Yorumlar: Coffee Break

Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 05/03/16 19:50
Bölüm: Tek Bölüm
Beğendim

Ya ç;ok iyi ya kjahgfdfgh Wade'in yüzsüzlüğü, arsızlığı, kendine güveni ajgfdg Zoe'nun kibirli tavırları-keşke gerç;ek dizi de böyle başlasaydı. Düşünsene Bluebell'de karşılaşıyorlar ve Wade direkt "yeniden karşılaştığımıza sevindim Doktor" falan ohooo başlangıç; gibi başlangıç;, valla daha iyi olurmuş :D Wade'in NYda bir kafede ç;alması fikrini de sevdim, yakışır <3 Ayrıca Zoe o kadar bakıştınız ettiniz ne tersliyorusn ç;ocuğu ya hgfdg snaki dibin düşmedi dinlerken cık cık cık... Bu kızın başını hep bu burnu büyüklüğü yaktı var ya.

Ayyy.... İyi geldi valla bi Zade okumak be İrem. İyi ki yazmışsın, ellerine sağlık, teşekkür ederim-bekliyorum yenilerini de :D <3

Öpüldünüz :*



Yazarın Cevabı:

YAAAĞĞĞ dimiiii şey falan olurdu işte zamanında Lilly Anne'le ç;ıkıp gelmişler New York'a kadar sonra işte naneler yemiş yine Wade, ayrı düşmüşler birkaç; ay takılmış New York'ta sonra vazgeç;ip geri dönmüş sonra bunun üzerine Zoe'nin olayları DÜŞÜNSENE "coffee shop singer, bartender, you're full of surprises, arent you?" 

Ya Zoe işte ne bekliyorsunlsdkfjkjf Valla sen de yaz okuyalım. Teşekkürler <3



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın.giriş (kayıt)