Yorumlayan: Rosebahar
Tarih: 19/09/20 09:25
Bölüm: Bölüm On Bir: İsim Meselesi
Beğendim
Yazarın Cevabı:

💜



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 19/09/20 00:47
Bölüm: Bölüm On Bir: İsim Meselesi
Beğendim

Ayyy yayyy yaayyy! Selam Fidelius! 24 saat içinde 3. bölümü okumak ne kadar güzel bir his :) 

Allah allah Snape nereye gidiyor acaba karın içinde :/ Oo bayağı zaman geçmiş aradan bi dk, tam da Herm'in yanına mı gidiyor acaba diyecektim.

Dur biraz bir yıl geçti galiba aradan oha :D Zehirlenme olayının yaza denk geldiğini sen deyince fark ettim, zamanın nasıl hızlı aktığını fark etmemişim bile :) Güzel bir şey galiba bu :D Yalnız Draco'yu tebrik ediyorum KSKS hocalığını ikinci yılda da devam ettirebilmesi gerçekten de büyük bir başarı ahshahahah 

Aa evet, Herm'in yanına gidiyormuş :D Yaa, Herm biraz sakin mi olsan, canım ciğerim özür dilemeye çalışıypr burada :/ Hem ne demek niye orada değildin? Adam öldü öldü dirildi be başını beklerken -_- He. Aa, Snape sonra ortada yok muydu? Hee, tamam birazcık hakkı var şimdi kızmakta sanki. Ben ayrıldılar, her şey bitti sandım Herm öyle ağlayınca. Meğerse haber vermeden kaçmış... Azıcık ayıp mı ettin Severus :/ Gerçi kimin zehirlediğini bulmaya gitmiş de olabilir hemen suçlamamak lazım, neyse biz devam edelim okumaya.

Ya kızım sen de :( Sen şimdi bu adam seni sevmedi mi diyorsun ya bi yürü git yaa :( Fidelius Snape'imi alıp gidebilir miyim ben, lütfen? 

Enee barıştılar. Ama ben Snape'i alıp gidecektim... Neyse, başka sefere artık ahshahah Yalnız Snape az değilsin he :D Kendi doğum gününde gitmiş bir de ama sevgili Herm aslında romantik bir davranıltı da farkında değilsin. Siz Snape'in doğum gününde sevgili olmadınız mı akıllı? :D Resmen yıldönümlerinde barıştılar haberi yok...

Bi kış bi yaz benim dengem şaştı galiba ahshahahah Ama sonlara yaklaştığımız da çok belli oluyor, üzüyor beni böhüm :( Ben sevmiştim ama bu hikayeyi :/ 

Ya bi dk ahshahaha galiba birkaç ay değil birkaç yıl geçmiş, bende zaman mekan kavramı öldü buytun cenaze namazına ahshahaha 

 Yaaa ahshahah Albus Severus doğacak millet! Snape'in doğacak çocuğun ismini duyduğundaki ifadesini o kadar metak ediyorum kiiii!!! Heyecanlandım bi dk :D Ya ahshahah müdürlüğü bırakıyorum dedi :D James Sirius'u sevmemesine hiiç şaşırmadım ehehheheh :D Adım kadar eminim çocukla hiçbir alıp veremediği yok tamamen isim sorunsalı var burada :D 

James ile kapışması Allah'ım ahshahah oynayabileceği hangi iksir var da acaba onu vereceksin :D şişenin içine su doldurup ver bari :D 

Aaa, Milena ve Draco evlendiler mii? Ayy tatlışlar sizi :D 

Ah be James ne yapıyorsun sen orada? Biri şu çocuğu durdursun :D Ayy güzeloldu bu bölüm :D 

Yalnız bir şey soracağım final bölümü müydü bu :( Ama devam edecek yazıyordu :(((( Hazır değilim bitmesinee :(((( 

Hogwarts'a girip karanlık bir şeyler yazmak gerçekten zor olsa gerek ama ben bu halini çok sevdim! Bu güzel yolculuk için çok teşekkür ederim ama bitişi çok ani geldi bana. Lütfen bir bölüm daha var de bana :/ 300 kelimecik bitiş bölümü de olur sonsöz falan vallahi şok oldum ahshahah N'oluyoruz dedim bir anlığına :D 

Bunun son bölüm olma ihtimaline karşın ben de bir iki bir şeyler söylemek istiyorum. Öncelikle emeğine sağlık Fidelius! Azmin ve hayal gücün için seni tebrik ediyorum. Bana uzun zamandır tatmadığım bir okuma keyfi ve heyecanı verdin. Ve kesinlikle Kelid'in hakkını verdin, bir buçuk ay sürdü ama her şeyine değdi. Başından sonuna kadar her anını yakalayabildiğim için çok mutluyum, bu keyifli vakit için teşekkür ederim! Umuyorum ki yeni hikayelerde yine birlikte oluruz! 

Ayrıca Snape'in mutlu olduğu ve nihayet kendini bulduğu bir hikaye okumanın benim için ne anlama geldiğini anlatmam için sanırım kelimeler yetmez. Ne desem hepsi az gelecek, o yüzden romantik olsun veya olmasın, zaten söz konusu iksir ustası olunca romantik düşünmek biraz abes kaçabiliyor, bu hikayenin bendeki yeri hep ayrı olacak. Kalemine sağlık Fidelius! Her şey için teşekkür ederim :) Sağlıcakla kal! 

Yazarın Cevabı:

Aiyiiyy merhaba ^^

Yorumun ilk kısmından anladığım kadarıyla benim kafamda ne kadar net olsa da aslında yazımda daha temiz tarih belirteçlerine ihtiyaç varmış sanırım. Ay işte ikinci bir göz okuyunca böyle minik ama akış için dev gibi önemli noktalar hemencecik görülüyor. Bazı durumlarda bir beta eline ihtiyacım olduğunu kabullenmenin zamanı geldi 🙈

 

Kimin zehirlediğini bulmaya mı gitmiştir? Hımm neden olmasın ama bu ortalarda olmamasına bir açıklama değil ama globbels gibi savunucusu varken Severus'un sırtı yere gelmez :D

Verdim gitti sana demek isterdim globbelscim ama onun gönlü manipülasyon çabalarından görebileceğimiz üzere Hermciğimiz de ^^ 

 

Yaa o çocuklara ve isimlerine vereceği tepkiler <3 ben shshhss. Çocuğun kendisiyle değil ama yaramazlığı ile ufak bi problemi olabilir bazı anılar nedeniyle napalım. Sonuçta Herm'in zorlamasıyla da olsa bir nebze yontuldu çocuklara davranışları James Sirius's bile kendi çapında anlayış gösteriyor.

 

Bölümü ilk eklediğimde devam edecek ifadesini değiştirmeyi unutmuşum, sori :/ yani evet finaldi. aklımda herhangi bir şey yok ama bu hikayeye dair bir promt verirsen neden olmasın kısa bir one shot ekleyebilirim bence ^^ senin çarşaf çarşaf yorumlarından sonra hem de büyük bir zevkle yaparım.

 

Kelid benim için de başka bir deneyim oldu bazı yerlerde tökezlesem yeni bir maceraydı 🍀

 

Ben de çok teşekkür ederim hikaye boyunca eksik bırakmadığın yorumların, bazen o minik ayrıntıları yakalaman ve yorumlarınla yazarken güldüğümden daha çok eğlendirdiğin tüm yerler için. Hikayeler gerçekten onları anlayanlarla paylaşınca çok daha güzel oluyor 💜

 

 



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 18/09/20 01:54
Bölüm: Bölüm On: Bakanlık Davaları ve St. Mungo
Beğendim

Hadi canım, kokusuyla bu hale gelmiş olamaz öyle değil mi? Tekrardan merhabalar Fidelius! Herm'in iksiri içmediğini umuyor ve nasıl bir şeyin sadece kokusuyla birini ağzından kan gelecek kadar mahvedebileceğini düşünüyorum...

Snape bağırdı mı? NE?! OHA O_O Yalnız kim zehir yollamış olabilir ki? Snape'ten kurtulmak isteyen biri mi var, hayır yaa, tekrar olmaz! Katlanamam hayır.... :( Yapmazsın değil mi Fidelius? 

Al işte, tehdit mektubu almış :( Üff, yapılacak iş mi şimdi bu 🤦🏻‍a92;a039;🤦🏻‍a92;a039;🤦🏻‍a92;a039; Kız kaç gündür yatıyor hala uyanamadı, Severus'un, şifaların bile düzeltemediği şey neymiş böyle be :/

Kıyamam Draco da yardım ediyor gazetecileri dağıtıyor falan. Ya Rita'ya da ayrı kıl oluyorum da neyse. 

Ay tam uyandı mı diyecektim kız geri gitti, canımın içi profesörüm nasıl fırladı hemen canına yandığım :// Bölüm o kadar heyecanlı ilerliyor ki bazen yorum yazmadan okuyup gidiyorum sonradan aklıma geliyor geri dönüyorum buraya, ilginç ruh hallerindeyim sayın seyirciler. Herm'e mi üzülsem yoksa onun yerinde Snape olabilirdi düşüncesiyle mi ürpersem bilemedim resmen :((

Aaa iyileşmiş, şükür yaa! Gerçi niye ağlıyor anlamadım :/ Enee bi dk ayrıldılar mı yoksa, Herm durduk yere adını sayıklaya sayıklaya ağlamaz çünkü. Ha ben olsam ağlardım benim yerime ya Snape orda olsaydı diye ama tabii Herm ben değil, eminim o benden daha mantıklıdır ahshahahha

Harry de bak hele, neler diyor. Senin dilin neler diyor Gülo, demek istiyorum müsaadenizle. Neyse kırıp dökmedi hiç değilse. Yalnız sakin karşıladı sayılır Herm ile ilişki yaşadığı düşüncesini. Tamam kolunu itip girdi içeriye ki Snape o eli nasıl kırmadı hayret ediyorum ama onun dışında benceyi karşıladı. Eh, iyi iyi sevdim tamam. 

Eee bölüm bitmiş *iki bölüm üst üste okuyan ben değilim sanki* kısaydı sanki, olsun ama ben doydum gibi. Ahshahahah bölüm notunda kendimi gördüm resmen ahahahah Üzülme Fidelius, yalnız değilsin :D Ben de karakterlerimi hor görmeyi çok seviyorum *aramızda kalsın tamam mı, betam falan duyarsa büyük ihtimalle beni doğrarlar bu itiraftan sonra* Öhöm, ne diyorduk, heh valla Fidelius savaş sonrasını yazsan ben de okurum. Sardı, ne yalan söyleyeyim. Eline kalemine sağlık, herhalde yeni bölüm de gelir yakında. Sabırsızlıkla bekliyorum! *-* Tekrardan görüşünceye kadar kendine cici bak! :*:*:*:*:*:*

Yazarın Cevabı:

Bir iksir ustasini oldurmek icin o kadar kuvvetli bir sey gerekir diye dusundum, ancak kokusuyla zehirlenebilirdi ama o da gitti yanlis kisiyi buldu. Gerci dogrusunu bulsa ayri dert, aslinda dramatik acidan Severus'un olecegi bir kurgu daha kuvvetli olabilirdi ama sanirim henuz onu yapabilecek kadar guclu bir yazar degiilim :/

 

Minnos Draco, bu hikayenin bana kazandirdigi en buyuk sey sen olabilirsin. Ne Dracolar yazilabiliyormus aslinda ^^

 

shshshas globbels "Ha ben olsam ağlardım benim yerime ya Snape orda olsaydı diye" su kisma o kadar cok guldum ki.

 

Olgun Harry de minnos Draco'dan sonraki hediyem. Harry'nin buyuyup koca bir savas atlatmis halinin ergen halini asacagina inanmak istiyor ve oyle yaziyorum ^^ Burada biraz atarlanmis olabilir ama Severus'un da kendine gelmeye ihtiyaci vardi.

 

Evet bu iki bolum biraz kisaydi ama uzatip yogunluklarini dusurmek istemedim. Zaman zaman onunu alamayip uzattikca uzatiyorum da *kendini de bilir*  

 

Bazen karakterler ne bu aci, istirap kardesim diyecekmis gibi geliyor ashshsh. Yok oyle hemen mutlu olmalar. Ay aslinda bu hikaye boyunca daha ciddi iskence sahneleri ya da mutsuz bir son yazma istegi dolup tasti icimde ama yapamadim. Bakalim hangi hikayemde kimlerin basina patlayacak bu kotucul tarafim. 

 

Yeni bolumu duzenleyebilirsem bugun yollayacagim ve boylece Hogwarts'in Cagrisina veda edecegiz ^^ Tenk yu efenim ben de yorumlarini ayni heyecanla bekliyorum <3 



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 18/09/20 01:05
Bölüm: Bölüm Dokuz: Eski Sorulara Yeni Cevaplar
Beğendim

Geç gelen yorum için öncelikle özür dilerim, okumaya/yazmaya vakit bulamadığım yoğun bir zaman aralığındaydım :( 

Sonrasında ise, selam Fidelius!! Seni 5 metrelik çarşaf yorumlarımla şımartmaya geldim ve iki koca bölüm beni bekliyor, o yüzden bir yandan da mutluyum :) 

Ah güzel güzel, Ginny bizim kızın aklını başına getirmeye gelmiş :D Hoş gelmiş sefalar getirmiş :D

Ginny hepimizin aklındaki şeyi söylüyor ahshahahah en azından benim aklımdan geçenleri bastır Gin! Snape domuz herif demesini yok sayıyor ve geri kalan her şeye katılıyorum :D 

Enee Herm pasta mı yapacak :D Niye ki merak ettim bak, Snape'in doğum günü için desem doğum günü geçmiş olmuyor mu bahar dönemi başlarken. Allah Allah dur iyice meraklandım ahshahahah

Enee doğum günü içinmiş gerçekten ve evet o kitabı Snape'e hediye edeceğini biliyordum! :D *ufak çaplı mutluluklar* Snape'in doğum gününü kutlarken araya benimkini de mi karıştırsak ahshahahah Madem kış gelmiş geçmiş ahshshahah :D 

Herm dişli çıktı, adamın üstüne üstüne yürüyor. Biraz daha yürürse ben bir öpüşme daha bekliyorum ahshshshah Ne dersin Fidelius, bi bomba daha patlatır mısın acaba? Neyse okuyup görelim :D 

BEN NE DEDİM?! AHSHAHAHAHAHAHAHÖPÜŞÜR BUNLAR DEDİM! :D Benim canım profesörcüğüm kötü şeyler yapmış olabilirsin ama kendine bir de bizim gözümüzden bak be adam! Gel bir de benim gözümden bak kendine... Ah ah, kendini ne zaman sevebileceksin acaba, neyse, öpüştü ya bunlar *kıkırdamaya devam eder* 

Herm'in gölü hatırlamaması iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim, hayırlısı olsun bakalım :D Yalnız biraz hızlı gitmedi mi bunlar yaa siz hayırdır ahshahah

Sevgili Herm o kadar kitap okudun, ki bir ara Çağlar Boyu Quidditch i okuduğuna da neredeyse eminim ama mükemmel hafızan taktikleri hatırlayamadı mı. Seni kınıyorum ahshahahahah Ama araya Victor girince Snape kıskançlık yapar mı ki? Snape'in kıskanan halini hayal edemiyorum şu anda hadi hayırlısı :D Yalnız Draco da kapmış Milena'yı ohh, hadi gene iyisin Malfoy :D 

Elinize sağlık efenim :D Ben diğer bölüme ışınlanıyorum orada görüşürüz :*:*:*:*

Yazarın Cevabı:

Aa o ne demek oyle gelsin de yorum ne zaman gelirse gelsin. Ama yazamiyor olman beni bir nebze uzdu, portalda guncelleme var mi diye bakiyordum ara sira :/

 

Gercekten de simariyorum, sabah uyanip yorum aldiniz maillerini arka arkaya gorunce gozlerimden kalpler cikiyor ^^

 

Ginny'nin dobraligi Severus Snape tanimiyor globellscim, hak ettigini dusunuyorsa kimlere neler der :) 

Aslinda Noel'in ardindan iki hafta gibi kisa bir sure dersek gecmemis oluyor, en azindan ben bu kurgu icin oyle dusundum ^^

Dogum gunu, kitap hediyesi, opusmesi derken an be an bilmissin glob. Her adimi okurken benim de aklimi mi okumussun acaba :D (ya da evet bazi kliselere fazla yer vermis olabilirim ehhehe)

Severus'un kendini sevememesi sorunsali gercekten de... ama cok hikaya cikardik, ekmegini yedik fanfiction dunyasi olarak oradan hakkini yemeyeyim.

Kac aydir dip dibeler, biraz daha uzatip aci cektirmek istemedim onlara desem? :) 

 

ben de kosarak diger yoruma geciyorum ^^ eline saglik globbels 



Yorumlayan: Rosebahar
Tarih: 15/09/20 08:18
Bölüm: Bölüm On: Bakanlık Davaları ve St. Mungo
Beğendim


Yorumlayan: Rosebahar
Tarih: 10/09/20 17:16
Bölüm: Bölüm Dokuz: Eski Sorulara Yeni Cevaplar
Beğendim

Muhteşem bir bölümdü kavuşmalarını uzun tutmaman çok iyi oldu aslında en muhteşem olan kısa zamanda yeni bölüm atmış olmandı. Açıkçası ben yazdığın bu hikayeyi severek ve heyecanla takip ediyorum, kalemin çok güzel insan okurken sıkılmıyor ellerine emeğine sağlık   laughinglaughing

Yazarın Cevabı:

Merhaba rosebahar! 

İşti arkadaşlıktı derken epey zaman geçirdiler, benim de sabrım azalınca bekletmek istemedim daha fazla. Bu aralar bir boşluk denk geldi kısa zamana tamamını bitireceğim umarım, yolun sonu göründü :) 

Teşekkür ederim güzel yorumun için ^^



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 07/09/20 13:02
Bölüm: Bölüm Sekiz: Kış Ortasında Vals
Beğendim

Selam Fidelius! 

Ahshahshshah ne? Filtwick ile Neville açsaydı ne olurdu ki sanki ahshahahah :D Hayali gözlerimin önünden geçiyor şu anda bi sn sakinleşmeme izin verin ahhahahaahha :D  ah yok bebeğim esprin hiç de kötü değildi bakma sen şu kıza. Ben bayıldım esprine <3

Evet şu anda da Snape i salsa yaparken düşünüyorum Damn it! Neyse ki bilmiyormuş ahshahahah :D Çok acayip şeyler olabilirdi :D :D  Yaa ama niye ele dedin ki, Filtwick kısa olabilir ama bunu yüzüne vurmaya gerek yok canım :D üff çok eğleniyorum yaa hadi bakalım dans başlasın! Snape ile Herm in dans edecek olmasına seviniyorum aslında çünkü Ateş Kadehi'nde hep merak ettiğim bir konuydu. :D Bakalım sen nasıl anlatacaksın, çünkü düşünsene Gryffindorlara dans dersini McGonagall verdi, haliyle Slytherinlere veren de Snape'ti. O anı görmeyi hep istemişimdir mihihihihihi bana hayallerimi verdiğin için teşekkürler :D 

Soluksuz okudum dans dersini, ya bir şey diyeceğim. Çok hızlı gelişen bir sahneye çok fazla an sığdırmışsın helal olsun. Hani şey konudan konuya atlıyorlardı ama o dans adımlarıyla birlikte sanki çok normalmiş gibi geldi, niye bilmiyorum bi belirtmek istedim :D Yalnız sürekli Milena'yı sorması da gözümden kaçmadı, gerçi Severus'u kaçırdı ama olsun ahshahah Biz devam edelim.

Milena amma da şey çıktı, ney diye sorma doğru kelimeyi bulamadım ama nasık desem tuttuğunu koparan ahshahahah Ayak üstü adamı ayarladı kendine. Noel balosu zehir olacak gibi hadi bakalım.

Heeee, dar olanı mı giydi diyorsun, oluur bana uyar :D ahshshshsh İçimdeki çılgın tepiniyor haberin olsun :D 

Aha, Herm de yemyeşil giyinmiş. Güzeel, uyumlu oldular :) Yalnız dans kısmına müzik çok güzel uymuş, eklediğin için teşekkürler :) okurken oldukça zevkli oldu. Enee, Herm'e bak sen trip atıyor. Profesörcüğümü soktuğun duruma bak zilli seni ahahahah

 Bugün hala öğrenciler. O kadar doğru bir tespit ki :D Ayy, aklımda filmden kesilen bir sahne canlandı. Severus sağa sola koşturup öğrencileri basıyordu ahshahahahah niye kestiler o sahneyi hala anlamış değilim :D 

Güzel ve Çirkin hee, güzel gönderme :D Ayy yalnız Draco fena oldu, Snape i bile karşısına alacak hale gelmiş beni aptal yerine koyma falan. Hayırlısı artık bakalım. Aa, nerede bulacağını söyledi resmen. Vaz mı geçtin Granger'dan çocuk, ne çabuk bıraktın? Neyse, o da Milena'ya sardı galiba ondan bıraktı.

Sarhoş Herm biraz değişik oluyor, geçmişte olanlardan bahsediyor hep. Yalnız Snape in cevabını sevdim:) He daha dobraymış o yüzden, cidden kaç bardak içtin kadın :D

Ayy, tahmin etmiştim olayın böyle biteceğini ve evet Herm sabah ayık kafayla ne kadar panikleyecek merak ediyorum agshshahah Ama asıl merak ettiğim Snape in ne düşüneceği. Sanki bir süre daha birbirlerinden kaçarlargibi geliyor bana, bakalım. Merakla bekliyorum efenim devamını:D Eline kalemine sağlık ve tekrardan görüşünceye kadar kendine iyi bak! <3 

 

Ps. Okumaya başladığımdan beri ne kadar uzun vakit geçmiş neredeyse bir bir buçuk saat sonra atıyorum yorumu yuh ahshshahah :D Bir yandan okuyup bir yandan yazınca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun cidden, neyse sonra görüşürüüüz <3

Yazarın Cevabı:

Glob ben senin yorumlarını okurken bazen yazdıklarımdan da fazla eğleniyorum :D selam tekrar!

 

Yaa ne güzel olmuş hayallerine denk gelmesi, şu an o sahneyi bir yazar olarak daha çok seviyorum <3 <3

Artık shipin bir yere gelmesi gerekiyordu ve hızlı bir ana ihtiyacımız vardı, biz de müziğin ve dansın ritminin hızına güvendik ne yapalım:) ama sevindim çok da aa ne hızlı oldu her şey gibi hissettirmediğine.

 

Normalde OC okumayı da yazmayı da sevmem ama Milena'yı bağrıma basmak istiyorumm sanki kendisi bana kendini yazdırıyor öyle bir gadın ^^

Ya o pelerin ayrıntısını görmen kalp ben :D

 

Hatırladım o sahneyi, hem Karkoroff la konuşuyorlardı hem de komikti keşke silinmeseymiş. Evet bugün hala öğrenciler, öyle de görev adamı.

 

Bu Draco biraz daha olgun. Hem kendi hayalciliğini fark etti hem de Herm'in duygularını. O yüzden bir tık kızgın olmakla birlikte geri çekiliyor (Milena'nın aklını çelmesi de işi epey hızlandırmış olabilir ivit :D).

 

Herm'in içine oturmuş dişleriyle dalga geçmesi, yıllarca takdir beklemesi ne yapsın :) Dolunay, Noel derken hüzünlendi çiçeğim. Sen adamın yirmi yıllık cadılar bayramı seromonisini bozarsan farkında olmadan, o da ne yapacağını bilemez böyle.

 

Bilmem belki Herm o kadar da kaçmaz artık kim bilir ;) Ship kısmı biraz geç kaldı ama epey vakit geçirdiler o arada birbirleriyle, sohbetidir kavgası gürültüsüdür.. 

O kadar tatlı yorum yapıyorsun ki okumalara doyamadım ben de ^^  Görüşmek üzere globbels!



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 30/08/20 02:29
Bölüm: Bölüm Yedi: Bağlantılar
Beğendim

Heyyy, selam Fidelius! Efsanen hayırlı uğurlu olsun :D Tebrik de ettiğime göre artık bölümü okumaya başlayabilirim :) 

Ahaaa Draco Herm'i Hogsmade'e çağırdı, merak ediyorum Severus cephesinden ne çıkacak ahshahah Aaa, Milena'yı o buldu demek... Hımmmm... Neler olacak acaba :D Eğlendim kendi kendime :D Ya Allah affetsin Mil dediğinden beri ben de Draco gibi kıs kıs gülüyorum. Alıştım bunlara hee :D 

Ahaaa, yakasını düzeltiyor ve Severus bi şey demiyor mu ahshahah :D (shipleyebilir miyim noooluuurr ahshaha :D Severus/OC ye düşüyorum da birazcık hikayelerde :) Neyse tamam sustum, bi şey demiyorum Herm de köpürmeye başladı birazdan gümbür gümbür Snamione başlar, bu bölümde değilse bir sonraki bölümde eminim) 

Ayy aralıksız okuyordum ne güzel de bir şey sormak istiyorum, bu evrende Fred de yaşıyor mu? Weasley ikizleri işleri büyüttü diyince bi sevindim, öyle miii? Fred yaşıyor mu? Değilse bile lütfen evet de çünkü burada da yaşamıyor olması beni çok kırar... :/ Çok heyecanlandım yaşıyor olduğu ihtimali aklıma gelince *-

Woah, Draco muhtemelen Snape'e yılbaşı hediyesi olacak olan kitaba Herm adını yazdırabilsin diye bağış mı yaptı bana mı öyle geldi? Draco, evladım, üzüleceksin çocuğum :/ Her neyse, biz decam edelim :D 

Haaa, yok yaa işler daha değişikmiş dur :D Ayy, Herm sen de. Tamam başarısını kıskanmıyorsun da Severus ile ilişkisini kıskanıyorsun işte, anlarsın yakında:D Şurda Ginny olacaktı şimdi dobra dobra sarsacaktı şu kızı :) 

Ay kıyamam profesörüm hasta mıı? Yoksa gelmemek için uydurdu mu, aklımda çılgın sorular :) Umarım hasta değildir ama :/ Hastaymış... Milenacığım içir hemen çorbasını, nane özünü de var ama çabucak ayağa kalksın canımcım profesörüm :/

 Güzel, kıskançlıklar başladı, harlanır daha buralar :) Şarjım bitmeden bölümü bitirebildiğime göre bana minik bir alkış :D 

 Eline kalemine sağlık Fidelius, devamını merakla bekliyorum. Sekiz gün var daha yazarsın ama olur ya Kelid içinde bitmezse devam ettir bence. Neler olacağını merak ediyorum ben :D Telefon kapanmadan yorumu yollasam iyi olacak ahshshaha Tekrardan eline sağlık, yeni bölümde görüşünceye kadar kendine iyi bak! <3

Yazarın Cevabı:

Selam globbels sevgili okuyucum hoşgeldin :)

 

Teşekkür ederim, gururla takacağım madalyamı ^^

Shshs o isim kısaltma meselesine ben de epey güldüm Allah affetsin, savaş bitince normal insan dertleri oldu onların da.

Nayırr bu hikayede Severus/Hermione şipliycizz ama Milena da boş kalmayacak :) Tabi ben şip için yedi bölümdür gıdım gıdım ilerlediğim için okuyucuyu da anlıyorum şiple şunları artık kadın diyebilirsiniz shshsh

 

Ay Fred'i hiç düşünmedim. Ama ikizler olarak yazdığıma göre bilinçdışım da öyle istiyor demek ki. Zaten işkence, kan, karanlık zindanlar diye başladığım hikaye kıskançlık krizlerinin yaşandığı fluffy bir şeye döndü FRED DE YAŞASIN TAMAM! bu ayrıntıyı yeni fark ettim ama onları tekrar görür müyüz emin değilim.

 

Dobra Ginny *kalp* ben. Bu Draco'nun bu kadar sevilmesine de hem şaşırdım hem sevindim. Onu çok yazabildiğimi düşünmüyordum.

Ben teşekkür ederim eksik bırakmadığın yorumların için. Sonu kelide yetişmez muhtemelen ama az çok nasıl olacağı belli, o yüzden Merlin bozmazsa hikayenin sonunu görücez ^^



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 24/08/20 00:55
Bölüm: Bölüm Altı: Bir Başka Cadılar Bayramı
Beğendim

Wuuhuuuu güzel bir iddia :D Selam Fidelius! 

Snape nasıl daha ılımlı bir şekilde öğrencileri korkutmadan, hermionevari, ders anlatacak merak ediyorum :D adam doğuştan soğuk birisi ahshahah işler güzel yerlere gidecek gibi bakalım. Yalnız öğrenciler ne biçim kavga ettiler öyle yaa Gryffindorları hiç tasvip etmedim. cık cık cık

Ya Dumbledor yaa ahshahahahah uyuyor numarası yapmış Allahım ahshahshah minik detaylar çok güzel eheheheh 

Şey Draco çok istiyorsan Snape ile dalga geçebilirsin, tabii sonunda fareye dönüşmeyi ve mrs. Norris in önüne atılmayı göze alıyorsan ahshahha hay allah valla eğlenceli oldu bu iddia işi. Gerçekten tam o anda Snape in iksir sınıfında olmak ve o yüz ifadesini görmek istedim. Off yaa bazen neden hogwarts gerçek değil ki, diyorum... Her neyse.

Bayaağıııı uzun bir bölümün sonuna gelmiş bulunuyorum efendim, fazlasıyla tatmin etti ve çoğunlukla gülümseyerek, bir tutam sırıtarak ve birkaç kez kahkaha atarak okudum :D 

Severus'un nasıl hayatta kaldığı konusundaki açıklaman çok zekiceydi, takdir ettim ve bir an gerçekten de Profesör Snape konuşuyor gibi hissettim ve sondaki çok izli iksir muhabbeti de çok iyiydi :D Yani Snape'in anlamamış olması çok saçma olurdu. Bazen diyorum, keşke bütün seriyi bir de Snape'in gözünden okuyabilseydik. O kadar mükemmel olurdu ki. Çünkü düşünsene adam zaten çift taraflı ajan, her iki tarafı da görebiliriz ve başından beri harrylerin dahil olduğu her olayda o da vardı. Bir şekilde onu da ilgilendiriyordu gerçekleşen olaylar ve gerçekten yani birçok şey açıklığa kavuşurdu onun gözünden okuyabilseydik. 

Valla çok güzel bir bmlüm olmuş, beni ziyadesiyle memnun ve tatmin etti. Beklediğime de değmiş. Eline kalemine sağlık. 

Ha bir de Snape madem anladı Draco'nun Herm e bir şeyler hissettiğini bence aralarını yapsın ahshahahah ne dersin :D (bknz. çaresizce Snape'i tek bırakmaya çalışmak) Ama kötü emellerimi bir kenara bırakırsak buradaki Draco'yla çok tatlı olurlar bu bir gerçek. Daha durulmuş ve daha olgun bir Draco ve daha ılımlı bir Hermione güzel bir çift olurdu benden söylemesi :) 

Uzun bir bölüme yaraşan uzun bir yorumun ardından globby kaçar :D Sonra tekrar görüşmek üzere Fidelius, kendine iyi bak! 

 

Ps. Ben bir sonraki bölüme Efsane madalyası gelir diyorum :D Ha gayret :D Eğer başarırsan, ki garanti alırsın, efsaneyi alan ikinci kişi olacaksın o yüzden kalemine kuvvet  :D Sonra görüşürüüüz!<3

Yazarın Cevabı:

Yaa globbels bu ne güzel yorum <3 <3

Dumbledore'un çakallıklarını yazmayı çok seviyorum, ivit :)

İşte Hogwarts'ta olsak özlemiyle çıkmış bir hikaye bu gerçekten, koridorlarında ki taşa kadar yazasım var :/

 

Biri gerçekten kitaplardaki Snape'li bölümleri listeleyip şunun fanficini yazsa da rekor kırsa 🙈 

 

Yedinci kitapta son sayfaya kadar şöyle bir şey bekledim, Anka kuşu geldi deseler olur mu öyle saçma şey demeden kabul ederdim, napalım bize kaldı kurtulma senaryosu.

 

Snape/Hermione diye çıktığım yolda Draco shipi talebi alıyorum, yazamıyor muyum ben bu ship işini acaba ahshshs. Malfoyların varisi yalnız kalmayacak ama onun partneri hazır. Şu adam da hak etmiyor mu birini yazıktır :)

 

Bir sonraki bölüm az çok çıktı ama sonrası hiç yok. Karantinada verimli yazmıştım ama o da bitti. Kelid bitmeden sonunu göremeyeceğiz diye korkuyorum 🙈 ama finali fikir olarak hazır en azından, ayy teşekkür ederim bu destekleyici yorumun için. Koşarak gidiyorum yazmayaa ^^



Yorumlayan: Rosebahar
Tarih: 22/08/20 23:49
Bölüm: Bölüm Altı: Bir Başka Cadılar Bayramı
Beğendim

Yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum açıkçası çok güzel bir hikaye ama draco'yu harcamazsan çok sevinirim a86;a86;👏👏 ellerine sağlık

Yazarın Cevabı:

O bir Malfoy, Draco'yu harcamak ne haddimize :)

Yorum için teşekkürler rosebahar!



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 20/08/20 01:08
Bölüm: Bölüm Beş: Winky
Beğendim

ahahahahahah Draco'nun ama son sınıflar reşit diye isyan etmesi ahshahhaha yapma yaaa :D Evladım, çocuğum, bebeğim öğrencin la onlar senin kendine gel :D Çok istiyorsan bak Hermione boşta, ben ayarlarım onu sana :D ahahahah off iyi güldüm önceki bölümün üstüne iyi geldi.

Yazık ufaklığa yaa, daha seçilmeden puanı kırıldı aklımda niyeyse sevimli, ufak tefek bi çocuk canlandı :/ Gel de sarılıp ısıtsın seni globby ablan minnoş seni...

Yalnız şu puan meselesi çok fena yaa, gerçekten yıl sonunda ne olacak merak etmeye başladım :/ Herm'e iksir yollayan canım profesörüm <3 Çaktırmadan da yaparmış, beni neden kendine daha fazla aşık ediyorsun be adam?! 

Eveett, bu gece de Severus Snape dozumuzu fazlaca aldığımıza göre olaysız yataklarımıza dağılabiliriz :) Eline kalemine sağlık Fidelius! Draco beni bayağı güldürdü yine bu arada, sevimli olmuş bu. Sevdim bu Draco'yu. 

En kısa zamanda yeni bölümde görüşmek dileğiyle, kendine iyi bak Fidelius!

Yazarın Cevabı:

hikayenin devamında Draco'nun yaşla ilgili yaşayacağı bir sürpriz olacak gerçekten de :D

ay o geç kalan çocuk tam olarak öyle biri benim kafamda da, çocuğun beti benzi attı ilk günden. 

Draco'nun büyüyünce hayatı biraz daha tiye alan ama sorumluluktan da kaçmayan birine dönüşeceği fikrini seviyorum. son iki yılında yaşadıklarından sonra olgunlaşması makul bir senaryo olur bence. 

bir sonraki bölüm hazır gibi, görüşmek üzere globbels ^^



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 20/08/20 00:29
Bölüm: Bölüm Dört: Zindanlar
Beğendim

Snape her zamanki Snape :D Selam Fidelius! Nasılsın görüşmeyeli?

Vay canına, sonuna kadar soluksuz okudum resmen. Psikolojik işkenceyi nasıl böyle sürükleyici yazabildin sen yaa :D yok mu daha diyesim geldi resmen, helal olsun. Senin yazılarını böyle ağzım açık keyifle okuyorum inan bana, o kadar profesyonel, o kadar doğru seçilip birleştirilmiş kelimeler var ki yani ne desem anlatamayacağım derdimi. O derece, düşün artık gerisini, oldukça başarılı buluyorum anlayacağın. Varsa bir özgün kurgunu da okumak isterim yani, güzel ve orjinal fikirler çıkar senden, öyle hissediyorum :D

Eline, kalemine sağlık ne diyeyim. Sonraki bölüme ışınlanıyorum ben, orada görüşürüz!

Yazarın Cevabı:

Snape nerelere koşsun kimlere yetişsin arkadaşım bu adama da yazık hsahahsa 

Merhaba globbels! karantina sürecinde hikayeyi bitirmeye çalışıyorum, seninkini de gördüm bir yandan onu da merak ediyorum :)

aslında çok daha koyu bir fiziksel/psikolojik şiddet hikayesi vardı kafamda ama henüz o kadar cesaretli değişmişim :/ belki onu ayrı bir kurgu olarak yazarım. aiy çok mutlu oldum. özgün bana çok zor geliyor, onunla ilgili belki biraz dürtüklensem yazarım ama şimdilik hiç o taraflara cesaret edemiyorum. önce bir fikir bulmam lazım ^^

 



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 11/08/20 23:49
Bölüm: Bölüm Üç: Bina Barışı
Beğendim

Snape'in belalıları başına toplanmış ahshshaha kıyamam ama yaaa :D Bir tarafında Neville bir tarafında Draco bir tarafında Hermione... Pek de hoş şeyler anımsatmıyorlar olsa gerek :/ 

Selam Fidelius :) Bölüme dalınca selam sabah vermeyi unuttum :D 

Heee demek snamione böyle gelişecek, bol bol vakit geçirmelerine sebep olacak bu bina barışı nanesi ahshahahaha hala Draco'ya gülüyorum :D Zavallı ev ödevi almış gibi üzüldü ahshahah bir de eğlenmeye geldim diyordu. Ne düşünüyordu acaba, ksks dersinde riddikulus ile eğleneceğini mi ya da bir şeyleri patlatabileceğini mi :D Büyü biraz Malfoy, eminim çok eğlenceli bir profesör olacaksın ama karşındakiler okuldan arkadaşların değil öğrencilerin olacak. Bize bir tane Malfoy yetiyor, yüzlercesine gerek yok :D 

Valla eline sağlık, bir anda sayfanın sonuna geldim ve devamını da merak ettim açıkcası :) En kısa zamanda yeni bölümde görüşmek dileğiyle kendine iyi bak!

 

Yazarın Cevabı:

Selam globbels!

 

Draco'nun da yüzü gülsün biraz hocalık ona yakışıyor. Severus ne yapsın, adam mezun etti, savaşta yardım etti yine de atamadı başından. Bakalım ne yapacaklar. Teşekkürler :)



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 09/08/20 03:09
Bölüm: Bölüm İki: Yeniden Hogwarts
Beğendim

McGonagall sahneye çıkınca yatakta oturuşumu düzeltesim geldi, kadının her halinden otorite ve disiplin akıyor ya rabbi! :D Tekrardan selamlar Fidelius! 

Ah merak etme Herm, her zamanki gibi evhamlısın. Sen istesen bütün pozisyonları tek başına halledersin de hayırlısı bakalım hangisini seçecek. :) 

Hiiiiiii, Severus Snape'im de burada! Galiba snamione gidecek hikaye ama olsun Snape hatrına okurum devamını<3

Ginny ile o kadar aynı fikirdeyim ki ahshahaha Herm e hala inanamıyorum, beyin rezil olmasından bahsediyor acaba:D 

Bitki bilim için kesinlikle Neville demiştir diyor ve bahsi açıyorum ahshahahah ksks yi bilemedim ama onu da pkuyup göreceğiz artık. Eline sağlık tekrardan, keyifle okuduğum bir bölüm oldu. Yeni bölümde görüşünceye de kendine iyi bak!

Yazarın Cevabı:

Minerva rocks! 

Yep, hastag snamonie ^^ dikkat savaş sonrası Severus'u çıkabilir!

Ginny mantığımızın yılmaz savunucusu olacak bu hikayede, canonda sona doğru olgunlaşan halini baz alıp daha da güçlendiriceğiz kızılımızı.

Hımm Harry'nin sürpriz bir üçüncü adayı var 🙈 o da çok değişti.

Çok teşekkür ederim ben de keyifle okudum yorumunu.

 



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 09/08/20 02:36
Bölüm: Bölüm Bir: Yeni Düzen
Beğendim

Selam Fidelius :) Yeni hikayen ve madalyaların hayırlı uğurlu olsun :D

Genelde hikayeleri okurken anlık yorum yaparım, paragraflara o anda tepki verir sonra okumaya devam ederim ancak bu bölümde sona bırakmaya karar verdim. Çünkü başından sonuna kadar her kelimesine hak verdim ve her birine bir şeyler yazmak çarşaf uzunluğunda bir yoruma sebep olacaktı :D ilk bölümden korkutmaya gerek yok bence :D 

Genel olarak bahsetmem gerekirse savaş sonrası anlatılarını çok sevdim aslında biliyor musun, hepsini alıp çok güzel headcanon a ekleyebiliriz. Anlattığın her şeyi yedinci kitabın devamı sayabiliriz. Mantığıma yattı valla ne yalan söyleyeyim, incelikle düşünmüşsün enine boyuna tebrik ederim. Hani nasıl desem, savaş sonrası hayatı pek düşünmemiştim ama yazdıklarını okuduktan sonra bi hayal ettiğimde her şeyin düzelip herkesin evli mutlu çocuklu olmasındansa zorlukların devam ettiği, hala toparlanılmaya çalışıldığı ve yeni normal hayatla yüzleşmenin olduğu bir senaryo daha akla yatkın geliyor. Umarım ifade edebilmişimdir kendimi :) 

Eline kalemine sağlık uzun lafın kısası, ben diğer bölüme geçiyorum, orada görüşürüz :D 

Yazarın Cevabı:

Teşekkürler globbels, hoşgeldin :)

Ne korkması destan yazılsa okurum yorumlarda ama sen de haklısın ^^

Daha gerçekçi bakabilirsek ne savaş öncesinin ne sonrasının o kadar siyah beyaz olamayacağını düşünüyorum ve yeri geldikçe de yazmaya çalışıyorum. Çok teşekkür ederim ben de incelikli yorumun için <3



Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()