Yorumlar: Madrabaz

Yorumlayan: NerissaBlack
Tarih: 24/08/19 22:33
Bölüm: 4. ENRI
Beğendim

Selaaaaam!

Yorumuma yorum yapmak için geldim. Aslında bir sonraki bölümde bahsetmek istiyordum ama canım yorum yazmak istedi ve ben de bir daha yazmaya karar verdim........... Gideyim de kendime yorum yazayım bundan sonra 

Biraz eğlenmeye geldiysek müthiş bu arada, hayat zaten yeterince yoruyor be ikiz ne yapıcaz üzülüp amaaan ben boulware de üzerim bizi jlsdkjasdkj

Usta Tabraskaaaa kalp ben ♥ Nerissa'ın yaşlılığını görüyorum şimdiden ejhajhahj 

ay bence oduncu suikastçi falan olsun ancak öyle olur, dümdüz odunculara vermem kızı kimler kimler isteyecek daha kiss tabii gönüller bir olursa orası ayrı, şapşal bir oduncu da olabilir kasdkjj ama olaya biraz entrika katalım please ben bir dramaa kraliçesiyim kdjkasjd

Doğru yoldayım dimi, Alakarga ve Seraf olacak  coolcool NİHAHAHAHAHAH

Yaa bende de vardı bi ara isim uyduurma iyi bi fikir ama

Ya ben hep kafamda birleştirip duruyorum, beynin dosyalama yönteminden herhalde jhadjhajh 

ay aman ne demek kjasdjkakj umarım darlamamışımdır 

Yenii bölümüüü hala aynı merakla bekliyoruuum 

Ben de öperim çok çok

Sevgiler,

ps notuna not, karakterlerin oturması gerek ikizciğim yoksa elimde paatlar vallahi boulwareler one shotlarına döner ortalık kljsdkjasdkjasdkjasdkj 



Yorumlayan: NerissaBlack
Tarih: 22/08/19 20:17
Bölüm: 4. ENRI
Beğendim

Selaaaaaam!

Ooo geçiş bölümü, kızlarımız büyüyor demek. :) Sevdim, sevdim. Gelsin değişik işler ama nedense kitabın bu kısmı bana dövmeli adamlar serisindeki Archie'yi hatırlattı. Archie'de evlatlık alınıyor ve kraliyet şehrine geliyordu (adını unuttum) ardından çok iyi bir öğrenim görüyor, dövüşmeyi biliyor ancak bir gece her şeyi terk etmek zorunda kalıyordu. Bir sonraki bölümlerde aynı acıyı yaşarsam çok üzülürüm cidden crycry

Bir hatırlatma gibi görürsen sevinirim, on üç yaşına geldiklerinde kızı Feliz'i ve kızı gibi sevdiği Serafina'yı dediğin yer var ya, bu kelimeler de bir ayrım içeriyor, hikayenin en başında Seraf'ın evlatlık olduğunu biliyoruz, on üç yaşına geldiklerinde kızlarını silah eğitimi alması için başka yerlere gönderdi dersen daha aslında o duyguyu vermiş olursun, diye düşünüyorum. Bu benim fikrim tabii ki, ♥

Of, bu sahneleri gerçekten görmek isterdim. Filmlerde saçları kazıtılmış kadınlar çok havalı görünüyor. Nedense hepsi delirmiş ama yine de ayaktaymış gibi. Çok güçlüler.

Papağana benziyor ahahhjdh belliydi iyi olacakları Feliz'de evcilik oynayacak kız havası yoktu. kiss

Biri Güney'e öteki Kuzey'e mi gitti şimdi? Ay yalnız Seraf'ın gittiği topraklardan bahsedince diğer gözleri merak etmeye başladım heart-eyes Bir de hepsinin ismi var mı ya da isminin olduğu bir liste var mı? Merak ettim onu da.

Al Sur ne demek bu arada? Bir de Piedra? Hikayede geçmiş, sormuş, cevaplanmış ya da unutmuş olabilirim ama yine de soracağım eheheheheh

Usta Tabraska'yı sevdim. droolingdrooling Kendisinde Nerissa Jane Boulware'in gıcıklığı var coolahsjhasjhas

oduncu ve Feliz mi? hımmm Juas gelirse bir düşünürüz, kızımı kimle yakıştıracağımı bulmam gerek. Alakarga ile Seraf'ı da bekliyorum cool

Enri ne anlama geliyor? (Her şeyi de soruyorum) khsksdjds of Enri sen tam bensin şekerim sevdim seni ama ihanet edersen gözünü oyarım. Şişkolar erken ölür ayrıca her hikayede sakın şişko olma Enri.

Siyah Peçeler miii? Ayy bana şeyi hatırlattı, Assasins Creed (böyle mi yazılıyordu) Of, o da çok iyiydi! Bayılıyordum ikiz sahnelerini izle ya da direkt filmi izle. OF KESİNLİKLE BU HİKAYEYİ ANIMSATTI BİRDEN! Aaaaay gideyim ben de izliyeyim yakın zaman içerisinde. Şimdilik K2 izliyorum orada ki dövüş sahneleri de efsane! Of bu hikaye bana çok şeyi anımsatıyor, en sevdiğim şeyler bir araya gelmiş gibi dans eden kadın emojisi YEHUUUU! heart-eyesheart-eyesghost

Bir de, benim de çoğunlukla yaptığım ama yapmaktan kaçındığım bir husus var. Sen hikayenin en başındayken uyarayım dedim, şimdilik görmedim ama aklında bulunsun. Bir karakteri sevip, onu çok akıllı falan yazıyoruz ya her işin altından kalkabiliyor, herkese laf giydiriyor mesela. O zaman karakter çok yukarıda kalıyor, ben her zaman karakterlerin iyileştirilemeyen bir yerinin olması tarafındayım. Örneğin balıklardan korkması ve bunu asla yenemeyecek olması gibi. Macera başladığında Seraf'ın kendi başına aşamayacağı bir şeyler muhakkak olmalı bence. Bu işin üzerinden başkaları ya da arkadaşları gelebilir. Hikayeleri genelde güçlü kılan da bu oluyor. Bir üçlü oluyor (muhakkak)  Biri mutlaka daha zeki oluyor, öteki daima sevgiye muhtaç oluyor, öteki de bedensel arzulara. Biri aklı, biri ruhu, biri de bedeni temsil ediyormuş gibi geliyor. 

Ay ne konuştum öyle ben! Kıssadan hisse, gelinim sana söylüyorum kızım ben anlayayım! kjsdfjklksjdlds Bir hatırlatma olsun dedim, hikayenin en başındayken aklında bulunsun dediverdim gitti gari.

Ay hadi kal sağlıcakla! Kendine iyi bak. Hikaye çok güzel gidiyor. Maceraları merakla bekliyorum. BOOOL İLHAMLAR!!

Sevgiler, (ve öpücükler)

 

Ps.

Of yalnız orta yerden hikayeye dalasım geldi çok keyifli, hikayeyi ilerlet de fanfiction yazalım jhadsjhkasdjh

 

 

Yazarın Cevabı:

Seylaaam! 😘

Öncelikle vuhuuuuv dedirten çılgın uzunluktaki yorumun için teşekkür ederim. 🥰

Ahahhss evet son hızla büyüyorlar... Onları çılgın işlere bulaştırmayı düşünüyorum. 🤭 Ay yok şu an aklımda dramatik/ üzücü bir şey yok açıkçası. Ahshd  biraz eğleniriz diye düşünmüştüm. 😂

Evet haklısın gererkdiz bir belirtme olmuş. 😂Yazarken insan hiç öyle düşünmüyor ashs. Özellikle de tek seferde yazıp kontrol etmeyince iyice bütünlük şu bu vs. hak getire. 😂

Valla yakında görebilirsin ikiz, zira sıcak havalara dayanamayıp saçlarımı kazıtabilirim böyle giderse ahahahhshshd. Eveet papağan ahshd kırmızı tüylü bir papağan.. 🤭

Aslında bir önceki bölümde imparatorluğun haritası vardı ikiz orda yazıyor gözlerin isimleri. Gözlerin özelliklerini de zaman içinde görürüz artık 😏 minik spoi. Al sur güney demekti ama hangi dilde hatırlamıyorum ahahd, Piedra'nın bir anlamı var mı bilmiyorum açıkçası. Söylemesi hoşuma gidiyor diye sevmiştim. 😂

Usta Tabraska'yi ben de aşırı sevdim, altında kalkabileceğimi düşündüğüm bir zaman ondan biraz daha bahsetmeyi düşünüyorum hatta. 😂 Becerebilirsem tabii. Yoksa Tabraska bastonuyla beni dover. Ahshshdh

Oduncuyu sevsek mi ki ya bilemedim ben de ahahs ne dersiniz oduncu ve feliz olur mu? 😂 Demek Alakarga ve Seraf'i shipledin... 😏😏

Enri de  İtalyanca kral demekmiş ikizcim ahahshd. Bazı isimlerin anlamı yok kendi kafamdan uydurdum ama böyle olanları cevaplarım seve seve.  😘

Ahahahhshs şişko olma enri evet ahashbxjd

Assasins Creed miii? Onur mu duymalıyım? 🙊 Ben de kitabı vardı önce onu okurum diyordum ahahsh izlerim ikizcim😘 bu tarz şeylere boğulayım biraz ilham gelir belki. 😂

Evet ne kadar çok şeye benziyor hikayem. 😂 Sayende bunu fark ettim hhshshdhd. 

Himmmm mantıklı ikiz zaten hiçbir karakter tamamıyla mükemmel olmamalı. İnsanlıktan uzaklaştırıyorBirkaç kusurdan kimseye zarar gelmez 🤭

Teşekkür ederim ikizcim fikirlerin ve eleştirilerin için. Hepsini dikkate alacağım. Tatlı ve uzun yorumun için de teşekkür ederiim. 💞

Öperim bol bol 😘😘😘

Ps'ye cevap; lütfen dal hhshs yazacakların beni onurlandırır ahahshdhd  



Yorumlayan: Ayın Sakini globbels Onaylı Yazar
Tarih: 22/08/19 02:19
Bölüm: 4. ENRI
Beğendim

Allahhıımm gitti güzelim saçlar!  😥😥 O bele kadar gelen saçların suçu günahı neydi? * Dahlia taşikardiden mefta...*

Selam yavrukuş! Görüşmeyeli nasılsın? Beni sorarsan eh işte, ilhamım öldü falan ahshshs Ama sana tütütü maşallah! Böyle devam et! 😍😍

Ya ahshahah :D Feliz e bayıldığımı söyşemiş miydim? Söylemediysem eğer söylüyorum, Feliz harika bi çocuk :D demek tatar yayın olacak hee :D

* yorum silinecek diye çok korkuyorum annecim* 

Oyy, bunlar birbirine çok zor alışmışlar be :/ öyyk yemeğine hamam böceği atmak ne yaa :( üzdünüz beni... Ama neyse ki alışmışlar birbirlerine.  Bu arada Pepa ne yapıyor da kendine bu kadar dinç kalıyor be, felsefe taşını mı buldu naptı çok alakasız yerde kafama dank etti ahshahsh yani yaşına rağmen beş yaşında kızı vardıysa pepa da daha iş var demektir ahshahah neyse ben okumaya devam edeyim :D konu farklı yerlere gidecek yoksa :D

Aa feliz kızardı :D hayırdır gönül işleri mi dönüyor orda :D yalnız bir ara pepa kara peçelilerle ilgili bir şeyler diyince heyecanlanıp rütbe bölümüne mi geldik dedim ama yanılmışım üzüldüm orda biraz ahshshsh

Seraf kamaları çıkarınca birden çizgifilmler geldi aklıma, orda da nereden çıkardıklarını anlamadığın eşyalar çıkarırlar ya birden karakterler ahshah allahım çok saçma! Nasıl kesmiyorsun kendini? Ben düz yolda yürürken bile bıçaklayabilirim kendimi anlıyor musun serafina? Gerçi o benim doğa üstü yeteneğim de olabilir, bilemedim... :D Ama çok havalı, kızlara bayıldım! globby like it

Sen ona bakma, o biraz çatlaktır  😂😂😂😂😂😂 iyi güldüm yaa :D çocuk çok tatlı değil mi amaa  😍😍😍 Enri, bebeğim misin? Bi de cesurca dikiliyor bunların karşısında minnoş. Hayır herhangibir kız olsalar bi şey demeyecem de söz konusu bu iki çatlak kız olunca insan bi sempati ve merhamet besliyor karşısındakine ahshahah Niye her yeni karaktere bu kadar ısınıyorum bilmiyorum ama hepsini çok sevdim şimdiden :D Yavrukuş, ben bunlardan nasıl ayrılacam yaa ayırma beni :D

Ayy bu enri başlarına iş açmasın sonra bayağı peşlerine kıl kuyruk olmuş ahshahah çok tatlı ama kendince rüşvet verişi falan ayyhh bayıldım! Eleştirecek bi şey bulamadım ahshahah resmen saçmalamışsın bölüm notunda :D hem aradığım cevabı da buldum eheheh :D bayağı tatmin etti bu bölüm beni :D Eline sağlık bebek! Yorumun başına bir şey gelmeden yollayayım ben artık :D Bayağı da yazmışım zaten eheheh

Şey yeni bölüm ne zaman? :D umuyorum ki çabuk gelir mihihihi böyle çok heyecanlı gidiyor çünkü :D o zamann tekrardan eline sağlık, bol ilhamlar! Tekrardan görüşünceye kadar kendine iyi bak! Öpüldün! 😘😘💚

Yazarın Cevabı:

Almiş'iiiimm! 🤩

Yorumunun bölümle kapışması peki? Harikasın. Diyecek bir şey bulamadım. Ahahshs. Evet ya, gitti saçlar Allah'ım burda uzatamayanlar var neyin peşindesiniz!

Yaaa niye öldü senin ilhamın? Hemen desteğe geleyim? Olamaz olabilemez! Kelid kelid ilham mi kaçar canım ahshdhh 

Feliz'i Serafina'dan daha çok seveceksek baştan söyleyin gençler hazır başındayken yola onunla devam edelim ahshshshhs asla bozuntuya vermem! 😂😂😂😂 Tatar yayları evrenin en güzel şeyleri değilse ne?

bu fobiyi bana da yerleştirdin artık ben de yorum silinecek diye korkuyorum ahshshhdd

Almiiiiş Dahlia'nın edepsizliğinin kaynağını bulmuş olduk galiba ahahshsh 🤭🤭🤭🤭

Feliz ahahshsh evet Feliz ve gönül işleri ahshdh burdan yürümeye karar verdim şu an çünkü çok eğlenceli olabilir.😂😂😂😂 Ahh biraz sabret geliyoruz rütbelere. 

Ahahahhshs bu konuda sessiz kalma hakkımı kullanıcam çünkü biliyorsun oturma odasında otururken mutfaktaki bıçakla kendimi kesebilirim. 😂😂😂 Havalı kızlar aşkına

Ayy deme Almiş deme ben de ayrılamam galiba onlardan! Hepsi bebeklerim. 🥺🥺

Enri çok sevimli değil mi yaa ama öyle kalmayacak ahahah biraz büyüsün bakalım bu iki çatlakla büyümek onu nasıl etkileyecek.😂😂

Yaaa yerim ama seni 💞 Neden bu kadar tatlı yorumlar yapıyorsun ki? 😭 Ahahshhs Umarım yeni bölüm çabuk gelir! Ahahshs aslında hemen başlama isteği var ama bir yandan da dana sözüm olan one shot ta aklım napsam bilemedim... 😔 Neyse bunlar güzel dertler. 😂

Çok çok öperim bebeğim çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için. İyi geceler! 🥰💞

 



Yorumlayan: NerissaBlack
Tarih: 21/08/19 18:11
Bölüm: 3. ALAKARGA*
Beğendim

Selaaaam!

Serafina del Pepario ismine bayıldım! Tekerleme gibi tüm gün söyle dur. İsmin kelime kökeni nereden geliyor ve nasıl okunuyor bu arada?

Gözlerin şehir olduğunu anlamıştım en başta. :) Şehir için ilginç bir seçim, hoş duruyor da.

Pepa bir işler karıştırıyor ama hadi bakalım, demiştim okurken. :) Pepa, sen kimlerdensin necisin diye sorarım geldi, kesin büyüyle ilgili bir canı yanmışlığı var bu karakterin. Belki Feliz'in annesidir?

Felizim, vajina-testis mi lkjdskjaskdj bence burada çok daha argo mu kelime tabiri olabilirdi, Felize cidden yakışırdı. Bu literatürde daha biyolojik ya. Gerçi şifacı olduğu için kullanabilir de, bir tık modern kalıyor. Söylemini sevdim ama jdhhsajjdh aferin kız!

Pepacığıım, Serafina hiç de normal bir kız değil yalnız hatırlatırım. :) Ay Serafina'da da kesin büyü yeteneği var! YO'REE WITCH SERAFINA

Ohaaa, bir dakika işler karıştı, ne oluyor şuan.

Ayy nasıl da kandılar, iç görüşmemişler mi ya da Serafina iyi bir izleyici hakikaten :O

Küçük Prens mi drooling  Zlovestný Jay diyorlardı ona. Uğursuz Alakarga.coolcool Beni süründüğüm yerlerden kim kaldıracak şimdi acaba? Ay bayıldım buraya. Uğursuz Alakarga lakabı çok hoş olmuş! Jay ile kimi shipliyoruz şimdi nerd Kardeşim ben buraya ship oluşturmaya geldim. Şaka maka, çok beğendim hikayeyi.

Kurgu gittikçe güzelleşiyor, devamını sabırsızlıkla bekliyorum! Neler olacak, nasıl gelişecek, sonuna dair fikirlerin neler çok merak ediyorum, yani en azından kafanda bir plan var mı diye. ^^ Ne kadarını okuyabileceğiz o güzelliklerin acaba? Allah uzun ömürler versin lâkin çok da bekletme bizi :)

Ellerine sağlık, bol ilhamlar!

Sevgiler,

 

Yazarın Cevabı:

İkiiiz 🥳

Ayy ismi ben de çok seviyorum. İbranice kökeni, ateş kanatlı kuş anlamına geliyormuş. Altı kanadı olan ve en güçlü melek Serafim isminden türemiş. Ben bayağı düz Serafina diye okuyorum. Nasıl okunuyordur hiç bilmiyorum. 😂😂 

Pepacığım minik ekibiyle bir şeyler peşinde 🤭 Acaba ne? Ahahsh ya aklımda bununla ilgili çok güzel şeyler var ama hakkını vererek açıklayamamaktan korkuyorum. 😅

Hahaha evet vajina testis ahshhdhd ya açıkçası bana da çok modern geldi ama argo bir şeyi de ben Feliz'e yakıştıramadım. Serafina'ya çok rahat küfür ettirebilirim ama Feliz daha kültürlü ve seviyeli bir karakter gibi ahshhdhd. Hayır sana seviyesiz demek istemedim Seraf. Ahhshdh

Ahahahshhs bilmeem var mı? Ahhshshs I'm Serafina. Just Serafina. Ahshhdhdh

Uğursuz Alakarga. 😍 of Jay i benimle shipleyelim hadi! Ben talibim. Ahahshdhd kendi yazdığım karaktere düşmek de iyi olmadı gibi. Ahshdh

Ay ikiz evrenin en tatlı yorumlarından birini yapmışsın. Düştüm yorumuna. 😍 Çok çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Aklımda çok güzel şeyler var inşallah hakkını vererek yazabilirim. Bu sırada her türlü eleştiriye açığım! 😚 

Öperim kocaman kocaman, sen de bizi bekletme olur mu? 🥰🥰

💞



Yorumlayan: Ayın Sakini globbels Onaylı Yazar
Tarih: 19/08/19 02:09
Bölüm: 3. ALAKARGA*
Beğendim

 Yorumum silindi.... Ağladım delice böhüm o kadar da güzel yazmıştım :/ neyse bir yere kadar kurtarabildim hiç değilse... globy seri üzgün...

 

Benim Serafinam büyümüüüşşş yerim ben onu! 

Seylam yavrukuş, beni özledin mi? 😏😏😏 Hadi tekrar şoka sokayım seni. Evet. Evet, yeni bölüm geldi mi diye sürekli kontrol ediyorum kitaplığı. Suçsa eğer tutuklasınlar beni ahshshahah belki ben de bir Pepa bulurum :D 

Ay Allahım, şu Pepa kızı Feliz den ayırmayıp ona da kızı gibi davranmış ya nasıl eridim anlatamam 😍😍😍 umarım feliz le umduğum gibi arkadaş da olmuşlardır 🤭🤭💚

Ahshshshshsh serafinaya kerkenez dedi ya ahshshahah ben yarıldım :D Ayy olmuşlar bunlar yaa artık içim rahat bir şekilde uyuyabilirim bölümden sonra :D :D 

Feliz o kadar mantıklı bir soru sordu ki tahta geçme işe ilgili ahshshah yaşına göre böyle bir soru sorabilmesine hayran kaldım :D 

 

Burdan sonrası silinmişti neyse ben devam edeyim bari :(

Seraf pepa ya yapma şunu adamın kalbine inecek yazık günah shshsh makyaja falan heyecanlanıyor bi rahat dur kızım :) 

Yalnız şu kızıl kol, yeşil yen falan bayağı hoşuma gitti benim bir ara rütbe sırasını falan anlat bana detaylı :D 

Bir yerden sonra o kadar akıp gitti ki yorum kutusunu unuttum. Yavrukuş o neydi öyle yaa 🙄🙄🤭🤭🤭 Serafina içeri girdi ve birden yalanlar dolanlar dönmeye falan başladı ya ben oha dedim ahsgsgsg GERÇEKTEN O NEYDİ ÖYLE YA? Bizim seraf baya baya savaş mı çıkardı şimdi. NNNEEYYY? Nasıl ya? Nedeen? Pepa ne işler çeviriyorsun sen? 

Alllaahh! Yavrukuş ne var ne yoksa sal yeni bölüme başla hemen  🤭🤭🤭 ben aşırı merak ettim ne olacağını :D Dedim ya bi yerden sonrasını aşırı soluksuz okudum, bittiğinde noldu biraz önce diye bi kaldım ben ahshshah Eline kalemine sağlık, aynen böyle yardırmaya devam! Seviliyorsun bebek, kendine iyi bak <3 Sabaha görüşmek üzere mihihihi tatlı rüyalar :D

Yazarın Cevabı:

Glob'um! 🥰

Yaa geçen benim yazdığım yorum da aynı şekilde silinmişti. Ama sanırım telefonumla ilgiliydi o. 🥺

Bir şey diycem ciddi şaşırdım. Çünkü sadece onaylandı mi diye bakmak için girdim ve benden önce görüp yorum yapmışsın ahahahah. Beni korkuyorsun... 😅

Eveet, Serafina büyüyor. 🤭🤭 Ben şu an onun daha büyük bir hâlini yazdığım için bu bölümdeki hali bayağı küçük geliyor gözüme. 😄

Ahahahs Pepa dünyanın en tatlı Sanador'u sensin. 🤩 Felizle Serafina ilişkisini 4. Bölüme sakladım. Benim için çok heyecanlıydı. Üçü bugün atma sebebim de o heyecan. Kelimeler adeta koşuyor. 😂

Ahahah Pepa kızlarını cesur ve şüpheci yetiştirme konusunda çok ciddi. Ben de bir Pepa istiyorum.. ahshshdh 

Off bu askeri rütbeler beni de çok heyecanlandırıyor. Bir dahaki bölüm kiler derslerinde onları da açıklayayim bari. Aradan çıksın 😂 Pepa iş başında ahahshs

Eveeeet Serafina del Pepario sahnede ahahahhsd artık cidden heyecanlanmaya başlıyor olaylar. En azından benim için. 😁 Bu olayların böyle karışık ve gizemli durduğunu biliyorum aman sanırım iki üç bölüm içinde ne olduğunu anlayacağız. Planlı ilerlemeye çalışıyorum her zamankinin aksine. 😂

Huyum değil biliyorsun ahahsh 

Ayyy çok öperim bebeğim, gece gece mutlu ettin beni bu tatlı yorumla. Çok teşekkür ediyorum. Güzel geceler diliyorum sana da! İki gün içinde yeni bölümle görüşürüz! 🥰

 



Yorumlayan: Erce Praetorium
Tarih: 19/08/19 01:25
Bölüm: 1. PILOT
Beğendim

Okay, hikayeyi okumadim, yalan yok. Ama kapaga BAYILDIM.

Yazarın Cevabı:

SALONDA ZIPLAYARAK KUTLUYORUM BUNU. Üzgünüm salon sakinleri. Çok teşekkür ederim. *-*



Yorumlayan: NerissaBlack
Tarih: 16/08/19 22:26
Bölüm: 2. PEPA
Beğendim

Selaaaaaam!

Ayyyy, bugün konuştuk üzerine ama Locke Lamora'yı o kadar andırdı ki! Locke ile Serafina'da aynı pişkinliğe sahipler! ^^

Serafina isminden çok hoşlandım, kızım!

Feliz mi? Immm, Felix kendinden mi esinlendin yoksa başka bir anlamı mı var? heart-eyesheart-eyes

Felix ile Serafina iyi arkadaş mı olacaklar yoksa düşman mı olacaklar diye anlık merak ettim. 

Sihir mi yapacağız? heart-eyes En sevdiğim! Üçüncü bölümü merakla bekliyorum ikizim! ♥

 

Bol ilhamlar! Kendine iyi bak.

 

Sevgiler,

 

 

 

 

(ps. bölümü şu müzikle okuduğum için kafamın çok karışacağını düşünmüştüm ama iyiyim galiba 

https://www.youtube.com/watch?v=U2h0SMpdZR4 )

 

 

Yazarın Cevabı:

Ahahahah selam ikiiiz 🥰

LOCKE LAMORA d84;a039; of napsam gidip yeniden mi okusam canım çekti ahahshsh Boyutları biraz göz korkutucu ama.... 

Serafina melek demeek. Ve bizimki küçük şeytan ahshshhs Hikayedeki isimler genel olarak beni de mutlu ediyor ama. Üstelik hepsinin anlamı var 🤭 Feliz de mutlu, mutluluk gibi bir anlama sahipti galiba 😂ne var canım biraz dahil olmak istediysem 🤭

Bakalım Feliz ve Serafina ne olacak 😂

Bilmem ki sihir mi yapacağız? Ahahsh başımıza bir iş gelmesin? 😂

Gerçekten kafan karışıkmış ikizcim..... Ahhahdhdh teşekkür ederim tatlı yorumun için. 🥰 

Öperiiim. 👄 



Yorumlayan: Ayın Sakini globbels Onaylı Yazar
Tarih: 16/08/19 13:25
Bölüm: 2. PEPA
Beğendim

Ayy minik bir kız <3 

Seylam yavrukuş! Hehehe bu sefer ilk yorum beniim yeey!

Kızıl saçlar demek dışlanmak için yeter, bana birini hatırlattı nedense mihihihi :D ya kıza o kadar içim ısındı ki elinin gidecek olması beni yaraladı resmen, nedenn dedim bir an :( hele bir de sürekli kıkırdaması ah be kızım dedirtti :( ezgişş... napıyon be annem :( 

 Hımm şifacı kimmiş acaba ay yeni karakterler gördükçe o kadar heyecan yapıyorum ki ahshahahah  ayy minnak bi feliz niye bu kadar hoşuma gitti anlamadım. Aa niye vedalaşır gibi konuştular öyle :/ 

Ayy geldi gene benim kız serafina :D uslu dur nolur kızcağıza bi şey olsun istemiyorum :/ :/

Yeşil yen, göz..  ilhamını nerden aldım çok merak ediyorum çünkü aşırı hoşuma gittiler kavramlar, övmek için söylemiyorum ahshahah cidden hoşuma gittiler allah allah :D ya ahahahah serafinanın umursamazlığı çok tatlı değil mi ya olan bitenden haberi yok sanki benim içim gidiyor ama onun umrunda değil neden acaba merak ettim bak şimdi .-.

Aaa sanador geldi, kurtar şu kızı nolur bak senin de o yaşta çocuğun varmış, ne var ekmek aldıysa aç belli ki :/ 

Haaa! <3 hay yaşa pepa! Şimdiden favori karakterim sensin! Aldı serafinayı olleyyy! Huuu şu anda sihrin olduğu tarafı mı görüyoruuzz sevdiim! Çok merak ediyorum serafinaya ne olacağını :/ pepa aldı götürüyor kızı saraya. Enee bunlar felizle de iyi arkadaş olurlar <3 hemen de ilerisine çalışıyorkafam görüyor musun ahshahah hadi bakalım ikinci bölüm de hayırlı uğurlu olsun, çok güzel ilerliyor şu anda bayıldımmm! 

Eline sağlık yavrukuş! Neler olacağını merak ettiğim tatlı bir bölüm olmuş :D en kısa zamanda yenisini de görürüz umarım mihihihi kendine iyi bak birkaç dakikaya görüşürüz :D 

 

Yazarın Cevabı:

Selam bebeyiiiim 🥰 evet ama ilk yorumu yapmış olman değil de yorum yapmış olman şaşırttı beni! 😂

Ahahah evet lanet Amy :') neyse umarım Serafina dan nefret etmeyiz. 😂😂😂😂  Şöyle düşün başroller ölmez ölümcül yaralar almaz ve hep mucizevi şekilde kurtulurlar ahshdhshhdhd bizim kız öyle valla tam kıkırdak ahshhd

Pepaaa! Galiba en sevdiğim karakterlerden biri dahaa! Tabii bir Aleš değil 🤭 mihmihmih

Minnak feliz çok tatlı dimi, ama buna aldanma küçük bir şeytan kendisi aslinda. 😂😂

*Serafina kıkırdar* hahshshd sence uslu durabilir mi 🤭🤭🤭

Ooo daha ne terimler var ahshsh umarım çok kafa karıştırmaz yaa 🥺 gerçi hızlı hızlı yazarsam karıştırmaz gibi. Bilemedim. 🤭 

Ahahaha Serafina da şey kafasında galiba, kaybedecek neyimiz var zincirlerimizden başka ahdjdjjd

Senin gözünde minik serafina melek gibi bir şey ama hiç öyle değil ki o da şeytan ahshshd serafina da melek anlamına geliyor bu arada ahshshs

Ahahahah bilmem ki feliz le iyi arkadaş olurlar mı 🐾🤭🤭 Belki olmazlar 😂ayyy hemen üçüncü bölümü de yazmak istiyorum çünkü malum daha liaxlyssa var ahshhd resmen boş boğazlılığım.... 😂😂 Acaba napsan sen de hemen yazsan mi ikinci bölümü 😏😏😏 

Yaaa birkac dakikaya görüşürüz müü😍 tatlılıkkk misin seen? 🥰🥰🥰



Yorumlayan: Ayın Sakini globbels Onaylı Yazar
Tarih: 14/08/19 13:55
Bölüm: 1. PILOT
Beğendim

Hıııaaaaa! Selam yavrukuş! Hoşgeldin, sefalar getirdin evine! Seni yazman için gazlarken bu kadar çabuk gaza geleceğini ve benden bile önce yazacağını tahmin etmemiştim ama :D Olsundu, daha iyi oldu hem ben de heveslenirim yazmaya. :D

Şimdi öncelikle, pilota bayıldım. Az çok nasıl bir şey okuyacağımızı sezdirmekle birlikte karakterlerin de nasıl olduklarını kısaca anlatmış. Kalemine zaten diyecek yok, biliyoruz seni sonuçta 😏😏😏

Sonracığıma, isimler niye bu kadar güzel ya ahshahah okunuşu birazcık zor olsa da aşık oldum isimlere. Özellikle kızınkine (yazılışını unuttum sori). 

Konusu da çok güzel, büyücüler ve onlara baş kaldıralar. Dengelerin değiştiği bir dünya. globby like it!

Bebeğe ne olacağını çok merak etmekle birlikte YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAVRUKUUŞŞ? En kısa zamanda devamını görürüz umarım, kalemine sağlık bebek! Tekrardan görüşünceye kadar kendine iyi bak! Yarım bölüm uzunluğundaki yorumumu bırakıp ufak ufak gidiyorum ben ahshahha gideyim de ben de yazayım hemen hazır bugün boşken :D

Yazarın Cevabı:

Selam Glob'um! *Sana böyle demeyi de özlemişim bee* auauausu

Hoşbulduuuk, ay o kadar mutluyum kiii! Lütfen heveslen lütfennn😍

Aslında bu bölüm biraz esrarengiz bir bölüm hatta hikayenin gidişatıyla neredeyse uzun bir süre ilgisiz bile 😂 Ama bakalım neler olacak 😂

İsimleri çok aradım ve beğenmenize çok sevindim 🤭💞 ay bu büyücü olayı beni de aşırı heyecanlandırıyor ama umarım elime yüzüme bulaştırmaaam! 

Yeni bölüm bebeğim galiba yarın ahahshhs bana kalsa hemen atarım ama biraz da biriksin istiyorum 😂 Bi de telefondan yazmak....... 🙂

ahahsh lütfen lütfen lütfen yaz! 😍 Yorumun için teşekkür ederim bebeğim iyi ki varsınız ikiniz dee! 🥰💜 Çok öperim 😚



Yorumlayan: NerissaBlack
Tarih: 14/08/19 12:16
Bölüm: 1. PILOT
Beğendim

ALLAAAAAAAH! AMANIN NELER OLUYOR!

Başlamadan önce şunu sormak istiyorum Zbyněk ve maličký’ nasıl okunuyor ve hangi dildeler?

İlk fikrim, bir orta-çağ senaryosunda bir doğaüstü yaratıklar alemini okuduğumuz heart-eyesheart-eyes Ay ikiiz, sana yorum yapmayı bilem özzlemişiiiiiim! cool

Marek ve Zbynek, düşman mısınız yoksa hı? cool Ehehehe, şimdiden shiplemeli miyim?  (Ay, Zıbiynek diye okuyasım geliyör, sori rotfl

Ellerine sağlııııık! İLK YORUUUM diye araya da fırlama dalıyorum. Böyle şeyleri yapmayı da özlemişim ehe!

Kendine iyi bak! Bol ilhamlar! YY please. nerd

 

Yazarın Cevabı:

Allah'ım heyecandan bayılcam ahahshsh çok özlemişim bu olayı 😭😭😭

Zbyněk Çekçe ikiz Zibinyegk diye okunuyor, maličký de Slovakça, düz maliçki diye okunuyor ahshhs 

Biraz daha farklı bir dünyada geçiyor ikiz ama ortaçağ ile benzer koşullar.🤭 Ay ikiz ben de senin yorumlarını özlemişim yaaa 😭🥰

Marek ve Zbyněk düşman sayılır ama çok ship kaldırmayabilir ahahshd ileriki bölümlerde daha güzel shipler olacak gibi 😂

Ay o kadar mı mutlu oldum ki.💞 Keşke daha önce yapsaymışız. 😂 Haydi sen de yaz bir an önce!😍 

Sana ve Almişe meydan okuyorum ihihihi 😘😘

Çok öperim 🥰

 



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()