Yorumlayan: Zaknafein
Tarih: 02/01/18 14:48
Bölüm: Old And Wise
Beğendim
Yazarın Cevabı:

Teşekkürler. :)



Yorumlayan: semanurybc
Tarih: 29/01/16 23:43
Bölüm: Paris Blue
Beğendim

Sonunda, Violet. Sonunda kötü son. *sinsi kedi bakışı*

Kötü son falan dedim ama gerçekten duygulandım beee. Şarkıyla okuyamadım ama merak ettim, dinleyeceğim. 

Paris haa. Aklıma hikaye konusu geldi. Birazcık hikayeden esinlenmiş olacağım ama izin var mı? *tatlış gülümseme*

Paris'i o kadar güzel anlatmışsın ki, gidesim geldi. Zaten yanıyordum, gitmek için. Başlığı görünce hemen atladım. 

HEP için yazmışsın ve HEP'i iyi yansıttığını düşünüyorum. Tam konuyu bilmiyorum ama şehirle ilgili muhtemelen. 

Hikayeye aşık oldum. *gözünden kalp fışkıran kedi bakışı*

Kedileri seversin umarım. Aftsvdynvd 

^^

 



Yazarın Cevabı:

Mailde yorum bildirimini ve hangi hikayeye geldiğini görünce direkt "aha buldu mutsuz sonu" diye düşündüğüm doğrudurlkajhgfhjkl :D Bu tam senlikti işte...

Var tabii, ama yazıp yayımlarsan notlarda buraya bi link beklerim (fırsatçılık) :D Ben ömrümde Paris'e gitmiş insan değilim ama şarkı insana yazdırıyor işte... Gitmek laızm, güzel şehir.:)

HEP teması "şehirden aşklar" dı, bir şehirle bir aşkı anlatacaktık... Kedilere bayılırım, acaba bi de kedi HEP'i mi yapsak ya kedi hikayeleri lazım bu eve akjhgfhjkl

Çok cıvımadan cevabı bitireyim-teşekkür ediyorum yorum için, yorumlar için, beni epey mutlu ediyorsun bu ara... Görüşmek üzere <3



Yorumlayan: Zulya
Tarih: 02/10/15 08:06
Bölüm: A Night in London

Takipteyim zaten lutfen cbuk yaz yeni bir harmoni hikayesi



Yorumlayan: Zulya
Tarih: 30/09/15 00:12
Bölüm: A Night in London

Çook güzel yazmışsın hikayelerinin devamı olr umarım



Yazarın Cevabı:

Teşekkür ederim :) Yorum gelmeyince insanın yazası gelmiyor malesef ama sen yine de takipte kal ne zaman yazacağım belli olmaz :D



Yorumlayan: tabris
Tarih: 23/06/15 15:30
Bölüm: Bir Venedik Gecesi
Beğendim

Selam :)

Ben bu çifti çok özlemişim ya. Senden okumayı çok özlemişim. :)

Severus ve Narcissa... Üstelik smut :D Evliler, onları kaçak göçek buluşmalarda okumak da çok keyifliydi ama evlilerken de bir başka güzel olmuşlar. Çok çok güzel bir hikayeydi. Bu çifte hakim kalemine saygılarımı sunuyorum. :))

Bu çifti bana sevdiren emeğine sağlık. :) 

Tekrar görüşmek üzere. :)

 



Yazarın Cevabı:

Bir kez olsun kaçak göçek buluşmasız, gizli saklı olmayan bir hikaye yazayım dedim. Üstüne bir de smut deneyeyim dedim ve bu çıktı. :D 

Çok teşekkür ederim tabris. Senin de güzel yorumuna sağlık. Görüşmek üzere :)



Yorumlayan: Calypso Onaylı Yazar
Tarih: 15/05/15 12:08
Bölüm: A Night in London
Beğendim

Ya Gülce bunlar çok tatlı. :D Felaket tatlılar hem de.

Hikayeyi aylar, yıllar sonra okuduğum için özür diliyorum öncelikle. İlk gördüğümde kelime sayısından tırsmıştım biraz. 

Harry artık öğrense iyi olur, Hermione'nin en büyük aşkı kitaptır. Yapacak bir şey yok, ikinciliğe razı olacak. 

Siyahlar içinde Hermione. Ehem, söylemesi ayıp, biz kıvırcıklara simsiyah giyinmek çok yakışır. Baya yakışır, anlatabiliyor muyum? 

Harry, klişelerin adamı olarak yerleşti aklıma senin sayende, öyle de kalacak. Hyde Park'ta gece pikniği fikrine bayıldım yalnız. Ay ışığı altında falan. Büyücü olmak kesinlikle harika bir şey. Ayrıca esas senin için fesat. Orayı okurken gülmekten öldüm, dedim bu kız bunu nasıl yazdı. :D 

Harry'nin Ron'dan iğrenmesi de ayrı bir olay. Ya 7 sene her şeyini paylaştınız, hiç mi aynı bardaktan içmediniz oğlum? Ya da biz mi çok abartıyorduk acaba? :D Ama Hermione'nin yerinde olsam bir süre Harry'i öpmezdim, kız haklı o konuda. 

Harry'nin Hermione'ye uçmayı öğrettiği bir hikaye de yazarsın artık. Hadi ben kaçtım. Kalemine sağlık tatlım (kendimi Açılay gibi hissettim). :D



Yazarın Cevabı:

Heeey, teşekkür ederim yorumun için! :D

Cevap yazmadan önce hikayeyi tekrar okumam gerekti, dedim ben ne fesatlık yapmışım ki :D Yazarken bir anda bu çok ucu açık bir cümle oldu acaba değiştirsem mi diye düşünüp sonradan akışına bırakmaya karar verdiğim kısımdan bahsediyormuşsun :D

Ya evet haklısın, Harry bildiğin klişelerin adamı oldu. İki hikayedir öyle bir gidişatı var ama bende öyle bir izlenim bıraktıysa demek ki :D Hem belki de bu hikaye diğerinin devamıdır, who knows? ;D

Uçmayla ilgili bir hikaye yazmayı düşünüyordum bunu yazarken, zaten onu düşünerek yazdım son kısmı ama sonra canım yazmak istemedi. Belki ilham perileri beş çayına gelmeye karar verir ve ben de oturur yazarım, again who knows? :D

Tekrar teşekkür ederim :)



Yorumlayan: Atalente Praetorium
Tarih: 23/04/15 12:18
Bölüm: Our Broken Story
Beğendim

Bu uzun zamandır okuduğum en güzel, en içten, en kırık öyküydü <3 Kırılırken beni de kırdı, gülümserken gülümsetti, nasıl desem lirik bi melodi gibi böyle akıp geçti üzerimden, su gibi <3 Çok güzeldi..

Baştan da belliydi hikayenin içinde bir hikaye olduğu, ama sonra anlattıkların, geçmişe gitmen, sonra tekrar ayrılmaları.. Sevgililer gününe öyle değişik bir açı kattın ki hayran oldum <3

Bir de gerçekçiliği beni en çok etkileyen şeylerdendi. Romantik bir film olsaydı bu, adam kadınla kaçardı, kızını karısını bırakırdı, ama burada gerçek hayat vardı. Gidemezdi.

Ellerine, kalemine sağlık Luna <33



Yazarın Cevabı:

Aw yorumun <3 Cok tesekkur ederim.

Yani sevgililer gunu herkes icin farkli anlamlar tasiyabiliyor, bazen bir ciftin sadece sevgililer gunu olabiliyor diger gunler cift olamazlarken falan. Bunu islemek istemistim.

Istedigim duyguyu gecirebildiysem ne mutlu bana <3



Yorumlayan: Calypso Onaylı Yazar
Tarih: 17/04/15 18:34
Bölüm: Paris Blue
Beğendim

Ay Violettt, çok çok güzeldi. Ya sanırım bu hikayeye aşık oldum. Konuyu ele alışın, karakterlerle Paris arasında kurduğun benzerlikler, bunu bize yansıtış biçimin, anlatımın, kelimelerin... Hepsi harikaydı.

Sonu buruk bir hikayeydi ama belki de öyle olması gerekiyordu. Mutlu sonla bitse belki de bu kadar sevemezdim. 

Kalemine sağlık. Görüşmek üzere :)



Yazarın Cevabı:

Aww teşekkür ederiim <3 Valla şarkının suçu, sözlerde öyleydi, sözlere uydum tamamen :D Beğenmene sevindim, yorum için teşekkürler <3



Yorumlayan: Calypso Onaylı Yazar
Tarih: 17/04/15 00:33
Bölüm: Let It Go

Öyle bir dilin var ki Erce, okuyanı hikayeye dahil ediyor, oradaymış gibi hissetmesini sağlıyor. Bir Frozen sever olarak beğendim hikayeni. Sonunu fandoma bağlaman ve Olaf'ı da hikayeye dahil etmen harika olmuş. Kalemine sağlık :)



Yorumlayan: Orbit
Tarih: 19/02/15 23:32
Bölüm: Paris Blue
Beğendim

vuhuv çok hüzündü be

neden ilk başta bizim erkek,ressamınsa kadın olduğunu düşündüm bilmiyorum

ama çok sevdim hikayeyi

şarkıda çok iyiydi

eline sağlık!!!



Yazarın Cevabı:

Ehehe-teşekkür ederim? Şarkı çok hüzünlü ya, dinlerken bayağı fena oldum ben de, bünyemdne atmak için yazdım resmen... Beğenmene sevindim orbit, çok teşekkür ederim yorumun için :))



Yorumlayan: amievil
Tarih: 17/02/15 13:49
Bölüm: To Home

Oha çok merak uyandırıcı bir özgün, devamını da istiyorum! (Ben sana hep baskı uyguluyorum ya dkfgnd) Valla keşke biri de beni kaçırsa, hiç düşünmeden giderim, inanılmaz bir macera. :D Çerezlik bir HEP2 olmuş, ellerine sağlık. :)



Yazarın Cevabı:

YA ben bunu ilk gördüğümde ne kadar mutlu olmuştum kljsadfi Gerçi şimdi de oldum fark etmiyor. Evet- çünkü ben çok tembelim ondan galba lksşdjgsdklşgjsdlgjsdikljhdgj Ah ah keşke Ignis gelip beni de kaçırsa ama olmuyor işte. Teşekkürler <3



Yorumlayan: amievil
Tarih: 17/02/15 13:44
Bölüm: Paris Blue

Tabi ki beğendim! Ama çok üzüldüm. Çünkü ben gerçekten birini unutamayan, unutmaya çalışan ama başaramayan karakterleri okuyunca inanılmaz etkileniyorum. Bir yandan da çok gerçekçiydi, Armel'i sevebilseydi bu kadar etkilenmezdim. Sevecek olsa en başında severdi, ama o sadece teselli buldu. Tesellisinin zamanla aşka dönüşmesi bana inandırıcı gelmezdi. (Bilmem hiç yaşamadığımdan belki de.) Fakat çok severim, kırık bir kalple başka yerlere giderken, ummadığın anda karşına çok iyi insanların çıkmasını çok severim. Şarkı da inanılmaz depresif yaptı beni. Ay şu an bi mutsuzlandım dflbkfm (mutsuzlandım?)

Ellerine sağlık!



Yazarın Cevabı:

Aaaa, selam, ben bunu cevaplamamışım O.o Özür dilerim, cevapladım sanıyorudm hepsini...:/

Ya, şarkıyı dinleyince direkt bu hikaye canlandı zaten gözümde, şakrının hikayesi buydu ve cidden ben de üzüldüm epey; ama gerçekten olabiliyor yani, sevmek istemediğimiz birini unutamazken, sevilmeye layık insanları sevemeyebiliyoruz :/ Teselli aşka da dönüşebilirdi ama işte şarkı.. Şarkı öyle demiyordu :p

Mutsuzluğun ben bunu cevaplayana kadar geçmiştir umarım akjhgfdslk teşekkür eidyorum yorumun için amievil, görüşmek üzere' <3



Yorumlayan: amievil
Tarih: 17/02/15 13:35
Bölüm: Montgomery's Got The Answer

Metishan! Senin öyle güzel bir kalemin var ki, bunu özgün hikaye ile taçlandırmana çok sevindim. Okurken bayıldım, konu itibariyle bana çok derin şeyler hissettirdi. İlginç bir kadın, ondan daha ilginç ısrarcı bir genç adam ve kasımpatılar... Kasımpatıları çok severim. İnanılmaz keyifli bir hikaye olmuş. Ellerine sağlık, bu işin üstüne gitmelisin, daha çok özgün yazmalısın. :) Ayrıca dilbilgisindeki yeteneğin berbat bir hikayeyi bile harika yapabilecek kıvamda. Sen sadece yaz ya, yaz. :)



Yazarın Cevabı:

Pel! Ya çok teşekkür ederim hihihi <3 Olmamış diye çok korkuyordum çünkü.

Dilbilgisine çok dikkat etmeye çalışıyorum, başarıyorsam ne mutlu. Yaa sen istersin de ben yaz-maz-mı-yııım! <33 

Çok teşekkür ederim :*



Yorumlayan: darkspeed Onaylı Yazar
Tarih: 15/02/15 17:57
Bölüm: Let It Go

Çok fanatiği değilimdir kişinin ağzından olan hikayelere. Bu yüzden çok sevemedim hikayeyi ama sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum.

OC güzel olmş sonunda fandoma da gayet iyi bağlamışsın.

Eline sağlık:) 



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 15/02/15 17:49
Bölüm: Old And Wise
Beğendim

Miribalar! HEP hikayelerine bakınca baktım iki güzel ismin hikayesi var, koştum da geldim.

Çünkü ikisinin üzerine öyle kirli bir gölge düştü ki, ellerini kalplerinin en âşık köşesi dahi temizleyemiyor. BU CÜMLENİN SUÇLUSU KİM? Hıaağ, içimi yaktı yıktı geçti resmen.

"Ben sadece gidiyorum." diye yanıtlıyor. "Ama sen... Sen terk ediyorsun." Normalde pek sevmediğim ve Albus'la shiplemediğim Gellert'a sempati duymama sebep oldunuz. Üzdü bu hikaye beni :'(

Şimdi o yaşlı ve bilge bir adam, ama dizlerinin üzerine düşer, toprağa bulanır, yüzü ıslanırken, bir zamanların o kayıp delikanlısı gibi özgürce, çekinmeden ağlayabilmeyi diliyor, yalnızca bir nefes alıyor, yutkunuyor. Bütün hataları ve bütün elemiyle beraber, Godric's Hallow'u seviyor, ölümü sevdiği gibi. Aha da burada ağlamaya başladım. Cidden, çok hüzünlü ve güzel bir hikayeydi. Normalde shiplemediğim bu çifti o kadar sevdim ki, ikisini de ayrı ayrı alıp teselli etmek istedim. Ki işin aslı ben Dumbledore'u da çok sevmem, hatalı olduğunu düşünürüm. Yazık değil mi yavrularıma!? moduna girdim şimdi dkfjlks

Ellerinize sağlık, çok güzel bir hikayeydi. Okurken öylesine kapıldım ki "Aaa bitti ama ya :(" diye üzüldüm. Bundan daha fazla Gellert/Albus (Albert dfjgk) hikayesi çıkar mı bilmiyorum, çok tadında çünkü. Ama siz yazın, daha fazla yazın!

Görüşmek üzeree!! <3



Yazarın Cevabı:

Merhaba yazarcıım :D (bunu hep dicem artık, kaçarın yok)

Ehe-şey-evet.... O ilk cümle benim galiba, üzgünüm :D Valla yazarken biz de üzüldük, benim de şipim değildirler pek ama işte şarkı.. Şarkıının suçu+şarkıyı atıp "buna fic yazılııır" diyen Melisanın suçu yani :p 

Albert güzelmiş alkjhgfds valla kısmet, bakalım, belki ileride yazarız belli mi olur? Ben de sevdim çifti... Teşekkür ediyoruz yorumun için, gene bekleriz, görüşmek üzere <3 

-Violet



Yorumlayan: Atalente Praetorium
Tarih: 15/02/15 03:05
Bölüm: Montgomery's Got The Answer
Beğendim

"yarın çok yeni bir eski gündü." Allahım bu nasıl bir cümle, onlar nasıl betimlemeler, baaaayıııldıııım! En iyi işlerinden biri bence bu, gerçekten bayıldım <3

Tek bir bölüm okumamıza karşın karakterleri öyle bir çizmiştin ki sınırları gördük, renkleri ve sesleri gördük, öğrendik onları, ooc yaratıcılığı dalında ödülü kaldırdım veriyorum şu anashfjsgfkgjskd Yaa bir de diyalogların harikaydı, benim en hayran olduğum şeylerden beri böyle diyaloglar, çok güzeldi <3

Ama betimlemelerin ayrı bir hikaye tabii, her cümle canlı kanlıydı, hepsine ayrı ayrı gözlerim büyüyerek, gülümseyerek, hüzünlenerek baktım. Konu zaten.. Böyle romantik ama çok klişe değil, klişeyse bile karakterler onu klişe olmaktan çıkardı, ay sahiden çok beğendim ben <3

Her seferinde kendini daha da geliştirmene, kalemine, yarattığın o büyülü gerçekçi havaya ve ellerine sağlık Su, görüşmek üzere! :) *Şarkıyı bi süre tekrar tekrar dinleyeceğim*

PS: Kahveyi tarif ettiğin an beni daha bir tavladın evetasjasjfkslgks <3



Yazarın Cevabı:

Melisaaaağ ya öyle deyince bende tabii ağız burun dağılıyor, uçuyorum! <3

Of durun ben yorumlarımı çerçeveleticem <3

"Her seferinde kendini daha da geliştirmene, kalemine, yarattığın o büyülü gerçekçi havaya ve ellerine sağlık Su..." hold on, i'm about to die. Ya hihihi <3

Beğenmene o kadar çok sevindim ki anlatamam, üzerimde negatif enerjiinin n'si kalmadı.

PS: Kahveye aşığım ben! Seni de tavladığımıza sevindik alskjlsa

Görüşürüz, tekrar tekrar teşekkür ederim, yorumundan öperim :* <3



Yorumlayan: EnlighteNight Praetorium
Tarih: 15/02/15 02:48
Bölüm: Montgomery's Got The Answer

selam beybi.

hikaye çok tatlı olmuş, bayılırım böyle "YA BIRAK BENİ YOLUMA GİDEYİM" karakterlerine. Colton'un ebemkuşağı modunda takılması, renklilik açısından, kızımızın daha gri tonlamalarında olması falan tatlı ötesi <3

Yarının çok eski yeni bir gün olmasıyla ilgili lafını çok beğendim ayayayay çok tatlı o <3 

Ellerine sağlık, DEVAM İSTERİZ DEVAM.



Yazarın Cevabı:

Selaaam!!

Beğenmene de okumana da çok sevindim! Alethea tam öyle bir kız ya, cidden akjfa

Enlaayyttt ya fangirlün olmakta çok hak lı yım <3 Çok teşekkürleeer!

AY GAZA GETİRMEYİN HİHİHİH



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 15/02/15 02:26
Bölüm: To Home
Beğendim

Ya oleyoleyoley koymuşsuuun!

Ellerine sağlık, çok seviyorum ben bu çifti. Birbirlerine bakışları falan... Yicem yani, yerim <3

HEP'e bir şeyler koymana aşşşırıı mutlu oldum.

Sevom seni pıtırcık yarim, iyi ki varsın, hep yaz <3



Yazarın Cevabı:

Oleyoleyoleyoley sonunda bu yorumu cevaplamayı akıl ettim alfjsalfşjfşikd

Ben de yicem onları *kendisi shipini shipleyen yazar narsistliği* ilu <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 15/02/15 02:17
Bölüm: Lies Angeles
Beğendim

Selemetis seni yir <3

Bana hikayeyi atmak istediğinde sevinçten uçmuştum, asıl ben teşekkür ederim! Daha önce yaptığım yorumlar dışında ne denir bilemiyorum. İyi ki yazmışsın, senden bir şeyler okumak çok çok güzel. Umarım devamı da gelir!

Roza'ndan öpüyorum. <3 :*



Yazarın Cevabı:

Metis *-* Kalbinden öpüyorum, çok güzel bir betasın. :)



Yorumlayan: darkspeed Onaylı Yazar
Tarih: 15/02/15 02:08
Bölüm: Our Broken Story

Diyorum bir şeyleri sıkıştırıyorlar ama...Buymuş nedeni meğer :)

Güzeldi.

Sonunda iki çiftin buluşmasını niye izliyoruzdan asıl vurc noktalara geçene kadar bir şey beklemiyordm hikayeden açıkçası. Ama sonra güzel bir dönüş yaptı. Ne old ne bitti diye merak ederek okudum.

Her ne kadar tasvip etmesemde -sonuçta her nane ana oğlanın adatmasaından kaynaklanıyor- iyi cesaret diye eklemeden de geçemeyecem. Hepsine bir şekilde kızabiliyor ve ya haklı blabiliyorsun ki en çok buu kısmı takdir ettim hikayede.

Eline sağlık



Yazarın Cevabı:

Asil noktaya gelene kadar ilk once onlara biraz guzel zaman gecirtmek istedim, direkt konuya da dalmak istemedim o yuzden.

Eh, o da onun secimiydi ve ikisinin de bu sona gelmesini saglayan temel sebep o oldu. Ama soyledigin gibi, ikisinin de hakli ve haksiz olduklari noktalari ortaya cikartmaya calistim ve bunu verebilmis olmama da cok sevindim. Tesekkur ederim :)



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 15/02/15 01:40
Bölüm: Lies Angeles

Ne guzel bir kurgu olmus ama, iyi ki aklina gelmis boyle bir sey. Benden kacmaz tabi ki!


Boyle uzun bir hikaye uzun bir yorum hak ederdi cunku <3 Ve evet, istedigim yonde gelisti ondan cok memnunum hbfjdks hemen lafini da sok <3



Yorumlayan: amievil
Tarih: 15/02/15 01:35
Bölüm: Our Broken Story

Bu hikayenin betası olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum efendim çünkü kesinlikle bir şey yapmadım, "Olmuş bu." dedim ve bitti. :D

Begi senin beni üzmene ben alıştım, yarım kalmış bir aşkı kendi yöntemleriyle tamamlamaya çalışan iki eksik karakter ve mutsuz bir son.

Ama bu sonun sebebini çok güzel açıkladın, hep böyle gitmesine katlanamazdılar dedin ve sana hakverdim.

Ayrıca tasvirlerin, betimlemelerin çok güzel birleştirici olmuş. Ben direkt konuya dalıyorum yazarken, sen sahneyi bir film gibi anlatıyorsun ve bu harika oluyor.

Ellerine kalemine sağlık, daha çok yaz!



Yazarın Cevabı:

Betam oldugun icin tesekkur ederim oncelikle <3 duzeltmelerin icin de!

Ne yapayim, ben mutlu son yazamiyorum galiba. Katlanamazlardi gercekten, ozellikle Nora. Ona bir sekilde huzur vermeye calistim. Kendi yontemlerimle tabi ki.

Betimlemeleri abartip bogacagimi dusunuyorum bazen ama umarim oyle olmuyordur. Cogu zaman kisa kesmeye calisiyorum o kisimlari.

Cok tesekkur ederim minik kus <3



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 15/02/15 01:19
Bölüm: Lies Angeles
Beğendim

Her seyi yorumlamadan once, bu kadar uzun bir sey yazdigin icin cok mutlu oldum. Ozlemistim senin yazilarini, hevesle basliyorum. Okudukca yazacagim yorumlari ki eksik bir sey kalmasin. Sarki da fonda caliyor su an :)

"...yolumu gözlersen zaman daha yavaş akar diye söylemek istemedim..."  direkt su cumleden vurdun beni bir kere, gulumsemekle gulumsemenin donmasi arasinda bir ifadede kaldim. Ah sen ve cumlelerin Peli.

Annesiyle bagi, nasil mutlu oldum. Ayrica ben recel cok severim, masada cesit cesit receller olmasi ayri bir mutluluk kaynagiydi.

Harry Potter gondermeleri, hepsinde sirittim. Aaron'i bir Bocurt olarak gormesi <3 Ayrica Aaron kim, onu gecmisten bir kalp kirikligi olarak dusundum. Ya da platonik asik oldugu biri, ay oyle bir sey varsa su an okumak cidden cok guzel olur.

Koluma dokunuyordu ama ben parmak izlerini kalp zarımın üzerinde hissediyordum ve yoğun his, nefes borumu tıkıyordu. kalbim ister istemez pir pir oldu, bu hissi biliyorum.

Kendi adiyla ayni hastaligi var! Yaralar ilk basta korkutmustu, kiz evlenmeden once kanser falan mi oldu diye kendi kendimi dovuyordum (karakterini öldürmeden rahat etmeyen yazar rahatsizligi) neyse ki onemsizmis.

Al iste, biliyordum. Platonik ask! Peli bu konuyu isledigin icin nasil mutlu oldum su an. Onu dugune davet etmek nasil zor oldu Roza icin, aslinda degildi de. Onu anliyorum, sevdigi kisiye karsi hircinlasanlardan. Saklamak istedigi sevgisini hep hircinliginin arkasina gizler, sevgi her gun buyur, buyudukce hircinlasir. Oh.

Ve geldi... Tanrim durdum bi nefes aldim cunku burdan sonra olacaklardan korkuyorum.

Üstelik mutluydu! Burada olmaktan mutluydu! Evleniyor olmam onu bir gram bile üzmemişti, onun hayatında bir gram bile edemiyordu ağırlığım. Oysa o göğsümün üzerinde, taşıyamadığım bir fil kadar etkiliydi. Ilk cumlede guldum, sonra uzuldum. Boyle bir hissi daha guzel ifade edemezdin, son cumle her seyin ozeti aslinda.

Pelit, bir dakika. George'un Roza'dan hoslandigini okudugum anda beynimde simsekler cakti. Lutfen yaniliyorsam beni duzelt ama bas harflerden bir sey cikarabilir miyiz? Aaron, George... Deliriyorum galiba.

Roza'nin acik bir sekilde Brian'dan bosanacagini gorebilmesi, kendimi hatirlatti bana. O da her zaman bir seylerin sonunu gorebiliyor, cunku tuketiyor.

DUGUNU AARON ICIN YAPMASI. Yaa kalbim, Brian'a uzulmem lazim diye dusunuyorum su an ama ay yok, umrumda degil adam resmen. Varsa yoksa Aaron ve Roza su anda...

Beni kandiramazsin, bas harfler bilerek secildi degil mi? Aaron aklima gelen kisi mi? O anidan biliyorum Pelit, o degil mi? Ay.

YAA. Eger sonda onlari ayirsaydin yemin ederim basinin etini yerdim ve buna alternatif bir son yazmak zorunda kalirdin (betalarin buna hakki var, yes). 

Cok guzeldi, yemin ederim cok guzeldi. Bir cirpida bitti.

Belki birbirlerini tuketecekler, ya da bir sekilde uretecekler. Bilmiyorum, bilmek istemiyorum. Birbirleriyle olmalari bana yetti, artti bile. Cok mutluyum.

Lutfen arayi bir daha bu kadar acma (bu ayni zamanda bir emirdir), ellerine saglik <3



Yazarın Cevabı:

Evet evet baş harflerden tahmin ettiğin bizzat o kişiler. :) Zaten biliyordum anlayacağını. Aklıma konu gelmeyince başımdan geçenleri kurgulayım barii dedim, herhangi bir anlamı olduğundan değil yani. :)

Ya begii ne kadar güzel dolu dolu yorumlamışsın, valla çok mutlu oldum! Özlemişim valla senin düşüncelerini okumayı, beğenmene çok sevindim. Anladığım kadarıyla olaylar istediğin yönde gelişmiş. :) Fluff tarzı böyle mutlu bir şeyler istedim, acı olmasın. :) Yoksa ben sen miyim adam öldüreyim, çift ayırayım!



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 15/02/15 00:44
Bölüm: To Home
Beğendim

Kisacik da olsa yazmana cok sevindim gercekten, ozgunlerini seviyorum senin. 

Bir de yazamiyorum diyorsun, her okudugumda bunu inkar ediyorum ben de. Etmeye de devam edicem haberin olsun.

Ellerine saglik <3



Yazarın Cevabı:

Bunlar minnacıkı da ondan öyle geliyor alkfjsalifjd  

*utanç* Teşekkürler <3



Yorumlayan: darkspeed Onaylı Yazar
Tarih: 14/02/15 21:33
Bölüm: Montgomery's Got The Answer

Tansiyonu yükseltip tekrar indirmen güzeldi altından kalkmışsın.

Yalnız arkadaşının ölümünü biraz daha zaman geçince atlatmasını isterdim. Hani o "pedagog" kısmını geçince dikkatini çektiği için gülümseseydi gibi.

Bazı betimlemelerin zorlama gibi duruyor. En başta "yarın çok eski bir gündü" gibi. Biraz daha açarak ve ya komple çıkararak yapmalısın bence

Özetle güzeldi eline sağlık



Yazarın Cevabı:

Altından kalkamayacağım bir şey değildi zaten, teşekkür ederim.

İstediğini yazamadığım için üzgünüm :)

Ben o cümleyi çok severim aslında, zevkler ve renkler tabii, herkese hitap etmeyebilir. 

Teşekkür ederim.



Yorumlayan: austenviolet Praetorium
Tarih: 14/02/15 19:27
Bölüm: Montgomery's Got The Answer
Beğendim

Montgomery biliyor da cevabı biz de öğrenseydik ya alkjhgfds burda kesilir mi Su, insafsız mısın :P Hani devamı, hani aşkl, hani ilk öpücük, ilk randevu, ötesi falan? Yazık bize :p 

Şaka bi yana çok güzeldi ama ya, hayırlı uğurlu olsun ilk özgünün, tatmin edici, güzel bir hikayeydi... Şarkıya göndermeler falanda hoştu<3

"...yarın çok yeni bir eski gündü." cümlesini ayrıca beğendim, belirtmek isterim. Gerçi ben ilk başta, kaıdnın geçmişisindne bişeyler çıkacak sandıydım, Janice falan bahsedilince ama, detaymış meğerse.... Ama nasıl desem, cidden Su, bu sahiden devam edebilecek bir hikaye gibi hissettirdi bana, hani, fazlası vardı o karakterlerde. Belki bir gün yeniden karşılaşırız Alathea ve Coltonla ha? :D

"Colton sütsüz ama şekerli kahvesinden bir yudum izleyerek Alethea’nın..." Burası da gözünden kaçmış minik bir hata, uğramışken belirteyim :D Başka da dicek sözümyok valla, #Metisözgünyazsın diye tag falan başlatayım bari gidip, baksana ne güzel iş çıkarmışsın. Ellerine sağlık <3



Yazarın Cevabı:

İrem açıklamış gerçi ama, insafsız olduğum doğrudur kjdhksd Ya bilemiyorum HEP için bir şey yazmadan geçmeyeyim dedim, onlar geldi aklıma. Devamını yazmak isterim ben de <3

Ya çok teşekkür ederim bu hikaye için yorumların her zamankinden de değerli <3 

O cümleyi ben de severek yazmıştım, senin sevmiş olmana çok sevindiiim! Janice'in geçmişi var, Alethea'nın da var ama kısmet olmadıaslfja

Ay çık tişikir idirim düzelteceğim. #Violetyorumyapsınbenyazarım diyor, çok öpüyorum :* <3



Yorumlayan: darkspeed Onaylı Yazar
Tarih: 14/02/15 18:45
Bölüm: Paris Blue

Güzeldi

Paris'in iki yüzü gibi bir hava var. Bir yanda kırık kalbini düzeltmek için kendini Paris sokaklarına vran diğer yanda zaten kendisiyle barışık bütün kalbinin tek eksik parçasını tamamlayan bir adam

Yolda tlf dan okudğm için müzikle harmanlayamadım ama yine de güzeldi beğendim. Tekil şahıstan özellikle okyucularını vuracaksın umarım çok kızmazlar sana "niye böyle yaptın!?" diye :D

Eline sağlık



Yazarın Cevabı:

Aww teşekkür ederim <3 :D Yes evet aynen o hava var, Paris güzel şehir, aşık şehir-ama sen de öyleysen. Kaıdn için hep hüzünlüydü Paris, adam için hep umutluydu, çünkü kendileri öyleydiler aslında. Vurgu bu, çok güzel almışsın :))

Şarkıyı da dinle sonra unutmazsan, song-fic çünkü bu ve çok güzel bir şarkı bence <3 Kızmazlar onlarişlkjh :D

Teşekkür ederim dark <3



Yorumlayan: Sel
Tarih: 14/02/15 17:28
Bölüm: Montgomery's Got The Answer
Beğendim

Ovv... *bu nasıl bi ses oldu böyle* :p

Çok tatlı olmuş ama ya of :D

Betimlemeler... <3 *iç çeker*

Ellerine sağlık, Su <3 :*

 



Yazarın Cevabı:

Ya çok teşekkür ederiiiim <3 :D :*

 



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 14/02/15 13:42
Bölüm: Montgomery's Got The Answer
Beğendim

Boyle uyumsuz ciftlere bayiliyorum! Birbirlerinden iki farkli kutup, yaklasmalari o kadar kolay ki. Cunku zit kutuplar birbirini ceker, yes.

Colton'in karakteri cicekler gibi renkli, farkli kokulari var. Alethea gercekten bir firtina gibi.

Paylastigin ilk ozgunmus yay <3 Bence daha cok yazmalisin, yazdiysan da paylasmalisin onlarii.

Ellerine saglik Metis'im <3



Yazarın Cevabı:

Luna'm <3

Ya çok güzel analiz etmişsin çok teşekkür ederim :3

Eveeet bu da onun ilk yorumu <3

Teşekkür ederiiiim, yazdıkça paylaşacağım <3



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 14/02/15 13:30
Bölüm: Blue Tears
Beğendim

Kalbim ki ril di. Yemin ederim.

Anlatimin inanilmaz guzel, sindire sindire okudum o yuzden. 

Konu secimi, kendin uydurdugun Lacrima, karakterler hepsi ic iceydi ve Alvar ustunde tasidigi agirligi okuyucuya da veriyor bunu cok net soyleyebilirim.

Cok guzeldi, ellerine saglik <3



Yazarın Cevabı:

O kadaaar uzun zaman sonra cevaplıyorum ki cidden yüzüm kızardı, özür diliyorum ve selam!

Onun hani en belirgin şeylerinden biri o ağırlıktı zaten, elinde olmayan bir şeyden ötürü taşıdığı ağırlık, yansıtabildiysem sevindim o yüzden. Çok teşekkür ederim, beğendiysen ne mutlu, yorumuna sağlık senin de çok... Görüşmek üzere :3



Yorumlayan: Luna Onaylı Yazar
Tarih: 14/02/15 13:18
Bölüm: Paris Blue
Beğendim

Kalbime bir agirlik coktu resmen, sarki secimi cok iyiydi oncelikle onu soylemem lazim. 

Hikaye de sarkiya karisti, akti gitti oyle. Gercek bir parcasi vardi, Armel'e uzuldum, ama diger yandan kadin gibi onu sevemedigim icin kendime kizdim.

Ellerine saglik Violet <3



Yazarın Cevabı:

Teşekkür ederiim <3 Şarkı hikayeyi yarattı zaten, hala çok severek dinliyorum, Lykke Li döktürmüş vallahi...

Armel'e valla yazık oldu, kıyamam ona ben ya..:'( Beğenmene sevindim ama.... Sağol tekrar, görüşürüüz <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 14/02/15 02:53
Bölüm: Our Broken Story
Beğendim

Ellerine sağlık diyerekten lönk diye giriş yapıyorum skdjflds

Lucas'ı evire çevire dövsek? Hiç mi olmuyor? Ağzını burnunu bir temiz kırsak?

Nora'ya da yazık, kuzum ya. Sen adamı sev, bir dön adam evli-mutlu-çocuklu bir Demet Akalın şarkısı olsun. 

Bu hikaye tam bir romantik filmdi, sahneler gözümün önünde aktı gitti resmen. Hani adı Bristol falan olsa, ağlaya ağlaya izlenir. NEDEN LUNA'M NEDEN??

Çok güzel, aşk kokan ve hüzünlü bir hikayeydi. Tekrardan ellerine sağlık! :* <3



Yazarın Cevabı:

Lucas'a ben de cok kizdim yazarken, diger yandan da onlari o kadar sevdim ki o yuzden karakterin ustune fazla gitmedim.

Hahah, Metis'im Demet Akalin hbfdj

Yaa, olabilir aslinda *film oldugunu hayal eder* Ben dram insaniyim Metis'im thats why!

Tesekkur ederim yorumun icin <3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 14/02/15 01:49
Bölüm: Bir Venedik Gecesi
Beğendim

Selamlar!

Nasılsın, Calypso'm? Böyle bir hikaye yazdığına göre bence çok iyi olmalısın, gayet Hep'e yaraşır, Venedik kadar zarif ve çekici bir hikaye yazmışsın çünkü!

Ben çok sevdim, her ne kadar Narcissa'nın yüzüğü çıkarmamış olmasına şaşırsam da... 

Ellerine sağlık diyorum ve kaçıyorum izninle. Görüşürüüüz!



Yazarın Cevabı:

Anca cevap verebiliyorum. İyiyim Metis'im. Sen de iyisindir umarım.

Narcissa'nın taktığı yüzük, Lucius'un değil, Severus'un yüzüğü. Bunu hikayede tam olarak ifade edemedim sanırım. *utanır*

Beğenmene çok çok sevindim. Yorumun için teşekkür ederim. Görüşmek üzeree :)



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 14/02/15 01:41
Bölüm: Blue Tears
Beğendim

Merhabalaaaar efeniiim!

Yargılama hakkım yok, beni en çok deli eden şey bu. Fekat fevakaladenin fevkinde bir cümle, nasıl dokunaklı, nasıl içten...

Aşkları, Lacrima kadar ölüme mecburdu. AMA NEDEN BUNU YAPTIN ŞİMDİ KIRILDIM DA BİRAZ BEN :(((

...ve başka kimseye söz vermedi, ondan başka hiç kimseye, seni seviyorum demedi. Sayın yazar az evvel kırmıştınız, şimdi parçaladınız. Ağlattın, vallahi de billahi de ağlattın.

Ya bu çok güzeldi. Yani gerçekten diyecek hiçbir şey bulamıyorum. O kadar kırıcı ve o kadar güzeldi ki, üstüne söylenecek söz yok. Kelimeler kifayetsiz. Ellerine, emeğine, yüreğine sağlık Melisa. Çok, çok güzeldi!



Yazarın Cevabı:

Selaaaam *yorumu yüzyıl sonra cevaplayan yazar sevimliliği*

Yazarken biz de baya kırıldık parçalandık :/ Ağlatmak istemezdik ama.. :P

Yani ben de bakıyorum bakıyorum ama teşekkür etmek dışında ne desem bilemiyorum, çok teşekkür ederim, yorumuna sağlık, beğenmene sevindim :3



Yorumlayan: Selemetis Onaylı Yazar
Tarih: 14/02/15 01:24
Bölüm: Paris Blue
Beğendim

Selamlaaar! Ya ama çok güzel başlayıp neden üzdün bizi Violet :(

Tam da böyle ne güzel, dostlukla başlayan bir ilişkileri oldu diyordum ki -ta daa. Kalbim acıdı. Şehirle çok güzel harmanlanmış, tamamen HEP'e yaraşır bir hikaye olmuş. Çok güzeldi.

Betimlemelerin, anlatım tarzın ve birinci tekilden yazman çok vurucu yapmış hikayeyi. İnsan acaba Armel'e ve hanım kızımıza ne oldu diye düşünmeden edemiyor.

Tekrar söylüyorum, seni yüzyılın writer's block'u gelse yıkamaz. Ellerine sağlııık! <3



Yazarın Cevabı:

Selaam D: Writer's blocktan önceydi bunun yazılması ama akjhgfds teşekkürler <3

Ya valla tamamen şarkının suçu, song-fic oldu bu... Lykke ne diyorsa onu yazdım, ben masumum :p Ama yazarken çok kızdım kadına ya, bırkaılır mı o adam salak... Falan. Yazık Armel'e :(( Hiç bilmiyorum noldu, Armel'e yazık oldu o kesin de...:/

Vurucu bulmana sevindiim, kısaydı ama severek yazmıştım epey... Çok teşekkür eidyorum güzel yorumun için <3 :*



Sonuç yok.
Yorum yapmak için giriş yapmalısın. ()