööööö violet benden her şey iste ama saf romans dramione nöööö!!!! Gördüğün gibi burda da bağlayamadım zaten ksjflskflg
Ya ben o Dobby meselesini bayadır düşünürdüm, sonuçta Draco pek öyle duygusal anlamda kafa yorduğum bi karakter olmasa da çocukkken bazı şeylerden daha çok rahatsız oluyor olmasını olası buluyorum ve Narcissa'nın da çok şefkatli bir "efendi" olduğunu zannetmiyorum, sonuç olarak... Draco Hermione'yi bazı noktalarda gerçekten takdir ediyordur bence
Love youuu :*



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()