Yorumlayan: Rosella
Tarih: 31/07/18 19:37
Bölüm: 4. Bölüm
Beğendim

Yiaaaaaaaaa 

Yumuş yumuş hissediyoruum FAZLA FLUFFTII

Değişik detaylara takılmadan sadece sevgiye odaklanarak çok güzel bir iş çıkarmışsın :3 

Keşke daha uzun olsaydıı

ve Jimin büyürken kulağa biraz korkunç geldiğini kabul edeyim

ve Baby baby you're a~~ Karamel Macchiato~~ 

teşekkürleer <3

Yazarın Cevabı:

Kyaaa :3

Fairy Flu'ya bi bakıver, o bunun devamı one-shot. Baya da tatlı oldu.

Fluff yazarken kendimi kaybediyorum; baya akıyor gidiyor ondan. Yazarken çıkardığım sesleri duysan...

Beğenmene çok sevindim ve yorumların için teşekkür ederim <3



Yorumlayan: Rosella
Tarih: 31/07/18 19:23
Bölüm: 3. Bölüm
Beğendim

 "Jimin cevap vermek yerine dudaklarını büzdü ve Yoongi'nin ağrıyan kalçasını ovuşturmasına izin verdi." HAYALİ BİLE MÜKEMMEL

 

 "Jimin’in küçük bedeni bitkinlikle yatağa düşerken kolları hala Yoongi’nin koluna sıkıca sarılıydı." Burada kendi sihrini Yoongi'ye ilham için veriyor ama Yoongi insan olmaya devam ediyor dimi?

Hoseok ile de bir sahne olsa keşkee

Ve Jimin sıkıcı evini boşver bak burada hyungun var :( Gitme sakııın

Yoongi'nin kendinden küçüklerle veya evcil hayvanlarla iletişim şekli + Jimin'in kendi tatlılığına bir de peri olmasının eklenmesi = bu fictionı mükemmel yapan şey

 

<3 <3 <3

Yazarın Cevabı:

3. ve 4. bölümü baya acele yazdığım için çok teferrueatlı düşünemedim -.-

Şimdi şöyle; Jimin sihrin kaynağı Yoongi ise onu kullanan kişi. Jimin sihrini kaybetse bile evine döndüğünde onu yenileyebilir ancak Yoongi bu kaynağı kullanan olduğu için insanlığı değişmiyor.

Çok teşekkür ederim <3



Yorumlayan: Rosella
Tarih: 31/07/18 17:16
Bölüm: 1. Bölüm
Beğendim

OF ÇOK TATLI DELİRİYORUM 

PERİ JİMİN NE YAHU OFFFFF

Yazarın Cevabı:

Ay ay ay kimler gelmiiiiş <3



Yorumlayan: Tombalak
Tarih: 20/01/18 20:14
Bölüm: 1. Bölüm
Beğendim

Ya ben yerim bu periyi ne kadar tatli jimin ah

Yazarın Cevabı:

Yaaa degil mi degil mi heart-eyes alip beslemelik resmen



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 17/01/18 22:26
Bölüm: 4. Bölüm
Beğendim

Ya awwwww <3 Bence çok güzel bağladın, tam başlayacakken bitti hikaye, hızlı gelişmiş olmadı da. Ama çok büyük bi şikayetim var: YETMEDİ BU YAZAR HANIM. Ya bu evdeki maceraları 10 bölüm falan olsaydı keşke, o kısımlar nasıl tatliydi bi bilsen... İki bölümde geçmişin valla buna ayıp denir :( keşke ileride bu hikayeye eklemeler yapsan da okusak, hı? Olmaz mı?

Ben de evde peri!Jimin beslemek istiyorum, çok mu şey istiyorum ya? Ellerine sağlık Carmenta, enfesti. Tadi damağımda kaldı. 😔

Yazarın Cevabı:

Iki gün önce biriyle de konuştum, aslında düzenlemeye almayı düşünüyorum.  Dediğim gibi biraz harcandı gibi djdhdd

Belki tatilde hem o perili sahneleri açarım hem de insan olmaya adapte olmasıyla ilgili bir şeyler karalarım. Aklımda şimdilik bunlar var.

Ve yorumun için coook tesekkur ederim <3begenmene gerçekten sevindim ^.^

 



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 17/01/18 22:18
Bölüm: 3. Bölüm
Beğendim

Yaaa kiyamam üzüldüm ben buna :( şapşik şey, yoongi için kendini naptı... Bu böyle insan olup kalacak mı yoksa? Ay ama bölüm kalmadı?? Çok merak ettim, uçuyorum son bölüme.



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 17/01/18 22:11
Bölüm: 2. Bölüm
Beğendim

Ya Allaam yareppiiim bana da bi Jimin versenize adfgh BESLENİR Kİ BUUUU 😍😍 Yorum falan yapamayacağım aşırı doz tatliliktan çıldırmak üzereyim... Ama banyo sahnesine bittim ya asdfghh su da sevmiyor, tam bi kedi yavrusu <3 yerim kiiiii

Yazarın Cevabı:

Yaaa di mi di mi *gözlerinden kalp fışkırır* isin kötü yani bu çocuk gerçekte de böyle, gördükçe ısıra ısıra sevesin geliyor <3



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 17/01/18 00:22
Bölüm: 1. Bölüm
Beğendim

Alllaaaaam çok tatlı buuuu ay gözlerimden kalpler fışkırdı 😍😍 Aşırı şeker olmuş yaa ben de bi peri istiyorum evde şu an adfghhj ya yerim d84;d84; okuyacağım ben bunu özgün gibi, ellerine sağlık 😘

Yazarın Cevabı:

Yaaaaa <3 hiç beklemediğim bir yorumdu dürüst olmak gerekirse :D

Beğenemene sevindim ^.^ Sonu biraz fazla aceleye geldigi icin cok içine sinen bir hikaye degildi, umarım seni tatmin eder. 

Ve şey Park Jimin, isirila isirila yenelim bir varlık <3

Yorumun için teşekkür ederim, görüşmek üzere <3 :*



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()