Yorumlayan: Ayın Sakini saga Onaylı Yazar
Tarih: 10/09/17 21:29
Bölüm: 3. Bölüm

Evet hemen kısa bir kum torbası eğitimi vererek başlayayım. Kum torbalarının özelliği sertliğinden gelir. Dışı elyaftır ama sert olduğu için eldivensiz vurduğunda kum torbasına takla bile attırsan elinin yüzeyi soyulur. Nacizane tavsiyem herhangi bir antremandan önce kum torbasına hışımla ilerlerken eline bir bez sarması olur. Hem girişi de dramatikleştirir. Tabii eklemlerindeki yaralardan bahsetmişsin ama yine de söylemek istedim.

 

Lonitanın yere düşmesinden sonra kızın bir tür felç etkisi gösteren yeteneği olduğunu düşünmüştüm ama Kaidandan gördüğümüz kadarıyla yok galiba. Ya da bir tür zihin gücü mü var? Neyse öğreniriz :) Güzel bir aksiyondu bence.

 

En sevdiğim sahne sanırım kaçma sahnesindeki yakalanmaydı. Biraz daha uzayabilir diye düşünüyordum ama çabuk bitti aslında. Eline sağlık. Son bölümü biraz bekleteceğim sanırım.



Yazarın Cevabı:

Audria'nın cebinde sürekli bez taşımasının sebebi o zaten ama Ionita o anda fazlasıyla öfkeli olduğu için onu bile düşünemeyecek durumdaydı. Yine de teşekkür ederim :) 

Allia'nın gücü duyularla alakalı, karşısındakinin duyularını etkileyerek etkisiz hale getirebiliyor. O isterse duymuyorsun, görmüyorsun, konuşamıyorsun, gibi... Aslında olay zihinde bitiyor, senin o yetilere sahip olmadığını aşılıyor sana. 

Hoşuna gitmesine sevindim:) Benim de hoşuma giden sahnelerdendi kendisi :) Yaa az mı geldi orası? .-. Olsun, ne yapalım ':) Bu sefer öyle oldu. 

Akşam akşam mutlu ettin beni yorumlarınla teşekkür ederim ^-^ Görüşmek üzere,  kendine iyi bak. 



Yorumlayan: Ayın Sakini saga Onaylı Yazar
Tarih: 10/09/17 21:17
Bölüm: 2. Bölüm

Logan pekte iyi bir patron değil demek ki. Ben olsam yeteneklerinden emin olmadığım birini kendini kanıtlayana kadar yanıma almam. Bu tercihini bir dezavantaj olarak kullanabileceğini düşünüyorum. Hikaye için güzel bir twist olur hem altyapısı da var burada.

Daha tecrübesiz Lonita'nın yeni anı heyecanı görülmeye değerdi.

Eline sağlık



Yazarın Cevabı:

Şimdi şöyle Rç'de de bahsetmiştim. Allia'yı isteyen aslında Lucifer'dı. Kaidan da onunla anlaşma yaptı ve Allia'yı yakalamayı kabul etti. Önceden Kaidan ve Lucifer ortaktı çünkü. Logan da Kaidan'ın sağ kolu. Onun hesapladığı bir şey değil yani, ona bul diyorlar o da buluyor. Sonrası artık Ionita'nın ve diğerlerinin işi. Organize bir gruplar yani. Tabii ben aklımdakileri ne kadar yansıtabiliyorum orası meçhul :') Umarım en güzel şekilde altından kalkarım. Görüşmek üzere, kendine iyi bak :)



Yorumlayan: Ayın Sakini saga Onaylı Yazar
Tarih: 10/09/17 21:13
Bölüm: 1. Bölüm

RÇ gibi kovalamacalı başlamış buda. Bunu yayınlarsan ve meşhur olursa "GoT serisinde herkes ölür" gibi bunun şakasını yaparız artık. :)

Neyse cıvıtıp yanlış anlaşılacak bir espiri daha yapmaya çalışmadan yapmadan devam edeyim. Güçler hakkında sayı kullanmamanı tavsiye ederim. Yani "150 metre yaklaşmadan işe yaramaz" bu tür şeylerde ne zaman sayılar devreye girse insanların kafasında -en azından benim kafamda- güce dair bir önyargı olur. Yani 151 metrede güvendeler mi? Gözleri ve ya duyuları bu mesafeyi ölçecek kadar keskin mi? Bunu bir yerde ölçtü mü? gibi gibi sorular geliyor kafama ve bunları senaryoya yedirerek açıklamak güç bir iş. Nacizane tavsiyem ipuçları kullanman. "Bir futbol sahası büyüklüğünde" demek "150 metre" demekten daha hoş durur mesela. Biri çıkıp "ama futbol sahası 110 metredir?" derse "ben kullanılabilir bütün alanı kastettim" diyebilirsin aynı zamanda. Esnek olur yani, senin içinde okuyucu içinde. Bunun istisnaları var tabii ama o kadar ayrıntıya girmeye gerek görmüyorum. stersen bana ulaşabilirsin ama.

Kısa ama öz olmuş bölüm. Bir ölüm var ve bir sonraki bölümü merak ettiğin bir sahnede bitmiş. Eline sağlık

 

 



Yazarın Cevabı:

Yaa saga teşekkür ederim geldiğin için :) Evet biraz kovalamacalı başladı, seviyorum koşturmayı :') Aa, cıvıyabiliriz ne olacak sanki :) Arada sulandırmak lazım, merak etme yanlış anlamam :) Doğrusu o sayı konusu benim de kafama takıldı ama betam da bir şey demeyince bıraktım öyle, sen bu şekilde söyleyince daha bir kafama yattı. Orayı değiştireyim müsait olduğumda. 

Bir başlangıç olması için yazdım hemen, sıkmadan güzel bir yerde bitireyim istedim. Tavsiye için çok teşekkür ederim :) Görüşmek üzere :)



Yorumlayan: Arura
Tarih: 18/04/17 09:13
Bölüm: 3. Bölüm
Beğendim
Süper olmuş alminam ama ben Allia nın öleceğini bildiğim için çok üzülüyorum.Belki Allia yı öldürmesen.Bebeğiyle birlikte sağ kalsa.Olmaz mı?
Tamam KAiden den hoşlanmıyorum ama Allia ölmesin ya ben ağlarım.Ben çok ağlarım.
Allia ölmesin.Hikayenin sonunda i da çıksın ortaya.Her kes mutlu olsun.Kaiden bile mutlu olsun ya.

Yazarın Cevabı:

Beğenmene sevindim feroo ^-^ Seni burada da görmek çok güzel :) yaa ama ölmesi gerekiyor bebeğim yaa :( ikizlerden öncesi çünkü bu hikaye allia ölmeli ki kaidan ikizleri yakalamalı :( ama bak senin için alternatif son yapabilirim ayrıyetten yeter ki sen üzülme :( 

Biliyorum Kaidan ı sevmediğini :') ağlama bebeğim ağlama Kıyamam ben sana ama dediğim gibi senin için bir alternatif son yazabilirim :) kaidan ın bile mutlu olacağı bir son ;) söz veriyorum ama dediğim gibi şimdi ölmesi gerekiyor '-' 

Kendine iyi bak feroom ^-^



Yorumlayan: Persephone
Tarih: 16/04/17 21:51
Bölüm: 3. Bölüm
Beğendim

Ya kızım!!!

O nasıl bir bitişti öyle ya devamını bekledim dedim noluyor burada bitemez asddhds en azından kendimi Kaidan ile konuşurlar da bölüm öyle biter e hazırladığım için bir an boşluğa düştüm 😂 neyse canım şöyle söyleyeyim evet daha fazla yazmışsın ama o kadar hızlı okudum ki bir anda bitti be :'((( 

Yetmedi resmen, daha istiyorum gelsinnnn 😍 abi bir de Ionita yı yazmaya devam ettikçe hayran kalıyorum ya ne kadar zor, en zor onun yaptığı şey bence, üzülüyorum valla ya :/ ama Audria ne güzel teselli etti onu öyle :'))))))

Ayrıca Kaidan'ın hücredeki hareketlerine bayıldım yaa müthişti 💗 film gibi gözümde canlandı resmen yaa üff çok güzeldi asddhds eline sağlık canım benim valla gerçekten beklediğime aşırı aşırı değmiş bir bölüm oldu şu an çok tatmin oldum bu yüzden bölüm hemen gelsin diye mızmızlanmayacağım 😊😇 



Yazarın Cevabı:

Yaa çıvdıvdım yorumunla *-* 

Yaa aslında ben de daha konuşturacaktım ama baktım ben yazdıkça yazacağım bırakamayacağım bölümü dedim globby yeter bırak artık :') :') hem bence efsane bir bölüm sonu oldu :') allia yaa *-* hey yavrum hey :') :') 

Bre vicdansız bu da mı yetmedi :') :') daha ne yazayım 10.000 kelime mi :') :') gerçi ona da yetmedi diyeceksin diye korkuyorum ya neyse :') :') 

Yaa Audi :') :') o sahneye ben de bayıldım!! Ionita'yı bundan sonra biraz az göreceğiz daha çok kaidan ön planda olacak bunda ama :') birazcık izin yapsın anı hırsızımız ;) dinlensin yazık, demir yumruk pestilini çıkardı :') :') *ne münasebet hiç üzülmedim :') :')*

Ehehe He :-` Kai aşkım yaptı yapacağını :-` biraz pislik yapacak demiştim ben :-` bence çok güzel yaptı valla kız erkek ayırt etmiyor birazcık da kendisi allia ya bir parça üzülmüş olabilirim o konuda yazık oldu o güzel yüzüne :') *yoo acımadım ki :') en eğlendiğim sahneydi psikopat mıyım neyim:')* valla o film gerçekliğini ben hissetmedim dersem yalan olur ;)

Yaa beklediğine değdiğini düşünmene çok sevindim ^-^ ahh çok şükür:') yeni bölüm için mı mızmızlanma yoksa artık birazcık rç ye odaklanabilirim sanırım  :') :') *bahanem bu bölümleri yazmamdı da:') bahanem de kalmadı :') olsundu*

Beğenmene sevindim prenses kendine iyi bak ^-^ Sonra görüşürüz :-*



Yorumlayan: felixfelicis
Tarih: 13/04/17 00:31
Bölüm: 2. Bölüm
Beğendim

Selam beni özledin mi? Evet özledin çünkü ben harika bi betayım. Ehehehe :D

Harika bir beta napar biliyo musun? Copy paste. Kesinlikle. ;) 

Audria bilir tabii *-*-*-*-*-* 

sapik gibi dikizlemiyorsa ben de neyim:D:D <3  tesadüfenmiş. Hıh :D :D 

Ayyy kıyamam ya bebeğim tükenmiş resmen :'(((((((

 Ahahhahahah yani dans edeceksin :D:D logy seni sevmiyorum ama takdir ettim *alkışlar* :D 

 

 yaaa yemin ediyorum bebeğimsin Ionita :D :D özlem e diyim de seni bana alsın :'D <3 sonra Audria da beni pataklar neyse aksiyon seviyom.. ya da intihara meyilliyim:D :D :D 

yaa bu kadarcık mıydı O.O tadı damağımda kaldı beee :/

 

Valla tamamen intihal değil dhgdjkhdbhjbd yazım hatalarını düzelttim :D 

Betayım ama o kadar serseriyim ki benim yorumlarımı onaylamadan geçirmemeleri lazım :D :D 

Neyse gidiyom ben.



Yazarın Cevabı:

Eveet, özlemeyn ölsün diyor bir cevap da buna döşüyorum:')

Tabii ki de copy paste yapar, ben de öyle yapacaktım hatta. Ama ne oldu biliyor musun:( Ben o heyecanla teker teker cevap yazmışım copy paste yapmaya üşendim onları .-. Düşün yani... Ne kadar da sorumsuz bir yazarım, ona bile üşeniyorum :') :') 

Yaa Audria bilmeyecek de ben mi bilicem yaa :') Ahah ha ama cidden bu tesadüf oldu. Gene kafayı yediği bir anda sinirle talim odasına girdiği zaman elinde bir adet silah ve oldukça münasip yerlerden vurulmuş bir mankenle başbaşa olan Ionita'yı görmüştü. İlk defa tesadüf oldu anlayacağın :') 

Ionita'ya da yazık yaa ama işkence etmeyi seviyorum bilmiyorum. Bir iki bölüm daha çektirecem ona sanırım sonra rahat bırakırım, zaten şimdiki zamanda da yeterince yüklendim ona. :') Periyodik olarak yükleniyorum ben karakterlere zaten:') Arada bir iki doz iyi geliyor:') :') 

Yaa kim demiş Logan espri yapamaz diye :') :') O cümlesine ben de yıkıldım, bilgisayar başında haykırdım resmen :') 

İiuum bence ikisi de *düşünen emoji* Öyle bir durum olursa Audria'yı tutarım ben merak etme, hiç salar mıyım senin üstüne onu .-. Aa çok ayıp :') :') Gelsin beni parçalasın ama size dokunmasın. *Özi'ye selamlar:):)*

Hee bu kadardı, valla benim de damağımda kaldı. Hata canım betamcım, cankuşum, öyle bir hevesle başalyıp üst üste iki bölüm yazmıştım o kadar ama yine dolu tuvalet gibi tıkandım.-. Bana tuvalet pompası lazım, beynimi azıcık mıncırayım :') Ne yapayım yaa yeni bölümün yarısını yazabildim sadece, maymun iştahım biraz erken geldi bunda sinirimi bozdu. Neyse efenim, o bölüm de gelecek... -,- İnat ettim!

Yaaa, işte görev aşkıyla o kadar yanıp tutuşan bir betamcım var ki :') kendi yazım hatalarını bile düzeltiyor :') :') Tabii ben de bu iki yorumu noktası virgülüne bölüm yazarkenki ciddiyetimle cevapladım bana da bir alkış lütfen ordan :') :') 

Hadi git bakalım cankuş, görüşürük sonra^-^Öptüm seni ;-*



Yorumlayan: felixfelicis
Tarih: 13/04/17 00:23
Bölüm: 1. Bölüm
Beğendim

Selam evinizin betası geldi :D 

Geç bile kaldım ama şşh, şimdi çok serseri bi beta olduğum için copy paste yapıcam. 

Okyanus baksana nediir *-* Ne güzelsin sen yaaa <3 bak bak bak gitmesini de istemiyormus deli kız :D :D *-* Ayyyyy

Hayvan Logan. Çıktı gene. Ay Allah'ım fenalıklar geçircem. Yetti canıma günüme, bu Logan'ı ben öldürcem ya balale balale.-_- Ama Breeze in içi soğumaz o zaman da -_- niyse :D *fedakar beta*

Yaaaa taktik yapmışlar. Agliycam :'(
Kaç kız kaç oraya gitme. Ay gidiyor valla gidiyor. :'O
Ionita bebeğim niye böyle şeyler yapıyon ya T-T 
Yıkıldı kızcağız. Zavallı :( 
Minnoş kalbim kırıldı bee.

Şimdi nolcek Kai bu kızın göğnünü nasıl alcak çok merak ediyorum :D eheheh :3

Çılgın ve serseri beta ikinci bölüme gider. :*



Yazarın Cevabı:

Hoşgeldiniz efeniiim^-^Projeden kafayı kaldırmak ne güzel bir duygu böyle yaa *iki saattir boş boş etrafa bakan mimar dedi bunu çaktırma* Aa, çaktırır mıyım hiç? Şş, aramızda sakın kimse duymasın.-.

Eheh he çok tatlı değil mi Kai bebeğim yaa *-* Bayılıyorum bu adama, serserim benim. Okyanusa aşık olmuş martı gibi yaa*-* Oha benzetmeye gel, ben bunu kullanırım :):'):') Ahah ha ız da haklı şimdi bir yerde, tek başına kafayı mı yesin orda? :') 

Logan'a bir şey demiyorum ben :') :') Kendi aranızda halledin siz o işi, ben onu size havale ettim :') Ehem şey sevgili betamcım neden spoi çakıyorsun buraya? .-. Neyse kimsenin görmeyeceğini umup devam ediyorum ben:') *ayrana gömdüğüm kafam mı dedi biraz önce şarkıda yoksa bendeki algıda seçicilik mi bilemedim...*

Logan'ın işi taktik be güzelim, boşuna o çıkmıyor her pisliğin altından. Arama, bulma, getirme ondan sorulur... He yaa gitti, nerden bilsin onu zaten orda beklediklerini?

Eheh he Ionita'dan beklemiyordun di mi:') :') İnan ben de beklemiyordum çıktı birden ama zaten rç kurgusundan da Ionita'nın yardım ettiğini biliyorduk yani, şaşırmayın o kadar canım :')

Valla küfrü de yarım kaldı kıyamam:') :') Okkalı bir şeyler çıkacaktı tam yetişemedi:') *pislik yazar olmayı seviyorum, küfür bile etmeye izin vermiyorum*

Amaan ne üzüldün be kuşum, yıkılacak ki biraz sonradan temeli sağlam atıp gelsin :') Hem o yıkılmadan kalia nasıl çıkaca ortaya yaa? :') Pastanın büyük dilimine bakın lütfen ') Yaa emin ol ben de çok merak ediyorum o kısmı bakalım yeni bölümle beraber bi giriş yapacağız ona Allah yardımcım olsun :') :') *3. bölümü diyom... Hani yardım biraz.. Help me betamcım diyom anlasanaa:') :') hem daha 13. bölüm var!! Ben niye biri bitmeden öbürüne girişiyom noled:( neyse öhöm nerde kaldım, heh...*

Hadi ben de geliyorum peşinden :') :')



Yorumlayan: Persephone
Tarih: 02/04/17 19:06
Bölüm: 2. Bölüm
Beğendim

Yahu neden sayıp sövelim beeh 😂

Var ya tam benim istediğim kıvamda bir bölümdü ben çok zevk alarak okudum 😍 hele ki canım Logan'ı saniyelik de olsa umursarken veya pofuduk kalbini gösterirken görmek bana ayrı bir zevk veriyor asddgs 💗

Ayrıca Ionita nın o son dediği cümle hem beni gülümsetti hem de kalbimi acıttı. Ya çok mükemmel bir yeteneği var ama bir o kadar da kötü böyle kıyamam ona ya :'(((

Yine ellerine sağlık, bakalım diğer bölümde neler bekleyecek bizi ^^

Not: istediğim karakterleri, düşüncelerini, hislerini yakından okuyorum kızım sayende, daha ne isteyeyim, çok çok çok sağol 💕💕



Yazarın Cevabı:

Ne bileyim sövmeyi sevenleriniz de var aranızda *bkz. Betamcım* 

Yaa Logan aslında çok da kötü biri değil yaa arada anlayış gösteriyor ondan beklenmeyecek bir şekilde :') :') 

Ionita benim yaralı kuşum be :') anıya göre karakteri değişiyor bebeğimin büyük Savaş veriyor onlarla kendini sağlam tutmaya çalışıyor ama bazen onun da artık "i'm done!" dediği zamanlar oluyor. Bu da o zamanlardan biri işte :) Yeteneğine hastayım ben zaten ama her güzel şeyin acı veren bir tarafı da vardır bazen gün yüzüne çıkar bazen içten içe acı verir Kıyamam bebeğime *ama yapmak zorundayım 3:) çünkü zevk alıyorum :') :')*

 Beğenmene çok sevindim bebeğim ^-^ Görüşmek üzere; -*

Not: yaa sen iste yeterki ^-^ siz isteyin ben her şeyi yazarım sizin için ne demek rica ederim ^-^



Yorumlayan: Persephone
Tarih: 01/04/17 12:16
Bölüm: 1. Bölüm
Beğendim

Ya yine söylüyorum ki inanılmaz bir bölümdü!!!

İkinci kez okusam da, üç de olsa dört de beş de, galiba yine sıkılmadan heyecanla okurum. Yani o derece bir bölüm olmuş anladın sen :D

Öncelikle girişte yazdığın tatlış ithaf sözcüklerin için çok teşekkür ederim ^^ Görünce tam bir sürpriz oldu, kendimi hikayeye o kadar odaklamışım ki böyle bir şeyle karşılaşacağımı inan tahmin etmedim asdfgh

Ve ayrıyeten tüm okuyucularına göstediğin özeni bana da gösterip genel olarak tüm rç hayranlarının fikirlerini dikkate aldığın için buradan bir teşekkür etmek istiyorum, sadece iyi bir yazar değil aynı zaman da çok da samimi bir insansın <3

Bölümün devamını merakla bekliyorum. Özellikle Kaidan ve Allia sahneleri bir an önce yoğunlaşsın yahuu xd Neyse neyse azcık sabredeceğiz ki işin tadı da burada bence.

Ellerine sağlık canım benim ^_^



Yazarın Cevabı:

Yaa bebeğim benim ikinci kez yorum yaptığın için çok teşekkür ederim *-* bunu da en az diğeri kadar kalp fışkırtarak okudum canımsın♥♥ 

Ah bebeğim benim tabii ki senin olacaktı bu hikaye ^-^ ne demek rica ederim *-* yaa utandım bak şimdi •^-^• tabii ki hepinizin bende ayrı bir yeri var hepiniz benim için değerlisiniz siz sadece bir okuyucu değil benim ailemsiniz ♥_♥ biz rç ailesiyiz ^-^ hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek asıl benim görevim :) 

Yaa devamı onayda trafiğe takıldı yoksa dün gece yayınladım ikiye kadar başında oturup :') :') Kaidan ve Allia üçüncü bölümde bomba gibi başlayacak merak etmeyin kalia kusturacam artık size :') yeter diyeceksiniz yazma artık diyeceksiniz :') :') ahah ha gene eğlendim oturduğum yerde :') elimden geldiğince çok ve çabuk yayınlayacağım bu bölümleri inşallah ^-^ Teşekkürler Prenses ;-*



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()