Yorumlar: Choices We Make

Yorumlayan: Hermione Jean Potter
Tarih: 09/06/19 22:06
Bölüm: 8. Bölüm: Farkındalık
Beğendim

BAYILDIM!şahsen bir Harmione shipperım ama tamamen bilinçsizce takip ettiğimde bu sonla karşılaşmak beni çok mutlu etti.Lütfen böyle hikayeler yazmaya devam et.Üstelik diğer kitaplarını da okumuştum ama bunun yeri bende başka olacak.Başarılarının devamını dilerim...:)



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 31/12/17 17:29
Bölüm: 9. Bölüm: Özgürlük
Beğendim


Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:55
Bölüm: 9. Bölüm: Özgürlük
Beğendim

Tamam, bunu da beğendim ve galiba bütün finalleri okudum böylece. :D

Ellerine sağlık Lucid, çok keyifli bir çalışma olmuş, aynı anda kaç hikaye birden... Başarılar diliyorum! <3 Gönlüm sende ;)

Yazarın Cevabı:

Eveet, helal olsun hepsini okuyup hepsini yorumladın. Ben de senin gittiğin yollardan izini takip ede ede hepsine cevap verdim ve çok eğlendim! dfgkdjfglfdkg

Birden fazla hikaye var da, kısa kısa işte :D Yarışma sonucu falan umurumda değil aslında, (bunu demem kabalık mı oluyor bilmiyorum da, özür dilerim öyleyse lslkfjsdf) ama bana itiş gücü verdiği için katıldığıma sevindim laughing Eline koluna sağlık okuyup yorumladığın için ^^ Teşekkürler yeniden kuzum <33



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:53
Bölüm: 6. Bölüm: Teklif
Beğendim

Evet bu sefer partiden çıkıp buraya geldim, şimdi mantıklı oldu bak :D Bunu sevdim <3 <3

 

Yazarın Cevabı:

Bağlamak için ister istemez boşluklu şeyler gerekiyor sldkfjs bi bölüm sonuna iki farklı yoldan ulaşılması gerekti bağlayabilmem için. İlk kez Ron'un da mutlu olduğu sona ulaşmak fiction'ımda daha kolay lskdjflsfdjdsl bu da bir yenilik. Favorin hangisi ama sanırım bu ve Hermione'nin kimseyle birlikte olmadığı ama bilmiyore. Dur ona da göz atayım...



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:52
Bölüm: 5. Bölüm: Yüzleşme
Beğendim

Hah işte bu tam Hermioneydi <3

Yazarın Cevabı:

Bu zaten benim fiction Hermione'nimin gidişatı  ldskgjdlk Hatta, madem okudun zaten çoktan, benim oturup yazsam yapacağım şey Draco'nun partisi>Dışarı çıkma>Yüzleşme ihtiyacı>Harry ile mutfak konuşması>Ron'un teklifi>Harry ile sokakta vedalaşma  gibi gibi ilerlerdi herhalde. Dramione'de hep Draco odaklı yazıyorum Hermione'nin gözünden yazsam dahi, onun üslubu/konuşma ve düşünme şekli bana daha yakın oluyor çünkü. Ama Hermione odaklı da yazmak isterdim, yazsam bu şekilde gelişirdi tahminen. Belki Ron'un teklifini bile reddedebilirdi, bilmiyorum. NEYSE ÇOK VE BOŞ KONUŞTUM, devam ediyorum :D



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:51
Bölüm: 4. Bölüm: Tespit
Beğendim

Ahajgfdfghjklşşlkjhgf ohaa :D Enlayt benden önce okuyup spoilerı verdi bununla ilgili ama yine de bu kadarını beklemiyordum, Pansy ha? Vay bee... Tanzimat romanı finali gibi olmuş, bi anlık şehvete kapılan genç kadın, her şeyini kaybeder ve yalnız kalır, işte ahlaksızlığın sonu. :D Du merak ettim bi de 5i okuyacağım :D

Yazarın Cevabı:

YA KEŞKE SPOILER YEMESEYDİN DLFKGJDLGKJFD Dramione'ci insan olarak ters köşe yapma fırsatımdı çünkü slkdfjsklf Tanzimat romanı yorumuna sesli kahkaha attım, hala gülüyorum slkdjfsldf (bknz. Kiralık Konak sevmek) Cidden öyle oldu ha. Dedim seçeneklerden biri en azından kötü bitsin, pamuk şeker sonlar olmasın. Draco'yu da kırk yılın başında o...çocuğu olarak lanse edeyim, kalıplarım dışına çıkayım :D



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:49
Bölüm: 2. Bölüm: Parti
Beğendim

Herm asla bu kadar hızlı bi karar vermez ama sırf dramione sonu görmek için 4e geçeceğim :D

Yazarın Cevabı:

Bence de vermez ya. Sarhoşluk faktörünü o yüzden koydum, enine boyuna düşünen karakter yoksa. Ama velev ki diyelim, bende derman yok onu hazır edecek skjdhsfks velev ki, meğersem'ler üzerinden 4'e yorumuna gidiyorum ben de :D



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:46
Bölüm: 8. Bölüm: Farkındalık
Beğendim

Şİmdi bu böyle olmaz mantıken ama bana ne ben happy endimle mutluyum akjhghjkllkj SENİ SEVİYORUM LU :*

Gene de gidip dramione tarafını da okuyacağım, galiba partiye evet demem lazımdı :D

Yazarın Cevabı:

Aslında uzaması lazım bölümlerin, üstün körü bir seçim yaptırtıyor bölümler okuyucuya- neden? Çünkü yazmaya üşendim lskfjsdlf bu bile yorucu geldi ama ben seçim yapsam bana da pek oturmamış hissi verirdi. Yarışmadan önce bitsin diye yapmadım da (yarışma bahane oldu aksine başlamak için sfjsdfs) yordu, uğraştırdı, yarım bırakmaktansa yazıp geçeyim dedim. Bence de böyle olmazdı, nerede o gerilim yaratan karşamalar, sırlar, kavgalar :D En azından Harmony buldun skljfhskdjs

 

Dramione için daha hikayenin başından bambaşka bi yere ilerlemen lazım, Draco'yu saldın mı o gidiyor kendi partisinde yaşıyor çünkü. Ona tepkin ne acep hmhm :D



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:45
Bölüm: 7. Bölüm: İkilem
Beğendim

Tamam 3e döndüm sonra "âşık değil"i seçtim VEEE THAT'S MY TİME. Harmony!!! Süpersin Lucid!! Bil bakalım kaça gidiyorum şimdi? :D :D :D

Yazarın Cevabı:

A-AA ACABA HANGİ BAŞLIĞA GİDİYORSUN, BİLEMEDİM ŞİMDİ :D Şaka bir yana, ben ilk tercihinde buraya gidersin diye düşünmüştüm :D Bakalım Harmony'den memnun kaldın mı, AY BÖYLE YAZINCA YORUMLARI OKUMAK DA AYRI BİR KEYİFLİ OLUYORMUŞ :D



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:43
Bölüm: 6. Bölüm: Teklif
Beğendim

Aaa olmadı bu..... Bi dk akjhgfghj başa dönüp başka tercihler yapcam ben, böyle bitiverdi olmaz ki kendimi dramioneye hazırlamıştım. Hay aksi :D

Yazarın Cevabı:

slfjslkfjslkdslfjslkdjs ya Dramione hazırlarken ters köşe yaptım bu sefer, bence sen benim Ron/Hermione yapmama alışık olmadığından garipsedin sdkgjfkg Dur bakayım diğer seçeneklerde ne dedin, bu tatmin etmemiş :DD



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:41
Bölüm: 3. Bölüm: Mutfak Konuşması
Beğendim

Evet mantığımı dinledim ve Dracoya hayır dedim, bence Herm de öyle yapardı :) Yalnız gene Ron'la problemli gene Ron'la problemli bu kız ya, bi kere de dramione için Ron'u harcama be yazar akjhghjk

Yazarın Cevabı:

AHAHAHA, Ron severleri hafif sinirlendiren tutumuma devam ediyorum efenim :P Ron ile problem koymazsam rahat edemiyorum, gözüme uyku girmiyor. Neyse, bu defa farklı gerçi, bakalım demek isteyip burada diyemediğim sona ulaşmış mısın slfjsfd



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 30/12/17 22:37
Bölüm: 1. Bölüm: Karşılaşma
Beğendim

Evet sanırım bu yılın hatta Ev'in en sıradışı ve ilgi çekici hikayesini bulduk. Üstelik de ikinci kişiyle yazmışsın. Let the adventure begin baby! Yalnız seçemiyorum ben napcaz kajhghjk off düşüneyim azıcık :D
Ellerine sağlık Lucid <3 <3

Yazarın Cevabı:

Hehe, ne zamandır deneyesim vardı, gönül ister daha büyük çaplısını yapayım (hani şöyle daha uzun yazılı, 30-40 bölümlü falan) ama deneme açısından iyi oldu :3 Bakalım ne düşünüyorsun, bu sefer Dramione olmadığından merak ediyorum ne diyeceksin slfkjsdlfdjskf



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 02/12/17 23:20
Bölüm: 9. Bölüm: Özgürlük
Beğendim

yani yeni yıla sap girdi herm :D eheheh he, eğlendim oturduğum yerde. ya iyi bi saçmalamış olabilirim kusura bakma yorumlarda ama tepkilerini merak ediyorum dediydin ben de taze taze ileteyim dedim. :D ilginç bir yolculuk oldu aslında sanırım bir ya da seçenek daha var bakmadığım onları da sonra bir ara okurum. gün çerisinde soluduğum tonlarca sprey boya, poligon, patex ve japon yapıştırıcılardan sonra( arkadaşlarım intihara mı niyetlendiğimi sorsa da aslında sadece maket yapıyordum atölyede 15 kişiyle birlikte :') :') ) kafam senden benden güzel olduğu için toparlayamadım daha. ama eğlendim güzel bir mola oldu valla eline sağlık :) güzel düşünülmüş bir kurguydu. sen de mi brütüs desem de sanırım en beğendiğim son draco nun herm i kandırdığıydı. :') :') gece iyi eğlendi bence hiç pişman olmasın :') :') elbet bulur birilerini, krum var mesela :') :') hiiiç üzülmesin :) dediğim gibi eline sağlık Lu, bildirim yağmuru için de sori :D Kendine iyi bak:D sonra görüşmek üzere <3<3<3 veee bol şans! öptüm seni! :*:*

Yazarın Cevabı:

Ne saçmalaması ya, tam beklediğim şekilde yorum atmışsın! :D Keyiflendim gece gece. Benim favori sonum yeni yıla sap giren Hermione sonu oldu aslında. Hiç kimseye ihtiyacın yok kızım mutlu ol yeter dedim. Gerçi Draco'nun ters köşe yapması da eğlenceliydi yazarken :D Eğlenmene sevindim. Geçmiş olsun, seninki maket yapımı değil kafayı bulma macerası olmuş, o kadar şey koklanır mı yahu :D Aynen dediğin gibi, Draco'lu son da tam kötü bir son sayılmaz şimdi, karşılıklı bir şey sonuçta ;) Krum'u da katacaktım var ya artık dedim bir dur kızı arada top gibi döndürme :DD

Bildirim yağmuruna kurban Globb, okuduğun için sen sağol asıl! Ben okuyucu tayfa daimi bir şükran beslediğimden, teşekkürü ben borç biliyorum. Görüşmek üzere, artık senin hikayenin yorumlarında görüşürüz :DD Kendine iyi bak :*



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 02/12/17 23:08
Bölüm: 7. Bölüm: İkilem
Beğendim

üçüncü denemem bu eheh he, bence harry e aşık değil sadece harry zor zamanınd onun yanındaydı o kadar ama harry herm e aşık gibi eheheh he biraz da o yüzden reddedicem galiba :'D :'D her seçenekte birini sevmediğimi söyledim resmen off yaa :D ama ben direkt uzatmadan altın üçlüyü sevmiyorum diyeyim. bana fazla uçarı ve aşırı geliyorlar ama kızmayın bana olur mu benim göynümün efendisi başka çünkü :] dur şu bölümü de okuyup gelcem :D

Yazarın Cevabı:

İlk denemende Draco'nun oyununa geldin, ikincide evlendin üçüncüde topluca isyan edip ben bu ekipten nefret ediyorum diye bilgisayarı fırlatmanı bekliyordum :D Senin favorin kim ya, aklımda tutayım belki ileride bir şey yazasım gelirse onun üzerinden ilerlerim :P Bilsem baştan onu koyardım gerçi. Bana Hermione üzerinden yazmak kolay geldi diye onu temel aldım, aslında Draco'yu da esas alabilirdim onu yazmak daha bile eğlenceli geliyor bana. Beğenilirse bu tarz, belki sonra denerim :P Dur son mesajına kaçayım ben de!



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 02/12/17 23:01
Bölüm: 6. Bölüm: Teklif
Beğendim

hııı... ron sevimli mi oldu şimdi? :'D ayy başım öyle bi çatlıyor ki ne dediğimi de bilmiyorum artık ama bi kere daha seçim yapıcam bütün sonları merak ediyorum çünkü. evet çünkü ben bir deliyim :'D görüşürüz Lu!

Yazarın Cevabı:

AHAHAHAH, Ron'u sevmiyorsun ama sevimli dedin :D Ben Ron'u sevmiyorum deyip Ron'lu mutlu sona ulaşman da devil Gerçi sayılmaz, Draco'ya takıldın ilk tercihte. 

Git git bütün sonları bul, benim keyfim yerinde yorumlara cevap verirken :D



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 02/12/17 22:57
Bölüm: 3. Bölüm: Mutfak Konuşması
Beğendim

bu nasıl soruya :'D errmm... aşık olmasa eve dönmezdi diyip altıya gidiyorum ben şimdi :D

Yazarın Cevabı:

Aşık olmayabilir de ya, döndü de işleri düzeltirim diye de dönmüş olabilir, düzeltemeyince bir iç hesaplaşmaya gidip bir şeyleri fark edebilir :P Ama burada hiçbir mantık yanlış değil zaten, kıvırıp her yolu denedim resmen slkfjslfdf



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 02/12/17 22:54
Bölüm: 4. Bölüm: Tespit
Beğendim

Ulan! Lucid, sen de mi Brütüs yaa:'D 

Önceki yorumda yazdım mı bilmiyorum da bi b*kluk olduğunu sezmiştim ama meraktan draco yla devam ettim. o gülümsemenin geldiği yerde anladım aslında oyun olduğunu ama bu yine de merakıma engel değildi. eh, hadi sevişin diye bağırdığımı da inkar etmediğime göre ben sevdim bunu galiba yaa :'D (herm i sevmediğimi de söylemiş miydim? oh oldu ona) ama şöyle bir gerçek de var ki bence güzel bir yılbaşı gecesiydi kabul edelim :'D yaramazlık yaptık falan ahahah ha nasıl bir deliyim böyle ya rabbi? dur ya ben bi daha yapıcam :') ronla olsak nasıl olacak ama o da iyi çıkmayacak gibi geliyor sıkıcı monoton bi şey olur ya da onunla dayanamayıp yine ayrılırım. eheh he dur merak ettim başa dönüyorum ben :D sonra görüşürüz Lu!

Yazarın Cevabı:

Hehehehehehe :D

Ben normalde Dramioneci olduğumdan işin buraya çıkması benim istisnam aslında ama böylesi daha eğlenceli oldu devil Valla dediğin gibi, tam mutsuz son sayılmaz ;)) Senin Ron'u da Hermione'yi de sevmemen baltalıyor aslında eğlenceni, gidip başka karakter üzerinden yazaymışım iyiymiş, zaten sana yazıyorum hikayeleri son zamanlarda ahaha :D Bakalım diğerlerinde nasıl bir yol seçtin, gidiyorum diğerlerini cevaplamaya...



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 02/12/17 22:44
Bölüm: 2. Bölüm: Parti
Beğendim

ya şimdi benimki özel duruma giriyor ama oldu mu şimdi :'D Ben ron u sevmiyorum bu yüzden galiba sonuna kadar draco ile gideceğim :'D üstelik dracoyla giderse ne olacak çok merak ediyorum belki ron kapı pencere indirir de bana eğlence çıkar :'D devam ediyorum ben :) :)

Yazarın Cevabı:

Dırırın başlıyorum yorumlara! Gidişatın üzerinden hepsine cevap vermek çok eğlenceli olacak.

Bu 7 yorumu da olsa olsa Globb yapmıştır dedim, cidden öyle çıktı :D

Sen zaten baştan Draco'ya gideceğim dedin, ben tahminetmiştim seni bu başlıkta göreceğimi :D Hadi bakalım daha sonra ne yapmışsın :P



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 01/12/17 22:56
Bölüm: 1. Bölüm: Karşılaşma
Beğendim

Hımm, nihayet bir rakip geldi :) tongue-out Selam Lu!

Ayy, Şahane Hatalar adlı kitaptan sonra (sadece bir kere mutlu son yaşadım ama diğerlerinde hep öldüm, hatta bir keresinde karın boşluğuma kürek saplandı ve vicdansız herif bir de çevirip işkence etti o sapı, neyse öhöm etkisinden çıkamadım hala) biraz tereddütle yaklaşıyorum seçimli hikayelere ama umarım save the date deki gibi çektirmezsin bize. :DD 

ayy tabii ki dracoyla gideceğim -,- ron u oldum olası sevmem zaten benim favori weasley'im ikizler rotflrotfl gerçi herm i de pek sevmem ama neyse, bir kere geçtik onun yerine rotfl 

yaa lu! yaz bunun devamını çabuk da devam edeyim :') olmadı böyle bakrotfl haydi kalemine kuvvetheart-eyes ve dee bol şanslar yarışmada heart-eyesheart-eyes öpüyorum seni, kendine çok çok iyi bak <3

Yazarın Cevabı:

Rakip de Özgün'e değil valla, sayılmaz :P

Şahane Hatalar gibi aynen, ben de çocukken böyle tercihe dayalı kitaplarım vardı, hep sevmişimdir bu tip şeyleri. Şahane Hatalar baya sert ama slfjsdlf Benim hikaye baya kısa, 9 bölüm (az önce hepsini yazıp yolladım hatta) Save the Date kadar çektirmedim sanırım ahaha bu zaten G hikaye, sakin sakin yazdım :DD

Tercihin ne yönde oldu yaz tamamen bitirince ya, merak ediyorum :P İlk defa Ron'u gömmedim bir fictionımda, bu benim için asıl yenilik. Normalde adama eziyet edip duruyorum lskfjsldf

Ben yazıyorsam illa bir Hermione Draco oluyor bir yerlerde, sori :D

Beklemedeyim, neyi nasıl seçtin bana haber et! Öptüm, görüşürüz <3 



Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()