Yorumlar: KUZGUN

Yorumlayan: mermaid
Tarih: 18/09/17 18:27
Bölüm: 1. Bölüm

aahahahah çok eğlenceli duruyor, Nathanaiel pek tipim değil ama Raven'ı sevdim, görüşmek üzere! devamını sonra okuyacağım 



Yazarın Cevabı:

Eğlenceli bulmana sevindim ^-^ Olabilir tabii tercih meselesi :) Nathanael benim sevimli sözel nerd'im, seviyorum keratayı. Raven sevilmez mi yaa :D 

Kendine iyi bak, görüşmek üzere. Tanıştığımıza memnun oldum ve tekrardan aramıza hoş geldin :) Merakla bekliyor olacağım! :) 



Yorumlayan: mermaid
Tarih: 18/09/17 18:20
Bölüm: Giriş
Beğendim

 

Ehe, selam!

Özetinden yola çıkarak, şekil değiştiren bir hatun olduğunu anlıyorum. 

Ben direk ikinci bölüme geçeyim en iyis ^-^



Yazarın Cevabı:

Yaa selam ^-^ Eve hoşgeldin mermaid ve odama uğradığın için teşekkürler! 

Evet, bu sefer şekil değiştiren kullanmak istedim hikayemde ve dedim, neden olmasın? Sonra görüşürüz! :):)

 



Yorumlayan: Arura
Tarih: 01/09/17 20:54
Bölüm: Giriş
Beğendim
Allahim,Allahim cok sicak.
Neden Azerbeycanin en sicak sehrinde yasiyorum ya Rabbim.Beynimin suyu kurudu yeminle
*Cok alakasiz bir giris oldu farkindatim ama sana yazarken yasadigim duygu bu.Ne yapayim,oleyim mi ben?*
Sonra da diyorlar ki,sen bu kizi nie bu kadar cok seviyorsun.Sevilmeyecek gibimisin yahu?
Bir tanesin sen bir tane.Benim poncigimsin.
*Ayhgsgs Almisin yanaklarini hayal edip bayilir*
Vallahi senin gibi bi yaz gecirdim.
3 ay tatil bile yapmadim,1 ay 24 gun surdu.2 ay bile degil.Ama su an mutuluyum okulu bitiriyorum hem de daha 16 yasimda.
*Kendi kendine ne kadar da sacma konusuyorum,sinav heyecani kafama vurdu-diyor*
allahim sana sukrler olsun,benim ikizlerim tatlislarim cikolatali fisitkli bol karamelli dondurmalarim geliyor.
Okyanusu yoldas ta geliyor.
Ben daha ne istiyeyim.Benden mutlusu yok bu dunyada
*Sinavida verip hukuk kazandigimda her sey tam olacak insallah*
Bu yili kazasiz belasiz atlatayim.
Hikayelerime geri donecegim.Onlari bebislerimi cok ihmal ettim.
Ayhsgdgh canlarim yavrularim.Evladindan ayri dusmus bir ana gibiyim.
Bu arada piskolojiyle bagli bir makale okumustum.Bir hastalik var: Disosyatif kisilik bozuklugu
onu biraz arastirdim.Bana bol ilham geldi.
Su an sokaga cikip yurumeyi bekliyorum,yurudukce her sey aklima geliyor. Hikayeyi kurguluyorum.
Bana ondan cok guzel malzeme cikacak.
Bu sinavi atlatayim bomba gibi geri donecegim.
Sana da iyrenc yazim hatalarimla eziyyet edecegim.
Ya yine sacmaladim degil mi?
Biliyorum biliyorum.
Tamam daha gfazla sacmalamadan her iki yanagindan opuyorum
Bay bay,almisim optum

Yazarın Cevabı:

Ferom yaa inan burası da çok sıcak :( istanbul nemden öldürüyor çorum kuru sıcağından ben anlamadım daha nereye kaçacağımı :( 

Yaa :') ben de seni seviyorum deli kız :') ehehhe ben de istisnayım on yedi yaşında bitirdim okulu :') normalde on sekizde bitiyor ama ben erken başladım falan derken dönemimin en genç üniversite öğrencisiyim şu anda :') 98 li olup üçüncü sınıfa geçtim :') neyse ayy gene iyi tatil yapmışsın kuzu ona şükret ben daha yapamadım aha 15 gün kaldı okulun açılmasına toplasan bir hafta tatil yapmadım daha :/ :/ 

Hadi sana müjde okyanusa yoldaşta bölüm bitti betama yolladım akşama kontrol edecek telefonda halledebilirsem bugün yarın bölüm gelir :D 

Yavru önce şu başladıklarını bitir gözünü seveyim :') :') onlara da gelsin sıra. Ayy inşallah kazan da şu hukuku diyim hukukçu tanıdıklarım var benim yurt dışında da dokunulmazım ben :') :') ayy ne eziyeti saçmalama sana türkçe yazmayı öğretmeyi görev edindim ben bi kere :') öğreneceksin arkadaş kaçış yok bundan :') hadi ben de öptüm seni :-* görüşürüz ^-^



Yorumlayan: Arura
Tarih: 28/08/17 08:49
Bölüm: 4. Bölüm
Beğendim
Allahim,uzun zaman sonra geri dondum.Mesajini gordum ama inan ki,cevaplamaya ve buraya gelip okumaya vakit bulamadim.
Evimiz tamir ediliyor,durmadan kafamin uzerinde bir seyler " gum takak,dang" gibi sesler geliyor ve cildiriyorum,1 eylulden hazirliklarim basliyor,yeniden yollara dusecegim.Bu yil universite sinavi verecegim ocak ayinda,Asiri derecede stresliyim.
*Arghgga az gumburdetin su lanet catiyi yaaaaa!*
Yani karman corman bir vaziyyetdeyim.Ama hikaye bana cok iyi geldi.
Sanki kis zamani somine basinda oturuyormus gibi.Ve ya yagmur damlalarini camdan izliyormus gibi.
Sen birtanesin guzel yanaklim.Poncigim benim.
Poncik yanak seni.
Romantizmi cok iyi yaza bilersen.
Ya sondaki resimdeki Nath in yuz ifadesine bayildim.Tam hayal etdigim gibiydi.Cok eglenceliydi.
Cok sevdigim bir bolum oldu.
Dusundugumden daha iyi bir tepki verdi yaa,ben ayilip bayilir,kizi korkutur benden uzak dur der falan dusundum.
Kuzucugum benden yorumlar bu kadar.Yeni bolumu bekliyorum.Benden "Ikizlere" selam soyle.En kisa zamanda onlarida beklerim.Gelsinler bir cay icip seni cekistirelim.Sirlarin kirli islerini aciga cikartalim.
Hadi saglicakli poncigim beni.Optum

Yazarın Cevabı:

İnanmıyorum bana yorum var diye mail gelmemiiiş z98;'0'z99;Hiii benim ferom gelmiiiş, hoşgelmiş sefalar getirmiş. Aman ya Rabbi destan gibi yorumuyla gelmiş hem de. Görünce şoka girdim zaten dedim allah allah en son dokuz yorum yok muydu benim niye on olduğundan haberim yok falan daldım direkt buraya sonra :') 

Ah annem kıyamam sana, bayağı yoğun vakittesin anladığım kadarıyla. Ayy bu sene mi senin sınavın kuzuuum! *0* Annem kız büyüdü ya elimde görüyor musunuz, üniversite sınavına girecek aha! Vay bee, ayy allah sana bol zihin açıklığı versin. Kulağına pamuk tıka .-. Ses gelmez bari ya da az gelir. Ayy iyi mi geldi, gerçekten mi? *kızarır* bak şimdi çok mutlu oldum :D 

Sen de bir tanesin kuzum benim ^-^ bana çok güzel moral oldun :-* keyfim yoktu bu aralar yüzüm güldü sayende ^-^ Yaa yazabiliyorum mu harbiden *elleriyle yüzünü kapatır* valla bilirsin, öküzümdür ben biraz öyle romantik falan anlamam :') o yüzden sen sevdiysen sıkıntı yok o zaman :) 

Yaa ahah ha nath deli çocuk yaa :') deli deli bakar o öyle :') yaa kızı seviyor o da ne yapsın, nasıl kaçsın ondan? Korksa da seviyor işte, sevgisi ağır basıyor :') Ayy beğenmene çok sevindim :) 

Ah merak etme selamlarını aldı onlar bana da çok kızıyorlar sıkıldık diye yaz biraz önce diye şişirdiler başımı ama ben de çok yoğun bir yaz atlattım stajım vardı, dükkanda işler yoğundu derken daha yeni müsait olabildim ufaktan başladım ona da yazmaya ama önce şu kuzgunu bitirmem lazım yoksa bu kalacak böyle. :( yarım kalsın istemiyorum :( hem kendimi affettireceğim ben :) okyanusa yoldaş var ya :) ona da başladım yazmaya :) size böyle toplu bölümler yükleyeceğim üst üste bilgisayarım elimde yok sadece şu anda internet sıkıntım da var onları halleder halletmez size bir sürü bölüm vereceğim :) orda artık bol bol söversiniz çekiştirirsiniz beni :') sen de kal sağlıcakla güzelim ^-^ kendine iyi bak :') öptüm seni :-*



Yorumlayan: Lucid Onaylı Yazar
Tarih: 03/08/17 23:00
Bölüm: 3. Bölüm
Beğendim

Oğlum ben olsam işkillenirim, hatun karga muhabbeti açıp duruyor, banyomdan tüy çıktı falan... Hayır, kargadır kuzgundur olmasından değil de bunlar ıtoplayıp evde beslediğinden falan işkillenirim asıl. Hatta hep siyah giyiyor ya, kendine tüylerinden kıyafet yaptığından falan... Bu arada SICAK ÇİKOLATAAAA <3 Ay sana sıcak çikolata iç dediğim zaman geldi aklıma :D Bunlar da ıslanmış falan hem, bence araya kendini sokabilirsin "Ben de istanbulda bir yağmur yediiim ooo, Bayan Cox sıcak çikolata kaldı mı?" diye :D  Nath az çakal değilsin haa, kızı eve atmak için sıcak çikolataya başvuracak oğlan neredeyse :D Gerçek ailelere özendi kızcağız, kuzgunların ailesi zordur tabii, peynir için falan kavga ediyordur onlar :D Nath tüyleri bulup Raven'ın saçlarını hatırladı, fantez yaptı çocuk bildiğin ahaha, çocuğum senin kafan sadece Raven'a çalışıyor zaten, cam bulsan kızın gözüne benzeteceksin :D 

Raven gidip "Ben o kuşum" dese zaten bu çocuk ona inanmaz, çok yerinde bir tahminde bulundu Nath. "Nath, açıklayabilirim... O kuzgun aslında benim." "Tahmin etmiştim senin kuşun olduğunu." gibi bir sahne beklemiştim aslında. O benim-o benim kuşum ikilemi :D Ama bu da güzel, 

Çok yağmur y ağıyor nasıl gideceksin kısmına burada "UÇARAK!" diye bağırıp kahkaha attım. Ama benim sesim normalde çok alçak olduğundan kimse duymadı (bknz. bağıramayan insan) 

Benim de her halta alerjim var, acaba ben de bir kuş muyum? slkfjslkjfslkd İyi en azından kız da Hulk gibi kıyafetlerinden olmuyor dönüştüğü zaman. Nath eğlenebilirdi gerçi tersi durum olsa da skdlfjsdlf şaka bir yana yazık çocuğa, hiç gözü görmezdi bence. Benim arkadaşım kuşa dönüşse ben de umursamam lkdfjsf

Bölümü bölmediğin iyi olmuş, zaten bu gidişle her bölümde ayrı madalya çakarsın :DD Ama bölseydin de bölüm içerisinde attığı yalanı sindirme zamanımız olsaydı demedim değil. Yine de devamında ne olacak merak ediyorum, öğrendi neticede :D Asıl sonrasındaki tepkisi mühim. Bölüm sonu bannerlar da çok tatlı olmuş, Nath için çok tatlı model seçmişsin, ben Raven'ı okurken hala Anya Taylor-Joy'u düşünmeden edemiyorum, o ilk bölümlerde betimlediğin ilginç ama cezbedici tip için en iyi o gibi geliyor, o kız da güzel ama aslında güzel değil gibi de, ilginç bi tipi var.

Demem o ki, umarım tez vakitte yazarsın yeni bölümü! Ben okuyamayabilirim, dediğim gibi Ağustos sonuna sarkabilir ama merak içerisindeyim, illa ki damlarım Kel-id bitmiş olsa da olmasa da ^^ Görüşme üzere Globb, kendine iyi bak ^^



Yazarın Cevabı:

Yaaa ahahah Lu! Zaten Nath de ondan şüphelendi zaten, 'besliyor mu, onun mu' falan ama öyle olduğuna inanmak istemedi çünkü defalarca kez korktuğunu söylemişti Rave'e.

Ahahhah Bayan Cox'a dadandım zaten bi bardak da ben kaptım :p Belçika çikolatası kalmamış hepsini Nath bitirmiç ama olsun :') Ayy bi dk şarjım resmen yüzde bir -,- şarj aletini bulup geliyorum...

Heh tamam oldu, nerde kalmıştım? Hımm, yaah hahaha :') Nath'in kafayı uçurdum biraz :-` :-` Raven'da kaldı yani biraz *sadece biraz mı* kihkihkiihi :') aklımda camla ilgili bi sahne vardı lafı ağzımdan aldın resmen ehhehe belki gözler girmez işin içine ama tatlış bi sahne olacağından eminim :') 

Yaa var ya daha efsane bir diyalog olurmuş aslında senin dediğin ama Raven açıklamazdı ona, yine bir yalan bulurdu söylemeye, Nath farkında olmadan kurtardı onu :') Çünkü Raven Nath'in suratındaki bir şeyler bildiği ifadesini görüp işkillendi, Nath de Rave'in bir şeyler sakladığını çaktı ifadesinden. Olaylar karıştı biraz orada anlayacağın. 

Ehehheh ben de uçarak diye dalga geçmiştim ama uçamazdı, o yağmurda imkansızdı yani istanbuldaki yağmurda yüzlerce kuşun yaralandığını düşünürsek :( kıyamam yaa...

Acayip şeylere alerjisi olan tek sen değilsin dostum, inan yalnız değilsin :') şu devetabanı kuşlar iöün gerçekten zehirli bu arada aman dikkat balkonda falan varsa yemesinler yanlışlıkla insanlarda da suyu alerjiye neden olabiliyor aman :') :') dokunurken dikkat :') :') benim de hava değişimine alerjim olduğunu biliyor muydun :') ani hava değişiminde haşatım çıkıyor.. Kihikkii ben insan değilim :') ehheh deli anıma denk gelseydi kıyafetlerini yok ederdim de acıdım :') İkisine de :') Nath eğlenmezdi çünkü bakamazdı bile hadi ama ıslak kıyafetlerine bile bakmadı üstüne yapıştı diye :') Masum yavru *çok masum çok* Rave de yazık kıvranırdı daha uzun süre yerde aha bi de o anda annesigile bastırırdım yaaa değişik bir deneyim olurdu ama olsun dur :') daha var ona da hepsi inşallah sırayla :') 

Ayyy kesmeyi çok istefim ama olmadı be Lu aklımda bu bölümde öğrenecekti zaten ama olayı bağlamada ecicik sıkıntı yaşayınca uzadı gitti bi de şimdi vakit de azaldı ya hızlandırmam lazım olayları biraz dönüp adam akıllı kontrol edemedim hızını .-. 

Yaa Nath'i ve diğerlerini beğenmene sevindim ^-^ bu aralar deli gibi kolaj yapıyorum kuzgun için bakalım :D eh Rave'i öyle hayal ediyorsan öyle olsun bakalım adını söylediğin iyi oldu ona da bakayım ben :D Madalya işine gelince son bölüm iki madalyaya denk gelmiş şoka girdim neredeyse beş bin kelime :') o kadar olacağını düşünmemiştim :') Başladım bu arada bir sonraki bölüme haftasonuna yetiştirmeye çalışacağım belki okursun :D yetişmezse de canın sağolsun be Lu! Ağustos sonunda da görüşürüz biz :D Hayy ben gene destan yazdım :') :') Görüşmek üzere Lu :D Kendine iyi bak :D



Yorumlayan: Arura
Tarih: 03/08/17 11:36
Bölüm: 3. Bölüm
Beğendim
Amanın amanın amanın.Vay amanın Anam amanın vay amanın.amanım demekten öleceğim amanın vah amanın off amanın duramadım amanın ulan duramıyorum.Vışş
Ne çabuk öğrendi amanın.daha öyrenmesine vardı bence amanın.Güzel bölümdü amanın.Seni seviyorum amanın.bir tanemsin amanın.Çok saçmaladım biliyorum amanın.Hade sağlıcakla kal amanın.Yeni bölümde görüşürüz amanın.vışşş amanın vay amanın da.Amanın bölümün güzelliğinden delirdim Amanın Hade sağlıcakla amanın

Yazarın Cevabı:

Yaaa ferooo :') :') gülmekten öldüm yaa :') ya öğrenmesi lazımdı artık çünkü zamanım az kaldı ve daha istediğim yere gelemedim bile bayağı geride kaldım anlayacağın şurda on günde nasıl bitireceğim bilmiyorum korkuyorum .-. Biraz hızlandırmam lazım olayları .-.

Yaa ben de seni seviyorum kız ^-^ deli yaaa :') beğenmene sevindim bebeğim :* sen de kendine iyi bak ^-^ görüşürüüüz :* sağlıcakla...



Yorumlayan: Lucid Onaylı Yazar
Tarih: 02/08/17 22:30
Bölüm: 2. Bölüm
Beğendim

Selam!  Evet anca geldim, artık kağnı gibi bir şey olduğumu kabul etmek gerek. Önümüzdeki pazartesiden itibaren yüksek ihtimal ağustosun sonuna kadar falan gelemeyeceğim, bu yüzden ilerleyen günlerke okumadığım bölümleri bitiririm diye umuyorum. Şimdi yoruma geçeyim:

Nath çok tatlı çocuk ya, o sempatik yapısını hissediyorum okurken. Ama Kuzgun-Karga ikilisini ayırt et be çocuğum, ben de sinir olurum ona ksjfhskd Kuzgun falan değilim ve ikisini de severim ama kuzgun nereee karga nereee :D Raven'ı okurken aklıma direkt şu kız geliyor, bir saniye gidip resmini bulacağım:

Havası falan da çok benziyor, Split'te izledim en son bu kızı, o filmde de Raven'ın havasındaydı (biraz daha soğuk versiyonuydu ama) Bence Raven kapılır bu oğlana mihihih :D Allam kötü son yaparsan diye korkuyorum, Nath'i öldürürsün sen kesin öyle yaparsan :D Yabma :D

Nathin kıyafetlerini giydiği zamanki kısım çok eğlenceli :D Yalnız parfümü çok güzelmiş, meşe ve baharat kokusu güzeldir, maskülen ahahaha deterjanla karışınca bozmuştur gerçi. (düşündüğüm şeye gel) Siyah tüyleri fark etseler de bir şey anlamazlar bence. Ben olsam görünce "Kızım gittin kuzgunu çantana falan mı attın lan??" moduna girerdim :D Bölüm sonu resimleri de pek güzel, keşke büyük çıksalarmış. Resmi yeni sekmede açıp bakınca daha güzel oldu <3 Kafanda kimler var ünlü olarak, var mı birileri? Ben hep birilerini düşünüyorum yazarken de, sorayım dedim :D

Öyle işte, şimdi yorum sırası benim! Görüşürüz Globb ^^

 



Yazarın Cevabı:

Yaaa Luu!! ^-^ aslında bu kadar erken beklemiyordum yoğunum diyince :') :') olsun iş daha önemli beklerim ben :') 

Ahahah Nath'i çok seviyorum salak çocuk :') tam bir şaklaban iki dakika hani ciddi duramıyor durduğunda da zaten hinlik peşinde oluyor :') Aslında şimdi benziyorlar sadece kuzgun daha büyük gaga yapıları farklı bir de yine de haklısın karga nerdee kuzgun nerde gayet rahat ayırt edilebiliyorlar :') Ama Nath inatçı :') Karga demeye devam o yüzden :') 

Hımm evet Rave i andıran bi havası varmış kızın :D sevdim *-* valla rave mi nath e kapılıır nath mi rave e bi şey diyemicem :') :') belki de çoktan kapılmışlardır da haberleri yoktur hımm? :-` *bknz spoi çakmayı seven yazar* 

Ehehhhe son için biraz yaklaştın diyelim 3:) ben işkence severim :') :') evladım dediğim ikizlerimi kaç kere öldürme teşebbüsünde bulunduğumu istersen okuyanlara sor :') kikikiihi EĞLENME SIRASI BENDE BİÇIZ :-` 

Ehhehe odun kokusuna bayılıyorum ben yaa ♥♥ Doğru deterjanla biraz bozdu ama olsun kır havası katmıştır o :') her türlü rave e uyar :') 

Yaaa ahagahaga off yaa :D tepkiye gel :') bayıldım! Haklısın aslında oldukça yerinde bir tepki olurdu :') yaa teşekkür ederim ^-^ o kadar küçük çıkacağını düşünmemiştim :') vakit bulduğumda büyütürüm onları ^-^ 

Yaa ben de hep bi ünlü düşünürüm <3 nathanael için var: mikey murphy ama rave i bilmiyorum aklımdaki rave i karşılayacak birini bulamadım bu yüzden kolajlarda da pek yüz kullanamıyorum rave için heeyy bir sonraki bölümde nath in kolajı var haberin olsun ^-^ haber vereyim dedim ehehheh *dayanamadı*

Ayyy kahkahalarla okudum yorumu yaa çok tatlısın kardeşim ne gülüyorsun deli gibi dese de mutlu oldum ^-^ görüşmek üzere Lu! Kendine iyi bak ^-^ :* :* 



Yorumlayan: Arura
Tarih: 26/07/17 15:08
Bölüm: 2. Bölüm
Beğendim
Ama aman ne kadar guzel bir bolum.
Hemen yeni bolum isterim,ah bir de senin yanaklarini minciklamak.Hadi yeni bolumde gorusuruz

Yazarın Cevabı:

Yaa ♥_♥ merak etme rç deki gibi kıvrandırmayacağım kuzgunda .-. 19 günüm kalmış bitirmek için o yüzden hızlı hızlı gelecek bölümler bu aralar *inşallah yani* 

Ehheh merak etme kardeşim senin yerine gayet güzel mıncıklıyor yanaklarımı :') 

Kendine iyi bak feroo ^3^ görüşmek üzereee! 



Yorumlayan: Arura
Tarih: 26/07/17 14:57
Bölüm: 1. Bölüm
Beğendim
Ayyyyiihhhh.
Bayildim.BA-YIL-DIM.
Cok guzel gedi bana.Ya kendin gibi hep guzel hikayeler yaziyorsun.Bayiliyorum sana.

Yazarın Cevabı:

Yaa ferom benim♥♥ biricik prensesim ^-^ 

Beğenmene çok sevindim bi tanem. Ben sana daha çok bayılıyorum! *utangaç bir şekilde sırıtırken ellerini yüzüne kapatır*



Yorumlayan: Arura
Tarih: 26/07/17 14:49
Bölüm: Giriş
Beğendim
Vay canina,
Uzun bir aradan sonra merhaba birtanecik goz bebegim.Uzun suredir ortaliklarda yokum ama pasif de olsa sahalara geri dondum.Baya yogun bir yaz donemi geciriyorum.Olsun...
Ilk bolum cok guzeldi.Asiri derecede ilginc bir hikaye.Bayildim.Hemen diger bolume kaciyorum

Yazarın Cevabı:

Yaaa biricik ferom gelmiş *-* hoş gelmiş sefalar getirmiş ^-^

Merhabaaa! *çılgınca el sallar* 

Yani benim de pek uğradığım söylenemezdi buraya ama baktım kelid başladı dedim ufaktan döneyim ben :) yaa hiç sorma ben de bayağı yoğunum stajım var :/ onun bitmesini bekliyorum dinlenmek için  .-. 

Yaa beğenmene sevindim ^3^ Kendine iyi bak, görüşmek üzere^-^



Yorumlayan: Lucid Onaylı Yazar
Tarih: 22/07/17 23:34
Bölüm: 1. Bölüm
Beğendim

HEH ANCA GELDİM selam!

Telefondan yazıyorum telefondan okudum zaten, dedim bana mısın demeden iki bin kelime okumusken yorumu sonraya bırakmak olmaz :) dil çok akıcı, şimdi netleşti giriş bölümünün sebebi, karakterler de pek yaraşır acaba başlarına ne gelecek merak ediyorum :)) bu arada benim de çenemde bir yara izi var çok empati kurdum bdbdjd ( nasil olduğunu söylesem inanmazsin ama bi köpekbalığı ile gurestim:DD) bi de profil bilgini yeni okudum hep ikizin olsun istermissin, benim var :D herkes uzayliymisim gibi ikizin mi vaaaar oluyor ama o kadar mistik bir durum değil. Hatta ikizi olmayanlar ikizligi baya gözde büyütüyor hdjdnfn kankavari bir kardeşin olması gibi :D keyifli de tabii bir yandan evet. Öyle bunu da diyeyim dedim, hadi pek hevesliyim glob ağustostan sonra yokum bi süre beni merakta bırakma:D

Görüşürüz:))



Yazarın Cevabı:

Yaaaa Lu, geldiin^-^ hoşgeldiiin :D ben hep telefondayım, sıkıntı yok. 

Yaa ahahah ha, evet giriş biraz artistlik oldu yaa :') her zaman bam bam bam dalıyorum, bari bu sefer insan gibi başlayayım dedim :') yuh:') köpekbalığı mı?! Aman nath duymasın yıkılır çocuk :') :') o nasıl oldu yaa? Bi dk algılayamıyorum! :') :') 

Yaa başlarına ne gelecek ben de merak ediyorum çünkü tam kurgu yok başı belli sonu belli arada ne olur ben de bilmiyorum :') ahahhha ha ama var bir iki planım bakalım :) 

Aaaaa, ikizin mi var harbiden *sevgi pıtırcığına dönüşür* yaaa ben sizi yeriiim ^-^ yaa bilmiyorum bana efsane bi şey geliyor ikizler yaa :') yani aramızda beş yaş fark olan kardeşimle böyle deli doluyken ikizimle ne yapardım bilemiyorum :') heyecanlı geliyor bana:D ehhehe ikizine selamlar!

Yaaa kimse okumuyor diye depresyona girdiydim ben :') ikinci bölümü yarıladım aslında ama tıkanmıştım birkaç gündür. Dün işte açıldı gibiydi yine, yarın yeni bölümü koymaya çalışacağım ^-^ izin günüm nasıl olsa :D yani merak etme fazla beklemezsin *inşallah*

Aa öyle mi ağustosta yok musun '-' ayyy biraz hızlansam iyi olacak :) 

Heyy kendine iyi bak :) ben şimdi senin bölüme uçuyorum kanatlarımı açıp :-` 

Görüşürüüüz!!

 



Yorumlayan: felixfelicis
Tarih: 16/07/17 19:41
Bölüm: Giriş
Beğendim
Sea evinizin avcısı geldi :D
Ay sakat bi avıcıyım ben ama ya. Valla her yerim ağrıyor heee. :/
Neyse, bu yeni bi şey değil :D

Ay ay ay ay havasına cakasına bakın hele şunun. Kız minnnooooşş :D Ya ahsddlkslk spoiler vermemek için kendimi nasıl frenliyorum bilemezsin. :D

Neyse dur ben iyi bir kızım. *yalanın dik alası* Şimdiiii bu güzel bir girişti zaten burda hem fikirdik. O yüzden hadi yeni bölüme geçelim alkdnksnd
Ay ama bana da yazık. Ne olacağını biliyorum ama beklemek zorundayım. -_-
Anlıyor musun?Bu şey gibi, hiçbir acı bununla boy ölçüşemez ama ':), nunsnguns hakkında her şeyi bilip aylarca beklemek zorunda kalman gibi :D
Ay yok o daha kötü :/
Neyse daha da batmadan gidiyorum ben :D Hadi görüşürüüz :*

Yazarın Cevabı:

Archer'ınızdan bir adet ase! :') :') Sorgulamayacağım demiştim :') 

Sakıııın! Bak elimde okum var gerisine karışmam tut ağzını! :D  

Teşkürler efenim siz olmasanız hikaye daha zoor başlardı, bir başlangıcı varsa o da senin sayende! Şşş! Spoi yok dedik :D Hepi topu bir ay bekleyeceksin sonunu görmek için. Nunsandguns deme bana ben onun için aylayca bekledim bir ayın hesabını yapma bana :') Ahah ha :') Estağfurullah canım ne batması :') Öpüldün bebek:* :*



Yorumlayan: Lucid Onaylı Yazar
Tarih: 15/07/17 18:04
Bölüm: Giriş
Beğendim

Cidden haydi bismillah diye başladık o kadar bekledikten sonra :D

Kuşu çok güzel betimlemişsin, gözümde canlandı. Neye hikmet neye kısmet bu kuş henüz bilmesem de, bilgimi çekti meselesi. Giriş bölümünün çook uzun olmasına gerek yok bence zaten, bknz. ben kısa yazma kabiliyetine olmamaktan yakındığımdan, imreniyorum bile kısa yazana bazen. Diyeceğim o ki, merak ettim ne olacağını, umarım yeni bölüme tez vakit kanat açarsın :D



Yazarın Cevabı:

Hiyaaa Lucid geldi!! *-* ahahah ha valla yaaa :') sabah yazdım yolladım hemen işe gidince öğlene kadar kalkmadım masadan :') :') zaten işçiler de bi şey yapmıyormuş öyle ahım şahım sıkıntı olmadı o yüzden. Öhöm neyse efendim:') 

Eveeet sabah yolda giderken ilk işim oldu açıp okumak seninkini :) yeni bölümü yazdın galiba ama onayda takıldı sanırım :') olsun okuruz onaylansın da :) en kötü yine yolda :D

Yaa kuzgunlara hayranım ben o kadar asil bir kuş ki aslında her ne kadar karganın akrabası olup çirkinliklerini *bence çok güzeller ama* paylaşsalar da :) valla o kadar değişik şeyler planladım ki *kihkihkihkiki* valla elim kaşınıyor bir an önce neye hikmet anlatayım diye :)

Yaa normalde ben de pek kısa yazamam nasıl olduysa kısa çıktı bu. Aslında aklıma "ve kuzgun yere kondu" tarzında bir cümle geldi kullanmak isteyip anlatmaya başladım cümleyi yazmadan girişi bitirmişim :') :') çok dengesizim yaa :') 

Huu huuu açtım kanatları merak etme :-` birinci bölüm yarılandı bile :D durduramıyorum kendimi yarın ben de gönderirim diye umut ediyorum :D otobüste çılgınlar gibi sırıttıran yorumun için teşekkür ederiim ^-^ burada ve seninkinde yine görüşmek dileğiyle! 



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()