Yorumlar: Pati İzleri

Yorumlayan: moonlight
Tarih: 05/06/19 00:28
Bölüm: Pati İzleri
Beğendim


Yorumlayan: ellie555
Tarih: 10/11/17 16:50
Bölüm: Pati İzleri
Beğendim

Bu hikaye one-shot mıydıııı? Üzüldüm frown. Çok hoştu.

Yazarın Cevabı:

Evet... Beğenmene sevindim, teşekkürler <3



Yorumlayan: ctlkprfsr
Tarih: 29/10/17 01:49
Bölüm: Pati İzleri

gözlerim doldu, çok güzeldi. bu ikisinin naifliğine bayılıyorum e yıllarını azkabanda geçirmiş o sirius u o kadar derinden hissettim ki kar tanesi düştü sanki avucuma



Yazarın Cevabı:

Naifler di mi, ne doğru bir tanım olmuş... Teşekkür ederim güzel yorumun için :)



Yorumlayan: Sthira
Tarih: 08/09/17 19:13
Bölüm: Pati İzleri
Beğendim
Merhaba
Çok tatlıydı. Okurken adım adım mutlu oldum.
Kar yağışını ve kar tanelerini onlara yakışacak kadar güzel betimlemişsin. Ben hiç öyle bakmamıştım.
Cümlelerin sadeliğini ve güzelliğini çok sevdim. Remus-Sirius'u da sevdim.
İyi yazmalar :)

Yazarın Cevabı:

Merhaba Sthira, teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim <3 Müziği dinlerken aklıma bir kar yağışı sahnesi düştü, oradan yürüdüm ben de, çiftle bağlantısı kendiliğinden çıktı... En sonunu kıyamadım, tatlı bi final olsun istedim. Sevdiysen ne mutlu..:)

Tekrar teşekkürler, görüşürüüz :*



Yorumlayan: globbels Onaylı Yazar
Tarih: 07/09/17 10:57
Bölüm: Pati İzleri

Evet, sanırım bundan sonra wolfstar okumaya başlayacağım. Daha önce severus/remus okumuştum ve tuhaftır ki hoşuma gitmişti, normalde severus'u kendi halinde severim başkalarıyla shiplendiğinde değil ama sanırım çapulcularda en sevdiğim kişi remus olunca o kadar da kötü gözle bakmamıştım. Ama wolfstar o kadar birbirine uyuyormuş ki ben bunu neden daha önce okumadım dedim :') Eline sağlık ^-^ Kendine iyi bak:)



Yazarın Cevabı:

Ayy gel gel oku tabii :D Wolfstar uymaz mı birbirine hiç :D Ben canonda dost olduklarını kabul ediyorum ama fanonda wolfstar vazgeçilmez... :)

Başka wolfstarlarda seni görmek dileğiyle o zaman... Teşekkür ederim <3



Yorumlayan: Brienamber
Tarih: 05/09/17 00:33
Bölüm: Pati İzleri
Beğendim

Çok güzeldi... sonunda üzüleceğimden korka korka okusam da gülümseyerek bitirdim 

 



Yazarın Cevabı:

Yüreğim elvermedi kötü sona... Teşekkür ederim yorumun için <3



Yorumlayan: rosie green Onaylı Yazar
Tarih: 04/09/17 20:44
Bölüm: Pati İzleri
Beğendim

Ayy violet haklıymışsın kesinlikle bunu da sevdim. Karlar ve ökseotu arasındaki o özel bağı hep hoş bulmuşumdur ve bunu okumak yüzümde istemsiz bir gülümseme yol açtı kalemine sağlık beni kurmayı yazdığın için çok teşekkür ederim 😄



Yazarın Cevabı:

Ya wolfstar olsun da taştan olsun her türlü sevilir zaten <3 Bayağı alakasız yerlerden çektim ittim bağlamaya çalıştım ahghj başta karlardan bahsediyordum sonra sen ökseotu deyince... Ama neticede kotardık sanırım.
Beğendiysen ne mutlu bana, çok teşekkürler Rosie! <3



Yorumlayan: onceuponatime
Tarih: 04/09/17 01:24
Bölüm: Pati İzleri
Beğendim


Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()