Yorumlar: Amortentia

Yorumlayan: daphneblack
Tarih: 07/07/16 21:43
Bölüm: White Winter
Beğendim


Yorumlayan: KaraKedi
Tarih: 21/05/16 14:49
Bölüm: I Got Your Message
Beğendim

Selam Metis! 

Amortentia'yı uzun zamandır okumaya kararı alıp, halen başlayamamış olmanın üzüntüsü içindeyim. Çok da yakınlarda final haftam olduğuna göre başlamak için uygun zamanı yakaladım demektir :D 

Karaktere olan yabancılığım biraz afallattı beni, yine de keyifle okudum ve inanılmaz merak ettim şuanda Amortentia'yı. Yeniden. 

Draco'nun her zaman yoğun duygular içinde olduğunu ve bunu asla yansıtmadığı taraftarıyım. Yetiştirme tarzı. Burada duvarlarını indirdiğini görmek çok güzel. 

Ellerine sağlık, ben çok beğendim ^.^ diğer hikayelere de geçiş yapacağım :) 



Yazarın Cevabı:

YAAA KEDİM <3

Amortentia'yı muhakkak okumalısın, Daphne o kadar dünya tatılısı bir bebek ki valla hastasıyım.

Dracoooooğğğ ya bunu görmen mu az zam en azından bazıları gibi (öhm carmenta öhm) Draco sevmem demiyosun OLEY.

Beğenmene çok sevindim, seni buralarda görmek güzel ve ben de TO'nun finali izledikten sonra sana yoruma gelicem ehe. 

ÖPTÜM <3



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 19/05/16 14:02
Bölüm: I Got Your Message
Beğendim

Draco'yu hala sevmiyorum ama Daphne için değerdi <3

Yaa çok guzel olmuş buuu

Donuşun mükemmel oldu bebişim :***



Yazarın Cevabı:

DRACO'YU NEDEN SEVMİYOSUN :(( 

Ama canım Daphne'm <3

Tenk yu balım peteğim seni de göreceğimiz günü bekliyorum <3



Yorumlayan: Astalder
Tarih: 18/05/16 20:36
Bölüm: I Got Your Message
Beğendim

Merhaba Selemtis! Okuduğum her hikayen gibi bunu da cok beğendim. Aslında çok hikayeni okudum ama nedenini bilmedigim bir sekilde cekindim yorum yazmaya. Ben senin anlatimini cok seviyorum, her sey tadinda. Hikayedeki melankolik hava çok hosuma gitti. Draco'nun kisiliginin bu yonlerine inen hikayeleri cok seviyorum, sen de cok basarili yazmissin. Eline sağlık.



Yazarın Cevabı:

Merhaba Astalder! Hikayelerimi okuduğunu bilmiyordum ve şu an gerçekten çok mutlu oldum! Yalnız keşke yorum yapsaydın onlara da, çok merak ediyorum çünkü okuyanlar ne düşünüyor diye. 

Yorumun için çok teşekkürler, anlatımımı sevmene ÇOK, Draco'yu beğenmene DAHA DA ÇOK sevindim. 

Ben de senin hikayeni görüp çok şaşırmıştım ama final haftam diye okumamıştım. En kısa sürede bakıcam <3 

Tekrar teşekkür ederim, umarım bundan sonra bol bol görüşürüz. Kendine iyi bak! 



Yorumlayan: EnlighteNight Praetorium
Tarih: 18/05/16 00:00
Bölüm: I Got Your Message
Beğendim


Yorumlayan: polyjuicepotion Praetorium
Tarih: 17/05/16 23:54
Bölüm: I Got Your Message
Beğendim

BİLGESU SANA O KADAR AŞIĞIM Kİ ANLATAMAM



Yazarın Cevabı:

ALARA BEN SANA DAHA ÇOK AŞIĞIM VE BEN DE ANLATAMAM O YÜZDEN SANA LİMONATA VE ŞEFTALİLİ TURTA DEMEK İSTİYORUM



Yorumlayan: lodos
Tarih: 16/01/16 12:56
Bölüm: Amortentia
Beğendim

 

Amortentia'yı yeniden okumak güzel olabilir diye düşündüm birden. Ya da bölümde biraz ilerleyip Fred'in olmadığını görünce.:D Yanlış anlama olmasın, Fred apayrı bir varlık, neşe kaynağı vs vs ama ben hep Draphneci'ydim.:))

 

http://www.gogocherie.com/koken/storage/cache/images/000/224/rapunzel-dreamy-gif,medium_large.1448560976.gif

Daphne'nin tartışmalara bulaşmayıp Vikvik'iyle çikolata mahzeninde saklanması falan..XD Yine de fazla kızdırırsa bence Draco'ya sağlam bir uğursuzluk büyüsü fırlatması an meselesi.. Tabii, diğer iki cadı, onu daha önce lanetlemezse.:))

Daphne, biraz büyümüş gibi geldi bana. İlk okuduğumdaki çocuksu neşesini hatırlıyorum ama bence bu Daphne de çok ciddi olacak gibi durmuyor. Yani sonuçta Daphne'den bahsediyoruz. Ne kadar ciddi olabilir ki? Bu Sirius'a ciddi misin demek gibi bir şey.:D

 

 



Yazarın Cevabı:

hep draphneci olman <3 şimdi tekrar hikayeye geri döndüm, ancak kafamda oturdu bi' şeyler ya...

daphne kesinlikle büyüdü ya -- hatta şimdi yeniden başlamaya karar verdim ve aynen bunu yapıcam galiba. daphne her zaman içten konuşmaya devam edicek biri, ama karanlığın onu da sarmaması gibi bi' şey olamazdı, o luna değil, olamaz... :P

umarım öbür halini de seversin ya, seni görmeyi çok isterim. <3



Yorumlayan: Jessica Dumbledore
Tarih: 07/07/15 16:40
Bölüm: Dans
Beğendim

Metiiisssss! MetisMetisMetisMetisss! *-* *-* *-*

Şu anda alfebetik sırama göre okumam gereken tam 22 tane daha hikaye var elimde ama ben Draphne çiftini (tabii ki/her zaman/sonsuza dek) yine yine ve kayırdım... 

DRACO DAPHNE'YE DANS ETMEYİ ÖĞRETİYOR - DAHA DA İYİSİ BUNU OOCYE KAÇMADAN YAPIYOR! *burada sevinçten ortalığı yıkar*

Benim böylesine şirin yüzümde manyakça bir sırıtma oluşturup, "Draco haklı, Daphne," ya da "Draco'ya sana ne denilmez, Daphne," dedirten bu hikayede kafama takılan tek bir şey var: neden daha uzun değil? Yani neden en güzel yerinde bitiyor :( 

"Ayağıma basmaktan vazgeç, Anderson!" Bunu söylerkenki tipini o kadar güze hayal edebiliyorum ki... HD televizyonlar bile elime su dökemez, o kadar iyi yani :D

Kalemine sağlık der ve şu serilere atlamamak için kendimi zor tutarak giderim öpcükler öpcüükleerr

Not: Bak sana istek parçam var (tabii Alara da onaylarsa) bir de Draco'nun emeklerinin karşılığı olarak Daphne'ye Yule Balosu'na teklif ettiği bir one shot yazar mısııınnnnnn nolur nolur noluuurrr *bi sürü sevgi pötürcüğü emojisi var buralarda bir yerlerde ama nerde?*



Yazarın Cevabı:

Jeessss! JessJessJessJesss!! *slytherin efekti*

Ya okuduğun için, yorumun için çok teşekkürler <3 biraz bu yorumla aşk yaşıycam. 

Ben bu fici Amortentia'yı okuduktan hemen sonra yazmıştım, sıcağı sıcağına. Sanırım o yüzden uzun olmadı. :D OOC DEĞİL Mİ? JESS SARILABİLİR MİYİZ?  

Ayy ya bu duyguları yaşattığım için çok mutlu oldum, hele ki ikisi de ooc değilse daha da mutlu oldum!

Yaaa çok isterim, hatta belki alara bu fikri geliştirir, HEYECANLANDIM. 

TENK YU.

<3<3<3<3

 



Yorumlayan: Jessica Dumbledore
Tarih: 01/07/15 13:55
Bölüm: Okunmamış Mektuplar
Beğendim

AAAA BUNA CEVAP VERMESİ GEREKİYOOO 😭😭😭😭😭

Daphe'nin buna cevap vermesi gerek – verdi mi? Verecek mi? Versin. Nolur (Burası ağlayan emojilerle dolu Metisss)

Bu arada selam! ^^ 

Ani duygu değişimleriyle tanınan -bilindik adıyla şizofren ya da deli ya da onun gibi bir şey- biri olarak hikayeyi okurkenki ruh halimi aktarayım sana: Önce dedim ki, George yine niye geldin? Çünkü Alara bilir mesela, bence hiçbir zaman hiç ama hiiiiiiiçç George&Daphne taraftarı olmadım – hep şey düşündüm çünkü Draco varken George'a noluyor, George da kim? (evet buradan aşırı, inanılmaz sonuna kadar Malfoy sever biri olduğum resmen bağırıyor...) Neyse George'a sinir oldum sonra anladım ki, onu Draco'ya yönlendiriyor o zaman tuhaf bir şey oldu ve George'a olan bütünnn kızgınlığım Daphne'ye baskıcı bir yakırış olarak döndü :( 

VE DRACO (buralarda gene ağlama emojileri varr)

Yaa Daphne niye böyle yapıyor? Hani tamam hazır değil ya da kızgın ya da üzgün ya da hayal kırıklığıyla dolu ama insan en azından bu kadar çok yazacak kadar ne hissediyor öldü mü kaldı mı bir bakayım ne oluyor falan der aradan seçer okur.. :( 

Şimd ben Draco yanlısı biri olduğum için eğer şu anda derste olmasaydım -evet yaz tatilinde ders ne alaka bende onu düşünüyorum hep- burada bağırabilirdim "Kıyamammmmm" diye ya da "Cevapla onu, Daphne! Bak seni istiyor Daphne! Görmen için ne gerek, Daphne?! Yazık değil mi sarışına, Daphne!" ve daha birçok sonu Daphne'yle biten şey diyebilirdim...

Özet olarak, Daphne mektubu cevaplamalı. Hatta durmayıp onun yanına gitmeli, onun konuşmalı, onu dinlemeli, onu teselli etmeli – hiçbir şey için değilse bile sevap point için yapsın! Yapmalıııığğ :((

Bu uzun saçmalamanın kısaltılışı olarak, bence Daphne'nin ona cevap verdiği bir part 2 kısmı olsun. :D

Bu arada hikayeyi ne kadar beğendiğime dair bir şey yazmama gerek yok değil mi? Çünkü eğer yazmaya başlarsam ders bitene kadar bitiremem :D

Kalemine sağlık, görüşürüz, Metis! ^^



Yazarın Cevabı:

YAAA BEN BU YORUMU YERİM Kİİ <3

Selam!

Daphne cevap vermiştir ya, kesin ondan sonra uzuuuun bir cevap yazmıştır. *gözler alaraya döner*

EHEHE GEORGE'U SEVDİRDİYSEM NE MUTLU BANA!!! *bayrak sallar* Ki ben de aslında Draphne shipperıyım, George&Daphne o kadar sevmem. Ama George severim işte, napalım...

Bence Daphne orada kırgındı biraz, yani nasıl desem hani-kendisini toplamaya çalışıyordu belki de.

Daphne cevaplaaar, yanına da gideeeer, teselli de edeeeer... Yapar yani :D

Part 2'yi sayın polyden bekleyelim mi? Bence bekleyelim.

Çokçokçokçok teşekkür ederim yorumun için!!

Görüşürüz, Jess! <3



Yorumlayan: polyjuicepotion Praetorium
Tarih: 26/05/15 00:17
Bölüm: Okunmamış Mektuplar
Beğendim

ay yine okudum cherry wine'ı dinlerken. :3



Yazarın Cevabı:

Yaaa <3<3<3<3 



Yorumlayan: polyjuicepotion Praetorium
Tarih: 25/05/15 19:17
Bölüm: Okunmamış Mektuplar
Beğendim

HNNNNG. AŞIĞIM SANA. <3



Yazarın Cevabı:

BEN SANA DAHA ÇOK AŞIĞIM BE POLY <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 22/05/15 20:27
Bölüm: Garip Mistik Güçler
Beğendim

AĞAĞAĞAĞ SELEMET SENİ VE DAPHNE'Yİ YİR.

Kendimi garip mistik güç ilan etmek istiyorum :3

Ya Draco'nun en sevdiğim yanı, Daphne konusunda çok delişmen bir yapıya bürünüp tüm o karanlığından saniyede sıyrılması. TENK YU POLYJUICEPOTION!

DAPHNE ELİNİ NİYE ÇEKSİN!?!?!?

Ya ikisi bir araya gelince böyle biraz tutuk tutuk konuşuyolar ya, ben onu çok seviyorum sayın alarathegreat. Bundan sonra sana hep Draphne promptu vericem <3

Bu naçizane fangirling sözlerimi ALARA4PRESIDENT diyerek kapatmak istiyorum.

EN HEYECANLI BENİM. 

ILU.

<3



Yazarın Cevabı:

SENİ ÖPERİM SUS APTAL İÇİM KIPIR KIPIR OLDU DFKJGHDF ÖF

tamam dur ben not düşücem o notun selemet olduğunu yıllar sonra öğrenmiştir diye... bence biz arkadan dracoyu sapık sapık izleyen teyzeler olalım dfkgjhdf

ya benim draphne sevmemin nedeni bu biliyo musun <3 o kadar hoşuma gidiyolar ki yani ay allahım çok garip kendi karakterim diye objektif değilmişim gibi duruyo AMA ÖYLE DEĞİL SHIP KONUSUNDA GAYET PROFESYONELİMDİR VE BİLİYO MUSUN? DRAPHNE ROCKS.

YA ÇÜNKÜ SAVAŞTAN SONRA DAVA MAVA HANİ BELKİ DRACO'YU AFFETMEDİ DAPHNE? NE BİLİYODU?

ya of hep ver biz hep draphne konuşalım valla bana yetmiyo selemet ya... ALARA4PRESIDENT YESİN SENİ.

EN HEYECANLI SENSİN ÖPERİM.

ILY MORE.

<3<3<3



Yorumlayan: Atalente Praetorium
Tarih: 22/05/15 20:26
Bölüm: Garip Mistik Güçler
Beğendim

Tamam ya öldüm ben tamam artık bitti.

Ayyy çokkk çokkkk çokkkk güzzzelllldiiiii. Ya ağlayabilirim şu an yaa o son cümle.. Her şeyden sonra.. Ya ben susucam sessizlik kutsaldır bazen.



Yazarın Cevabı:

adskjfhsdhfsd ya yorumu yerim sör ya. sessizliğini de yerim. dur yicem bırak yicam öf salak salak şeyler yazıyorum his yoğunluğundan.

ay hep sen oku ben hep yazarım tamam mı gel öpücem.



Yorumlayan: Jessica Dumbledore
Tarih: 21/05/15 21:37
Bölüm: Anlaştık?

Rica ederim hanımım okumak benim için bir zevkti ve ANLAŞTIK bu kelimeyi de seçtiğim diğer vurucu kelimeler gibi odama yazıcam 😏

Draco'nun sıkıcı olduğunu itiraf etmesi beni şaşırttı yani şöyle şaşırttı "Vay be, kendini tanımak da iyidir, aferin sana good boy," moduna girdim 😁

De Draco "Lütfen" der mi, diyecek mi daha?.. Meçhul sorular... Ağzına yakışan ama hiç kullanmadığı sayılı kelimelerden biridir herhalde ama sırıtmıyordu hatta şey durmuştu nasıl derler? Biriyle konuşamamanın verdiği çaresizliği bir lütfenle hissettirdi bana. Her zaman hislerini hissedemiyorum I like that ^^

Ve Daphne'nin ikilemleri zaten kalp ben onda hem fikiriz ^^

Anlatımda ve hissettirme konusunda hiçbir sorun yoktu ama ben niraz daha uzun olmasını istedim (çünkü aç gözlüyüm, evet, kabul ediyorum,) ama olmadı başka sefere artık *şirin şirin bakar*

Kaçtım beybi

Öpcükler öpcükleeerrrr 



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 21/05/15 21:30
Bölüm: Anlaştık?
Beğendim

Yaaa sana hep Draphne sorucam edicem ki böyle ani ilhamlar gelsin!!! :3

Maille de tepkimi belirttiydim ama AY YA DRACO BU KIZIN YANINDA NASIL DA ŞAPŞİK OLUYOR HİHİ <3

Ellerine sağlııık <3<3<3



Yazarın Cevabı:

ya bana hep draphne sor senin sorularını yirim <3

SEN DE DRAPHNE OKURKEN ÇOK ŞAPŞİK OLUYOSUN HİHİ AY Bİ MUTLU OLDUM DFKGJHDF teşekkür ederim selemet sayende yazdım :3



Yorumlayan: Jessica Dumbledore
Tarih: 20/05/15 21:12
Bölüm: Amortentia
Beğendim

NO WAY BEYB NO WAY (burda şoka girdi de birazz çoook az nedenini yazcam)

ALARAAAAAAAA *.*.*.*.*.*.*

Selam (ah, şu emojiler de görünse her yerden çok süper olcak çünkü onlar beni anlatıyor ama yoklar püf :()

Neyse nasılsın bu sitede okuduğum ilk hikaye ve ilk yorum ama neden ilk bölüme değil dersen bunun cevabını bende bilmiyorum

Keskin bi giriş yapcam şimdi: İŞTE İSTEDİĞİM DRACO İŞTE ORİJİN DRACO MALFOY VE SEN ONU MUHTEŞEM ANLATMIŞSIN BAYILDIM 

Resmen sesindeki ve gözlerindeki soğukluğu, keskinliği hissettim  "Cevap versene" deyince tüylerim diken diken oldu sanki Daphne'ye değilde bana söylemiş gibi hissettim... :P

Ya ben açıkçası hikayeyi değiştirip yeniden yazmana sevindim. Önce George&Daphne olur mu bilmiyorum ama direkt George'a vurulmasından ise Daphne'nin kişiliği hakkında bir şeyler öğrenmek -yani işte okula alışma süreci, ailesi hakkındaki hisleri falan- bunları okumak iyi karakter hakkknda bilgi edinmemizi sağlıyor ve benim OC karakterleri nasıl sevdiğimi bilirsin ;)

Şimdi flashback demişsin sonraki bölümün kaçıncı seneden başlayacağını bilmiyorum ama yine de kafamda saniyede otuz tane yeni senaryo oluştu hepsini anlatmak isterdim ama yorumu o kadar uzun tutmaya niyetim yok 

Sonraki bölümü bekliyorumm görüşürüzz 😘😘

Not: Buraya bir el sallama emojisi süper olmaz mıydı 😪

 



Yazarın Cevabı:

AY SENİN YORUMUNU OKUYUNCA Bİ NOSTALJİ OLDU BANA ŞU AN O KADAR BEYNİM GİDİK Kİ RESMEN DÜŞÜNCELERİMİ YAZAMIYORUM.

ilk yorum ve ilk hikaye ünvanını almak beni çok mutlu etti yalnız eheheh ne yalan söyliyim <3

DRACOYU MUHTEŞEM ANLATTIĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN TABİ Kİ ÇOK MUTLU OLDUM YANİ. cevap versene kısmını tekrar sen yazınca açıp okuyasım geldi yalnız dkfgdfg birisi benim için de yazsa diyorum bazen yemin ederim dünyanın en saçma mantığı...

yaa bi şey diyim mi bu yorumuna inanılmaz sevindim. çünkü ben de aynısını düşünüyorum. zaten çok acemiydi o yazdıklarım yani, cidden acemiydi. şimdi böyle karaktere yazık etmeden yazmak istiyorum. hani iki sene sonra buna da acemi derim de olsun... :P

6. seneden başliycik efenim, yazarsam... :D BANA SENARYOLARINI ANLAT SONRA.

emojiler konusunda destekçinim, daha konuşcaz, öpüyorum :*



Yorumlayan: POTERhead
Tarih: 16/05/15 01:08
Bölüm: Amortentia

Yani şimdi önceki hikayeyi tamamen beynimden silip sil başdan bir Amortetia'ya mı başlamalıyım? Draco Malfoylu olanından, hani Mal-Malfoy -_-

Neyse ben diğer bölümleri bekliyoruuum :D 

Görüşürüüüz



Yazarın Cevabı:

YA EVET MAALESEF. ama senden yorum alınca bi mutlu oldum anlatamam dfkgdf mal-malfoy değil ya kıyamam, direkt malfoy :P

umarım seversin onları da, görüşürüz :3



Yorumlayan: POTERhead
Tarih: 16/05/15 01:04
Bölüm: Amortentia

What happend to Georgeeeeee :OOOOO

(ama yinede bu hikayeyi yeniden görmek beni çok mutlu ettiii, yorumlarımla seni yeniden rahatsız etmek için buradayım :D)



Yazarın Cevabı:

GEORGE OKULDAN MEZUN OLUP KENDİNE ŞAKA DÜKKANI AÇTI.

(ay hep gel beni yorumlarınla rahatsız et :3)



Yorumlayan: Calypso Onaylı Yazar
Tarih: 10/04/15 23:58
Bölüm: Dans
Beğendim

Histoloji arası, tabi ki senin tatlı mı tatlı flufflarınla güzel, sevgili Metis.

Amortentia'yı çok duydum ve hep okumak istedim ama bir türlü fırsat olmadı - daha önce bahetmiş olmam muhtemel 47284 hikaye gibi. Bana uzun bir tatil lazım kesinlikle. 

Çok sevimliydi. Daphne'nin özgüvenine hayran kaldım. Draco'ya havalı Slytherin tavırları her zamanki gibi çok yakışmış. Kalemine sağlık, tatlım. Görüşmek üzere :)



Yazarın Cevabı:

Yaaa çok teşekkür ederim <3 <3

Ama sen Daphne'yi Alara'dan okumalısın, kesinlikle. Onun Daphne'sinin yanında benimki sadece basit bir hayran hikayesi.

Görüşürüüüz!!



Yorumlayan: polyjuicepotion Praetorium
Tarih: 17/03/15 02:11
Bölüm: Dans
Beğendim

:3



Yazarın Cevabı:

<3



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 08/03/15 19:07
Bölüm: Amortentia
Beğendim

Kisacikti cidden, Daphne'ye henuz yeniyim ama Draco sanki hep bildigimiz Draco. Aralarindaki elektrik de gormezden gelinecek gibi degil.

Hikaye nasil ilerleyecek cidden hicbir fikrim yok ve sanirim en sevdigim sey de bu. Tahmin edemedigim seyleri seviyorum.

Yazim dilini de seviyorum, cidden uzun aralar verme lutfen. Bir dahaki bolum daha uzun olur degil mi?

Love you.



Yazarın Cevabı:

draco'nun hep bildiğimiz draco olması sanırım benim için iyi bi şey çünkü korkulu rüyam ---> unintentional ooc. :P bu konuyla ilgili oturup sana bi milyon şey anlatmaya karar verdim ve aralarındaki elektriği görmezden gelmemeni yerim.

ya bunu sevmeni sevdim. aslında nedense yapmak istediğim şey bu, eskiden çok açıklardım ve açıkladıkça büyüsünü kaybettiriyormuşum sanırım. neyse bakalım bi de böyle deneyeyim.

biliyorsun aslında neden böyle olduğumu ama i get your point, deneyeceğim. daha uzun olur ya, evet kesinlikle daha uzun olur ama umarım ekleme aram da o kadar uzun olmaz. olmadı arar anlatırım ben sana jdfghd (ve yazım dilimi sevmene inanılmaz mutlu oldum baya baya mutlu oldum.)

love you more than those bitches before. :*



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 08/03/15 16:02
Bölüm: Amortentia
Beğendim

Selam!

Kisa ama hos bir bolumdu bence, Draco'nun tepkileri de, Daphne'nin dusunceleri de oyle yerindeydi ki, adeta sofrada oturdugumu hissettim. Narcissa'nin hic cevap vermemesi de ona son derece yakisan bir hareketti.

Daphne'nin o an bile Vikvik'i dusunmesi de cok tatli bir ayrintiydi.

Ellerine saglik, cok hos bir bolumdu.

Gorusmek uzere! ^^



Yazarın Cevabı:

ay kız açık olduğunu görünce heyecanlandıydım bi baktım bi de yorum yapmışsın. (bu ne laubalilik be poly...)

narcissa kısmını beğenmene inanılmaz sevindim çünkü emin olamıyorum ondan. bana kapalı bir karaktermiş gibi geliyor, bir türlü oturup konuşamamışım gibi hissediyorum falan. çok dramatik kaçmaması da iyi, ay ne bileyim beğenmene sevindim işte. sanırım uzuuun uzun kasmak istemiyorum, duyguları yansıtayım yeter modundayım artık. o da olduysa iyi iyi.

beğenmene çok sevindim, daphne'nin vikvik'i unutmadığı gibi senin de bunu yakalaman inanılmaz şirin. okuduğun için teşekkür ederim, görüşürüz selemet. :3



Yorumlayan: Carmenta Onaylı Yazar
Tarih: 09/01/15 17:21
Bölüm: Amortentia
Beğendim

Alaraaaaa!

Amortentia kelimesini görünce resmen yüreğim hop etti! Ne kadar sevindiğimi bilemezsin, Daphne'yi özledim çünkü :)

Anlatımın biraz değişmiş, Daphne'ye özgü neşe biraz gitmiş ama onun dışında gelişmiş. Daphne konusunu ara vermene mi bağlasam bilemedim.

Aslında işin garip yanı ne biliyor musun? Belki hatırlarsın geçen yaz sana yan hikaye yazmaya çalışacağım falan demiştim ya birkaç gün önce onu yazmaya karar vermiştim. Üzerine guzel geldi bu :)

Amortentia ile ilgili daha çok şey gorme dileğiyle ;) Kendine iyi bak <3 :D



Yazarın Cevabı:

BETÜÜÜL!

ıhıhıhı oley :D daphne de seni özledi <3 gerçekten ben de senin yorumunu görünce sevindim, bana tanıdık şeyler iyi geliyo ^.^

evet, biraz, zaman değişikliğinden kaynaklı tabi, insanın büyüdükçe büyüsünü kaybetmesi durumu yok ama, ona gönlüm el vermez; daphne de o kadar sıkıcı değil :P daphne mi gelişmiş yalnız, onu anlamadım :D

EVET TABİ Kİ HATIRLIYORUM. T A B İ K İ . hala aklında olmasına da çok sevindim <3

geri kalanından keyif alman dileğiyle esas, teşekkür ederim, sen de çok çok iyi bak hem de!! <3 (KONUŞALIM BİZ YA DFGKJDF)



Yorumlayan: Novatardis Praetorium
Tarih: 06/01/15 04:43
Bölüm: Amortentia

Birincil tekil yazımın çok iyi, cidden bunu batıran o kadar isim okuduktan sonra senin yazın berrak su gibi aktı.

Cümlelerin değişik. Bazen yer yer çeviri cümle okuyor gibi hissettim ama belki de bunu bilerek yapıyorsundur Daphne'nin kafasındayız, Daphne gibi düşünmeliyiz?

Daphne'nin hikayesi sanki iyileştirilmiş bir Sirius Black vakası gibi geldi bana. Bence Harry ile Daphne iyi anlaşmalı. En azından 4. sınıftan itibaren falan.

Merakla bekliyorum YAZ!

Emeğine sağlık ayrıca <3



Yazarın Cevabı:

ay yalnız bunu okuyunca heyecanlandım. dfkgjhfd teşekkür ederim :> bu beni cidden baya mutlu etti şu an :>

cümlelerim değişik, eskiden çok devrik yazardım, şimdi biraz daha donuk yazıyorum, sanırım bundan -- bi de bazen gerçekten ingilizce düşünüp kafamda çeviriyorum, kalıp cümleleri falan gibi. gibi gibi :P

pek değil aslında, çok farklılıkları var, zamanla yansıtırım bunu umarım hikayeye. ama sirius'un "hikayesi" daphne'ye güç veren bi şey. 4. sınıftayken en yakın arkadaşlarından biri gibi idi. :D

ben de merakla ne düşünüceğini merak ediyorum!! tişkür ederim anne no. 1 <3



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 05/01/15 22:08
Bölüm: Amortentia

Yaa usenmek yok yazdikca koyacaksiiin *litfen*

Ben de oyleyim, kendimi karakterin yerine koyup yasiyorum falan. Dun bir fic okudum hala etkisindeyim mesela :D YAZAR MIYIM BILMIYORUM DOGRUSU. TW fandomuydu, olaylar cok degisti hikaye sacma bir hal almis oldu falan..

Ve evet ben mutlaka gorurum ama sen haber vermemezlik etme yine de <3



Yazarın Cevabı:

ya öyle yapıcaaam gerçekten finaller araya girdi sadece, özür dilerim :'(

dkjghdf aynen öyle yapıyorum evet evet ve evet. sanırım fanfictiondan bu yüzden bu kadar keyif alıyorum. deneyimlemek gibi oluyo o dünyayı :D BENCE YAZMALISIN. OLSUN, KENDİNE GÖRE TEKRAR ŞEKİLLENDİRİRSİN OLMAZ MI? BEN DE YENİ Bİ TW ARIYORUM SON SEZONU İZLEMEDİM BİLE HEM!! *heveslenir*

etmeem söz <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 05/01/15 17:51
Bölüm: Amortentia
Beğendim

Heellööööğ!

Spoiler yemek için açtım okudum valla, yoksa dün gece de başladım okumaya, hihi <3

Ya ben Daphne'yi çooook sevdim. Dünya şekeri bir kıza benziyor kendileri. 

İkisini de bir okuyacağım sanırım ben ya. Her türlü Spoiler yer, severim skdjgdks

Spoiler sorusu: 6. sınıfta George'la birlikte mi Daphne?

Görüşürüüüüz!!!



Yazarın Cevabı:

silaaam!

askdjhasd spoiler yok yahu, açıkladım zaten ama neyse yazıyım :P

daphne'yi ben de çok seviyorum yaaa, umarım sevmeye devam edersin. ^.^

nasıl istersen, her türlü fikrine açığım :D spoiler cevabı: nope, george'un adı bile geçmedi daha bu hikayede unutma :P (ALAKASIZ BU İKİSİ ALAKASIZ *sanki bilmiyosun*)

görüşürüüüz!



Yorumlayan: cobozobocog
Tarih: 05/01/15 16:58
Bölüm: Amortentia

Neden artık daphne neşesi çıkmıyomuş ki! Senden çıkmıcak da kimdem çıkcak bakim? Artık daphne hayalinde insanlara çikolata fırlatıp kaçmicak mı?

ama tabii ki amorentianın her türlüsüne muhtaç değilim demek değil bu o_o  ahihihiiihih gene amortentia işte ay çok heycanlıyım :D



Yazarın Cevabı:

kıhkıhkıh sana özel olarak açıkliyciğim. :P çıkıyo yaaa, bazen böyle geliyolar sadece, olsun o kadar!! dgkdfg kaçıcak ya saçmalama tabi ki kaçıcak, o daphne, en iyi tanıyanlardansın :P

dfkhdgdf yaa <3 yayaya bu halini sevicek misin çok merak ediyorum kıhkıhkıhkıh sevmezsen üzülücem ama sevmezsen söyle :P



Yorumlayan: leonixie
Tarih: 05/01/15 01:11
Bölüm: Amortentia

Veeee Amortentia'ya başlamış bulunuyoruz! 

Şimdi aslında ben eskisini de okusam miiiiii,  kararsizim. . Ama ficini bırakmayıp devam etiirmene cidden çok sevindim. Bende OC yapınca evladimmis gibi hissediyorum,  yazamayinca onu yarım birakiyormusum gibi geliyor filan  djdkddjkffkfk

Daphne hakkında pek bir sey bilmiyorum ama gryffindor,  binadasim <3 slytherinler arasında bir aslan da zor yani, ama gryffindor olmaktan da gurur duyuyor sanki, o yönden gözüme girdi jdjdjdjd Andersonlar en azından Siriusunkiler gibi hastalık muamelesi yapmamış ailelerindeki gryffindora. 

YA BEN NEDEN ÇOK FECI DRAPHNE SHIPLEYECEK GIBI HISSEDIYORUM? 

Ilk bölüm,  ellerine sağlık,  diğerlerini de bekliyorum. Kolay gelsin, görüşmek üzere! 



Yazarın Cevabı:

VEEE EVEEET.

ona sen karar ver valla, çünkü sana ne spoiler olucak ne başka bi şey, iki farklı hikayemden bahsetmek gibi oluyo, tabi o okumak istediğin eski hikayem yarım. :P teşekkür ederim, ben de çok mutluyum devam ettiğim için, umarım etmeye devam da ederim. :D asdjhasd hele o OC arkadaşın, hayatındaki biri gibi olunca... :P gerçekten bazen tanışıyomuşuz gibi konuşuyorum dfgkjdhfg

daphne hakkında bi tanıtım yazısı yazıcam aslında, sanırım öbür bölümün başına eklerim! evet, gryffindor, *daphne'yi leonixie'nin olduğ tarafa iter* -- evet gurur duyuyo, kendini kabul eden ama yine de bu kararını sorgulayan bi insan kendisi ^.^ (hayır yapmıyolar, farkları bu sayılır zaten)

SAKFHSDFKH YA BİLMİYORUM UMARIM SHIPLERSİN BEN İNANILMAZ SHIPLİYORUM VE SHIPLEYEN OLUNCA DA ÇOK SEVİYORUM.

teşekkür ederim, yorumun için de -- görüşürüz! :3



Yorumlayan: Calypso Onaylı Yazar
Tarih: 05/01/15 01:04
Bölüm: Amortentia
Beğendim

"Aaa TFF'de görüp bir türlü okumaya fırsat bulamadığım hikayeee..." Hikayenin adını görünce yaptığım ilk yorum bu oldu ve hem-men açıp okudum ilk bölümü. 

Ay bu kızın saçları mor mu? Siyah-mor gibi geldi de bana. Eğer öyleyse bağrıma basacağım kendisini. Değilse bile basabilirim gerçi, problem yok. :D 

Oldukça gizemli bir ilk bölüm olmuş. Her cümlede "Ama neden böyle oldu?" tepkisi vermekten alıkoyamadım kendimi. Birinci ağızdan anlatımı çok iyi kullanmışsın. Cidden hikayenin içinde hissediyor insan ki birinci ağız anlatımı hakikaten zordur. Tebrik ediyorum. 

Ellerine sağlık. Bölümlerinizi bekliyoruz madam. :)



Yazarın Cevabı:

ahaha yalnız o giriş beni kıkırdatıyo nedensiz yere, dünya küçük tekrar karşına çıktı hohoho moduna giriyorum sanki çok alakasız bi fandoma eklemişim gibi :P hem-men açıp okudun için teşekkür ederim!! iyi ki tekrar denk gelmiş. :3

mor değil ya, ama acayip kızkardeşler'i sevdiği için yapar belki, yapsın mı ister misin? :P

eğer çok sıkmadıysa (çünkü bazen eah yeter her şeyi gizledin okumiycığım moduna geçiyorum ben) ve merak etmeni sağladıysam ne güzel! :D çok teşekkür ederim ayrıca, bunu düşünmene çok sevindim ^.^ olabildiğince dolandırmadan açıklamaya çalışıcam olayları, çok uzayınca sıkıntı geliyo da bana. umarım sıkmam yani aksjdha

umarım devamını da seversin, okuduğun için teşekkür ederim! :D



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 05/01/15 00:53
Bölüm: Amortentia

Okurum tabi Juice yazdii sonucta ^.^

OC cidden beni de cok korkutuyor, bir ara hevesle yaparim belki diyip yarim birakmistim mesela hfjdk ama cidden cok sevdigim ficler oluyor OC olmasina ragmen <3

Yazdikca koy oleeyyy! <3



Yazarın Cevabı:

yıaaa <3 bu kadar çabuk eklememin sebebi cidden okumak istiyorum demen yoksa ben üşeniyorum her seferinde ya sdkjghdfg

ya şey, ben OC olunca sevmedim mi nefret ediyorum, sevdim mi kızım yerine falan koyuyorum, ortam yok akjdhsa YARIM BIRAKMA YAZ ONU :P

ekledikçe de söylerim müsait olduğunda şey yaparsın kıhkıh <3



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 05/01/15 00:19
Bölüm: Amortentia

JUICE!

Banner'dan tanidim, daha once okumaya niyetlendigim ama bir turlu firsat bulamadigim bir hikaye bu su an burda acmana nasiil sevindim. 

Konu da cok enteresan, ayrica birinci sahsin agzindan anlatilan hikayeleri de ayri severim, ben pek yazamiyorum nedense ama bir gun onu da deneyecegim insallah lol neyse, heyecanlandim. HP, OC kaldirabilen bir fandom, sen bir de bunu Draco'yla yaptin *gozleri parlar*

Ne siklikta yeni bolum koyarsin? Ben hep burdayim!



Yazarın Cevabı:

LUNA!

(bir flashback anı yaşadım ve eski halini gördüğün için heyecanlandım yalnız kihkihkih.) ben de şimdi okumaya karar verdiğin için nasııl nasıl sevindim esas. ^.^

daha sterek'ini bitiremedim ama yarısındayım ve BENCE GAYET YAPARSIN, bu konuyla ilgili yorumlarımı orada belirticiğim. :D aslında OC kavramı direkt beni inanılmaz korkutuyo ama aynı zamanda çok da seviyorum, diğer fandomlarda pek girişmedim ama HP'da cidden, nedense, daha çok gidiyo gibi geliyo. umarım altından kalkarım bu sefer *heyecanlandı* *içten içten düşüncelere dalmakla meşgul çünkü sürekli*

şimdi bi yıldır yazmayıp buna abandım ama çok ara vericeğimi sanmıyorum, şu final dönemi sıkıntı olursa olucak ancak, onun dışında hızlı hızlı yazdıkça eklemeyi planlıyorum :3 UMARIM DEVAMINI DA BEĞENİRSİN, İYİ Kİ OKUDUN <3



Yorumlayan: Melissa Black
Tarih: 04/01/15 23:46
Bölüm: Amortentia
Beğendim

POLLYYYYYY!!!!!'1!!!!!!1111!!!

 

SELAM. Ay capslock açık kalmış hbchbjfhbjd.

Siteye girdim şmyle bir bakayım dedim ve AMORTENTİA! Nasıl bir çığlık attım anlatamam. Bizim apartman kalktı yani. İngilizce defterlerimi fırlattım ve hemen heyecanla okumaya koyuldum.

Tabi ben şok, ben iptal ben vefad.

Eski bölümleri bekliyordum böylelikle okumadığım eksikleri tamamlarım diyordum **ki bu arada sevgili Poly bana son attığın bölüme yorum atmamışım yarım sena olmuş yahu, kendimi suçlu hissettim. Bu hafta finaller bitiyor sana onu atacağım :))) **kii kiii baktım bir not!

Dört yerine altıncı sınıftan başlayıvermişiz. Olsun dedim. Ben böylede okurum. Yeterki biricik Daphne'miz olsun <3<33<3<3<3<3

Tabii bizim o pür neşe kızımız gitmiş durulmuş büyümüş gelmiş :( Daphnecim dök içini bana canısı dök konuşalım valla bende çok dertliyim be kuzum :( Tabii keza Draco! Ah onada bi haller olmuşşşş. Tabii biz çatlıyoruz burada bölümleri merakla bekliyoruz çünkiiim çok olaylar olmuuuşşşş.

Ailesi, okul ve Draco. Daphne neler neler atlattı kim biliiirrr??? Ama bizler sadık ve sabırlı **ne kadar olabiliyorsak fdjkfkjkf** okuyucular olarak buradayız efem.

 

Poly'cim :) Güzel olmuş çok beğendim kısa ama bir çok detay ve düşünce barındıran bölümdü. Ki ktadı damağımda kaldı eminim diğerlerinde de öyledir. Nele olup bittiğini merakla merakla bekliyorum. Ve yorumu sonlandırıyorum. Diğer yorumcuklarda görüşmek üzere. Emeğine sağlık :))



Not: Bu arada buradaki ilk yorumum. O da sana nasipmiş. Ben bunu yollayana kadar kimse yazmazsa da Amortentia'nın da ilk bölümü olacak :)

 

He dur gitmeden bhfjbhfgjh George nerede? Diğerleride yok ortada tabii. Benim aklım oralarda. Nerde güzel gözlüm Harry? Yakışıklı George ve muhteşem yakışıklı ikizi? Meraklaaaan bekliyoruuuz. Hadi Mells kaçar. Öpüyorummm :))



Yazarın Cevabı:

HEEEEEY <3 AY BU YORUMU GÖRÜNCE KALDIM ÖYLE, O KADAR KISA ŞEYE BU KADAR UZUN (ÜSTELİK ÇABUCAK) YORUM BEKLEMİYODUM ÇÜNKÜ. <3

askjdas selam :D aslında fırlatmayaydın yani duruyodu bak sitede sonra da şey yapabilirdin... :P *anne modlu poly* *ders mi çalışıyodun bilemedim ama* askdjhasd AHAHAHAH OLEY ŞOK KISMI GÜZEL. :P AMACIM BUYDU.

sorun değiil, ne zaman rahatsan at yorumunu ^.^ ayy daphne'yi ben de o kadar özledim ki, valla, en sevdiğim varlıklardan biri dünya üzerinde <3 onsuz o kadar zaman geçirdiğim için kendime kızdım yani adkjhasd yaa valla, onu geçen gün Licenta'yla konuştuk hatta, eh malum 6. sınıf, hani ortam karanlık, biraz eksilmiş sanırım. bilerek de yapmadım valla, öyle çıktı yazarken, planlamamıştım ruh halini pek çünkü. SAFKASF BEN Bİ SANA GÖNDERCEM DAPHNE'Yİ :D yani zaten on saat iç dökücek muhtemelen :P

ya yerim ben <3 umarım beğeniceğin şeyler olmuştur <3 VE UMARIM DEVAMINI DA BEĞENİRSİN!

not: GURUR DUYDUM. DAPHNE'YE DE İLETİCEM HEYECANLI HEYECANLI BEKLİYODUR ŞİMDİ O. (gerçi heyecanlı heyecanlı değildir daha ama söyleyince heyecanlanır o ben biliyorum onu :P)

george yerinde, yani şaka dükkanı'nda :D güzel gözlüm harry de işlerinde, öyle yani :P söyledim zaten ama golden trio'yla pek yakın değil daphne burda, yani alakaları yok diyebilirim. HER ŞEYİ UNUT SEN ŞİMDİ ÇOK SPOILER VERMEM GEREKİCEK AÇIKLAMAYA KALKARSAM. :P ben de çok öpüyorum, teşekkür ederim bu güzel yorum için, iyi ki yazmışsın! :3



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()